Final 4 Αthens 2026, Olympiacos Piraeus vs Fenerbahce Instanbul

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 22, 2026 11:05 am

big_lebowski έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 10:46 am
Eγω συμφωνώ με τους 2 παραπάνω (kein κ GK)αγωνιστικά αλλά επειδή προσωπικά στέκομαι πολύ και στο mental κομμάτι κλπ θέλω να πω πως με προβληματίζει (θα με προβληματιζε αντιστοίχως και για εμάς όπως πέρσι πχ) ολο αυτό το noise και το "πανυγηρι" με συνεντεύξεις και τη σιγουριά που αναβλύζει από παντου (πέραν της αυτοπεποίθησης). Σε short term τουρνουα μονών αγώνων αυτά συνήθως αποπροσανατολιζουν .
Επίσης θέλω να πω πως πιο locked in απο τους 4 είδα τη Ρεαλ ,έχει αποφύγει σχεδόν τα πάντα επικοινωνιακα ,ακόμα κ στην άφιξη τους βγήκαν από αλλού ώστε να μην μιλήσουν σε κανεναν
Νομίζω ότι κακώς γίνεται τόσο ντόρος για τις πολλές συνεντεύξεις των παικτών και του staff, αυτά είναι πάνω-κάτω προβλεπόμενα από τη διοργάνωση. Επίσης, δεν βλέπω προσωπικά κανένα πανηγύρι και σιγουριά στις δηλώσεις των παικτών για κατάκτηση του τροπαίου. Αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες της ομάδας είναι λογικό να υπάρχει.

Για το mental κομμάτι συμφωνώ αλλά εγώ το βλέπω από διαφορετική οπτική γωνία. Υπάρχει πρόβλημα στον οργανισμό του Ολυμπιακού λόγω της νοοτροπίας που έχει καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια, όταν σε κάθε αποτυχία της ομάδας, αντί της αυτοκριτικής, προβάλλεται κάθε πιθανή και απίθανη δικαιολογία (Θεός, άστρα, Γιουλ, τραυματισμοί κλπ).

NikBot

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Μάιος 22, 2026 11:06 am

big_lebowski έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 10:52 am
Δε ξέρω πόσο μίλησε στα μέσα της χώρας της κ δε με απασχολεί
Είμαι σαφής, μιλάω για short term τουρνουα λιγων ημερών,για το διάστημα του τουρνουα δλδ
Αυτό εννοεί, στην media day του F4, η κάθε ομάδα για 2 ώρες (δεν ξέρω ακριβώς κάτι τέτοιο) υποδέχτηκε δημοσιογράφους και έγιναν όλες αυτές οι συνεντέυξεις που βλέπουμε αυτές τις μέρες. Δεν μιλάνε κάθε μέρα. Λογικά, χωρίς να το έχω ψάξει προσωπικά, τα ισπανικά μέσα θα έχουν αντίστοιχο όγκο υλικού. Έχει βέβαια σημασία και πόσοι δημοσιογράφοι ήρθαν από Ισπανία, λογικό να έχει περισσότερα ελληνικά media.

Πάντως δεν είναι ότι του Ολυμπιακού κάθε μέρα δίνουν συνεντεύξεις και της Ρεάλ είναι κλεισμένοι και σκέφτονται μόνο τον αγώνα.

Edit για να το κάνω πιο ξεκάθαρο: Τόσο η Ρεάλ όσο και ο Ολυμπιακός είχαν τον ίδιο χρόνο που έπρεπε υποχρεωτικά να διαθέσουν στα media, ας υποθέσουμε 2 ώρες. Αν τώρα στο παράθυρο αυτό, στον Campazzo πήγαν 2 ισπανικά μέσα που ταξίδεψαν και ένα ελληνικό, και στον Dorsey 10 ελληνικά λόγω εγχώριου ενδιαφέροντος, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός χαβαλεδιάζει και η Ρεάλ είναι προσηλωμένη.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Μάιος 22, 2026 11:12 am

Ναι ρε παιδια δε διαφωνώ, για αυτό έγραψα γενικά για το noise και τη περιρρεουσα κι έκανα την αντιπαραβολη με περσι(που πάλι όλη η περιρρεουσα ήταν 100% ελληνικός τελικός κλπ)
Αυτό εννοώ αποπροσατολισμος ,όχι μονο τις (οποιες) συνεντεύξεις .
Προφανώς δε ξέρω εσωτερικά πως αντιμετωπίζεται αυτό(η ότι δεν αντιμετωπίζεται) .Εν ολίγοις το κλίμα σχολιαζω

NikBot

senior
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 11:18 am

Ναι ΟΚ κι εγώ δεν τρελαίνομαι για όλο αυτό είναι αλήθεια, αλλά νομίζω ότι είναι ψιλο-αναπόφευκτο και θα γίνεται χειρότερο κάθε χρόνο, η λίγκα προσπαθεί να μοιάσει στο NBA, με πανυγήρι, events, πολύ media coverage ε και κάπου μέσα εκεί θα γίνουν και 3 αγώνες μπάσκετ.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Μάιος 22, 2026 11:24 am

Ελπίζω ο Μπαρτζώκας να μην πέσει στην παγίδα του συναισθηματισμού σήμερα και να επιλέξει τον Νιλικίνα αντί του Μακίσικ για να έχει γεμάτη μπακ κορτ και να μπορεί έτσι να πιέσει ασφυκτικά τους Μπόλντουιν και Τάκερ.

Η περίσταση απαιτεί πολλά κορμιά να εναλλάσσονται, άμυνα πάνω στην μπάλα και τη δυνατότητα για πολλά φάουλ που θα ανακόψουν τον ρυθμό της Φενέρ και θα εκνευρίσουν τα γκαρντ της. Επιθετικά ο Ολυμπιακός έχει τον μπούσουλα και τις προσωπικότητες, αυτό που χρειάζεται είναι η αποτελεσματικότητα στην άμυνα που θα του δώσει την ευκαιρία να τρέξει το γήπεδο και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να μπουν τα σουτ στο σετ παιχνίδι.

Από γκολτζήδες καλά πάμε, και από εφταράκια-οχταράκια που οργώνουν το γήπεδο επίσης (αν και χωρίς το κλασικό δεκάρι, αλλά αυτό είναι παλιά συζήτηση που δεν έχει νόημα να ξαναρχίσουμε , ειδικά σήμερα), χαλκέντερα αμυντικά χαφ παλαιάς κοπής θέλουμε για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και καλύτερη τη ζωή των συμπαικτών τους! :bblove:

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μάιος 22, 2026 11:28 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 11:24 am
Ελπίζω ο Μπαρτζώκας να μην πέσει στην παγίδα του συναισθηματισμού σήμερα και να επιλέξει τον Νιλικίνα αντί του Μακίσικ για να έχει γεμάτη μπακ κορτ και να μπορεί έτσι να πιέσει ασφυκτικά τους Μπόλντουιν και Τάκερ.

Η περίσταση απαιτεί πολλά κορμιά να εναλλάσσονται, άμυνα πάνω στην μπάλα και τη δυνατότητα για πολλά φάουλ που θα ανακόψουν τον ρυθμό της Φενέρ και θα εκνευρίσουν τα γκαρντ της. Επιθετικά ο Ολυμπιακός έχει τον μπούσουλα και τις προσωπικότητες, αυτό που χρειάζεται είναι η αποτελεσματικότητα στην άμυνα που θα του δώσει την ευκαιρία να τρέξει το γήπεδο και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να μπουν τα σουτ στο σετ παιχνίδι.

Από γκολτζήδες καλά πάμε, και από εφταράκια-οχταράκια που οργώνουν το γήπεδο επίσης (αν και χωρίς το κλασικό δεκάρι, αλλά αυτό είναι παλιά συζήτηση που δεν έχει νόημα να ξαναρχίσουμε , ειδικά σήμερα), χαλκέντερα αμυντικά χαφ παλαιάς κοπής θέλουμε για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και καλύτερη τη ζωή των συμπαικτών τους! :bblove:
Όχι ρε συ με τίποτα δεν αφήνεις τον μακισικ εκτός από τέτοιο ματς. Κι ας μην παίξει λεπτό. Έχει αποδείξει ο σακ ότι στα κρίσιμα δηλώνει παρων.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 11:55 am

Quincy έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 11:28 am
Όχι ρε συ με τίποτα δεν αφήνεις τον μακισικ εκτός από τέτοιο ματς. Κι ας μην παίξει λεπτό. Έχει αποδείξει ο σακ ότι στα κρίσιμα δηλώνει παρων.
ΟΚ, ο Σακ είναι ψυχάρα και έχει δείξει πολλάκις τα διαπιστευτήριά του. Το ερώτημα είναι σε ποιον ρόλο μπορεί να το κάνει και σήμερα; Μπορεί να γίνει ο defensive stopper που χρειάζεται οπωσδήποτε η ομάδα για να αντιμετωπίσει το άρμα μάχης Μπόλντουιν-Τάκερ της Φενέρ;

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 12:08 pm

Διαβάζω άρθρα ότι υπάρχει θέμα με την παραλαβή εισητηρίων. Έχουν πληρωθεί και δεν τους τα έστειλαν. Κάτι τέτοιο

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Μάιος 22, 2026 12:11 pm

Αν κανω εγω μια μλκια στη δουλεια αντε να το μαθουν 5-6 ατομα.

Δε θα ηθελα να ειμαι σημερα στη θεση αυτων που ηταν υπευθυνοι γι αυτη την δουλεια...

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 12:12 pm

RedEmperor έγραψε:
Διαβάζω άρθρα ότι υπάρχει θέμα με την παραλαβή εισητηρίων. Έχουν πληρωθεί και δεν τους τα έστειλαν. Κάτι τέτοιο
Πολυ σωστα και εμενα μου εχει συμβει και ειμαι σε αναμενα καρβουνα ενω εχω βαλει μονο ενεσιμα σημερα για να ειμαι χαλαρος

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Μάιος 22, 2026 12:29 pm

RedEmperor έγραψε:
Μας έχουνε και περιμένουμε 550 άτομα χωρίς να ξέρουμε τι θα γίνει ακόμα. Μας είπαν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να αργήσει να το παιχνίδι να ξεκινήσει

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 22, 2026 12:33 pm

TuTiS έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 12:29 pm
RedEmperor έγραψε:
Μας έχουνε και περιμένουμε 550 άτομα χωρίς να ξέρουμε τι θα γίνει ακόμα. Μας είπαν ότι υπάρχει ενδεχόμενο να αργήσει να το παιχνίδι να ξεκινήσει
Διαβάζω στο sportfm:
Συγκεκριμένα, αναφέρουν απευθυνόμενοι στα άτομα που έχουν αυτό το πρόβλημα να μπουν με το ID τους στην ιστοσελίδα της και εκεί υπάρχει το PDF αρχείο του εισιτηρίου τους το οποίο μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για την προσέλευσή τους στο γήπεδο και φυσικά την είσοδό τους σε αυτό.
Ελπίζω να βρεθεί άκρη γρήγορα και για τους 2 σας!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Μάιος 22, 2026 12:34 pm

Mυρισε Ελλαδα. :bblove:

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 12:40 pm

reignman έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 12:34 pm
Mυρισε Ελλαδα. :bblove:
Μύρισε Ευρωλίγκα, θες να πεις, που έχει υιοθετήσει το πιο ανορθολογικό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων στα χρονικά του ευρωπαϊκού αθλητισμού. :wink:

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Παρ Μάιος 22, 2026 1:29 pm

Υπήρχε πρόβλημα μόνο για τα 550 εισητηρία που διέθεσε η ΚΑΕ? Η και για εισητηρία που αγόρασε ο κόσμος από την σελίδα της Euroleague και άλλες πλατφόρμες?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Final 4 2026, Athens”