Final 4 Athens 2026 - Olympiacos vs Real Madrid - Final

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Pani7.0

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 23, 2026 2:45 pm

Ντιλικινα αντι Μακκίσικ νομιζω είναι το πιο ορθολογικό.

Δε γίνεται να πάει τόσο κατα διαόλου το ματς που θα χρειαστεί να καταφύγουμε στις μπούκες του Σακ.

Από την άλλη ο περιορισμός του Καμπάτσο θα είναι κομβικός Τζόσεφ χθες φανηκε να δυσκολεύεται και τέλος δε γίνεται ξαφνικά να εμπιστευτούμε στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιας τον Μόρις που είναι στο κόσμο του.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μάιος 23, 2026 2:47 pm

Έπαιξε και χτες 26λ .. και να σφίξει τα δόντια πιθανότατα θα σέρνεται μετά το 20λ..έπαιξε και πολύ ξύλο

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Μάιος 23, 2026 2:48 pm

Επειδή το ξαναγραψαμε χτες. Όταν έχεις πλεονέκτημα σε μια τόσο κομβική θεση οπως το 5, που ουσιαστικά δεν μπορεί να παίξει κανένας άλλος σαν 5αρι, θες 3 παικτες να πατάνε καλά (αν τους εχεις) για να επιβεβαιώσεις το πλεονέκτημα. 2 φαουλ στον 3λεπτο να κάνει ο Μιλου θαναι έξω για 20λεπτα. Και μετα θα έχεις έναν (λχ Τζόουνς) να βγάζει 17 σερι; θα ψοφήσει και το πλεονέκτημα περίπατο.

Νομίζω τα 3 5αρια ειναι αδιαπραγματευτο για μονο παιχνίδι. Στους τελικούς της gbl μπορεί για να βγουν οι ξένοι να πηγαίνει με 2 στη 12αδα. Αύριο για μένα θα ηταν αυτοκτονικο

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:00 pm

qspock έγραψε:
Σάβ Μάιος 23, 2026 2:03 pm
redcard έγραψε:
Παρ Μάιος 22, 2026 11:59 pm
To ερωτημα ειναι: αλλαζεις κατι στη 12αδα εν οψει Κυριακης ή το αφήνεις ως έχει;
Θα εβαζα μεσα τον Φαλ αντι του Χολ.
Χωρις σεντερ οι απεναντι, θελεις παιχτη ρακετας να τα βαλει κ να τους φθειρει. Επισης, στις ζωνες ο Φαλ ειναι κοβικος, σπαζει καλα τη μπαλα για τα σουτ απο μεσα εξω.

Κινηση must για μενα.
Μονο να του πουνε του Μουσταφα να μη κοψει τα νυχια του... :D
Σωστά και εγώ αυτό θα έκανα. Μακκισικ έξω Φαλ μέσα. Επίσης αν λείπει όντως και ο Φελιζόλ τότε χτυπά αλύπητα τους Καμπατσο Μαλεντον μέχρι να κλασουν. Δεν ξέρω πως θα το κάνει, θα είναι με ποστ, θα είναι με επίθεση στα πόδια τους δε με νοιάζει. Απλώς στο ημίχρονο θα πρέπει να τους έχει βγει η γλώσσα. Ας κάνει το κόλπο που έκανε ο Σάρας με Σπανούλη και Μιλακνις στη σειρά με Ζαλγκίρις (το εξήγησε ο Πρι προχθές στην εκπομπή με Παπαλουκά Διαμαντίδη).
Το παιχνίδι πρέπει ν πάμε να το πάρουμε από την άμυνα όχι από την επίθεση. Αν στην άμυνα δαγκώνουμε όπως προχθές θα ανοίξει και η διαφορά μπροστά. Αν τους αφήσουμε να τρέξουν να βάζουν τρίποντα στον αιφνιδιασμό και τα κλασσικά θα έχουμε θέμα.
Κλείνοντας να πω ότι είμαστε τυχεροί που η Ρεάλ έκανε αυτή τη ματσαρα χθες. Αν χθες πχ κέρδιζε πολύ δύσκολα και έκανε το αντίστοιχο ματς αύριο θα ήταν ζόρικα. Παραδοσιακά η Ρεάλ στους ημιτελικούς κάνει τρομερά παιχνίδια (δεν θυμάμαι ν έχασε και ποτέ σε ημιτελικό) αλλά στους τελικούς δεν τα καταφέρνει πάντα (βλέπε 13, 14, 22, 24).
Να μπουνε με αίματα στα χέρια όπως χθες κ όλα καλά θα πάνε.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:07 pm

Ερώτηση: το 5 out πως αντιμετωπίζεται; Αν κάποιος φίλος παίζει σε ομάδα και το ξέρει ή έχει γνώσεις προπονητικής να μας φωτίσει

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:15 pm

golitog7 έγραψε:
Ερώτηση: το 5 out πως αντιμετωπίζεται; Αν κάποιος φίλος παίζει σε ομάδα και το ξέρει ή έχει γνώσεις προπονητικής να μας φωτίσει
Δεν είμαι προπονητής και η μπασκετική μου εμπειρία (αγωνιστικά) ήταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο, ωστόσο χοντρικά (αυτά τα λίγα που κατέχω δηλαδή), θέλει πίεση στην μπάλα στον χειριστή αν θες να το χαλάσεις από την ¨αρχή" του, θέλει παγίδες, και αλλαγές στα μαρκαρίσματα, ιδανικά αλλαγές παντού αν έχεις πλάνους με γρήγορα πόδια, και ακόμα καλύτερα ψηλά κορμιά με γρήγορα πόδια.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:16 pm

Χωρίς να έχω προπονητικές γνώσεις απλά παίζεις μαν του μαν ή βάζεις Σέντερ να μπορεί να κυνηγάει το 5ρι που σουτάρει.. και με αλλαγές πάλι γίνεται

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:18 pm

Χαιρετώ την παρέα και εύχομαι αύριο η ομάδα να πάρει επιτέλους αυτό που της αξίζει!
Χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και χωρίς εμμονές. Επιτέλους να το σηκώσουμε!

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:19 pm

Χωρις κανενα πενταρι κι απεναντι μπορει να παραταξει ΤΕΣΣΕΡΑ!
Μαλιστα ο Φαλ ειναι και πυργος, αδυνατον να αντιμετωπιστει απο τα τεσσαρια τους.

Για να δουμε πως θα το παιξει ο σκακιστης...
Γιατι τον εχω ικανο να κατεβει με την ηττοπαθεια φουλ και σχημα Πητερς στο 5!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:22 pm

Εντωμεταξύ ποιος φαλ θα τους βάλει στα καλάθια ; Δεν σκοράρει ούτε με τον λεκαβιτσιους στο ποστ.Αμα θελουμε να αυτοκτονήσουμε η πρώτη κίνηση είναι να βάλουμε τον φαλ να παίξει

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:23 pm

golitog7 έγραψε:
Θες ψηλο να ακολουθησει εξω τα pop out καθως ο Lyles δεν θα παιξει κοντα στο καλαθι και ειναι λογικο. Οποτε μπολικο Jones μεσα

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:24 pm

qspock έγραψε:
Σάβ Μάιος 23, 2026 3:19 pm
Χωρις κανενα πενταρι κι απεναντι μπορει να παραταξει ΤΕΣΣΕΡΑ!
Μαλιστα ο Φαλ ειναι και πυργος, αδυνατον να αντιμετωπιστει απο τα τεσσαρια τους.

Για να δουμε πως θα το παιξει ο σκακιστης...
Γιατι τον εχω ικανο να κατεβει με την ηττοπαθεια φουλ και σχημα Πητερς στο 5!
Αυτο με την ηττοπαθεια αρχιζει και γινεται πολυ κουραστικο.........

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:31 pm

Πρέπει να κατέβουμε σαν να έχουμε απέναντί μας την πλήρη Ρεάλ. Και κατά προτίμηση αυτήν που της χρωστάμε. Ο μπαρμπα-Γιουλ πρέπει να πάρει μια έστω και καθυστερημένη απάντηση.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:34 pm

δεν έχω διαβάσει τίποτα από χθες το μεσημέρι οπότε είμαι σίγουρος πως αυτά που σκέφτομαι έχουν γραφτεί ήδη.

να πω μόνο πως τη χάρηκα πολύ την ομάδα χθες. μπήκαμε αγχωμένοι (λογικό, και η Φενέρ ήταν) αλλά σε καμία περίπτωση χεσμένοι. μεγάλη διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια.

επίσης μεγάλη διαφορά το να έχεις ένα Ντόρσεϊ να βάζει δυο τρίποντα στο ξεκίνημα που η μπάλα ήταν υπερβολικά βαριά.

χάρηκα και το Μπαρτζώκα και το κοουτσάρισμα του πολύ. αλλαγές εκεί που έπρεπε, τάιμ άουτ εκεί που έπρεπε, αμυνάρα σε όλο σχεδόν τον αγώνα και ηρεμία από τον πάγκο. ο Μπαρτζώκας που θέλουμε.

χάρηκα και για τον Αλέκαρο που πήρε το χρόνο που δικαιούταν. κρίμα που θα μας αφήσει.

αν αύριο μπούμε με αυτή τη νοοτροπία δε το χάνουμε με τίποτα. η ομάδα δείχνει να έχει το σωστό mindset από το Δεκέμβρη και μετά και δε πιστεύω ότι θα το χάσει αύριο αυτό, αλλά είναι αγώνας που μπορεί εύκολα να στραβώσει αν εφησυχαστούμε γιατί για τη Ρεάλ μιλάμε.

Υ.Γ. αν το σηκώσουμε αύριο τη Δευτέρα θα κάνω ποστ με tips για το τι να τρώτε και τι να πίνετε όσο παρακολουθείτε final 4. αλλάξαμε μενού έπειτα από 7 σερί χαμένα φάιναλ 4 και πιστεύω ότι αυτό έκανε τη μεγαλύτερη διαφορά, όχι η ομάδα :D

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μάιος 23, 2026 3:36 pm

Η 12αδα δεν αλλάζει. Ίσως να σκεφτόμουν ντιλικινα αντί Μακισικ αλλά και πάλι δύσκολα.
Πιο πολύ γιατί δεν θέλω να πάρει 3ποντα ο σακ.

Αφήνω και αυτό που ειχα γράψει πριν μια βδομάδα εδώ γιατί έγινε ακριβώς και ελπίζω να γίνει και στον τελικό

"Το μόνο που θέλω απ τον Μπαρτζώκα την Παρασκευή είναι όποιον βλέπει ότι δεν έχει κατέβει συγκεντρωμένος απ το πρώτο δευτερόλεπτο να τον παρκάρει στον πάγκο να ηρεμήσει, είτε λέγεται Παπανικολάου βεζενκοφ Γουοκαπ η και γω δεν ξέρω ποιος.
Μόνοι όσοι γυαλίζει το μάτι τους και το λέει η καρδιά τους πρέπει να παίξουν.
Επίσης να μην πάει σερί στο β ημίχρονο βεζενκοφ Ντόρσεϊ Φουρνιε και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους στο τέλος.
Και να είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή να ελέγξει τον Ρυθμό του αγώνα.
Επισης θελω να δω τον Πίτερς να παίζει και να βάζει τα σουτ."

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tokalytero3d την Σάβ Μάιος 23, 2026 3:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Final 4 2026, Athens”