Και κάτι άλλο τώρα που το θυμήθηκα.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 2:23 pmγιατι οταν το 99% των ποστ σου ειναι εχοντας φτιαξει αυτην την περσονα,δηλαδη κυνηγος απαξιωτων και μηδενιστων,δεν εχεις λογο υπαρξης αν σταματησεις να το κανειςtsoureki έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2026 2:18 pmΓιατί ρε παιδιά όταν ο Αταμάν βγάζει στην σέντρα παίκτες είναι mindgames και όταν τρώει αυτός το κράξιμο ειναι μηδενισμός και απαξίωση;
Μια χαρά boostaρισμα δεν μπορεί να είναι και το κράξιμο στο κόουτσ;
Στην τελική ο Χολμς από nba δεν ήρθε;
Γιατί αυτός έπρεπε να τα ακούσει και να μηδενιστεί έτσι;
Ο Γιουρτ7 καλύτερη καριέρα είχε και βγήκε απο την μύγα ξίγκι για να φύγει;
Επειδή είναι Τούρκος δηλαδή μην κακολογίσουμε τα δικά μας τα παιδιά;
Μόνο εμένα μου φαίνεται κουφό ότι κατσάδα αλλού επιτρέπεται και αλλού όχι;![]()
Επείδη οι δυο όροι ταβερνιάρης και παραλιά αναφέρθηκαν απανωτά στην σημερινή συζήτηση.
Προσωπικά δεν μ'αρεσει ο όρος ταβερνιάρης ούτε για τον Αταμάν ούτε για τον Τρινκιέρι(νομίζω του έχει κολλήσει η λέξη) ούτε για κάποιον άλλο. Ούτε κάν για παχουλό προπονητή της ομάδας που δεν θυμάμαι καν όνομα (νομίζω από Πολωνία) που ήταν για μια σεζόν ΕL. Τον θυμάστε τον κύριο, έχω ολικό μπακ ουτ αυτή την στιγμή.
Την λέξη παραλία την χρησιμοποιω και εγώ όταν μια κατάσταση έχει παραχαλαρώσει.
Αλλά ρε παιδιά αν ενοχλήστε τόσο πολύ από τέτοιους χαραχτηρισμούς, εδώ μέσα στο φόρουμ, στην πραγματική ζωή πως την βγάζετε;
Δηλαδή πιστεύετε ότι όταν ο Αταμάν φτάνει μέχρι την μέση του γηπέδου όταν θέλει να διαμαρτυρηθεί, τρώει τεχνική και φεύγει οι Ολυμπιακοί ή και άλλοι οπαδοί ίσως και Παναθηναικοί λένε πχ τι έκανε πάλι ο ταβερνιάρης;
'Η λενε πολλά χοντρότερα και περισσότερα που δεν θα ακουστούν ποτέ εδώ μέσα; Ή αντίστοιχα ο Μπαρτζώκας όταν ανοίγει διάλογο με τον κάθε άκυρο που του φωνάζει από την κερκίδα;
Είπαμε σεβόμαστε στον φόρουμ τον συνομιλητή αλλά δεν θα πεθάνει κανείς προπονητής αν ακούσει(ή μάλλον δεν ακούσει ποτέ) και καμια ψιλη εδώ μέσα.

je suis jazz thrillos 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο