Απαντάω κάπως καθυστερημένα.steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 16, 2026 9:11 pmΜια εβδομάδα πριν το F4 όπου ο Ολυμπιακός διεκδικεί ιστορικό τρόπαιο, οποιαδήποτε είδηση τύπου "πολύ κοντά ο τάδε κτλ" μόνο ως αποπροσανατολισμός για την ομάδα μπορεί να λειτουργήσει. Και θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι χαζοί εκεί στην ΚΑΕ ώστε να μην το γνωρίζουν αυτό. Εύχομαι αν υπάρχουν τα απαραίτητα στεγανά.
Φυσικά αυτό δεν το γράφω για την κουβέντα που κάνουμε εμείς εδώ μεταξύ μας, αλλά πάει προς διάφορα media και content creators όπως ο hoopfellas κτλ
1ο)
Θεωρώ δεδομένο ότι μια ομάδα 20+ εκατομμυρίων έχει ανθρώπους να κοιτάνε την αγορά οποιαδήποτε στιγμή ενώ το main team κοιτάει το πρόγραμμα και τους επερχόμενους αγώνες. Κι αυτό διότι άντε πες παίρνουμε την κούπα οπότε και με τα μυαλά έξω από το κεφάλι δεν δίνουμε πολύ βάση στα μεταφραφικά το καλοκαίρι.
Αλλά αν αποτύχουμε πέρα από την αναμενόμενη γκρίνια θα ακούμε για πολλοστή φορά για Αγγελόπουλους που φέρνουν στον Μπι όποιον θέλει και στο τέλος έρχονται οι Μενσα και Νιλικινα του μπασκετικού κόσμου. Γιατί μόνο αυτοί είναι διαθέσιμοι εκείνη την περίδοδο ή για να είμαι πιο ακριβής αυτούς ψάχνουν να τους σουτάρουν οι ομάδες τους σε κάνα κορόιδο.
2ο)
Εφόσον γίνεται το 1ο θέλω να πιστεύω πάλι ότι μια τόσο ακριβή ομάδα μπορεί να ελέγχει τι βγαίνει προς τα έξω.
Αν ήμουν παίκτης δεν θα ήθελα να ακούω για πιθανούς αντικαστάτες μου ιδιαίτερα πριν τους τελικούς.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο