Ασε τον μέσο όρο, καταρχάς ο Ναν παίζει παραπάνω 31 vs 24 λεπτά...επίσης δες μόνο τις ασσίστ που δίνουν, ο Ναν ορμάει μέσα και όταν τον κλίνουνε π.χ. με Double team πετάει την μπάλα έξω και ένας ελεύθερος το μπουμπουνάει ενώ ο Φουρνιέ δίνει και πάσες που δεν το πιστεύεις, καμία σχέση στο κομμάτι των ασσιστ ο ένας από τον άλλο, μα καμία σχέση...συγνώμη τώρα ούτε ο Γιαννακόπουλος δεν θα έλεγε ότι ο Ναν είναι καλύτερος σε Ασσιστς από τον Φουρνιέ.....άλλα είναι τα πλεονεκτήματα του Ναν και σίγουρα όχι το Passing game.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το πρόβλημα είναι ότι όσο καλύτερος είναι ο συμπληρωματικός παίκτης, τόσο θα φεύγει από αυτό το πλάνο, θα θέλει να κανει περισσότερα και θα μπλέκει τα μπούτια του με ναν.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:26 pmΝταξ αυτό είναι το baseline. Ιδανικά θέλεις και κάποιον να είναι απειλή και μόνος του.
Δεν είναι τυχαία τα δύο ονόματα που είπα. Η εποχες δλδ που έπεισε ο ζοτς τον Ντρου Νίκολας να γίνει 3&Δ παίκτης δεν ξαναέρχονται εύκολα.
je suis jazz thrillos 
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Περίπου τα ίδια πράγματα φέρνουν κ οι 2.Μεγαλυτερο ταβάνι ο Μοντερο κάπως πιο έτοιμος ο Φρανσίσκο. Νομίζω πως είναι κ καλύτερος δημιουργός αυτή τη στιγμήnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:36 pmΜε έπιασεςbig_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:34 pmΔε νομίζω πως είναι αντί Σορτς ο Μπαντιο.
Ο Μοντερο σου αρέσει?2 πόντους διαφορά έχουν από τον ΦρανσίσκοΝαι, μου αρέσει αλλά ίσως είναι το prospect πιο πολύ. Δηλαδή αν ήταν 28 χρονών δεν ξέρω αν θα μου άρεσε εξίσου.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εντάξει, ό,τι πεις. Βέβαια εδώ λέτε ότι ο Γκραντ δεν ξέρει να πασάρει, οπότε τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:42 pmΑσε τον μέσο όρο, καταρχάς ο Ναν παίζει παραπάνω 31 vs 24 λεπτά...επίσης δες μόνο τις ασσίστ που δίνουν, ο Ναν ορμάει μέσα και όταν τον κλίνουνε π.χ. με Double team πετάει την μπάλα έξω και ένας ελεύθερος το μπουμπουνάει ενώ ο Φουρνιέ δίνει και πάσες που δεν το πιστεύεις, καμία σχέση στο κομμάτι των ασσιστ ο ένας από τον άλλο, μα καμία σχέση...συγνώμη τώρα ούτε ο Γιαννακόπουλος δεν θα έλεγε ότι ο Ναν είναι καλύτερος σε Ασσιστς από τον Φουρνιέ.....άλλα είναι τα πλεονεκτήματα του Ναν και σίγουρα όχι το Passing game.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Δευ Μάιος 25, 2026 2:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ναν δε μπορεί να είναι άσσος με καμία δύναμη λόγω decision making σε όλες τις εκφάνσεις του.
Δεν είναι ότι δε μπορεί να δει τη πάσα όταν αποφασίζει να πασάρει το κάνει καλά, το θέμα είναι στο πότε θα το αποφασίσει.
Και γενικότερα, θες ο άσσος να είναι αυτός που θα κοντρολάρει την ομάδα και θα είναι ψύχραιμος. Ο Ναν είναι συχνά ο πρώτος που εκνευρίζεται.
Οι 3,5 ασσίστ δείχνουν ότι μπορεί να δει πάσα, τα 2,9 λάθη που έχει για αυτές τις ασσίστ δείχνουν γιατί δε μπορεί στο 1.
Βέβαια για να είμαι δίκαιος τον έχουμε δει μόνο με προπονητή που του δίνει την απόλυτη ελευθερία να κάνει ότι θέλει.
Με κάποιο προπονητή που θα τον έβαζε σε ένα πλαίσιο και ίσως θα τον προστατάτευε κιόλας βγάζοντας τον έξω για να καθαρίσει το κεφάλι του όταν χάνει την ψυχραιμία του μπορεί και να βλέπαμε αρκετά διαφορετική εικόνα.
Είναι ασταθής σουτέρ ο Μπαντιό, κακός σουτέρ ο Σορτς, θα δίνουν το σουτ και στους δυο οπότε πάει το spacing περίπατο.
Δεν είναι ότι δε μπορεί να δει τη πάσα όταν αποφασίζει να πασάρει το κάνει καλά, το θέμα είναι στο πότε θα το αποφασίσει.
Και γενικότερα, θες ο άσσος να είναι αυτός που θα κοντρολάρει την ομάδα και θα είναι ψύχραιμος. Ο Ναν είναι συχνά ο πρώτος που εκνευρίζεται.
Οι 3,5 ασσίστ δείχνουν ότι μπορεί να δει πάσα, τα 2,9 λάθη που έχει για αυτές τις ασσίστ δείχνουν γιατί δε μπορεί στο 1.
Βέβαια για να είμαι δίκαιος τον έχουμε δει μόνο με προπονητή που του δίνει την απόλυτη ελευθερία να κάνει ότι θέλει.
Με κάποιο προπονητή που θα τον έβαζε σε ένα πλαίσιο και ίσως θα τον προστατάτευε κιόλας βγάζοντας τον έξω για να καθαρίσει το κεφάλι του όταν χάνει την ψυχραιμία του μπορεί και να βλέπαμε αρκετά διαφορετική εικόνα.
Το πρόβλημα σε μια 5αδα με Σορτς-Μπαντιο είναι το σουτ.kein έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:13 pmΑν μείνει ο Σορτς, ο μπάντιο ταιριάζει μια χαρά. Σε ματς ρέγκιουλαρ σίζον τα δίδυμα Σορτς/Μπάντιο και Ναν/Γκραντ είναι σούπερ ισορροπημένα και μετά έχεις τον Σλούκα που μπορεί να παίξει τέλεια δίπλα στον Μπαντιο και όχι μόνο. Στα PO/F4 που σφίγγουν τα γάλατα, ο Μπάντιο είναι ταμάμ.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:07 pm
Ρε Μπιλυ συγκρινεις τον Φουρνιε οργανωτικα με τον Ναν? Αληθεια. Ο Ναν ειναι υπερπαικτης και σουπερ σκορερ. Να σου βαλεις σουτ απο το σπιτι του αν χρειαστει. Δωσε του να αποφασισει ποτε πρεπει να πασαρει και θα σου χει καταστρεψει ολο το παιχνιδι. Καποιες μικρες εκλαμψεις που εχει ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.
Αν ερθει μονο ο Μπαντιο παλι δεν ειναι καλη λυση καθως δεν πασαρει ουτε αυτος καλα. Χρειαζεται ενας Φρανσισκο ενας Μακινταιαρ ενας Μακινλει Ραιτ.
Είναι ασταθής σουτέρ ο Μπαντιό, κακός σουτέρ ο Σορτς, θα δίνουν το σουτ και στους δυο οπότε πάει το spacing περίπατο.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Φρανσίσκο αυτή την στιγμή είναι ξεκάθαρα καλύτερος παίκτης από τον Μοντέρο, πιο ολοκληρωμένος, από την άλλη λόγω ηλικίας δεν ξέρεις που θα φτάσει ο Μοντέρο...μπορεί απλά να μείνει καλός, άλλα μπορεί και σε 1-2 χρόνια να τον βλέπουμε στο NBA ακόμα και βασικό....big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:44 pmΠερίπου τα ίδια πράγματα φέρνουν κ οι 2.Μεγαλυτερο ταβάνι ο Μοντερο κάπως πιο έτοιμος ο Φρανσίσκο. Νομίζω πως είναι κ καλύτερος δημιουργός αυτή τη στιγμήnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:36 pm
Με έπιασεςΝαι, μου αρέσει αλλά ίσως είναι το prospect πιο πολύ. Δηλαδή αν ήταν 28 χρονών δεν ξέρω αν θα μου άρεσε εξίσου.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα πρέπει να σκεφτώ καλύτερα τι με χαλάει στο έναν και όχι στο άλλον για να μπορώ να το εξηγήσω χωρίς να φαίνομαι σαν hater του συρμούbig_lebowski έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:44 pmΠερίπου τα ίδια πράγματα φέρνουν κ οι 2.Μεγαλυτερο ταβάνι ο Μοντερο κάπως πιο έτοιμος ο Φρανσίσκο. Νομίζω πως είναι κ καλύτερος δημιουργός αυτή τη στιγμήnikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:36 pm
Με έπιασεςΝαι, μου αρέσει αλλά ίσως είναι το prospect πιο πολύ. Δηλαδή αν ήταν 28 χρονών δεν ξέρω αν θα μου άρεσε εξίσου.

- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καταρχάς ποιος είπε ότι ο Γκράντ δεν ξέρει να πασάρει, είναι πολύ καλύτερος από τον Ναν σε αυτό το κομμάτι...δεν είναι ελιτ πασέρ μεν, άλλα είναι καλός...στο ξαναλέω, ότι ο Ναν είναι καλύτερος πασέρ από τον Φουρνιέ ούτε ο Γιανακόπουλος δεν θα το έλεγε....εκτός αν τρολάρεις, οπότε πάω πάσο.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:45 pmΕντάξει, ό,τι πεις. Βέβαια εδώ λέτε ότι ο Γκραντ δεν ξέρει να πασάρει, οπότε τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:42 pm
Ασε τον μέσο όρο, καταρχάς ο Ναν παίζει παραπάνω 31 vs 24 λεπτά...επίσης δες μόνο τις ασσίστ που δίνουν, ο Ναν ορμάει μέσα και όταν τον κλίνουνε π.χ. με Double team πετάει την μπάλα έξω και ένας ελεύθερος το μπουμπουνάει ενώ ο Φουρνιέ δίνει και πάσες που δεν το πιστεύεις, καμία σχέση στο κομμάτι των ασσιστ ο ένας από τον άλλο, μα καμία σχέση...συγνώμη τώρα ούτε ο Γιαννακόπουλος δεν θα έλεγε ότι ο Ναν είναι καλύτερος σε Ασσιστς από τον Φουρνιέ.....άλλα είναι τα πλεονεκτήματα του Ναν και σίγουρα όχι το Passing game.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Άλλοι τρολάρουν φίλε μου...karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 2:49 pmΚαταρχάς ποιος είπε ότι ο Γκράντ δεν ξέρει να πασάρει, είναι πολύ καλύτερος από τον Ναν σε αυτό το κομμάτι...δεν είναι ελιτ πασέρ μεν, άλλα είναι καλός...στο ξαναλέω, ότι ο Ναν είναι καλύτερος πασέρ από τον Φουρνιέ ούτε ο Γιανακόπουλος δεν θα το έλεγε....εκτός αν τρολάρεις, οπότε πάω πάσο.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε γι'αυτό φέρε τον Ζοτς
Έχεις δίκιο γενικά απλά δεν πιστεύω ότι είναι έτσι γραμμική η σχέση (όσο πιο καλός -> τόσο μέσα στα πόδια του Ναν). Επειδή ο Ναν τώρα χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο δεν πιστεύω ότι πρέπει να συνεχιστεί αυτό. Πρέπει να είναι ένα φονικό "2άρι" με έναν PG που θα μπορεί να τον αξιοποιήσει αλλά και θα μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του.
Γι'αυτό δίνεις τα κλειδιά σε καλό PG ώστε να τον εμπιστευτείς να πάρει την σωστή απόφαση κάθε φορά.

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι θεωρω πως δεν ισχυει,οσον αφορα την ικανοτητα τους.
Ο Ναν εχει δει,αρα και περασει, πασες που δεν βλεπουν ουτε πλευμεικερ. Απλα ειναι σκορερ ο ανθρωπος και την τελικη κοιταει πρωτα.Και τον Φουρνιε τον θεωρω καλο πασερ για την θεση του, το 2-3 , αλλα ο Ναν ειναι ικανοτερος,κατ'εμε τουλαχιστον.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο