Θα έρθει ο λαιλς για αναπληρωματικός του βεζενκοφ, η ο βεζενκοφ πίσω από το λαιλςshaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 8:00 pmΟ ζερβας είπε για λαιλς κάτι που δεν πρόκειται μιας και τον θέλουν κ φενερ χαποελ
Νομίζω κάτι σαν τον μπονγκα θελουμε και κλείσαμε.
Το μοντερο δύο φουρνιε τρία δεν ξέρω αν
Δουλέψει μιας και είδαμε και με ντορσει τι έγινε
Μοντερο λένε είναι προσωπική κίνηση Παναγιώτη τον έχει ερωτευτεί
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Δευ Μάιος 25, 2026 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιαννη που εχει και ελληνικο διαβατηριο?tarp7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 8:08 pmΘα έρθει ο λαιλς για αναπληρωματικός του βεζενκοφ, η ο βεζενκοφ πίσω από το λαιλςshaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 8:00 pmΟ ζερβας είπε για λαιλς κάτι που δεν πρόκειται μιας και τον θέλουν κ φενερ χαποελ
Μοντερο λένε είναι προσωπική κίνηση Παναγιώτη τον έχει ερωτευτεί. Σιγά μην πάρουμε για δεύτερο τέσσεαρι και το μαρκανεν
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Εκεί που χρειάστηκε ο μπονγκα τα έβαλε και μάλιστα ασαλιωταDimmitz έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 8:03 pmΟ Μπόνγκα δεν σουτάρει ρε φίλε, τι να τον κάνουμε;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 8:00 pmΟ ζερβας είπε για λαιλς κάτι που δεν πρόκειται μιας και τον θέλουν κ φενερ χαποελ
Μοντερο λένε είναι προσωπική κίνηση Παναγιώτη τον έχει ερωτευτεί
Δέστε τον Αλέκο χειροπόδαρα γιατί θα κλαίμε…
Μια χαρά θα δουλέψει το Φουρνιέ - Μοντέρο, ο Μοντέρο δεν είναι Ντόρσει, μπορεί άνετα να οργανώσει και πάει προς το καλάθι, κάτι που σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν χώροι για να παίρνει αμαρκάριστα τρίποντα ο Γάλλος.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδια χαλαρωστε και Μακινταιαρ θα παροθμε και Μοντερο θα παρουμε και 2-3αρι θα παρουμε και αν φυγει ο Πιτερς τεσσαρι θα παρουμε.
Απο φετος δεν υπαρχει οριο στο Μπατζετ(καλα ειπαμε υπαρχει αλλα ειναι τεραστιο το νουμερο). Θα γινει ανανεωση στα γκαρντ και στα φοργουορντ ειδικα τωρα που δεν υπαρχει η πιεση.
Απο φετος δεν υπαρχει οριο στο Μπατζετ(καλα ειπαμε υπαρχει αλλα ειναι τεραστιο το νουμερο). Θα γινει ανανεωση στα γκαρντ και στα φοργουορντ ειδικα τωρα που δεν υπαρχει η πιεση.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Α δεν εχω τετοια θεματα .Αυτη την στιγμη φτιαχνω το ροστερ για την σαιζον 28-29 αλλα εχω προβλημα . Ο βεζενκοφ γκρινιαζει γιατι εχω βαλει βασικο τον Γιαννη .karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Μάιος 25, 2026 5:56 pmΠάντως αν κλείσουν απο τώρα Μακιντάιρ και Μοντέρο θα περάσουμε μαύρο καλοκαίρι...με τι θα έχουμε να ασχολούμαστε τόσους μήνες με το τι δεύτερο 4αρι θα πάρουμε??...Boring....εγώ θέλω δράμα, ένταση, να φτιάχνουμε 5αδες-10δες....ξενέρωσα....![]()
![]()
Ο μακισικ ειναι οκ με τον ρολο του
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομάδα χρειάζεται μόνο ενίσχυση στον άσσο. Φέτος χρειάστηκε να έρθουν 3 παίκτες για να βρεθεί ο ένας που μπορεί να βοηθήσει μαζί με τον Γουοκαπ στον ρόλο αυτό
Φαίνεται από τα ρεπορταζ ότι κάτι τέτοιο έχει ήδη σχεδόν λυθεί, οπότε χαιρόμαστε και εγκρίνουμε
Στο "2" δεν αλλάζεις τίποτα
Ένας καλός παίκτης στο "3" σαφώς καλοδεχούμενος μαζί με Γουορντ
Στο 4 δεν αλλάζεις τίποτα. Θα κριθεί από τον ίδιο τον Αλεκάρα μας εάν αλλάξει γνώμη ή αποφασίσει ότι μέχρι εδώ άντεξε να τον αδικούμε. Δεκτό και πάντα φίλος. Μόνο τότε, λοιπόν, κοιτάς να κάνεις μια έξυπνη προσθήκη, πάντα αναλογίζομενος το φετινο Φ4 και το λοκνταουν που έκαναν στο Σασα και αποδεχθείς ότι πήρες το τρόπαιο επειδή είχες κι άλλη λύση σε αυτό
Στα Σεντερ δεν αλλάζεις απολύτως τίποτα
Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα διαβατήρια, μάλλον όσα έγιναν και φέτος, δλδ τίποτα. Αποδεχόμαστε ότι δεν υπάρχουν παίκτες και παρακαλάμε τον Παπανικολάου να κάτσει μέχρι τα 40 και κατεβαίνεις με τους ίδιους αναγκαστικά 6 όσο ο Λαρε δέχεται να είναι μασκοτ
Εν κατακλείδι, 3 βαριά 4 προσθήκες θα είναι αρκετές να διατηρηθείς θεωρητικά στο ίδιο επίπεδο και να ξαναδιεκδικήσεις διακρίσεις
Φαίνεται από τα ρεπορταζ ότι κάτι τέτοιο έχει ήδη σχεδόν λυθεί, οπότε χαιρόμαστε και εγκρίνουμε
Στο "2" δεν αλλάζεις τίποτα
Ένας καλός παίκτης στο "3" σαφώς καλοδεχούμενος μαζί με Γουορντ
Στο 4 δεν αλλάζεις τίποτα. Θα κριθεί από τον ίδιο τον Αλεκάρα μας εάν αλλάξει γνώμη ή αποφασίσει ότι μέχρι εδώ άντεξε να τον αδικούμε. Δεκτό και πάντα φίλος. Μόνο τότε, λοιπόν, κοιτάς να κάνεις μια έξυπνη προσθήκη, πάντα αναλογίζομενος το φετινο Φ4 και το λοκνταουν που έκαναν στο Σασα και αποδεχθείς ότι πήρες το τρόπαιο επειδή είχες κι άλλη λύση σε αυτό
Στα Σεντερ δεν αλλάζεις απολύτως τίποτα
Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα διαβατήρια, μάλλον όσα έγιναν και φέτος, δλδ τίποτα. Αποδεχόμαστε ότι δεν υπάρχουν παίκτες και παρακαλάμε τον Παπανικολάου να κάτσει μέχρι τα 40 και κατεβαίνεις με τους ίδιους αναγκαστικά 6 όσο ο Λαρε δέχεται να είναι μασκοτ
Εν κατακλείδι, 3 βαριά 4 προσθήκες θα είναι αρκετές να διατηρηθείς θεωρητικά στο ίδιο επίπεδο και να ξαναδιεκδικήσεις διακρίσεις
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο