Final 4 Athens 2026 - Olympiacos vs Real Madrid - Final
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το εγραψα στο προηγουμενο μηνυμα μου.reignman έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 4:06 pmEτσι και ο παναθηναικος στο μπασκετ.Reaper έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 3:07 pm
Την τυχη την αρπαζουν απ τον λαιμο οι ομαδες που εχουν την καταλληλη νοοτροπια.
Δειτε ποδοσφαιρικη Ρεαλ που δε χανει τελικο Τσαμπιονς Λιγκ ποτε, αν παει εκει το σηκωσε (15 κερδισμενοι 3 χαμενοι, εχει 9/9 μετα το 1981). Ή τη Σεβιλη στο Γιουροπα Λιγκ.
Αυτο καυτηριαζω, την διαχυτη πεποιθεση (σε Ολυμπακους χωρους) οτι το λογικο ειναι να εχουν ολοι regression to the mean, και οτι αν εχεις 20% επιτυχια σε F4/τελικους εισαι απλα ατυχος, και αν εχεις 80% εχεις απλα ρεντα. Οχι παιδια, δεν ειναι ετσι.
Μονο εναν χαμενο τελικο εχει.
Και ειναι ο κυριος λογος που τα 4 προηγουμενα χρονια, οι ρητορειες δημοσιογραφων κλπ. περι "ειναι φυσιολογικο να εχεις γυρω στο 20-25% επιτυχια σε F4" εξοργιζουν τους παντες - διοτι συγκρινουμε με τον αιωνιο αντιπαλο, οχι με τη Μπαρτσελονα.
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Την αφησαμε μονη της στον πατο την μπα(ρ)τσα νομιζω τωρα!Reaper έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 4:09 pmΤο εγραψα στο προηγουμενο μηνυμα μου.
Και ειναι ο κυριος λογος που τα 4 προηγουμενα χρονια, οι ρητορειες δημοσιογραφων κλπ. περι "ειναι φυσιολογικο να εχεις γυρω στο 20-25% επιτυχια σε F4" εξοργιζουν τους παντες - διοτι συγκρινουμε με τον αιωνιο αντιπαλο, οχι με τη Μπαρτσελονα.
Ξεπερασαμε και την Μaccabi που εχει νομιζω 6/15 (σε ποσοστο νικων σε τελικους)
- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το διπλο στο ΟΑΚΑ τον Ιανουαριο ηταν επισης σημαντικο ψυχολογικο κλικ για τη φετινη πορεια.
Μην υποτιματε καθολου το ποσο τεραστια επιδραση εχουν τα μεταξυ μας ντερμπι - εδω δεν ειναι Ισπανια. Ηταν κομβικο turn της σεζον - καποιος στο Ινστα μετρησε οτι πριν ειχαμε 12-6, και απο το διπλο εκει και μετα 21-4.
Μην υποτιματε καθολου το ποσο τεραστια επιδραση εχουν τα μεταξυ μας ντερμπι - εδω δεν ειναι Ισπανια. Ηταν κομβικο turn της σεζον - καποιος στο Ινστα μετρησε οτι πριν ειχαμε 12-6, και απο το διπλο εκει και μετα 21-4.
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν τις τρωω αυτες τις μλκιες οποτε ποτε δεν με ενοιαξε αν λεγονται μπαμπαδες, μπαρμπαδες ή παπαδες.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Μάιος 26, 2026 6:31 pmμπαμπαδες βρε συ οχι παπαδες , sei dolce come un baba' που λενε και στην Ιταλια !![]()
Οριστε
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Χθες είδα ξανα το ματς με την ησυχία μου. Στο live μου είχε διαφύγει η απόδοση του Γουόκαπ ή για να ακριβολογήσω δεν την είχα εκτιμήσει πολύ καλά. Αν το ξαναδείτε δώστε λίγο βάση σε αυτά που έκανε. Μας κράτησε όρθιους σε πολύ κρίσιμα σημεία καθ όλη τη διάρκεια του ματς και με τις αποφάσεις, και με το σκορ του, και με τις αμυνάρες.
Επίσης προσέξτε τι άμυνες έχει βγάλει ο Τζόσεφ στον Λάιλς στα συνεχόμενα ποσταρίσματα στην 4η. Ο Σκαριόλο επέμεινε σχεδόν σ όλη την 4η περίοδο σ αυτό το πλέι. Έλα όμως που ο χοντρός δε μάσησε και δεν έφαγε ούτε ένα!!
Επίσης προσέξτε τι άμυνες έχει βγάλει ο Τζόσεφ στον Λάιλς στα συνεχόμενα ποσταρίσματα στην 4η. Ο Σκαριόλο επέμεινε σχεδόν σ όλη την 4η περίοδο σ αυτό το πλέι. Έλα όμως που ο χοντρός δε μάσησε και δεν έφαγε ούτε ένα!!
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Τζόζεφ το σκεφτόμουν κι εγώ κάποια στιγμή, μπορεί να δυσκολεύτηκε στο κατέβασμα και στην πιέση και να μην βρήκε χώρους αλλά στην άμυνα ήταν βράχος απένανι στον ψηλότερο και βαρύτερο (ίσως) Λάιλςgolitog7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2026 10:44 amΧθες είδα ξανα το ματς με την ησυχία μου. Στο live μου είχε διαφύγει η απόδοση του Γουόκαπ ή για να ακριβολογήσω δεν την είχα εκτιμήσει πολύ καλά. Αν το ξαναδείτε δώστε λίγο βάση σε αυτά που έκανε. Μας κράτησε όρθιους σε πολύ κρίσιμα σημεία καθ όλη τη διάρκεια του ματς και με τις αποφάσεις, και με το σκορ του, και με τις αμυνάρες.
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο