Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 18, 2026 10:50 am

steph.larry έγραψε:
Σάβ Μάιος 16, 2026 9:11 pm
Μια εβδομάδα πριν το F4 όπου ο Ολυμπιακός διεκδικεί ιστορικό τρόπαιο, οποιαδήποτε είδηση τύπου "πολύ κοντά ο τάδε κτλ" μόνο ως αποπροσανατολισμός για την ομάδα μπορεί να λειτουργήσει. Και θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι χαζοί εκεί στην ΚΑΕ ώστε να μην το γνωρίζουν αυτό. Εύχομαι αν υπάρχουν τα απαραίτητα στεγανά.

Φυσικά αυτό δεν το γράφω για την κουβέντα που κάνουμε εμείς εδώ μεταξύ μας, αλλά πάει προς διάφορα media και content creators όπως ο hoopfellas κτλ
Απαντάω κάπως καθυστερημένα.

1ο)
Θεωρώ δεδομένο ότι μια ομάδα 20+ εκατομμυρίων έχει ανθρώπους να κοιτάνε την αγορά οποιαδήποτε στιγμή ενώ το main team κοιτάει το πρόγραμμα και τους επερχόμενους αγώνες. Κι αυτό διότι άντε πες παίρνουμε την κούπα οπότε και με τα μυαλά έξω από το κεφάλι δεν δίνουμε πολύ βάση στα μεταφραφικά το καλοκαίρι.
Αλλά αν αποτύχουμε πέρα από την αναμενόμενη γκρίνια θα ακούμε για πολλοστή φορά για Αγγελόπουλους που φέρνουν στον Μπι όποιον θέλει και στο τέλος έρχονται οι Μενσα και Νιλικινα του μπασκετικού κόσμου. Γιατί μόνο αυτοί είναι διαθέσιμοι εκείνη την περίδοδο ή για να είμαι πιο ακριβής αυτούς ψάχνουν να τους σουτάρουν οι ομάδες τους σε κάνα κορόιδο.

2ο)
Εφόσον γίνεται το 1ο θέλω να πιστεύω πάλι ότι μια τόσο ακριβή ομάδα μπορεί να ελέγχει τι βγαίνει προς τα έξω.
Αν ήμουν παίκτης δεν θα ήθελα να ακούω για πιθανούς αντικαστάτες μου ιδιαίτερα πριν τους τελικούς.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

big_lebowski έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 10:34 am
https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... limpiakos/

Συγκεκριμένα, οι Ισραηλινοί έγραψαν: “Ο Τουμπέλις έχει δεχθεί προσέγγιση από την Χάποελ. Ο φόργουορντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ζάλγκιρις, αλλά σύμφωνα με το BasketNews, πολλές κορυφαίες ομάδες της EuroLeague ενδιαφέρονται για εκείνον. Σύμφωνα πηγές, ο Τουμπέλις έχει ρήτρα αποδέσμευσης για το καλοκαίρι του 2027 ύψους 400.000 ευρώ, αλλά προσφορές αναμένονται απ’ αυτό το καλοκαίρι και εκτιμάται πως με 1.000.000 ευρώ φεύγει. Εκτός από το ενδιαφέρον της Χάποελ, υπάχει και ο Ολυμπιακός που βρίσκεται διαπραγματεύσεις“.
Εντυπωσιακό πάντως πως κυκλοφορούν οι ειδήσεις, το sport24 αναφέρεται στο Sport 5 του Ισραήλ που αναφέρεται στο Basketnews.
Εδώ είναι και το άρθρο στο Basketnews: Άρθρο Basketnews με αρκετές πληροφορίες για τον παίκτη. Για τον Ολυμπιακό μπορεί και να ισχύει βεβαίως αλλά το πιθανότερο είναι να είναι απλώς φήμες.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Μάιος 18, 2026 12:05 pm

tsoureki έγραψε:
steph.larry έγραψε:
Σάβ Μάιος 16, 2026 9:11 pm
Μια εβδομάδα πριν το F4 όπου ο Ολυμπιακός διεκδικεί ιστορικό τρόπαιο, οποιαδήποτε είδηση τύπου "πολύ κοντά ο τάδε κτλ" μόνο ως αποπροσανατολισμός για την ομάδα μπορεί να λειτουργήσει. Και θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι χαζοί εκεί στην ΚΑΕ ώστε να μην το γνωρίζουν αυτό. Εύχομαι αν υπάρχουν τα απαραίτητα στεγανά.

Φυσικά αυτό δεν το γράφω για την κουβέντα που κάνουμε εμείς εδώ μεταξύ μας, αλλά πάει προς διάφορα media και content creators όπως ο hoopfellas κτλ
Απαντάω κάπως καθυστερημένα.

1ο)
Θεωρώ δεδομένο ότι μια ομάδα 20+ εκατομμυρίων έχει ανθρώπους να κοιτάνε την αγορά οποιαδήποτε στιγμή ενώ το main team κοιτάει το πρόγραμμα και τους επερχόμενους αγώνες. Κι αυτό διότι άντε πες παίρνουμε την κούπα οπότε και με τα μυαλά έξω από το κεφάλι δεν δίνουμε πολύ βάση στα μεταφραφικά το καλοκαίρι.
Αλλά αν αποτύχουμε πέρα από την αναμενόμενη γκρίνια θα ακούμε για πολλοστή φορά για Αγγελόπουλους που φέρνουν στον Μπι όποιον θέλει και στο τέλος έρχονται οι Μενσα και Νιλικινα του μπασκετικού κόσμου. Γιατί μόνο αυτοί είναι διαθέσιμοι εκείνη την περίδοδο ή για να είμαι πιο ακριβής αυτούς ψάχνουν να τους σουτάρουν οι ομάδες τους σε κάνα κορόιδο.

2ο)
Εφόσον γίνεται το 1ο θέλω να πιστεύω πάλι ότι μια τόσο ακριβή ομάδα μπορεί να ελέγχει τι βγαίνει προς τα έξω.
Αν ήμουν παίκτης δεν θα ήθελα να ακούω για πιθανούς αντικαστάτες μου ιδιαίτερα πριν τους τελικούς.
Κατά βάση συμφωνώ και με τα δύο σημεία.

Για το 1ο, το μόνο θέμα είναι το timing που γίνονται γνωστά κάποια πράγματα, όπως επίσης και η συχνότητα αναπαραγωγής κάποιων ειδήσεων. Σήμερα πχ οι Ισραηλινοί γράψανε για τον Τουμπέλις που τον κοιτάει η Χάποελ αλλά δεν έχει αυτή τη στιγμή πολλές ελπίδες διότι ο παίχτης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με ΟΣΦΠ. Ενώ η πραγματικότητα είναι μάλλον πιο κοντά στο ότι οι ατζέντηδες των παιχτών μιλάνε γενικά με ομάδες, έχει ξεκινήσει το παζάρι. Και εννοείται πως οι όλοι λίγο-πολύ ξεκινάνε από τώρα να χτίζουν τα ρόστερ.

Στο 2ο, όντως η λογική λέει πως οι μεγάλες ομάδες έχουν τρόπους να ελέγξουν τι μπορεί να βγει προς τα έξω, καθώς και τρόπους να διατηρήσουν ένα σωστό κλίμα στα αποδυτήρια λίγο πριν τα μεγάλα ματς. Απλώς στην πράξη έχει αποδειχθεί το αντίθετο ουκ ολίγες φορές. Το ξέρουν αυτό την ΚΑΕ πιστεύω, η ιστορική μνήμη (ξεκινώντας από τα ξίδια του εκλιπόντος παιχταρά Roy Tarpley του μακρινού F4 1993) επιτάσσει το πάθημα να έχει γίνει μάθημα.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Μάιος 18, 2026 12:35 pm

Ναι, θα πάει ο ολυμπιακος να δώσει 1 μυριο μπαι άουτ για τον τουμπελις.

Δύο καραγιαννιδηδες παίρνει με αυτά τα λεφτά.

Ουπς...Αι ντιντ ιτ εγκεν :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μάιος 18, 2026 12:58 pm

Ολα τα μεταγραφικά περνάνε από τον Μπαρτζωκα οπότε είμαι σίγουρος ότι από τα πλέι οφ και μετά δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν .. το μόνο που μπορεί να χει γίνει είναι να χει πει ο μπαφες σε μερικούς μάνατζερ να μας περιμένουν μετά το φ4

Οποίος πιστεύει ότι βδομάδα φ4 κλείνουμε παίκτες μάλλον άλλη ομάδα παρακολουθεί τόσα χρόνια

Και όχι η ομάδα δεν έχει ανθρώπους που τα τρέχουν αυτά .. μπαρτζωκας μπαφες αφοί και σκινδηλιας είναι που κάνουν τις μεταγραφές..α και ο μποζικας

melagis

junior
Reactions:

Δευ Μάιος 18, 2026 1:31 pm

Το μπασκετ εχει γινει ενα άθλημα όπου απαιτείται ΤΑΧΥΤΗΤΑ
ΣΚΛΗΡΑΔΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ.....
Παίκτες οπως :

Μπαντιό
Μοντέρο
Φρανσίσκο
Ντιαλλό
Μπονγκά
Μάικ
Θα πρέπει να βρίσκονται στη φιλοσοφία του μεταγραφικό μας σχεδιασμού....

Δυστυχώς δεν υπάρχει καποιος Έλληνας....

Kostas89

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 18, 2026 2:30 pm

melagis έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 1:31 pm
Το μπασκετ εχει γινει ενα άθλημα όπου απαιτείται ΤΑΧΥΤΗΤΑ
ΣΚΛΗΡΑΔΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ.....
Παίκτες οπως :

Μπαντιό
Μοντέρο
Φρανσίσκο
Ντιαλλό
Μπονγκά
Μάικ
Θα πρέπει να βρίσκονται στη φιλοσοφία του μεταγραφικό μας σχεδιασμού....

Δυστυχώς δεν υπάρχει καποιος Έλληνας....
Ο tubelis είναι πολύ καλός αμυντικός και επιθετικός και είναι δυνατό παιδί και 2,08 , ο μπονγκα για 3 είναι και αυτός πολύ καλή περίπτωση μπαντιο πολύ κοντός για τα γούστα του κοουτς και τα δικά μου Ντιαλό ξέρουμε ποιος είναι, Μάικ προτιμώ Τουμπέλης Ροντέν μπορεί να αποκτηθεί μαζί με μπονγκα αρκεί να φύγει ο μακκισικ και ο παπ να μείνει σαν αρχηγός αποδυτήριων σαν τον Πρίντεζη

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 18, 2026 2:55 pm

Ποιος Τουμπελις και Τελεταμπις μωρε σε βδομαδα φ4? Ειστε με τα σοβαρα σας :shock: :shock:

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 18, 2026 2:56 pm

shaq7 έγραψε:
Ολα τα μεταγραφικά περνάνε από τον Μπαρτζωκα οπότε είμαι σίγουρος ότι από τα πλέι οφ και μετά δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν .. το μόνο που μπορεί να χει γίνει είναι να χει πει ο μπαφες σε μερικούς μάνατζερ να μας περιμένουν μετά το φ4

Οποίος πιστεύει ότι βδομάδα φ4 κλείνουμε παίκτες μάλλον άλλη ομάδα παρακολουθεί τόσα χρόνια

Και όχι η ομάδα δεν έχει ανθρώπους που τα τρέχουν αυτά .. μπαρτζωκας μπαφες αφοί και σκινδηλιας είναι που κάνουν τις μεταγραφές..α και ο μποζικας
Περσι ειχαμε κλεισει Γουορντ τετοια περιοδο. Προ διετιας εβανς. Προφανως και μιλαμε με παικτες.

Απλα δεν ασχολειται ο Μπαρτζωκας με αυτα τη δεδομενη στιγμη

Kostas89

sophomore
Reactions:

Δευ Μάιος 18, 2026 3:28 pm

Jeight έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 2:55 pm
Ποιος Τουμπελις και Τελεταμπις μωρε σε βδομαδα φ4? Ειστε με τα σοβαρα σας :shock: :shock:
Διαχείριση άγχους λέγεται :D

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Μάιος 18, 2026 3:42 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Περσι ειχαμε κλεισει Γουορντ τετοια περιοδο. Προ διετιας εβανς. Προφανως και μιλαμε με παικτες.

Ενεργα μπορει να μην ασχολειται αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην δινει πρασινο ή κοκκινο φως για την καθε περιπτωση.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Δευ Μάιος 18, 2026 4:10 pm

Τουμπελις είναι ο νέος πετρουσεφ χωρίς να είναι ελαφρομυαλος σαν τον πετρουσεφ. 4αρι που μπορεί να πατήσει και 5. Ίσως να έχει λογική το ενδιαφέρον μας

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 18, 2026 4:31 pm

reignman έγραψε:
Δευ Μάιος 18, 2026 3:42 pm
Christofis έγραψε:

Ενεργα μπορει να μην ασχολειται αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην δινει πρασινο ή κοκκινο φως για την καθε περιπτωση.
Καλα εννοειται αυτο εγω εννουσα διαπραγματευτικα συνομιλιες κτλπ

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Μάιος 18, 2026 6:32 pm

Εμένα παρόλο που με τρώει να απαντήσω, απο Δευτέρα. Όλοι το τσι στο final4

Kostas89

sophomore
Reactions:

Δευ Μάιος 18, 2026 6:50 pm

Σε συνέντευξη ο coach B στο sport24 δήλωσε ότι Ολυμπιακός τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ δυνατός η δική μου ανάγνωση λέει 1 ότι θα είναι στον πάγκο 2 ότι το μπάτζετ δεν θα πέσει απλά θα ανέβει κιόλας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas89 την Δευ Μάιος 18, 2026 6:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”