Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
69
83%
Οχι
14
17%

Σύνολο ψήφων: 83
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 23, 2026 2:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Μάιος 23, 2026 2:23 pm
tsoureki έγραψε:
Σάβ Μάιος 23, 2026 2:18 pm
Γιατί ρε παιδιά όταν ο Αταμάν βγάζει στην σέντρα παίκτες είναι mindgames και όταν τρώει αυτός το κράξιμο ειναι μηδενισμός και απαξίωση;
Μια χαρά boostaρισμα δεν μπορεί να είναι και το κράξιμο στο κόουτσ;
Στην τελική ο Χολμς από nba δεν ήρθε;
Γιατί αυτός έπρεπε να τα ακούσει και να μηδενιστεί έτσι;
Ο Γιουρτ7 καλύτερη καριέρα είχε και βγήκε απο την μύγα ξίγκι για να φύγει;
Επειδή είναι Τούρκος δηλαδή μην κακολογίσουμε τα δικά μας τα παιδιά;
Μόνο εμένα μου φαίνεται κουφό ότι κατσάδα αλλού επιτρέπεται και αλλού όχι;
γιατι οταν το 99% των ποστ σου ειναι εχοντας φτιαξει αυτην την περσονα,δηλαδη κυνηγος απαξιωτων και μηδενιστων,δεν εχεις λογο υπαρξης αν σταματησεις να το κανεις :welcome:
Και κάτι άλλο τώρα που το θυμήθηκα.
Επείδη οι δυο όροι ταβερνιάρης και παραλιά αναφέρθηκαν απανωτά στην σημερινή συζήτηση.
Προσωπικά δεν μ'αρεσει ο όρος ταβερνιάρης ούτε για τον Αταμάν ούτε για τον Τρινκιέρι(νομίζω του έχει κολλήσει η λέξη) ούτε για κάποιον άλλο. Ούτε κάν για παχουλό προπονητή της ομάδας που δεν θυμάμαι καν όνομα (νομίζω από Πολωνία) που ήταν για μια σεζόν ΕL. Τον θυμάστε τον κύριο, έχω ολικό μπακ ουτ αυτή την στιγμή.
Την λέξη παραλία την χρησιμοποιω και εγώ όταν μια κατάσταση έχει παραχαλαρώσει.
Αλλά ρε παιδιά αν ενοχλήστε τόσο πολύ από τέτοιους χαραχτηρισμούς, εδώ μέσα στο φόρουμ, στην πραγματική ζωή πως την βγάζετε;
Δηλαδή πιστεύετε ότι όταν ο Αταμάν φτάνει μέχρι την μέση του γηπέδου όταν θέλει να διαμαρτυρηθεί, τρώει τεχνική και φεύγει οι Ολυμπιακοί ή και άλλοι οπαδοί ίσως και Παναθηναικοί λένε πχ τι έκανε πάλι ο ταβερνιάρης;
'Η λενε πολλά χοντρότερα και περισσότερα που δεν θα ακουστούν ποτέ εδώ μέσα; Ή αντίστοιχα ο Μπαρτζώκας όταν ανοίγει διάλογο με τον κάθε άκυρο που του φωνάζει από την κερκίδα;
Είπαμε σεβόμαστε στον φόρουμ τον συνομιλητή αλλά δεν θα πεθάνει κανείς προπονητής αν ακούσει(ή μάλλον δεν ακούσει ποτέ) και καμια ψιλη εδώ μέσα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μάιος 23, 2026 2:40 pm

tsoureki έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

γιατι οταν το 99% των ποστ σου ειναι εχοντας φτιαξει αυτην την περσονα,δηλαδη κυνηγος απαξιωτων και μηδενιστων,δεν εχεις λογο υπαρξης αν σταματησεις να το κανεις :welcome:
Επείδη οι δυο όροι ταβερνιάρης και παραλιά αναφέρθηκαν απανωτά στην σημερινή συζήτηση.
Προσωπικά δεν μ'αρεσει ο όρος ταβερνιάρης ούτε για τον Αταμάν ούτε για τον Τρινκιέρι(νομίζω του έχει κολλήσει η λέξη) ούτε για κάποιον άλλο. Ούτε κάν για παχουλό προπονητή της ομάδας που δεν θυμάμαι καν όνομα (νομίζω από Πολωνία) που ήταν για μια σεζόν ΕL. Τον θυμάστε τον κύριο, έχω ολικό μπακ ουτ αυτή την στιγμή.
Αλλά ρε παιδιά αν ενοχλήστε τόσο πολύ από τέτοιους χαραχτηρισμούς, εδώ μέσα στο φόρουμ, στην πραγματική ζωή πως την βγάζετε;
Δηλαδή πιστεύετε ότι όταν ο Αταμάν φτάνει μέχρι την μέση του γηπέδου όταν θέλει να διαμαρτυρηθεί, τρώει τεχνική και φεύγει οι Ολυμπιακοί ή και άλλοι οπαδοί ίσως και Παναθηναικοί λένε πχ τι έκανε πάλι ο ταβερνιάρης;
'Η λενε πολλά χοντρότερα και περισσότερα που δεν θα ακουστούν ποτέ εδώ μέσα; Ή αντίστοιχα ο Μπαρτζώκας όταν ανοίγει διάλογο με τον κάθε άκυρο που του φωνάζει από την κερκίδα;
Είπαμε σεβόμαστε στον φόρουμ τον συνομιλητή αλλά δεν θα πεθάνει κανείς προπονητής αν ακούσει(ή μάλλον δεν ακούσει ποτέ) και καμια ψιλη εδώ μέσα.
Είναι άλλο πράγμα ο προφορικός λόγος και άλλο ο γραπτός. Αν αφήσεις επιθετικούς προσδιορισμούς (Τσίρκο- Παραλίας-Ταβερνιάρης-Τσακίδια) τέτοιου είδους (καφενειακού επιπέδου) θα κανονικοποιηθεί η συμπεριφορά αυτή. Για τέτοια υπάρχουν τα σοσιαλ, τα SDNA, ReDNA και τα λοιπά μέρη ανάλογου ύφους. Μπορούμε να κάνουμε κριτική και χωρίς επιθετικούς προσδιορισμούς.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Μάιος 23, 2026 2:40 pm

tsoureki έγραψε:

δεν θυμαμαι καποιον να τον εχει γραψει ταβερνιαρη παρα μονο εχοντας την αντιθετη εννοια δηλαδη οταν κανει ενα καλο κοουτσαρισμα γραφοντας πχ τωρα δεν ειναι ταβερνιαρης ο αταμαν και παρομοια ποστ

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Σάβ Μάιος 23, 2026 2:46 pm

Παιδιά πάμε παρακάτω?
Κρίμα είναι να κλειδώνω τοπικ κ να διαγραφω μυνηματα. Αρμόδιοι για το τι εμπίπτει και τι όχι στους κανόνες του φόρουμ υπάρχουν,προς τα παρόν η προσωπικη κόντρα είναι οφφ τοπικ κι από εδώ κ πέρα θα διαγράφονται τα μυνηματα

Εγώ ο ίδιος παλιότερα έχω σβήσει κι έχω τιμωρήσει χρήστη για μυνηματα για τον Γιουρτσεβεν που ήταν στα όρια του σπαμ κσι της προσβολής.Εν προκειμένω ΔΕΝ έχει συμβεί κάτι τέτοιο,το τοπικ είναι για τον κοουτς κ κριτική σε αυτόν.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Μάιος 23, 2026 2:54 pm

tsoureki έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

κοιτα αυτο ειναι η αφορμη δεν ειναι δηλαδη οτι περιμενουν να γραφει καποιος οτι ο αταμαν ειναι παραλιας για να κανουν τους κυνηγους απαξιωτων,σπανια γινεται κατι τετοιο συνηθως αρκει το να γραψεις τι χαλια κουτσαρισμα κανει ο αταμαν σημερα,αυτο ενεργοποιει την επικηρυξη και αρχιζει το κυνηγι
δεν ειναι δηλαδη οτι τους ερεθιζει καποια συγκεκριμενη λεξη και το κανουν οταν την βλεπουν,το κανουν και διχως να γραψεις αυτες τις λεξεις που δεν τους αρεσουν

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:05 pm

Εγώ θα πω κρατήστε λίγο την κριτική σας για το τέλος της σαιζόν. Η αποτυχία και η επιτυχία είναι πανίσχυροι παραμορφωτικοί φακοί που μετατρέπουν τον Μποέμ-τιτουσετοιμαζειοσουλτανος Ataman σε ανίδεο εστιάτορα. Μένουν δύο επεισόδια ακόμα (καθώς παίζει ρόλο τι θα κανει ο ΟΣΦΠ) για να γίνει το ταμείο της τριετίας.

Απλά θα πω το προφανές, ότι αν αύριο χάσει ο ΟΣΦΠ και κερδίσει ο ΠΑΟ την GBL θα λήξει(?) με τελείως διαφορετική νότα η θητεία του Αταμαν στον ΠΑΟ.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:07 pm

τουλουμπα έγραψε:
tsoureki έγραψε:

κοιτα αυτο ειναι η αφορμη δεν ειναι δηλαδη οτι περιμενουν να γραφει καποιος οτι ο αταμαν ειναι παραλιας για να κανουν τους κυνηγους απαξιωτων,σπανια γινεται κατι τετοιο συνηθως αρκει το να γραψεις τι χαλια κουτσαρισμα κανει ο αταμαν σημερα,αυτο ενεργοποιει την επικηρυξη και αρχιζει το κυνηγι
δεν ειναι δηλαδη οτι τους ερεθιζει καποια συγκεκριμενη λεξη και το κανουν οταν την βλεπουν,το κανουν και διχως να γραψεις αυτες τις λεξεις που δεν τους αρεσουν
Υπάρχει και μια ενδιάμεση λύση, να λες όταν κάνει χάλια κοουτσάρισμα ότι ήταν κακός και όταν κάνει κάτι καλό ότι είναι καλό. Το πρόβλημα εστιάζεται όταν κάποιος αρνείται να δει και την άλλη όψη του νομίσματος, είτε είναι καλό είτε κακό.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:11 pm

kein έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Υπάρχει και μια ενδιάμεση λύση, να λες όταν κάνει χάλια κοουτσάρισμα ότι ήταν κακός και όταν κάνει κάτι καλό ότι είναι καλό. Το πρόβλημα εστιάζεται όταν κάποιος αρνείται να δει και την άλλη όψη του νομίσματος, είτε είναι καλό είτε κακό.
Απλά φέτος ειδικά αλλά και από πέρσι τα θετικά είναι λίγα και τα αρνητικά πολύ σημαντικά. Οπότε γι αυτό και τα σχόλια είναι κυρίως επικριτικά. Αν είχε παρουσιάσει διαφορετική εικόνα και τα σχόλια ήταν τα ίδια να το συζητούσαμε ότι γίνεται άδικη κριτική.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:19 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
Σάβ Μάιος 23, 2026 3:11 pm
kein έγραψε:

Απλά φέτος ειδικά αλλά και από πέρσι τα θετικά είναι λίγα και τα αρνητικά πολύ σημαντικά. Οπότε γι αυτό και τα σχόλια είναι κυρίως επικριτικά. Αν είχε παρουσιάσει διαφορετική εικόνα και τα σχόλια ήταν τα ίδια να το συζητούσαμε ότι γίνεται άδικη κριτική.
Δεν θα διαφωνήσω, ποτέ δεν είπα ότι κριτική είναι άδικη, εγώ προσωπικά μόνο τους αφορισμούς θεώρησα άδικους και αυτό είναι κάτι που δεν επιδέχεται ερμηνείας άλλης. Η κριτική είναι καλή να γίνεται ακόμα και αν είναι σκληρή, εφόσον δεν γίνεται εμμονικά. Αυτό που δεν είναι καλό, είναι να εξισώνουμε την κριτική με την απαξίωση. Εκεί χάνεται το νόημα. Το μέτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:43 pm

41.385 βήματα.

52 φορές που είπα ‘αποκλείεται ο ήλιος να είναι ακόμη πάνω.

6 γλώσσες που χρησιμοποιήθηκαν,

4 ώρες οδήγησης.

2 ισλανδικά βιβλία.

1 ακόμη φυσική περιποίηση προσώπου

Κόστος: Γελοίο ειλικρινά, αλλά είμαι χαρούμενος”.l
https://www.sport24.gr/basket/i-mini-mo ... ka-vivlia/

Οι προπονήσεις σταμάτησαν;

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:44 pm

Τα σεναρια που πιστευω υπαρχουν:

1) Αν ο Αταμαν παρει το πρωταθλημα δεν φευγει. Ακομα κι αν το χασει, ο τροπος που θα το χασει θα δειξει αν μεινει η αν θα φυγει. Αυτο το σεναριο ουσιαστικα ειναι οτι ο Αταμαν μενει για αλλη 1 χρονια, οπου με την ολοκληρωση του συμβολαιου του θα κριθει αν πετυχε ή αν δε θα ανανεωθει.

2) Ο Ζελικο παιζει να τα εχει βρει ηδη, να ειναι τελεσιδικη η αποχωρηση Αταμαν αλλα δεν ανακοινωνεται τπτ γιατι εχει τελικους Α1. Απολυτα λογικο μου φαινεται. Το οτι το sdna εχει αναφερθει σε Ζελικο και δεδομενη αποχωρηση Αταμαν λεει πολλα.

3) Οι παιχτες τους οποιους ο Αταμαν δινει με καθε ευκαιρια, λογικα δεν ειναι ευχαρηστημενοι με αυτη τη συμεριφορα. Ο Λεσορ ειπε πως ηταν ανετοιμοι. Αυτα δειχνουν προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση... Οτι ο προπονητης εχει χασει την εμπιστοσυνη τους. Πραγμα πολυ σημαντικο.

4) Η Εφες παραμενει στα αζητητα, λογικα θα ηθελε επανοδο Αταμαν...

Η κριση του dpg ειναι αυτη η οποια θα δειξει το δρομο.
Στο παρελθον παντως, ο DPG εχει αποτυχει τις περισσοτερες φορες στις επιλογες προπονητων. Κι εχει δοκιμασει παρα πολλους.

Απλα οχι τους σωστους...

Αν λοιπον τα βαλει ολα αυτα καποιος κατω, θα δει οτι το τοποιο ειναι πολυ ...θολο.

Γιατι ακομα κι απομακρυνθει ο Αταμαν, μονον σιγουρο δεν ειναι οτι θα ερθει ενας προπονητης που να μπορει να δωσει αυτο που χρειαζεται. Περισσοτερο στα πειραματα θα παμε παλι αν δεν ερθει ο Ζελικο.

Ο οποιος Ζελικο πιστευω θα πετυχει χωρις δευτερη κουβεντα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Σάβ Μάιος 23, 2026 3:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:45 pm

tarp7 έγραψε:
Σάβ Μάιος 23, 2026 3:43 pm
41.385 βήματα.

52 φορές που είπα ‘αποκλείεται ο ήλιος να είναι ακόμη πάνω.

6 γλώσσες που χρησιμοποιήθηκαν,

4 ώρες οδήγησης.

2 ισλανδικά βιβλία.

1 ακόμη φυσική περιποίηση προσώπου

Κόστος: Γελοίο ειλικρινά, αλλά είμαι χαρούμενος”.l
https://www.sport24.gr/basket/i-mini-mo ... ka-vivlia/

Οι προπονήσεις σταμάτησαν;
Υπήρχε 3ήμερο οφ για όλους

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:47 pm

qspock έγραψε:
Σάβ Μάιος 23, 2026 3:44 pm
Τα σεναρια που πιστευω υπαρχουν:

1) Αν ο Αταμαν παρει το πρωταθλημα δεν φευγει. Ακομα κι αν το χασει, ο τροπος που θα το χασει θα δειξει αν μεινει η αν θα φυγει. Αυτο το σεναριο ουσιαστικα ειναι οτι ο Αταμαν μενει για αλλη 1 χρονια, οπου με την ολοκληρωση του συμβολαιου του θα κριθει αν πετυχε ή αν δε θα ανανεωθει.

2) Ο Ζελικο παιζει να τα εχει βρει ηδη, να ειναι τελεσιδικη η αποχωρηση Αταμαν αλλα δεν ανακοινωνεται τπτ γιατι εχει τελικους Α1. Απολυτα λογικο μου φαινεται. Το οτι το sdna εχει αναφερθει σε Ζελικο και δεδομενη αποχωρηση Αταμαν λεει πολλα.

3) Οι παιχτες τους οποιους ο Αταμαν δινει με καθε ευκαιρια, λογικα δεν ειναι ευχαρηστιμενοι με αυτη τη συμεριφορα. Ο Λεσορ ειπε πως ηταν ανετοιμοι. Αυτα δειχνουν προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση...

4) Η Εφες παραμενει στα αζητητα, λογικα θα ηθελε επανοδο Αταμαν...

Η κριση του dpg ειναι αυτη η οποια θα δειξει το δρομο.
Στο παρελθον παντως, ο DPG εχει αποτυχει τις περισσοτερες φορες στις επιλογες προπονητων. Κι εχει δοκιμασει παρα πολλους.

Απλα οχι τους σωστους...

Αν λοιπον τα βαλει ολα αυτα καποιος κατω, θα δει οτι το τοποιο ειναι πολυ ...θολο.

Γιατι ακομα κι απομακρυνθει ο Αταμαν, μονον σιγουρο δεν ειναι οτι θα ερθει ενας προπονητης που να μπορει να δωσει αυτο που χρειαζεται. Περισσοτερο στα πειραματα θα παμε παλι αν δεν ερθει ο Ζελικο.
Το 2 μου φαίνεται το επικρατέστερο σενάριο, και όσο δεν είναι διαθέσιμος ο Σάρας, ο Ζοτς είναι η καλύτερη λύση για να επέλθει ηρεμία στην ομάδα. μιας και η διαφαινόμενη κατάκτηση ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ, θα έχει πολλά απόνερα ...

manos_89

a1greece
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 5:28 pm

Στον Παναθηναϊκό έλειψε φέτος και πέρυσι η μπασκετική λογική στον πάγκο, προφανώς με κύρια ευθύνη του Αταμάν. Δεν εξετάζω το γιατί έλειψε, απλά έλειψε, σε όλες τις εκφάνσεις μιας ομάδας.
1) Στις μεταγραφές
2) Στην τακτική
3) Στη διαχείριση παικτών
4) Στην διαχείριση εξωαγωνιστικών θεμάτων (Χέηζ Ντέιβις π.χ.)

Για να πω τη θέση μου. Είμαι ΟΚ με τον οποιονδήποτε κανονικό προπονητή έρθει εκτός στη θέση του Αταμάν. Δεν πιστεύω ότι ένας κανονικός προπονητής, με το μεγαλύτερο μπάτζετ στη λίγκα και όλες τις συνθήκες που έχουμε μπορεί να πάει χειρότερα από το φετινό έκτρωμα.

Για να απαντήσω στον billy που μου έγραψε ότι ο Σόρτς ήταν κακός στο game 5 και πολύ λογικά δεν έπαιξε ξανά.
1) Στο game 4 που έπαιξε πάλι 5 λεπτά γιατί δεν μπήκε ξανά; Έχει δει κανείς τους μέσους όρους του Σόρτς στα 3 πρώτα παιχνίδια; Σε 20 λεπτά είχε μ.ο. 13 πόντους, 4.5 ασίστ και ήταν κομβικός στις νίκες μας. Ξαφνικά στο game 4 ο Αταμάν αποφασίζει να τον κάψει και να τον βάλει 5 λεπτά. Τώρα που τα γράφω ο όρος «παραλίας» μου μοιάζει πολύ ήπιος, αλλά θα συγκρατηθώ
2) Που είναι η δικαιοσύνη του Αταμάν επίσης στο game 5 όπου ο Ναν είναι ο πλέον χειρότερος παίκτης του γηπέδου. Έχεις γυρίσει το ματς με Τολιόπουλο και Γκριγκόνις. Ξαφνικά τους πετάς έξω και βάζεις Ναν. Η διαφορά πάει από τους 6 στους 11 και επιμένεις και τον κρατάς μέσα μέχρι να σε τελειώσουν.
3) Ο Χουάντσο που ήταν υπεραπαραίτητος σε αυτή τη σειρά γιατί κατέληξε να παίζει 15 λεπτά μ.ο.;

Τα παραπάνω + όλα τα εγκλήματα που έγιναν και βίασαν τη μπασκετική λογική όλη τη χρονιά με κάνουν να λέω:
1) Ας φύγει και ας έρθει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ προπονητής από ευρωλίγκα.
2) Ότι και να κάνει στους τελικούς, ακόμα και σκούπα με 30+ διαφορά σε κάθε αγώνα, πρέπει να φύγει. Δεν αντέχεται άλλη μια τέτοια χρονιά.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 5:31 pm

Έχει τελειώσει ο Άταμαν, τσάμπα ανησυχείτε, όσοι ανησυχείτε ότι θα τον φάτε στην μάπα και του χρόνου :mrgreen:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”