Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
69
83%
Οχι
14
17%

Σύνολο ψήφων: 83
Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 21, 2026 6:50 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 6:45 pm
manos_89 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 6:42 pm
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με έχει λούσει κρύος ιδρώτας στην πιθανότητα παραμονής του αταμάν. Είναι τόσα πολλά τα εγκλήματα που έκανε φέτος που θα προτιμούσα να φύγει και ας μην κατέβουμε καθόλου στους τελικούς (που λέει ο λόγος).

Αν μείνει, που θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο, του χρόνου μόνο φιλικά δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι μας νομίζω. Και θα αρχίσει να τα ακούει από την εξέδρα και ο dpg δεν θα έχει πάντα αυτό το ψύχραιμο πρόσωπο.
να τον κρατησει μεχρι τους τελικους ηταν πιθανο
να τον κρατησει και του χρονου μοιαζει απιθανο
Αποκλείεται να μείνει του χρόνου αφού ήδη του σκάβει τον λάκκο με τους δημοσιογράφους του

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Μάιος 21, 2026 6:58 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 6:50 pm
εμενα μου βγαζουν ολα αυτα που γινονται οτι ο αταμαν εχει τεραστια αποζημιωση που ουτε αυτος θελει να χαρισει ουτε ο δπγ να πληρωσει.
ε τι θα αλλαζε δηλαδη για φετος εχει να παρει ακομα ενα μηνιατικο

σιγα το ποσον

ο αταμαν σιγουρα δεν θα χαρισει τον επομενο χρονο ακομα και να χασει το πρωταθλημα δεν θα παραιτηθει οπως ειχε πει θα περιμενει να τον διωξει ο γαβ γαβ και να παρει καποια αποζημιωση

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 21, 2026 7:01 pm

μπορει οταν τελειωσει η χρονια να ειναι αλλη η αποζημιωση η να ελπιζει ο δπγ οτι τοτε θα φυγει απο μονος του..δεν μου βγαζει αλλη λογικη μια βδομαδα να τον διωχνουν και τον κραζουν και την επομενη παμε αταμαναρε κανεις δεν ξεχναει ποιος εισαι.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 21, 2026 7:04 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 7:01 pm
μπορει οταν τελειωσει η χρονια να ειναι αλλη η αποζημιωση η να ελπιζει ο δπγ οτι τοτε θα φυγει απο μονος του..δεν μου βγαζει αλλη λογικη μια βδομαδα να τον διωχνουν και τον κραζουν και την επομενη παμε αταμαναρε κανεις δεν ξεχναει ποιος εισαι.
μπορει να εκαναν καμια συμφωνια αν παρει το πρωταθλημα να φυγει ετσι αν το παρει να του δωσει και τα μισα μισθα για του χρονου ξερω η κατι τετοιο
με αυτους κανεις δεν ξερει

οπως και να εχει αν αυτο το διαλυμενο τουρλουμπουκι παρει πρωταθλημα με μειονεκτημα εδρας θα ειναι τεραστια εκπληξη

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 21, 2026 7:10 pm

καλα δεν ξερεις πως θα ειναι ο ολυμπιακος μετα το φ4 ψυχολογικα..και περσι αν δεν ηταν ο δπγ θα το ειχαμε χασει.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 21, 2026 7:12 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 7:10 pm
καλα δεν ξερεις πως θα ειναι ο ολυμπιακος μετα το φ4 ψυχολογικα..και περσι αν δεν ηταν ο δπγ θα το ειχαμε χασει.
η μονο ελπιδα ειναι να παρετε την κουπα και να σας πιασουν στον υπνο
οπως το 2013
βεβαια η φετινη ομαδα ειναι στα προθυρα διαλυσης οποτε ακομα και αυτο φαινεται δυσκολο

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Μάιος 21, 2026 7:19 pm

tarp7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 12:08 pm
«Όποιος ξεχνά αυτές τις στιγμές και φτάνει να απαξιώνει ανθρώπους και καταστάσεις είναι ανάξιος να λέει ότι αγαπάει την ομάδα μας.»
Α τι λες; Μάλλον εννοεί επιστροφή λάβαρου με Μποντίρογκα; :lol: :lol:

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 21, 2026 7:31 pm

Ρε'συ τουλούμπα, ενώ ώρες ώρες έχεις πλάκα υπάρχουν κάτι στιγμές που γράφεις πράγματα που είναι εντελώς υπερβολικά και δε στέκουν. Από χθες προσπαθείς να μας πείσεις ότι "η ομάδα είναι υπό διάλυση", "οι παίκτες είναι στα μαχαίρια με τον Αταμάν", "όλοι θέλουν να φύγουν" ενώ αυτό έχει διαψευστεί και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ε νομίζω ότι κάπου φτάνει πια.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 21, 2026 7:36 pm

BillyPao έγραψε:
Ρε'συ τουλούμπα, ενώ ώρες ώρες έχεις πλάκα υπάρχουν κάτι στιγμές που γράφεις πράγματα που είναι εντελώς υπερβολικά και δε στέκουν. Από χθες προσπαθείς να μας πείσεις ότι "η ομάδα είναι υπό διάλυση", "οι παίκτες είναι στα μαχαίρια με τον Αταμάν", "όλοι θέλουν να φύγουν" ενώ αυτό έχει διαψευστεί και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ε νομίζω ότι κάπου φτάνει πια.
απο σενα και τον αταμαν?

τωρα σοβαρα πιστευεις οτι δεν υπαρχει θεμα στα αποδυτηρια?σοβαρα τωρα?

BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 7:40 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:
απο σενα και τον αταμαν?

Εσύ αγαπητέ μου δε λες ότι "υπάρχει θέμα", εσύ λες ότι η ομάδα έχει διαλυθεί, οι παίκτες θέλουν να φύγουν κλπ. Όλα αυτά είναι υπερβολές, όπως ψέμα είναι αυτό που είχες γράψει χθες ότι ο Γκραντ θέλει να φύγει. Το διέψευσε ο big_lebowski αλλά εσύ το συνέχισες.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 21, 2026 8:00 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

απο σενα και τον αταμαν?

Εσύ αγαπητέ μου δε λες ότι "υπάρχει θέμα", εσύ λες ότι η ομάδα έχει διαλυθεί, οι παίκτες θέλουν να φύγουν κλπ. Όλα αυτά είναι υπερβολές, όπως ψέμα είναι αυτό που είχες γράψει χθες ότι ο Γκραντ θέλει να φύγει. Το διέψευσε ο big_lebowski αλλά εσύ το συνέχισες.
ρε μπιλυ πλακα μας κανεις?

πριν λιγες μερες ο μοντ ειχε ποσταρει αυτο που το ειχε γραφει μαρτιο
big_lebowski έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 9:30 am
Eξ όσων γνωρίζω
1)Αταμαν το καλοκαίρι έχει συμφωνησει να γυρίσει Εφες.Τωρα δε παραιτείται,ζητάει όλο το συμβόλαιο
2)Ο δπγ εχει κατσικωσει κ δε θέλει να του δώσει την αποζημίωση τώρα. Αταμαν τα χει γράψει όλα,έχει συμβεί ακόμα κ να έρθει τελευταίος σε προπόνηση.Θεωρει πως δε τον σέβονται και δε μιλάει σχεδον με κανέναν παίκτη
3)Υπάρχουν 2 μπλοκ παικτω.Σλουκας ,Οσμαν που έχουν καλές σχέσεις με τον Τούρκο (κι έχει πέσει αισθητά η απόδοση τους τελευταία) και όλοι οι άλλοι (δε μιλάει με κανέναν τους)
4)Ο στόχος το καλοκαίρι είναι ο Ζοτς .Αν δεχόταν να έρθει από τώρα θα τον είχε σουτάρει τον Τούρκο από τώρα

Ο mod o insider
και εσυ μαλιστα συμφωνησες οτι για να το λεει κατι θα ξερει παραπανω

αυτο δηλαδη που γραφει και εσυ το δεχτηκες

3)Υπάρχουν 2 μπλοκ παικτω.Σλουκας ,Οσμαν που έχουν καλές σχέσεις με τον Τούρκο (κι έχει πέσει αισθητά η απόδοση τους τελευταία) και όλοι οι άλλοι (δε μιλάει με κανέναν τους)

σου μοιαζει οτι δεν υπαρχει πορβλημα στα αποδητηρια?
οτι ενας προπονητης μιλαει μονο με 2 παιχτες δεν ειναι διαλυμενα αποδητηρια?

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 21, 2026 8:00 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

απο σενα και τον αταμαν?

ρε μπιλυ πλακα μας κανεις?

πριν λιγες μερες ο μοντ ειχε ποσταρει αυτο που το ειχε γραφει μαρτιο
big_lebowski έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 9:30 am
Eξ όσων γνωρίζω
1)Αταμαν το καλοκαίρι έχει συμφωνησει να γυρίσει Εφες.Τωρα δε παραιτείται,ζητάει όλο το συμβόλαιο
2)Ο δπγ εχει κατσικωσει κ δε θέλει να του δώσει την αποζημίωση τώρα. Αταμαν τα χει γράψει όλα,έχει συμβεί ακόμα κ να έρθει τελευταίος σε προπόνηση.Θεωρει πως δε τον σέβονται και δε μιλάει σχεδον με κανέναν παίκτη
4)Ο στόχος το καλοκαίρι είναι ο Ζοτς .Αν δεχόταν να έρθει από τώρα θα τον είχε σουτάρει τον Τούρκο από τώρα

Ο mod o insider
και εσυ μαλιστα συμφωνησες οτι για να το λεει κατι θα ξερει παραπανω

αυτο δηλαδη που γραφει και εσυ το δεχτηκες

σου μοιαζει οτι δεν υπαρχει προβλημα στα αποδητηρια?
οτι ενας προπονητης μιλαει μονο με 2 παιχτες δεν ειναι διαλυμενα αποδητηρια?

BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 8:08 pm

Όλα όσα λες είναι βγαλμένα από το μυαλό σου, μόνος σου τα λες και μόνος σου τα πιστεύεις.

manos_89

a1greece
Reactions:

Πέμ Μάιος 21, 2026 8:16 pm

Οι δηλώσεις του Αταμάν πάντως υπάρχουν. Και σε δουλειά μου έχει συμβεί να υπάρχει μάνατζερ που κράζει έναν από την ομάδα μου συνέχεια. Ε μετά όλοι τον βρίζαμε μεταξύ μας τον μάναντζερ. Δεν είναι δηλαδή καθόλου τραβηγμένο να έχει γίνει το ίδιο με τον Αταμάν.

Στο μεταξύ εμένα μου τη δίνει κάπως που όλοι ζητάνε σεβασμό στον Αταμάν λόγω ευρωλίγκας κ.λπ. Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, ο ίδιος δεν σέβεται τη δουλειά του.
Θα αφήσω τις φήμες περί παραλίας, καθυστέρησης σε προπονήσεις κ.λπ. Πως περιμένει να τον σεβαστεί κάποιος όταν ο ίδιος, μετά από αποκλεισμό από την πιο σημαντική Ευρωλίγκα έβερ, να μένει στη Μύκονο για διακοπές μετά τον αγώνα για 3 μέρες;
Πως περιμένουμε ο Χέηζ Ντέιβις και όχι μόνο, να μην έχουν το ίδιο αίσθημα χαλαρότητας και να πάνε τα ταξίδια τους.

Εκτός αυτού, σε πολλά ματς φέτος, και πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, ο άνθρωπος φαινόταν πως κάνει αγγαρεία. Καθόταν στον πάγκο με ένα μισοκοιμισμένο βλέμμα περιμένοντας να τελειώσει ο αγώνας. Μπορεί να έχασε το κίνητρό του, αλλά δεν με αφορά.

Για ποιο σεβασμό μιλάμε;

Θέλω να προσθέσω και το εξής. Όσο αποδίδεις, δηλαδή κερδίζεις τρόπαια, παίζεις καλό μπάσκετ, κ.λπ., κανείς δεν νοιάζεται με το τι κάνεις. Όλοι σε στηρίζουν και σε πιστεύουν.
Όταν όμως σταματάς να αποδίδεις ε προφανώς η κριτική που θα δεχτείς αν είσαι παρτάλι θα είναι πολύ σωστά 2-3 φορές χειρότερη από το να ήσουν στη χειρότερη ένας σωστός επαγγελματίας.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 21, 2026 8:28 pm

manos_89 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2026 8:16 pm
Οι δηλώσεις του Αταμάν πάντως υπάρχουν. Και σε δουλειά μου έχει συμβεί να υπάρχει μάνατζερ που κράζει έναν από την ομάδα μου συνέχεια. Ε μετά όλοι τον βρίζαμε μεταξύ μας τον μάναντζερ. Δεν είναι δηλαδή καθόλου τραβηγμένο να έχει γίνει το ίδιο με τον Αταμάν.

Στο μεταξύ εμένα μου τη δίνει κάπως που όλοι ζητάνε σεβασμό στον Αταμάν λόγω ευρωλίγκας κ.λπ. Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, ο ίδιος δεν σέβεται τη δουλειά του.
Θα αφήσω τις φήμες περί παραλίας, καθυστέρησης σε προπονήσεις κ.λπ. Πως περιμένει να τον σεβαστεί κάποιος όταν ο ίδιος, μετά από αποκλεισμό από την πιο σημαντική Ευρωλίγκα έβερ, να μένει στη Μύκονο για διακοπές μετά τον αγώνα για 3 μέρες;
Πως περιμένουμε ο Χέηζ Ντέιβις και όχι μόνο, να μην έχουν το ίδιο αίσθημα χαλαρότητας και να πάνε τα ταξίδια τους.

Εκτός αυτού, σε πολλά ματς φέτος, και πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, ο άνθρωπος φαινόταν πως κάνει αγγαρεία. Καθόταν στον πάγκο με ένα μισοκοιμισμένο βλέμμα περιμένοντας να τελειώσει ο αγώνας. Μπορεί να έχασε το κίνητρό του, αλλά δεν με αφορά.

Για ποιο σεβασμό μιλάμε;

Θέλω να προσθέσω και το εξής. Όσο αποδίδεις, δηλαδή κερδίζεις τρόπαια, παίζεις καλό μπάσκετ, κ.λπ., κανείς δεν νοιάζεται με το τι κάνεις. Όλοι σε στηρίζουν και σε πιστεύουν.
Όταν όμως σταματάς να αποδίδεις ε προφανώς η κριτική που θα δεχτείς αν είσαι παρτάλι θα είναι πολύ σωστά 2-3 φορές χειρότερη από το να ήσουν στη χειρότερη ένας σωστός επαγγελματίας.
η πορεια της ομαδας ειναι πτωτικη και σε αποτελεσματα και σε μπασκετ
το κλιμα ειναι προβληματικο οποτε ολες οι ομαδες σε ολο τον κοσμο κανουν το εξης
η διωχνουν πολλους παιχτες η διωχνουν το προπονητη
εγω θα εκανα και τα 2 παντως :mrgreen:

για φετος καλα κανει και τον αφηνει για να πιει ολο το πικρο ποτηρι ο ιδιος
αν γινει και κανα απιστευτο και παρει το πρωταθλημα καλως να το παρει

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”