Η αληθεια ειναι πως 9 μηνες τωρα διαβαζουμε εδω περα πως ο Ολυμπιακος του Μπαρτζωκα δεν μπορει και πως οτι κ να κανει regular, στο F4 θα εχουμε μια απο τα ιδια.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 8:12 pmΠροέβλεψα 3-1 υπέρ Βαλένθια και ήρθε 3-2 με τα πρώτα δύο ματς στο 50-50. Και είμαι ευχαριστημένος γιατί έπεσα αρκετά κοντά. Να συνεχίσω την απολογία μου;EL_Insider έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 17, 2026 7:53 pm
Έλα το γύρισες τώρα; Τι έγιναν οι προβλέψεις για αποτυχία; Μάλλον πήγαν κουβα μαζί με τις πετυχημένες προβλέψεις σου για την υπερομάδα του παο. Γενικά άτομα σαν και εσένα που προέβλεπαν αποτυχία όλη την χρονιά θα έπρεπε να απέχουν από τέτοια τοπικ όπως αυτό εδώ.
Όχι μόνο μερικοί δε θα έπρεπε να κράζετε, έπρεπε να επαινείτε το ότι κάθομαι και αναλύω και δικαιολογώ μια άποψη, μια θέση, μια πρόβλεψη. Και λάθος να είναι, προσπαθώ να δω κάτι υπό ένα άλλο πρίσμα, διαφορετική γωνία. Οπότε, αυτός ο στόχος να σκεφτώ και να συζητήσω για μπάσκετ. Εσείς;
Αυτα γραφονται 9 μηνες τωρα, ψαχτε τα threads.
Ξαφνικα διαβαζουμε πως η ομαδα αυτη που δεν μπορουσε 9 μηνες τωρα ειναι το φαβορι.
Δεν εχει λογικη βαση ολο αυτο.
Σε 10 μερες αν το εχουμε παρει θα διαβαζουμε διθυραμβους για τον προπονηταρα τον Μπι απ οσους τον εβριζαν 2 χρονια τωρα κ τον ελεγαν ακαταλληλο για euroleague.
Αν το χασει θα ξαναδιαβαζουμε οτι ο Ολυμπιακος με το...bartzokas ball δεν μπορει και ας ερθει οποιος ναναι το καλοκαιρι γιατι ετσι κι αλλιωσ δεν θα το σηκωσουμε ποτε οποιος και να ρθει κλπ.
Εχει χαθει καθε μετρο γενικα.
Ο Ολυμπιακος ειναι το φαβορι εδω κ αρκετο καιρο καθως φαινεται πως φετος ειναι καπως καλυτερος απ ολους τους ανταγωνιστες τωρα λιγο παραπανω μαλλον διοτι θα εχει κ αρκετο κοσμο στο γηπεδο. Αλλα σε 1 ή 2 αγωνες τα παντα μπορουν να συμβουν. Δεν υπαρχει ομαδα που να εχει 70%, ουτε 50% σε ενα F4. Αντε το φαβορι να εχει 35-40% πιθανοτητες σε ενα F4.
Θα δουμε σε τι κατασταση θα εμφανιστουν βασικοι παικτες των ομαδων, κατι που μπορει να αλλαξει εντελως τις ισορροπιες σε ενα βραδυ.
ΥΓ: Δεν εχω ψηφισει μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κανω προβλεψη αν και θα επελεγα Βαλενθια και Ολυμπιακο ισως. Βεβαια αν προκριθει η Φενερ πιστευω οτι αποκταει αρκετες πιθανοτητες να το ξαναπαρει. Τη ρεαλ δεν τη βλεπω ειδικα χωρις Ταβαρες ισως κ χωρις Λεν.
ΥΓ2: Αν προκριθουμε θελω Ρεαλ τελικο, χωρις Ταβαρες. Κατι τους χρωσταμε κιολας. Τη βαλενθια τη φοβαμαι πολυ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο