Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 15, 2026 9:38 pm

ο NHD νομίζω ότι περνάει φάση ημικατάθλιψης που δε τα κατάφερε στο ΝΒΑ και που αναγκάστηκε να γυρίσει Ευρώπη και δυσκολεύεται να βρει κίνητρο, γι' αυτό είναι λίγο YOLO.

δε βοηθάει και το ότι μόλις πριν ένα χρόνο κατέκτησε την Ευρωλίγκα και ήταν και final 4 MVP.

πιστεύω σε όποια ομάδα και να πήγαινε κάπως έτσι θα ήταν φέτος.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Μάιος 17, 2026 4:06 pm

Δεν ξέρω αν βλέπει κανείς το ματς αλλά είμαστε (κλασσικά) χαμένοι στην άμυνα ακόμα και με τη Μύκονο. Επίσης δείτε αν μπορείτε τον Μήτογλου στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Δεν βγήκε άσχημα η άμυνα και έμεινε ο Ντίνος να μαρκάρει την πιο προφανή λόμπα της ζωής του. Δεν σήκωσε καν τα χέρια.

Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου μπασκεμπολίστα σε τέτοια ελεύθερη πτώση. Πραγματικά δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μάθουμε σε μερικά χρόνια ότι παίζει με προσθετικό πόδι ή με ψεύτικο πνεύμονα εδώ και 1.5 χρόνο ή κάτι τέτοιο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Μάιος 17, 2026 4:24 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δεν ξέρω αν βλέπει κανείς το ματς αλλά είμαστε (κλασσικά) χαμένοι στην άμυνα ακόμα και με τη Μύκονο. Επίσης δείτε αν μπορείτε τον Μήτογλου στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Δεν βγήκε άσχημα η άμυνα και έμεινε ο Ντίνος να μαρκάρει την πιο προφανή λόμπα της ζωής του. Δεν σήκωσε καν τα χέρια.

Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου μπασκεμπολίστα σε τέτοια ελεύθερη πτώση. Πραγματικά δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μάθουμε σε μερικά χρόνια ότι παίζει με προσθετικό πόδι ή με ψεύτικο πνεύμονα εδώ και 1.5 χρόνο ή κάτι τέτοιο.
Πόσο ρεαλιστικό θα ήταν να τον δώσουν δανεικό ή να σπάσουν συμβόλαιο δεν ξέρω. Ας πάρουν κάποιον 4-5 ή 5 Έλληνα να παίζει μόνο στην Α1 με προοπτική για κάτι καλύτερο.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Μάιος 17, 2026 4:33 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Πόσο ρεαλιστικό θα ήταν να τον δώσουν δανεικό ή να σπάσουν συμβόλαιο δεν ξέρω. Ας πάρουν κάποιον 4-5 ή 5 Έλληνα να παίζει μόνο στην Α1 με προοπτική για κάτι καλύτερο.
Το φθινόπωρο τον ανανέωσαν μέχρι το 2029 με περίπου 1,5 το χρόνο.
Θα είναι στα 33 τότε πρακτικά έχει εξασφαλιστεί για το υπόλοιπο της καριέρας του και μάλλον δεν έχει κανένα κίνητρο τώρα.

Αν δεν τον ανανέωναν τότε μπορούσαν τώρα το καλοκαίρι να του πουν μείνε με 500 για 5-6ος ψηλός και αν δε σου αρέσει πήγαινε στον ΠΑΟΚ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μάιος 17, 2026 4:50 pm

καλα δεν ειναι οτι κυκλοφορει και τιποτα καλυτερο του μητο στην ελληνικη αγορα..οσο στεναχωρο και αν ακουγεται αυτο.Να παρει πχ ποιον τον χουγκαζ και τον τσαλμπουρη?

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Μάιος 17, 2026 4:57 pm

Αν δεν κοπεί αυτή η αηδία με τα διαβατήρια θα τα βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα τύπου Μήτογλου. Εκμεταλλεύονται τα διαβατήρια για να πάθουν κακά συμβόλαια. Είσαι καλός, θα πληρωθείς καλά. Μόνο έτσι θα βελτιωθούν οι έλληνες παίκτες.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 4:58 pm

Δεν φέυγει ο Μήτο, δεν υπάρχει άλλο Έλληνας σε αυτή την θέση, τώρα που φεύγει και ο Σαμο. Αν έχει έναν εξαιρετικό στην αμυνα πικ εν ρολ ψηλό δίπλα του, μια χαρα μπορει να παρει χρόνο του χρόνου. Σε ένα σωστο πλάνο θα είναι βοήθεια.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Μάιος 17, 2026 5:37 pm

TuTiS έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 4:57 pm
Αν δεν κοπεί αυτή η αηδία με τα διαβατήρια θα τα βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα τύπου Μήτογλου. Εκμεταλλεύονται τα διαβατήρια για να πάθουν κακά συμβόλαια. Είσαι καλός, θα πληρωθείς καλά. Μόνο έτσι θα βελτιωθούν οι έλληνες παίκτες.
σιγα μην γινει αυτο
θα αποφασισουν δηλαδη οι ιδιοι να βγαλουν τα ματια τους?

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Μάιος 17, 2026 5:39 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 4:33 pm
TonyTonyChopper έγραψε:

Το φθινόπωρο τον ανανέωσαν μέχρι το 2029 με περίπου 1,5 το χρόνο.
Θα είναι στα 33 τότε πρακτικά έχει εξασφαλιστεί για το υπόλοιπο της καριέρας του και μάλλον δεν έχει κανένα κίνητρο τώρα.

Αν δεν τον ανανέωναν τότε μπορούσαν τώρα το καλοκαίρι να του πουν μείνε με 500 για 5-6ος ψηλός και αν δε σου αρέσει πήγαινε στον ΠΑΟΚ.
τον ανανεωσαν για να μην χασουν το κελεπουρι
και μας εκανε και σκοντο γιατι στην αρχη ζητουσε 2 εκατ τον χρονο :roofl:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Μάιος 17, 2026 5:40 pm

nikolas_asteri έγραψε:

ο μητογλου παντα πανω κατω ετσι ηταν
εξαιρεση ηταν το πρωτο 6μηνο μετα την επιστροφη του απτην τιμωρια

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 17, 2026 6:43 pm

Για το πρωτάθλημα μια χαρά είναι ο Μήτογλου, για την Ευρωλίγκα η πτωτική του απόδοση τα 2 τελευταία χρόνια είναι θέμα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:20 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 6:43 pm
Για το πρωτάθλημα μια χαρά είναι ο Μήτογλου, για την Ευρωλίγκα η πτωτική του απόδοση τα 2 τελευταία χρόνια είναι θέμα.
Η κάθετη πτώση του Ντινου συνέπεσε με τον τραυματισμό του Ματίας. Ο ντινος έκανε καλά παιχνίδια μόνο στα πρώτα παιχνίδια του φαριντ που βγήκε παίχτης του μήνα και στα πρώτα παιχνίδια του Γκαμπριέλ πέρσι. Αυτό τα λέει όλα. Δεν μπορεί να κάνει αυτό που θέλει ο κοουτς να κάνει. Θέλει ψηλό δίπλα του αθλητικό καλό στις αλλαγές και στην άμυνα πικ εν ρολ. Ειδάλλως είναι τρύπα στην άμυνα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kein την Κυρ Μάιος 17, 2026 7:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:22 pm

Κρατα τον κ αυτον να το πληρωνεις να μη παιρνει ριμπαουντ ουτε με αιτηση!κανενα θεμα...εγω λεω του χρονου να μεινουμε ετσι κ ειδικα στα σεντερ με λεσορ φαριντ μητογλου ειμαστε μπομπα!ε τουλουμπα?

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Μάιος 17, 2026 7:43 pm

Stelios97 έγραψε:
Κρατα τον κ αυτον να το πληρωνεις να μη παιρνει ριμπαουντ ουτε με αιτηση!κανενα θεμα...εγω λεω του χρονου να μεινουμε ετσι κ ειδικα στα σεντερ με λεσορ φαριντ μητογλου ειμαστε μπομπα!ε τουλουμπα?
ο μητογλου για να παιζει με μυκονο κολοσσο αντε αεκ το πολυ ειναι καλος
αν ο δγ θελει να δινει 1.5 χαρτι σε καποιον για να παιζει σε αυτα τα παιχνιδια προβλημα του
εφοσον παρει αυτους που πρεπει δεν με νοιαζει να τον εχει εκτος 12αδας για ευρωλιγκα

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Μάιος 17, 2026 8:22 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 7:43 pm
Stelios97 έγραψε:
ο μητογλου για να παιζει με μυκονο κολοσσο αντε αεκ το πολυ ειναι καλος
αν ο δγ θελει να δινει 1.5 χαρτι σε καποιον για να παιζει σε αυτα τα παιχνιδια προβλημα του
εφοσον παρει αυτους που πρεπει δεν με νοιαζει να τον εχει εκτος 12αδας για ευρωλιγκα
Νομίζω ότι για ομάδα που θέλει να ανέβει επίπεδο όπως ο ΠΑΟΚ ο Μήτογλου είναι ταμάμ.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”