Αποκλείεται να μείνει του χρόνου αφού ήδη του σκάβει τον λάκκο με τους δημοσιογράφους τουτουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 6:45 pmνα τον κρατησει μεχρι τους τελικους ηταν πιθανοmanos_89 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 6:42 pmΔεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα με έχει λούσει κρύος ιδρώτας στην πιθανότητα παραμονής του αταμάν. Είναι τόσα πολλά τα εγκλήματα που έκανε φέτος που θα προτιμούσα να φύγει και ας μην κατέβουμε καθόλου στους τελικούς (που λέει ο λόγος).
Αν μείνει, που θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο, του χρόνου μόνο φιλικά δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι μας νομίζω. Και θα αρχίσει να τα ακούει από την εξέδρα και ο dpg δεν θα έχει πάντα αυτό το ψύχραιμο πρόσωπο.
να τον κρατησει και του χρονου μοιαζει απιθανο
Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ρε'συ τουλούμπα, ενώ ώρες ώρες έχεις πλάκα υπάρχουν κάτι στιγμές που γράφεις πράγματα που είναι εντελώς υπερβολικά και δε στέκουν. Από χθες προσπαθείς να μας πείσεις ότι "η ομάδα είναι υπό διάλυση", "οι παίκτες είναι στα μαχαίρια με τον Αταμάν", "όλοι θέλουν να φύγουν" ενώ αυτό έχει διαψευστεί και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ε νομίζω ότι κάπου φτάνει πια.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
απο σενα και τον αταμαν?BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:31 pmΡε'συ τουλούμπα, ενώ ώρες ώρες έχεις πλάκα υπάρχουν κάτι στιγμές που γράφεις πράγματα που είναι εντελώς υπερβολικά και δε στέκουν. Από χθες προσπαθείς να μας πείσεις ότι "η ομάδα είναι υπό διάλυση", "οι παίκτες είναι στα μαχαίρια με τον Αταμάν", "όλοι θέλουν να φύγουν" ενώ αυτό έχει διαψευστεί και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ε νομίζω ότι κάπου φτάνει πια.
τωρα σοβαρα πιστευεις οτι δεν υπαρχει θεμα στα αποδυτηρια?σοβαρα τωρα?
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εσύ αγαπητέ μου δε λες ότι "υπάρχει θέμα", εσύ λες ότι η ομάδα έχει διαλυθεί, οι παίκτες θέλουν να φύγουν κλπ. Όλα αυτά είναι υπερβολές, όπως ψέμα είναι αυτό που είχες γράψει χθες ότι ο Γκραντ θέλει να φύγει. Το διέψευσε ο big_lebowski αλλά εσύ το συνέχισες.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:36 pmαπο σενα και τον αταμαν?BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:31 pmΡε'συ τουλούμπα, ενώ ώρες ώρες έχεις πλάκα υπάρχουν κάτι στιγμές που γράφεις πράγματα που είναι εντελώς υπερβολικά και δε στέκουν. Από χθες προσπαθείς να μας πείσεις ότι "η ομάδα είναι υπό διάλυση", "οι παίκτες είναι στα μαχαίρια με τον Αταμάν", "όλοι θέλουν να φύγουν" ενώ αυτό έχει διαψευστεί και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ε νομίζω ότι κάπου φτάνει πια.
τωρα σοβαρα πιστευεις οτι δεν υπαρχει θεμα στα αποδυτηρια?σοβαρα τωρα?
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ρε μπιλυ πλακα μας κανεις?BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:40 pmΕσύ αγαπητέ μου δε λες ότι "υπάρχει θέμα", εσύ λες ότι η ομάδα έχει διαλυθεί, οι παίκτες θέλουν να φύγουν κλπ. Όλα αυτά είναι υπερβολές, όπως ψέμα είναι αυτό που είχες γράψει χθες ότι ο Γκραντ θέλει να φύγει. Το διέψευσε ο big_lebowski αλλά εσύ το συνέχισες.
πριν λιγες μερες ο μοντ ειχε ποσταρει αυτο που το ειχε γραφει μαρτιο
και εσυ μαλιστα συμφωνησες οτι για να το λεει κατι θα ξερει παραπανωbig_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μαρ 09, 2026 9:30 amEξ όσων γνωρίζω
1)Αταμαν το καλοκαίρι έχει συμφωνησει να γυρίσει Εφες.Τωρα δε παραιτείται,ζητάει όλο το συμβόλαιο
2)Ο δπγ εχει κατσικωσει κ δε θέλει να του δώσει την αποζημίωση τώρα. Αταμαν τα χει γράψει όλα,έχει συμβεί ακόμα κ να έρθει τελευταίος σε προπόνηση.Θεωρει πως δε τον σέβονται και δε μιλάει σχεδον με κανέναν παίκτη
3)Υπάρχουν 2 μπλοκ παικτω.Σλουκας ,Οσμαν που έχουν καλές σχέσεις με τον Τούρκο (κι έχει πέσει αισθητά η απόδοση τους τελευταία) και όλοι οι άλλοι (δε μιλάει με κανέναν τους)
4)Ο στόχος το καλοκαίρι είναι ο Ζοτς .Αν δεχόταν να έρθει από τώρα θα τον είχε σουτάρει τον Τούρκο από τώρα
Ο mod o insider
αυτο δηλαδη που γραφει και εσυ το δεχτηκες
3)Υπάρχουν 2 μπλοκ παικτω.Σλουκας ,Οσμαν που έχουν καλές σχέσεις με τον Τούρκο (κι έχει πέσει αισθητά η απόδοση τους τελευταία) και όλοι οι άλλοι (δε μιλάει με κανέναν τους)
σου μοιαζει οτι δεν υπαρχει πορβλημα στα αποδητηρια?
οτι ενας προπονητης μιλαει μονο με 2 παιχτες δεν ειναι διαλυμενα αποδητηρια?
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ρε μπιλυ πλακα μας κανεις?BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 7:40 pmΕσύ αγαπητέ μου δε λες ότι "υπάρχει θέμα", εσύ λες ότι η ομάδα έχει διαλυθεί, οι παίκτες θέλουν να φύγουν κλπ. Όλα αυτά είναι υπερβολές, όπως ψέμα είναι αυτό που είχες γράψει χθες ότι ο Γκραντ θέλει να φύγει. Το διέψευσε ο big_lebowski αλλά εσύ το συνέχισες.
πριν λιγες μερες ο μοντ ειχε ποσταρει αυτο που το ειχε γραφει μαρτιο
και εσυ μαλιστα συμφωνησες οτι για να το λεει κατι θα ξερει παραπανωbig_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μαρ 09, 2026 9:30 amEξ όσων γνωρίζω
1)Αταμαν το καλοκαίρι έχει συμφωνησει να γυρίσει Εφες.Τωρα δε παραιτείται,ζητάει όλο το συμβόλαιο
2)Ο δπγ εχει κατσικωσει κ δε θέλει να του δώσει την αποζημίωση τώρα. Αταμαν τα χει γράψει όλα,έχει συμβεί ακόμα κ να έρθει τελευταίος σε προπόνηση.Θεωρει πως δε τον σέβονται και δε μιλάει σχεδον με κανέναν παίκτη
4)Ο στόχος το καλοκαίρι είναι ο Ζοτς .Αν δεχόταν να έρθει από τώρα θα τον είχε σουτάρει τον Τούρκο από τώρα
Ο mod o insider
αυτο δηλαδη που γραφει και εσυ το δεχτηκες
σου μοιαζει οτι δεν υπαρχει προβλημα στα αποδητηρια?
οτι ενας προπονητης μιλαει μονο με 2 παιχτες δεν ειναι διαλυμενα αποδητηρια?
Οι δηλώσεις του Αταμάν πάντως υπάρχουν. Και σε δουλειά μου έχει συμβεί να υπάρχει μάνατζερ που κράζει έναν από την ομάδα μου συνέχεια. Ε μετά όλοι τον βρίζαμε μεταξύ μας τον μάναντζερ. Δεν είναι δηλαδή καθόλου τραβηγμένο να έχει γίνει το ίδιο με τον Αταμάν.
Στο μεταξύ εμένα μου τη δίνει κάπως που όλοι ζητάνε σεβασμό στον Αταμάν λόγω ευρωλίγκας κ.λπ. Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, ο ίδιος δεν σέβεται τη δουλειά του.
Θα αφήσω τις φήμες περί παραλίας, καθυστέρησης σε προπονήσεις κ.λπ. Πως περιμένει να τον σεβαστεί κάποιος όταν ο ίδιος, μετά από αποκλεισμό από την πιο σημαντική Ευρωλίγκα έβερ, να μένει στη Μύκονο για διακοπές μετά τον αγώνα για 3 μέρες;
Πως περιμένουμε ο Χέηζ Ντέιβις και όχι μόνο, να μην έχουν το ίδιο αίσθημα χαλαρότητας και να πάνε τα ταξίδια τους.
Εκτός αυτού, σε πολλά ματς φέτος, και πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, ο άνθρωπος φαινόταν πως κάνει αγγαρεία. Καθόταν στον πάγκο με ένα μισοκοιμισμένο βλέμμα περιμένοντας να τελειώσει ο αγώνας. Μπορεί να έχασε το κίνητρό του, αλλά δεν με αφορά.
Για ποιο σεβασμό μιλάμε;
Θέλω να προσθέσω και το εξής. Όσο αποδίδεις, δηλαδή κερδίζεις τρόπαια, παίζεις καλό μπάσκετ, κ.λπ., κανείς δεν νοιάζεται με το τι κάνεις. Όλοι σε στηρίζουν και σε πιστεύουν.
Όταν όμως σταματάς να αποδίδεις ε προφανώς η κριτική που θα δεχτείς αν είσαι παρτάλι θα είναι πολύ σωστά 2-3 φορές χειρότερη από το να ήσουν στη χειρότερη ένας σωστός επαγγελματίας.
Στο μεταξύ εμένα μου τη δίνει κάπως που όλοι ζητάνε σεβασμό στον Αταμάν λόγω ευρωλίγκας κ.λπ. Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, ο ίδιος δεν σέβεται τη δουλειά του.
Θα αφήσω τις φήμες περί παραλίας, καθυστέρησης σε προπονήσεις κ.λπ. Πως περιμένει να τον σεβαστεί κάποιος όταν ο ίδιος, μετά από αποκλεισμό από την πιο σημαντική Ευρωλίγκα έβερ, να μένει στη Μύκονο για διακοπές μετά τον αγώνα για 3 μέρες;
Πως περιμένουμε ο Χέηζ Ντέιβις και όχι μόνο, να μην έχουν το ίδιο αίσθημα χαλαρότητας και να πάνε τα ταξίδια τους.
Εκτός αυτού, σε πολλά ματς φέτος, και πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, ο άνθρωπος φαινόταν πως κάνει αγγαρεία. Καθόταν στον πάγκο με ένα μισοκοιμισμένο βλέμμα περιμένοντας να τελειώσει ο αγώνας. Μπορεί να έχασε το κίνητρό του, αλλά δεν με αφορά.
Για ποιο σεβασμό μιλάμε;
Θέλω να προσθέσω και το εξής. Όσο αποδίδεις, δηλαδή κερδίζεις τρόπαια, παίζεις καλό μπάσκετ, κ.λπ., κανείς δεν νοιάζεται με το τι κάνεις. Όλοι σε στηρίζουν και σε πιστεύουν.
Όταν όμως σταματάς να αποδίδεις ε προφανώς η κριτική που θα δεχτείς αν είσαι παρτάλι θα είναι πολύ σωστά 2-3 φορές χειρότερη από το να ήσουν στη χειρότερη ένας σωστός επαγγελματίας.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η πορεια της ομαδας ειναι πτωτικη και σε αποτελεσματα και σε μπασκετmanos_89 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 21, 2026 8:16 pmΟι δηλώσεις του Αταμάν πάντως υπάρχουν. Και σε δουλειά μου έχει συμβεί να υπάρχει μάνατζερ που κράζει έναν από την ομάδα μου συνέχεια. Ε μετά όλοι τον βρίζαμε μεταξύ μας τον μάναντζερ. Δεν είναι δηλαδή καθόλου τραβηγμένο να έχει γίνει το ίδιο με τον Αταμάν.
Για ποιο σεβασμό μιλάμε;
το κλιμα ειναι προβληματικο οποτε ολες οι ομαδες σε ολο τον κοσμο κανουν το εξης
η διωχνουν πολλους παιχτες η διωχνουν το προπονητη
εγω θα εκανα και τα 2 παντως
για φετος καλα κανει και τον αφηνει για να πιει ολο το πικρο ποτηρι ο ιδιος
αν γινει και κανα απιστευτο και παρει το πρωταθλημα καλως να το παρει

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο