Εμ, κι εγώ είχα την ίδια απορία.Kostas89 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 5:54 amΠρώτον 35,5% καριέρας έχει ο Ντιαλό δεύτερον είναι καλύτερος αμυντικός από τον Πίτερς και όχι στις λεπτομέρειες υπάρχει ορατή διάφορα τρίτον έχεις δει να παίζουν under τον diallo; Τέταρτον θεωρείται ως ο καλύτερος twoway παίχτης της λίγκας και πέρυσι έκανε φάιναλ φορ με 20,5 πόντους και 43% τρίποντο του δίνουν συμβόλαιο 2,5 με 3 μύρια και εσύ σχεδόν τον έβγαλες άχρηστο και πέμπτο και τελευταίο ποιος είναι ο mike που παίζει στην Dubai;TuTiS έγραψε: ↑Παρ Μάιος 29, 2026 11:14 pm
Δεν θέλω να στην χαλάσω, αλλά θες 4άρι που να μην γκρινιάζει για το χρόνο του, να παίζει άμυνα, να μπορεί να είναι off ball, και να έχει αξιοπρεπέστατο 3ποντο. Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά 2 είναι σε όλη την Ευρώπη. Ο ένας ο Αλέκος και ο άλλος ο Mikeτης Dubai (αν και είναι αρκετά δύσκολη η υπόθεση του). Αν βάλεις τον Diallo στο 4 για να πάρει τα 13-15 λεπτά που θα αφήνει ο Σάσα, και άλλα 10 λεπτά που θα αφήνουν οι Ward, Παπ, McKissic, χάνεις το βασικό σου όπλο που είναι το spacing που θα χρειάζονται οι Dorsey, Fournier, Montero, CMM γιατί πολύ απλά ο Diallo σουτάρει με 32% τρίποντο ενώ ο Αλέκος με 45%. Πάντως παρατηρούσα κάτι advanced stats και metrics του Αλέκου και όταν σουτάρει από θέση 3 στην πραγματικότητα σουτάρει με το εξωπραγματικό 55.3% τρίποντο (και ίσως γι’αυτό έλεγε ο Σάσα ΝΒΑ έπαιζε ο Αλέκος 3).
Ο Mike της Μπαγερν ξέρουμε ποιος είναι, και είχα ακούσει οτι ηταν ουσιαστικά κλεισμένος. Για εμένα ξαναλέω τικαρει ολα τα κουτάκια εκτός του proven leadership αφου δεν έχει δοκιμαστεί σε τοπ επίπεδο.
Όμως είναι αθλητικός με γρήγορα πόδια, σουτάρει πολυ καλά, μαρκάρει 2 θέσεις, μπορεί να παρει 5-10λ στο 3 πολυ πιο εύκολα.
Αν φεύγει ο Αλέκος είναι η καλύτερη περίπτωση απο Ευρωλιγκα για αυτό που ψάχνουμε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο