Νομίζω ότι κακώς γίνεται τόσο ντόρος για τις πολλές συνεντεύξεις των παικτών και του staff, αυτά είναι πάνω-κάτω προβλεπόμενα από τη διοργάνωση. Επίσης, δεν βλέπω προσωπικά κανένα πανηγύρι και σιγουριά στις δηλώσεις των παικτών για κατάκτηση του τροπαίου. Αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες της ομάδας είναι λογικό να υπάρχει.big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Μάιος 22, 2026 10:46 amEγω συμφωνώ με τους 2 παραπάνω (kein κ GK)αγωνιστικά αλλά επειδή προσωπικά στέκομαι πολύ και στο mental κομμάτι κλπ θέλω να πω πως με προβληματίζει (θα με προβληματιζε αντιστοίχως και για εμάς όπως πέρσι πχ) ολο αυτό το noise και το "πανυγηρι" με συνεντεύξεις και τη σιγουριά που αναβλύζει από παντου (πέραν της αυτοπεποίθησης). Σε short term τουρνουα μονών αγώνων αυτά συνήθως αποπροσανατολιζουν .
Επίσης θέλω να πω πως πιο locked in απο τους 4 είδα τη Ρεαλ ,έχει αποφύγει σχεδόν τα πάντα επικοινωνιακα ,ακόμα κ στην άφιξη τους βγήκαν από αλλού ώστε να μην μιλήσουν σε κανεναν
Για το mental κομμάτι συμφωνώ αλλά εγώ το βλέπω από διαφορετική οπτική γωνία. Υπάρχει πρόβλημα στον οργανισμό του Ολυμπιακού λόγω της νοοτροπίας που έχει καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια, όταν σε κάθε αποτυχία της ομάδας, αντί της αυτοκριτικής, προβάλλεται κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία (Θεός, άστρα, Γιουλ, τραυματισμοί κλπ).

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο