δε βοηθάει και το ότι μόλις πριν ένα χρόνο κατέκτησε την Ευρωλίγκα και ήταν και final 4 MVP.
πιστεύω σε όποια ομάδα και να πήγαινε κάπως έτσι θα ήταν φέτος.
Συντονιστής: Captains

Πόσο ρεαλιστικό θα ήταν να τον δώσουν δανεικό ή να σπάσουν συμβόλαιο δεν ξέρω. Ας πάρουν κάποιον 4-5 ή 5 Έλληνα να παίζει μόνο στην Α1 με προοπτική για κάτι καλύτερο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:06 pmΔεν ξέρω αν βλέπει κανείς το ματς αλλά είμαστε (κλασσικά) χαμένοι στην άμυνα ακόμα και με τη Μύκονο. Επίσης δείτε αν μπορείτε τον Μήτογλου στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Δεν βγήκε άσχημα η άμυνα και έμεινε ο Ντίνος να μαρκάρει την πιο προφανή λόμπα της ζωής του. Δεν σήκωσε καν τα χέρια.
Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου μπασκεμπολίστα σε τέτοια ελεύθερη πτώση. Πραγματικά δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μάθουμε σε μερικά χρόνια ότι παίζει με προσθετικό πόδι ή με ψεύτικο πνεύμονα εδώ και 1.5 χρόνο ή κάτι τέτοιο.

Το φθινόπωρο τον ανανέωσαν μέχρι το 2029 με περίπου 1,5 το χρόνο.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:24 pmΠόσο ρεαλιστικό θα ήταν να τον δώσουν δανεικό ή να σπάσουν συμβόλαιο δεν ξέρω. Ας πάρουν κάποιον 4-5 ή 5 Έλληνα να παίζει μόνο στην Α1 με προοπτική για κάτι καλύτερο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:06 pmΔεν ξέρω αν βλέπει κανείς το ματς αλλά είμαστε (κλασσικά) χαμένοι στην άμυνα ακόμα και με τη Μύκονο. Επίσης δείτε αν μπορείτε τον Μήτογλου στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Δεν βγήκε άσχημα η άμυνα και έμεινε ο Ντίνος να μαρκάρει την πιο προφανή λόμπα της ζωής του. Δεν σήκωσε καν τα χέρια.
Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου μπασκεμπολίστα σε τέτοια ελεύθερη πτώση. Πραγματικά δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν μάθουμε σε μερικά χρόνια ότι παίζει με προσθετικό πόδι ή με ψεύτικο πνεύμονα εδώ και 1.5 χρόνο ή κάτι τέτοιο.

τον ανανεωσαν για να μην χασουν το κελεπουριpan24 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:33 pmΤο φθινόπωρο τον ανανέωσαν μέχρι το 2029 με περίπου 1,5 το χρόνο.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:24 pm
Πόσο ρεαλιστικό θα ήταν να τον δώσουν δανεικό ή να σπάσουν συμβόλαιο δεν ξέρω. Ας πάρουν κάποιον 4-5 ή 5 Έλληνα να παίζει μόνο στην Α1 με προοπτική για κάτι καλύτερο.
Θα είναι στα 33 τότε πρακτικά έχει εξασφαλιστεί για το υπόλοιπο της καριέρας του και μάλλον δεν έχει κανένα κίνητρο τώρα.
Αν δεν τον ανανέωναν τότε μπορούσαν τώρα το καλοκαίρι να του πουν μείνε με 500 για 5-6ος ψηλός και αν δε σου αρέσει πήγαινε στον ΠΑΟΚ.

ο μητογλου παντα πανω κατω ετσι ητανnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 4:06 pmΔεν ξέρω αν βλέπει κανείς το ματς αλλά είμαστε (κλασσικά) χαμένοι στην άμυνα ακόμα και με τη Μύκονο. Επίσης δείτε αν μπορείτε τον Μήτογλου στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Δεν βγήκε άσχημα η άμυνα και έμεινε ο Ντίνος να μαρκάρει την πιο προφανή λόμπα της ζωής του. Δεν σήκωσε καν τα χέρια.

Η κάθετη πτώση του Ντινου συνέπεσε με τον τραυματισμό του Ματίας. Ο ντινος έκανε καλά παιχνίδια μόνο στα πρώτα παιχνίδια του φαριντ που βγήκε παίχτης του μήνα και στα πρώτα παιχνίδια του Γκαμπριέλ πέρσι. Αυτό τα λέει όλα. Δεν μπορεί να κάνει αυτό που θέλει ο κοουτς να κάνει. Θέλει ψηλό δίπλα του αθλητικό καλό στις αλλαγές και στην άμυνα πικ εν ρολ. Ειδάλλως είναι τρύπα στην άμυνα.

Νομίζω ότι για ομάδα που θέλει να ανέβει επίπεδο όπως ο ΠΑΟΚ ο Μήτογλου είναι ταμάμ.