Νικητής F4

Συντονιστής: Captains

Ποιός θα σηκώσει κούπα;

Ολυμπιακός
43
57%
Βαλένθια
10
13%
Ρεαλ
3
4%
Φενερ
19
25%

Σύνολο ψήφων: 75
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 17, 2026 9:02 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 8:12 pm
EL_Insider έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 7:53 pm

Έλα το γύρισες τώρα; Τι έγιναν οι προβλέψεις για αποτυχία; Μάλλον πήγαν κουβα μαζί με τις πετυχημένες προβλέψεις σου για την υπερομάδα του παο. Γενικά άτομα σαν και εσένα που προέβλεπαν αποτυχία όλη την χρονιά θα έπρεπε να απέχουν από τέτοια τοπικ όπως αυτό εδώ.
Προέβλεψα 3-1 υπέρ Βαλένθια και ήρθε 3-2 με τα πρώτα δύο ματς στο 50-50. Και είμαι ευχαριστημένος γιατί έπεσα αρκετά κοντά. Να συνεχίσω την απολογία μου;

Όχι μόνο μερικοί δε θα έπρεπε να κράζετε, έπρεπε να επαινείτε το ότι κάθομαι και αναλύω και δικαιολογώ μια άποψη, μια θέση, μια πρόβλεψη. Και λάθος να είναι, προσπαθώ να δω κάτι υπό ένα άλλο πρίσμα, διαφορετική γωνία. Οπότε, αυτός ο στόχος να σκεφτώ και να συζητήσω για μπάσκετ. Εσείς;
Η αληθεια ειναι πως 9 μηνες τωρα διαβαζουμε εδω περα πως ο Ολυμπιακος του Μπαρτζωκα δεν μπορει και πως οτι κ να κανει regular, στο F4 θα εχουμε μια απο τα ιδια.
Αυτα γραφονται 9 μηνες τωρα, ψαχτε τα threads.
Ξαφνικα διαβαζουμε πως η ομαδα αυτη που δεν μπορουσε 9 μηνες τωρα ειναι το φαβορι.
Δεν εχει λογικη βαση ολο αυτο.
Σε 10 μερες αν το εχουμε παρει θα διαβαζουμε διθυραμβους για τον προπονηταρα τον Μπι απ οσους τον εβριζαν 2 χρονια τωρα κ τον ελεγαν ακαταλληλο για euroleague.
Αν το χασει θα ξαναδιαβαζουμε οτι ο Ολυμπιακος με το...bartzokas ball δεν μπορει και ας ερθει οποιος ναναι το καλοκαιρι γιατι ετσι κι αλλιωσ δεν θα το σηκωσουμε ποτε οποιος και να ρθει κλπ.

Εχει χαθει καθε μετρο γενικα.

Ο Ολυμπιακος ειναι το φαβορι εδω κ αρκετο καιρο καθως φαινεται πως φετος ειναι καπως καλυτερος απ ολους τους ανταγωνιστες τωρα λιγο παραπανω μαλλον διοτι θα εχει κ αρκετο κοσμο στο γηπεδο. Αλλα σε 1 ή 2 αγωνες τα παντα μπορουν να συμβουν. Δεν υπαρχει ομαδα που να εχει 70%, ουτε 50% σε ενα F4. Αντε το φαβορι να εχει 35-40% πιθανοτητες σε ενα F4.

Θα δουμε σε τι κατασταση θα εμφανιστουν βασικοι παικτες των ομαδων, κατι που μπορει να αλλαξει εντελως τις ισορροπιες σε ενα βραδυ.

ΥΓ: Δεν εχω ψηφισει μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κανω προβλεψη αν και θα επελεγα Βαλενθια και Ολυμπιακο ισως. Βεβαια αν προκριθει η Φενερ πιστευω οτι αποκταει αρκετες πιθανοτητες να το ξαναπαρει. Τη ρεαλ δεν τη βλεπω ειδικα χωρις Ταβαρες ισως κ χωρις Λεν.

ΥΓ2: Αν προκριθουμε θελω Ρεαλ τελικο, χωρις Ταβαρες. Κατι τους χρωσταμε κιολας. Τη βαλενθια τη φοβαμαι πολυ.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 17, 2026 9:13 pm

Rivers15 έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 9:02 pm
kite26 έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 8:12 pm

Προέβλεψα 3-1 υπέρ Βαλένθια και ήρθε 3-2 με τα πρώτα δύο ματς στο 50-50. Και είμαι ευχαριστημένος γιατί έπεσα αρκετά κοντά. Να συνεχίσω την απολογία μου;

Όχι μόνο μερικοί δε θα έπρεπε να κράζετε, έπρεπε να επαινείτε το ότι κάθομαι και αναλύω και δικαιολογώ μια άποψη, μια θέση, μια πρόβλεψη. Και λάθος να είναι, προσπαθώ να δω κάτι υπό ένα άλλο πρίσμα, διαφορετική γωνία. Οπότε, αυτός ο στόχος να σκεφτώ και να συζητήσω για μπάσκετ. Εσείς;
Η αληθεια ειναι πως 9 μηνες τωρα διαβαζουμε εδω περα πως ο Ολυμπιακος του Μπαρτζωκα δεν μπορει και πως οτι κ να κανει regular, στο F4 θα εχουμε μια απο τα ιδια.
Αυτα γραφονται 9 μηνες τωρα, ψαχτε τα threads.
Ξαφνικα διαβαζουμε πως η ομαδα αυτη που δεν μπορουσε 9 μηνες τωρα ειναι το φαβορι.
Δεν εχει λογικη βαση ολο αυτο.
Σε 10 μερες αν το εχουμε παρει θα διαβαζουμε διθυραμβους για τον προπονηταρα τον Μπι απ οσους τον εβριζαν 2 χρονια τωρα κ τον ελεγαν ακαταλληλο για euroleague.
Αν το χασει θα ξαναδιαβαζουμε οτι ο Ολυμπιακος με το...bartzokas ball δεν μπορει και ας ερθει οποιος ναναι το καλοκαιρι γιατι ετσι κι αλλιωσ δεν θα το σηκωσουμε ποτε οποιος και να ρθει κλπ.

Εχει χαθει καθε μετρο γενικα.

Ο Ολυμπιακος ειναι το φαβορι εδω κ αρκετο καιρο καθως φαινεται πως φετος ειναι καπως καλυτερος απ ολους τους ανταγωνιστες τωρα λιγο παραπανω μαλλον διοτι θα εχει κ αρκετο κοσμο στο γηπεδο. Αλλα σε 1 ή 2 αγωνες τα παντα μπορουν να συμβουν. Δεν υπαρχει ομαδα που να εχει 70%, ουτε 50% σε ενα F4. Αντε το φαβορι να εχει 35-40% πιθανοτητες σε ενα F4.

Θα δουμε σε τι κατασταση θα εμφανιστουν βασικοι παικτες των ομαδων, κατι που μπορει να αλλαξει εντελως τις ισορροπιες σε ενα βραδυ.

ΥΓ: Δεν εχω ψηφισει μου ειναι εξαιρετικα δυσκολο να κανω προβλεψη αν και θα επελεγα Βαλενθια και Ολυμπιακο ισως. Βεβαια αν προκριθει η Φενερ πιστευω οτι αποκταει αρκετες πιθανοτητες να το ξαναπαρει. Τη ρεαλ δεν τη βλεπω ειδικα χωρις Ταβαρες ισως κ χωρις Λεν.

ΥΓ2: Αν προκριθουμε θελω Ρεαλ τελικο, χωρις Ταβαρες. Κατι τους χρωσταμε κιολας. Τη βαλενθια τη φοβαμαι πολυ.
Δεν εξυμνώ τον Μπαρτζώκα. Ακόμη φοβάμαι μην μπούμε στον αγώνα και είμαστε στον κόσμο μας. Αυτό που του πιστώνω όμως είναι πως κέρδισε δύο παίκτες πολύ κρίσιμους γιατί είχαμε χάσει τον άτυχο παικταρά Έβανς. Χωρίς αυτούς τώρα ο Ουόκαπ θα είχε υπερκόπωση στην καλύτερη. Όχι μόνο φτιαξανε τη φυσική τους κατάσταση αλλά εντάχθηκαν και στο πλάνο της ομάδας.

Και για να διακινδυνέψω κάτι, πιστεύω ότι ο Τζόζεφ θα είναι και παίκτης-κλειδί.

Κι εγώ Ρεάλ θέλω.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μάιος 17, 2026 9:16 pm

αετε μπορεις να κανεις ενα δευτερο και τριτο προφιλ,εσυ θα θυμασαι τι εχουν πει οι αλλοι εδω και 5 χρονια ενω αυτοι δεν θα εχουν να σου προσαψουν τιποτα μιας και απο τα αλλα προφιλ θα μπαινεις μονο να κραζεις και θα σαι νεο μελος.

Εικόνα

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Μάιος 17, 2026 9:21 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 9:16 pm
αετε μπορεις να κανεις ενα δευτερο και τριτο προφιλ,εσυ θα θυμασαι τι εχουν πει οι αλλοι εδω και 5 χρονια ενω αυτοι δεν θα εχουν να σου προσαψουν τιποτα μιας και απο τα αλλα προφιλ θα μπαινεις μονο να κραζεις και θα σαι νεο μελος.

Εικόνα
Έχω στη ζωή μου ένα εκατομμύριο προβλήματα. Γιατί να αποκτήσω άλλο ένα; Δεν ασχολούμαι φίλε μου, δύο σκέψεις μπαίνω να γράψω που έχουν σχέση με το μπάσκετ που είναι η καψούρα μου και πολλών άλλων εδώ. Τώρα την καλώς εννοούμενη καζούρα/κριτική ξέρετε ότι όχι μόνο τη δέχομαι αλλά μου αρέσει. Όταν βγήκα και είπα κάνω αυτήν την πρόβλεψη και αν πέσω έξω θα βάλω το τάδε άβαταρ, μίλησα για μένα, αν πρόσεξες. Δεν είπα ποτέ σε κανέναν να κάνει το ίδιο, για το αλατοπίπερο, όχι σαν αιτία διένεξης, του τύπου α, εγώ είμαι εξυπνότερος. Δεν είμαι κιόλας. Γενικότερα, φίλους έχω κάνει εδώ και αυτό νιώθω, οπότε όλα καλά.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 9:32 pm

When the going gets tough... πετάω τη μπάλα στην εξέδρα !!! :D :D :D

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 10:17 pm

Η ομάδα δεν έχει τραυματισμούς και είχε -εχει το χρόνο να κάνει προπονήσεις και να προετοιμαστεί για το φάιναλ φορ. Από την άλλη αρνητικό ότι έχει να παίξει πολύ καιρό δυνατό μάτς.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 10:41 pm

RedEmperor έγραψε:
Κυρ Μάιος 17, 2026 10:17 pm
Η ομάδα δεν έχει τραυματισμούς και είχε -εχει το χρόνο να κάνει προπονήσεις και να προετοιμαστεί για το φάιναλ φορ. Από την άλλη αρνητικό ότι έχει να παίξει πολύ καιρό δυνατό μάτς.
Αυτή η μεγάλη χωρίς σοβαρό ματς περίοδος θα φανεί αν επηρεάσει και πως σε περίπτωση που μείνει η ομάδα πίσω στο σκορ. Να δούμε πως θα αντιδράσει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Μάιος 17, 2026 10:54 pm

καλα και η φενερ ενα ματς περισσοτερο επαιξε απο μας δεν ειναι δικαιολογια αυτο..να το πουμε για τις ισπανικες παει και ερχεται αλλα αυτες εχουν καει κιολας με τοσα ματς δεν ξερω τι ειναι προτιμοτερο

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Κυρ Μάιος 17, 2026 11:13 pm

Αυτή τη στιγμή πάντως έχει εισιτήρια στο επίσημο σάιτ της Ευρωλίγκας κοντά στο 750αρι

socrates13

senior
Reactions:

Τετ Μάιος 20, 2026 6:07 pm

Πάντως σαν πιθανότητες κατάκτησης εγώ θα έδινα σε Ολυμπιακό Βαλένθια και Φενέρ από 33% και 0 στην Ρεάλ
Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και βλέπω σε x και σε άλλα φόρουμ φάση το πήραμε δεν το καταλαβαίνω ,δεν έχει πάρει το μάθημα του ο Ολυμπιακός μου φαίνεται
Το θεωρώ ακόμα πιο δύσκολο από το περσινό final 4 το φετινό ,η Βαλένθια αν βρεθεί στην μέρα της έχει πάρει το ευρωπαϊκό σπίτι της πχ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Μάιος 20, 2026 6:10 pm

50% οσφπ
40% φενερ
10% ρεαλ
0% βαλενθια

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τετ Μάιος 20, 2026 6:11 pm

socrates13 έγραψε:
Πάντως σαν πιθανότητες κατάκτησης εγώ θα έδινα σε Ολυμπιακό Βαλένθια και Φενέρ από 33% και 0 στην Ρεάλ
Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και βλέπω σε x και σε άλλα φόρουμ φάση το πήραμε δεν το καταλαβαίνω ,
δεν έχει πάρει το μάθημα του ο Ολυμπιακός μου φαίνεται
Το θεωρώ ακόμα πιο δύσκολο από το περσινό final 4 το φετινό ,η Βαλένθια αν βρεθεί στην μέρα της έχει πάρει το ευρωπαϊκό σπίτι της πχ
Ποιος Ολυμπιακος δεν εχει παρει το μαθημα του? Διαβαζεις αποψεις 10 τυχαρπαστων στα social media και νομιζεις οτι αυτο επηρεαζει την ομαδα? Τι συνειρμος/οδυρμος ηταν αυτος ρε μαγκα? Ουτε ο προεδρος σου τετοια συσχετιση. Και ξυπναει και μερα νυχτα με την σκεψη του ΟΛυμπιακου

Ποιος απ την ομαδα σου βγαζει vibes "το πηραμε"?

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Μάιος 20, 2026 6:21 pm

Jeight έγραψε:
Τετ Μάιος 20, 2026 6:11 pm
socrates13 έγραψε:
Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και βλέπω σε x και σε άλλα φόρουμ φάση το πήραμε δεν το καταλαβαίνω ,
Ποιος Ολυμπιακος δεν εχει παρει το μαθημα του? Διαβαζεις αποψεις 10 τυχαρπαστων στα social media και νομιζεις οτι αυτο επηρεαζει την ομαδα? Τι συνειρμος/οδυρμος ηταν αυτος ρε μαγκα? Ουτε ο προεδρος του τετοια συσχετιση...

Ποιος απ την ομαδα σου βγαζει vibes "το πηραμε"?
Κανεις (απανταω εγω για σενα).

Μπερδευετε τις μλκιες που γραφει ο καθενας στο Χ με το τι συμβαινει εντος μιας ομαδας. Δλδ αν ο Ολυμπιακος δεν εμφανιστει ανταξιος των προσδοκιων, να ρωτηθει ο Μπαρτζωκας και ο Βεζενκοφ στις συνεντευξεις τυπου για το τι ελεγε ο malaperdas7 και ο klapanaras13 τη Τεταρτη στο Χ και αν ελεγε "θα κερδισουμε ευκολα" κλπ.

Καταλαβαινω οτι εχει πλακα το σκηνικο "κοιτα τι λεγατε και κοιτα τι (δε κανατε)" αλλα αυτο ισχυει οταν αυτος που μιλαει και αυτος που (δεν) κανει ειναι ο ιδιος ανθρωπος. Οταν αλλοι ειναι αυτοι που μιλαμε και αλλοι ειναι αυτοι που καλουνται να πραξουν, τις τελιτσες τις ενωνουμε με τη φαντασια μας και ειναι δικη μας η ευθυνη αποκλειστικα γι΄ αυτο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Μάιος 20, 2026 6:25 pm

εδω μεσα κανεις δεν το χει σιγουρο,νταξει το να δινουν καποιοι φαβορι τον ολυμπιακο ειναι κατι διαφορετικο..Στο Χ επισης δεν βλεπω να υπαρχει υπεροψια..αλλα φορουμ δεν ξερω δεν διαβαζω.Παντως απο γαυροπαρεες που εχω υπαρχει ενα κλιμα αν δεν το παρουμε και φετος ποτε?αλλα το ματς με την φενερ σχεδον ολοι το φοβουνται.

γενικα παντως δεν εχει καμια σημασια ο κοσμος πως σκεφτεται..δεν θα παιξουμε εμεις την παρασκευη :lol:

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Μάιος 20, 2026 6:44 pm

Γράφει ο tokalytero3d στο άλλο τοπικ πως δε του αρέσει να βλέπει συνεντεύξεις, του τη πέφτει ο Jeight "τι ειναι αυτά που λες ,μη φτιάχνεις κλιμα"
Γράφει εδώ ο Socrates πως βλέπει υπερβολική σιγουριά του τη ξαναπέφτει ο Jeight πως 10 τυχαρπαστοι στα σοσιαλ(+ στα φορουμ λέω εγω) δεν επηρεάζουν την ομάδα (σωστά ).Εκτός του ότι είναι εκ διαμέτρου αντίθετα το ένα από το άλλο (διότι αν δεν επηρεάζεται η ομάδα από το κάθε τυχαρπαστο ,ο tokalytero3d πως δημιουργεί κλίμα?) δείχνει και κάτι άλλο, τη νοοτροπία τη πέφτω στην άλλη άποψη.
Υπενθυμίζω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ φορουμ εδώ.Ο τρόπος έχει πάντα σημασία

Απάντηση

Επιστροφή στο “Final 4 2026, Athens”