''Παρεπιπτόντως αν θεωρείς ότι ο Παναθηναικός των Σάρας/Σπανούλη (νομίζω ξέχασες και έναν ακόμα αλλά και ποιόν είχε προπονητή), η ΤΣΣΚΑ του Χόλντεν (πάλι μου ξέχασες και προπονητή και έναν pg ακόμα)''....ΑΡΑ ειναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.....ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να βρει την χημεια ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ κι οχι επειδη δεν μπορει να το διαχειριστει να παιρνει χαμαληδες που δεν θα τον πανε πουθενα ακομη κι αν βγαλει το 101% απ αυτους....Συμφωνησαμε....A.CAB II έγραψε: ↑Τρί Φεβ 16, 2021 11:50 pmΠολύ πιο πρόσφατα δεν είδα τον Κάρολ να καθαρίζει την Μπαρτσελόνα βέβαια...manj13 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 16, 2021 10:29 pm
Ε ειναι γεγονος....Ο Παναθηναικος των Σαρας/Σπανουλη.....Η ΤΣΣΚΑ των Χολντεν/Λανγκτον....Η Ρεαλ των Ρουντι/Γιουλ/Καρολ....οι Golden State Warriors και τωρα οι Νετς ειναι οπαδοι του χαζου μπασκετ και δεν παιρνουν τιποτε ''καλα και ομαδικα παιδια'' που πασαρουν διαρκως την μπαλα σαν να ειναι... χειροβομβιδα στα δυσκολα.....Ωρες ωρες νομιζεις οτι σκοπος πλεον του μπασκετ για καποιους δεν ειναι να βαλεις τη μπαλα ΕΣΥ στο καλαθι αλλα απλα να ΜΗΝ ΤΗ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.....Το ''συστημα Αργυρη '' απετυχε στην Ευρωπη....παταγωδως....Το συγχρονο μπασκετ βασιζεται στην ταχυτητα και ΣΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ...Με χτιστες δεν πας πουθενα....Οπως καθαρισε την Εφες ο Καρολ...2/2 απο τα 6,75 ....τελος το ματσακι και παιξτε εσεις σκεπτομενο μπασκετ....Μάλλον παραπαίζανε έξυπνα οι άλλοι.
Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε όταν καταλάβεις τι είναι το σκεπτόμενο μπάσκετ και βαρεθείς να κυνηγάς Πεδουλάκηδες λες και είναι ο μόνος που παίζει σκεπτόμενα. Μάλλον του δίνεις μεγαλύτερη αξία του Άρτζι έτσι αλλά τι σου λέω τώρα;
Παρεπιπτόντως αν θεωρείς ότι ο Παναθηναικός των Σάρας/Σπανούλη (νομίζω ξέχασες και έναν ακόμα αλλά και ποιόν είχε προπονητή), η ΤΣΣΚΑ του Χόλντεν (πάλι μου ξέχασες και προπονητή και έναν pg ακόμα) και η Ρεάλ παίζουν χαζό μπάσκετ κάτι λάθος κάνεις.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ναι συμφωνήσαμε.manj13 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 17, 2021 6:28 pm''Παρεπιπτόντως αν θεωρείς ότι ο Παναθηναικός των Σάρας/Σπανούλη (νομίζω ξέχασες και έναν ακόμα αλλά και ποιόν είχε προπονητή), η ΤΣΣΚΑ του Χόλντεν (πάλι μου ξέχασες και προπονητή και έναν pg ακόμα)''....ΑΡΑ ειναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.....ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να βρει την χημεια ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ κι οχι επειδη δεν μπορει να το διαχειριστει να παιρνει χαμαληδες που δεν θα τον πανε πουθενα ακομη κι αν βγαλει το 101% απ αυτους....Συμφωνησαμε....A.CAB II έγραψε: ↑Τρί Φεβ 16, 2021 11:50 pm
Πολύ πιο πρόσφατα δεν είδα τον Κάρολ να καθαρίζει την Μπαρτσελόνα βέβαια...Μάλλον παραπαίζανε έξυπνα οι άλλοι.
Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε όταν καταλάβεις τι είναι το σκεπτόμενο μπάσκετ και βαρεθείς να κυνηγάς Πεδουλάκηδες λες και είναι ο μόνος που παίζει σκεπτόμενα. Μάλλον του δίνεις μεγαλύτερη αξία του Άρτζι έτσι αλλά τι σου λέω τώρα;
Παρεπιπτόντως αν θεωρείς ότι ο Παναθηναικός των Σάρας/Σπανούλη (νομίζω ξέχασες και έναν ακόμα αλλά και ποιόν είχε προπονητή), η ΤΣΣΚΑ του Χόλντεν (πάλι μου ξέχασες και προπονητή και έναν pg ακόμα) και η Ρεάλ παίζουν χαζό μπάσκετ κάτι λάθος κάνεις.
Αυτό ακριβώς λέω εγώ, αυτό ακριβώς έλεγες και εσύ. Απορώ γιατί γράψαμε τόσα κατεβατά.

Πάμε παρακάτω.
1
1

- pan24
- Reactions: 2430
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι θέμα και των παικταράδων να θέλουν και να μπορούν να προσαρμοστούν σε όσα τους λέει ο προπονητής.manj13 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 17, 2021 6:28 pm''Παρεπιπτόντως αν θεωρείς ότι ο Παναθηναικός των Σάρας/Σπανούλη (νομίζω ξέχασες και έναν ακόμα αλλά και ποιόν είχε προπονητή), η ΤΣΣΚΑ του Χόλντεν (πάλι μου ξέχασες και προπονητή και έναν pg ακόμα)''....ΑΡΑ ειναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.....ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να βρει την χημεια ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ κι οχι επειδη δεν μπορει να το διαχειριστει να παιρνει χαμαληδες που δεν θα τον πανε πουθενα ακομη κι αν βγαλει το 101% απ αυτους....Συμφωνησαμε....A.CAB II έγραψε: ↑Τρί Φεβ 16, 2021 11:50 pm
Πολύ πιο πρόσφατα δεν είδα τον Κάρολ να καθαρίζει την Μπαρτσελόνα βέβαια...Μάλλον παραπαίζανε έξυπνα οι άλλοι.
Αλλιώς στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
Για αυτό δεν θα δεις ποτέ τον Ζοτς να παίρνει Τζέιμς, Νέντοβιτς και λοιπούς.
Μια φορά έκανε το λάθος με Γκάουντλοκ, κι ας πήγε final 4 με αυτόν να έχει 17 πόντους μέσο όρο το καλοκαίρι τον σούταρε νύχτα.
Για αυτό ο Ιτούδης με τον Τζέιμς έχουν σκοτωθεί ήδη 2 φορές και ακούγεται ότι ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί το καλοκαίρι κι ας έχει άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο.
Για αυτό δεν θα δεις ποτέ τον Σαρας με τέτοιους κοντούς. Κι έναν πιο αναρχοαυτόνομο που βρήκε εκεί (που ο Ερτέλ δεν συγκρίνεται σε τρέλα με Νέντοβιτς και Τζέιμς) τον έβγαλε εκτός ομάδας πριν τα Χριστούγεννα για να πάρει τον Βέστερμαν που δεν έχει ούτε το μισό του ταλέντο
0
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Οι δυο αυτοι που αναφερεις ισως ειναι και ''οne of a kind''.....O Zoτς οπως και ο Ιτουδης -αφου γαλουχηθηκε διπλα στον Ζοτς- δεν προσπαθησαν ποτε να ριξουν νερο στο κρασι τους για να πανε εστω λιγο ''με τα νερα'' αντιστοιχων ''απροβλεπτων'' παικτων αν κι ο Ζοτς χρωσταει ισως την Ευρωλιγκα στον Ντιξον...Ειναι του δογματος ''My way or the high way''....Και επειδη δικαιωνονται εκ του αποτελεσματος σιγουρα αδυνατιζουν πολυ το επιχειρημα μου οτι θα μπορουσαν να καταφερουν ΠΑΡΑΠΑΝΩ κι απο οτι εχουν ηδη καταφερει...Ειδικα ο Ζοτς στην Φενερμπαξε περιπετεια του ,που ψυχρα κρινοντας βασει assets που ειχε ,κρινεται αποτυχημενη....Οπως πιστευω και αν επιχειρουσε μια αντιστοιχη στο ΝΒΑ ,που θα χε την τυχη του Μπλατ στο πρωτο του μελιτζανι ξεσπασμα σε οποιονδηποτε ''Λεμπρον''....Φυσικα ομολογω οτι ειχαν και οι δυο ,μεγαλες επιτυχιες και με την δικη τους οπτικη των πραγματων....Εντουτοις αν αμενω οτι αν ο Λασο συνεχισει τις επιδοσεις που εχει και την επομενη 10ετια θ αρχισω να τον βαζω πανω απ τον Ζοτς....Παντως προσωπικα προτιμω να χω να ασχολουμαι μ εναν προπονητη που να πονοκεφαλιαζει που θα χωρεσει ''Χαρντεν-Ντουραντ- Ιρβινγκ'' απο ''Μποχωριδη-Σαντ Ρος-Ογκαστ''.....pan24 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 17, 2021 9:27 pmΕίναι θέμα και των παικταράδων να θέλουν και να μπορούν να προσαρμοστούν σε όσα τους λέει ο προπονητής.manj13 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 17, 2021 6:28 pm
''Παρεπιπτόντως αν θεωρείς ότι ο Παναθηναικός των Σάρας/Σπανούλη (νομίζω ξέχασες και έναν ακόμα αλλά και ποιόν είχε προπονητή), η ΤΣΣΚΑ του Χόλντεν (πάλι μου ξέχασες και προπονητή και έναν pg ακόμα)''....ΑΡΑ ειναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.....ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ να βρει την χημεια ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΩΝ κι οχι επειδη δεν μπορει να το διαχειριστει να παιρνει χαμαληδες που δεν θα τον πανε πουθενα ακομη κι αν βγαλει το 101% απ αυτους....Συμφωνησαμε....
Αλλιώς στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
Για αυτό δεν θα δεις ποτέ τον Ζοτς να παίρνει Τζέιμς, Νέντοβιτς και λοιπούς.
Μια φορά έκανε το λάθος με Γκάουντλοκ, κι ας πήγε final 4 με αυτόν να έχει 17 πόντους μέσο όρο το καλοκαίρι τον σούταρε νύχτα.
Για αυτό ο Ιτούδης με τον Τζέιμς έχουν σκοτωθεί ήδη 2 φορές και ακούγεται ότι ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί το καλοκαίρι κι ας έχει άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο.
Για αυτό δεν θα δεις ποτέ τον Σαρας με τέτοιους κοντούς. Κι έναν πιο αναρχοαυτόνομο που βρήκε εκεί (που ο Ερτέλ δεν συγκρίνεται σε τρέλα με Νέντοβιτς και Τζέιμς) τον έβγαλε εκτός ομάδας πριν τα Χριστούγεννα για να πάρει τον Βέστερμαν που δεν έχει ούτε το μισό του ταλέντο

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
λενε οτι ο φοστερ αποτελει ηδη παρελθον αφου ελυσαν το συμβολαιο. ενω ξεκινανε να λυσουν και αυτο του μακ. λογικα θα αποκτηθει σιγουρα αλλος ενας ξενος αφου δεν γινεται να μεινουμε με 4 ξενους και μολις με 3 γκαρντ (μποχω-νεντο-σαντρος).
εδω και καιρο επρεπε να ειχε φυγει ο φοστερ καθως δεν ταιριαζε καθολου στην ομαδα, αλλα καλιο αργα παρα ποτε.
οτι και να λεμε ομως η ομαδα κινειται πολυ πολυ πιο λογικα σε σχεση με βοβορα. και εννοειται πως αγωνιστικα ειναι πολυ καλυτερη καθως ο Κατας απλως εκανε αυτα τα οποια λεγαμε απο Αυγουστο : να βαλει στο 4 τον μητο, να μην παιζει στο 1 ο σαντ ρος και να βαλει την μπαλα λιγο πιο μεσα στο καλαθι που υπερτερουμε. φυσικα και αμυνα εχουμε πιο ορθολογικα σχηματα και τακτικη.
να δουμε ποιον θα παρουμε ασσο τωρα. δεν θα ηθελα Μπραουν παντως.
εδω και καιρο επρεπε να ειχε φυγει ο φοστερ καθως δεν ταιριαζε καθολου στην ομαδα, αλλα καλιο αργα παρα ποτε.
οτι και να λεμε ομως η ομαδα κινειται πολυ πολυ πιο λογικα σε σχεση με βοβορα. και εννοειται πως αγωνιστικα ειναι πολυ καλυτερη καθως ο Κατας απλως εκανε αυτα τα οποια λεγαμε απο Αυγουστο : να βαλει στο 4 τον μητο, να μην παιζει στο 1 ο σαντ ρος και να βαλει την μπαλα λιγο πιο μεσα στο καλαθι που υπερτερουμε. φυσικα και αμυνα εχουμε πιο ορθολογικα σχηματα και τακτικη.
να δουμε ποιον θα παρουμε ασσο τωρα. δεν θα ηθελα Μπραουν παντως.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν φυγει και ο μακ μετα τον φοστερ και παρουμε 2 παικτες τοτε ναι θα ηθελα τον Ολμαν. Βεβαια για να παρεις τον ολμαν σημαινει οτι πρεπει να τον κρατησεις και για του χρονου και θεωρω πως δεν ταιριαζει η θεση που παιζει σε σχεση με αυτο που θελουμε.
αν παρουμε ολμαν πρεπει να μεινει του χρονου, οποτε θα εχουμε μπρει-ολμαν-2αρι ξενο-ασσο ξενο. παλι δηλαδη θα μεινουμε με εναν ασσο και με δυο κομπο που περισσοτερο ειναι 2 παρα 1 για ευρωλιγκα. δεν μου καθεται καλα.
ασε που θα θελει μπαι αουτ η Ριγα για τον καλυτερο της παικτη! μονο κανα ελευθερο θα παρουμε πιστευω.
αν παρουμε ολμαν πρεπει να μεινει του χρονου, οποτε θα εχουμε μπρει-ολμαν-2αρι ξενο-ασσο ξενο. παλι δηλαδη θα μεινουμε με εναν ασσο και με δυο κομπο που περισσοτερο ειναι 2 παρα 1 για ευρωλιγκα. δεν μου καθεται καλα.
ασε που θα θελει μπαι αουτ η Ριγα για τον καλυτερο της παικτη! μονο κανα ελευθερο θα παρουμε πιστευω.
0
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω παλι, δεν εχω κανενα προβλημα σε ενδεχομενη επιστροφη Φελντειν.
Απο τοτε που εφυγε, καθε χρονο ψαχνουμε ξενο 2αρι και δεν εχουμε βρει ουτε εναν που να τα πηγε καλυτερα (με εξαιρεση το Νεντοβιτς).
Ακομα και οταν σκασαμε τα 2 και για τον Φριντετ, τη σταθερη αποδοση σε αμυνα και επιθεση του Φελντειν δεν την επιασε.
Με τα διαθεσιμα χρηματα που δεν εχουμε, ας φερουμε και Φελντειν. Αν μπορει να κανει οτι εκανε στο προηγουμενο περασμα του, θα τα βγαλει.
Απο τοτε που εφυγε, καθε χρονο ψαχνουμε ξενο 2αρι και δεν εχουμε βρει ουτε εναν που να τα πηγε καλυτερα (με εξαιρεση το Νεντοβιτς).
Ακομα και οταν σκασαμε τα 2 και για τον Φριντετ, τη σταθερη αποδοση σε αμυνα και επιθεση του Φελντειν δεν την επιασε.
Με τα διαθεσιμα χρηματα που δεν εχουμε, ας φερουμε και Φελντειν. Αν μπορει να κανει οτι εκανε στο προηγουμενο περασμα του, θα τα βγαλει.
0
Μου αρέσει πολύ η περίπτωση του Άλμαν. Τον ήθελα και πέρσι από το Λαύριο. Νομίζω ότι κουμπώνει αρκετά καλά με τους Νέντοβιτς, Μπρέι λόγω της καλής του άμυνας. Πολύ αθλητικός, φτάνει σχετικά εύκολα στο λειάπ και τρομερά αλτικός. Βελτίωσε και το σουτ του φέτος. Πιστεύω, από τα ονόματα που ακούγονται, ότι θα πάμε σε λαβράκι που αν μας βγει θα τον κρατήσουμε και του χρόνου. Οπότε θα μας καθόταν τέλεια να έρθει ο Άλμαν με ένα συμβόλαιο χαμηλό, μέχρι το τέλος της χρονιάς + 1 χρόνο+ 1 ένα χρόνο. Αν σου βγει, τον κρατάς. Αν όχι, φεύγει ευκολα χωρίς πολλές φασαρίες λόγω του συμβολαίου του.
0
να παρουμε φελντειν να μας βοηθησει να παρουμε το πρωταθλημα και το κυπελλο? του χρονου θα ειναι 34 στα 35, οποτε χιλιες φορες να παρουμε εναν ανερχομενο και αμα μας κανει να τον κρατησουμε για του χρονου, παρα τον τιμιο φελντειν μεχρι το καλοκαιρι. η εστω ενα 2-3αρι 3nD. εινα ιευκαιρια να δοιμασουμε καναν παιχτη μιας και δεν εχουμε στοχο στην ευρωπη.
1
1

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μπρει , Παπαδακης
Νεντοβιτς , Μποχωριδης
Παπαπετρου , Κασελακης
Μητογλου , Ματζουκας
Παπαγιαννης
Είμαστε σε μια τέτοια φάση αυτή τη στιγμη, ως προς την ομαδα που χτίζουμε για την επομενη σεζον. (Θεωρώ πως Παπαπετρου και Μήτογλου τελικά θα μείνουν κι αν δεν μείνει ο Νεντο θα ερθει καποιος αντίστοιχης ποιότητας στυλ Μπομπουα ή Ντορσει).
Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα γινει με το μπακαπ 2αρι , 3αρι και 4αρι. Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τους ΣαντΡος , Ουάιτ και Μπέντιλ με σκοπό τη διατήρηση της ομοιογένειας. Απο την αλλη ομως αντι του Ουαιτ ως μπακαπ 3αρι ισως μπορούσαμε να φέρουμε τον Γκιφαι (να ανοίγει τους χώρους) ή αντι του Μπεντιλ με λίγα χρήματα παραπανω να φέρναμε τον Γιαμπουσελε. Ακομη και αντι του ΣαντΡος θα μπορούσαμε να φέρουμε ειτε καποιον φθηνότερο που να αποτελεί λαβράκι στυλ Καιλ Αλμαν, ειτε κάποιον άλλον πιο 3&D , στυλ Μαοντο Λο. Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν..
Και έτσι μπορούμε να φτάσουμε στη καλοκαιρινή περίοδο με μια μια ομαδα δομημένη απο τα πριν που να της λείπουν 2 καίρια στοιχεία. Ο βασικός της ασος και το μπακαπ 5αρι. Για τον ασο εγω προσωπικά θα μουν καλυμμένος με εναν Πειτον Σιβα ή Γουιλιαμς Γκος, αν τωρα βρούμε χρήματα για καναν Γουολκαπ ή Χενρι ακόμα καλύτερα! Για τον σεντερ μας τώρα με τα λεφτα του Ογκαστ υπάρχουν αρκετές επιλογές. Προσωπικά είμαι ανάμεσα στον Τζορνταν Μόργκαν ή στον Τασον Τομας και τείνω προς τον δεύτερο.
ΥΓ. Καλαιτζάκης δανεικός.
ΥΓ1. Βλέπω τους Λουτζη και Γιάννη Αγραβανη ως αντι Μποχωρίδη και αντι Κασελακη αντίστοιχα, το καλοκαίρι του 22' όμως, οχι τωρα.
Νεντοβιτς , Μποχωριδης
Παπαπετρου , Κασελακης
Μητογλου , Ματζουκας
Παπαγιαννης
Είμαστε σε μια τέτοια φάση αυτή τη στιγμη, ως προς την ομαδα που χτίζουμε για την επομενη σεζον. (Θεωρώ πως Παπαπετρου και Μήτογλου τελικά θα μείνουν κι αν δεν μείνει ο Νεντο θα ερθει καποιος αντίστοιχης ποιότητας στυλ Μπομπουα ή Ντορσει).
Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι θα γινει με το μπακαπ 2αρι , 3αρι και 4αρι. Θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τους ΣαντΡος , Ουάιτ και Μπέντιλ με σκοπό τη διατήρηση της ομοιογένειας. Απο την αλλη ομως αντι του Ουαιτ ως μπακαπ 3αρι ισως μπορούσαμε να φέρουμε τον Γκιφαι (να ανοίγει τους χώρους) ή αντι του Μπεντιλ με λίγα χρήματα παραπανω να φέρναμε τον Γιαμπουσελε. Ακομη και αντι του ΣαντΡος θα μπορούσαμε να φέρουμε ειτε καποιον φθηνότερο που να αποτελεί λαβράκι στυλ Καιλ Αλμαν, ειτε κάποιον άλλον πιο 3&D , στυλ Μαοντο Λο. Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν..
Και έτσι μπορούμε να φτάσουμε στη καλοκαιρινή περίοδο με μια μια ομαδα δομημένη απο τα πριν που να της λείπουν 2 καίρια στοιχεία. Ο βασικός της ασος και το μπακαπ 5αρι. Για τον ασο εγω προσωπικά θα μουν καλυμμένος με εναν Πειτον Σιβα ή Γουιλιαμς Γκος, αν τωρα βρούμε χρήματα για καναν Γουολκαπ ή Χενρι ακόμα καλύτερα! Για τον σεντερ μας τώρα με τα λεφτα του Ογκαστ υπάρχουν αρκετές επιλογές. Προσωπικά είμαι ανάμεσα στον Τζορνταν Μόργκαν ή στον Τασον Τομας και τείνω προς τον δεύτερο.
ΥΓ1. Βλέπω τους Λουτζη και Γιάννη Αγραβανη ως αντι Μποχωρίδη και αντι Κασελακη αντίστοιχα, το καλοκαίρι του 22' όμως, οχι τωρα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
θελει 2 ασσους το ροστερ οχι εναν. ο μπρει πιο πολυ 2 ειναι παρα 1. εχουμε αναγκη απο ασσους καθως η δημιουργια μας ειναι κακιστη. καλυτερα να παμε με πολλους χειριστες και λιγοτερους πλαγιους παρα για αλλη μια χρονια και 8η-9η συνεχομενη με πολλους πλαγιους και λιγους κοντους.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 18, 2021 5:11 pmΜπρει , Παπαδακης
Νεντοβιτς , Μποχωριδης
Παπαπετρου , Κασελακης
Μητογλου , Ματζουκας
Παπαγιαννης
εχω προτεινει το διδυμο Γκος-Γκραντ για τον ασσο που εχει τα παντα οσον αφορα οργανωση-δημιουργια-αθλητικοτητα-αμυνα-χειρισμο μπαλας, με επιπλεον ο γκος να ειναι σταθερος στο σουτ και τριποντο και mid-range, ενω ο Γκραντ θα ειναι ενας τρομερος Slasher! ο συνδυασμος και των δυο θα βολευει απιστευτα πολυ και το διδυμο Παπαγιαννη-Μητο στην αμυνα καθως με αυτους του 4 μαζι συν σαντ-ρος θα μπορουσαμε να πνιξουμε τους παντες στην αμυνα και στην πιεση!
και νεντο-μπρει στο 2 για σουτ και σκοραρισμα. συν μποχωριδης 5ο γκαρντ. και ειμαστε πολυ καλα.
θεωρω οτι η ομαδα πρεπει να παει στην αθλητικοτητα του χρονου. πιεση, ξυλο, υψηλο ρυθμο κλπ κλπ μια βερσιον της περσυνης μακαμπι δηλαδη. αυτο πρεπει να ειναι το οπλο μας! με αυτο το μπατζετ δεν ειμαστε και για παραπανω ετσι και αλλιως.
και η 4αδα Γκος-Γκραντ-Νεντο-Μπρει βοηθαει σε αυτο, αλλα ταυτοχρονα εχει και απειρα στοιχεια στο στυλ μπασκετ που θελει ο κατας, δηλαδη υψηλο iq-οργανωση-κυκλοφορια-πικ εν ρολ.
ο σαντ ρος να μεινει αλλα να παιζει στο 3 και να χρησιμοποιηθει ως slasher και ball mover-ball stopper.
στους ψηλους θελουμε ενα αθλητικο σεντερ που θα ειναι πολυ καλος στις αλλαγες στα σκριν. ο Τερυ που τον ξερει ο Κατας δεν με χαλαει αλλα θα βρουμε διαθεσιμους πολλους. και μετα ειναι το 4 οπου δεν νομιζω οτι μπορουμε να βρουμε κατι καλυτερο απο τον μπεντιλ στα 200-250 χιλ, αλλα ισως εκει θελουμε ενα 4αρι που να σουταρει κιολας. θελει σκεψη εκει αλλα νωρις ειναι ακομα.
1. Γκος, Γκραντ
1-2. Μπρει
2. Νεντοβιτς , Μποχωριδης
2-3. Σαντ-ρος
3.Παπαπετρου, Κασελακης
4. Μητογλου, Ξενο 4αρι Ματζουκας
5. Παπαγιαννης, Τερυ
απο την στιγμη που θα μεινει ο μπρει προτιμω να παμε με 7 ξενους, ωστε α1 να παιζει ο Μαντζουκας περισσοτερο. συν κανα ελληνα ασσο ακομα για προπονησεις και α1.
0