Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:34 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:01 pm
Djole77 έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 4:14 pm

ο κολσον ηταν για λυπηση φετος. Μακρια...
Κόντεψα να πνιγώ απ'τα γέλια ρε'συ...
Δεν κινδυνεύεις απ' αυτό. Έχεις αποκτήσει ανοσία! :D :D :D

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:35 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 2:33 pm
Ο Μπαρτζώκας φέτος πρέπει οπωσδήποτε να κόψει τα 30+ του Βεζένκοφ. Αν δεν το κάνει, τη βλέπω να έρχεται την κατραπακιά με τον Σάσα στα πιτς για κάνα δίμηνο. Δεν βγάζει άλλη χρονιά με τέτοιους χρόνους. Να σοβαρευτούν και οι δύο (Σάσα και Μπι) και ο κόουτς να βρει ένα σούπερ 4αρι για να μοιράζεται τη θέση στα ίσια με τον Σάσα. Αλλιώς δεν πρόκειται να έρθει κανένας της προκοπής και θα πάμε πάλι με κατιμάδες αλα Σίκμα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:38 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:31 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:25 pm

γενικα και ο λαιλς η ο γιαμπου δεν ξερουμε αν ψηνονται να παιζουν στο 5..παντως τετοιοι παικτες δεν θα δεχτουν ρολο πισω απο σασα και πισω απο μιλου..θα πανε καπου για πρωτα ονοματα.
Καλα και ο Λαιλς φετος πηγε σε μια Ρεαλ με Χεζονια, Ντεκ, Οκεκε, Γκαρουμπα, Φερναντο και Ταβαρες.

Δεν ειναι θεμα να πας πισω. Εγω πιστευω περσι με Χολ, Μιλου Σασα θα ερχοταν. Καθως θα ειχε αιγουρακι 20-25 λεπτα. 21 επαιζε στη ρεαλ. Φετος δεν θα ερχοταν με τιποτα. Αν και τον θεωρω παικτη που οποιος του τα σκασει θα παει τρεχοντας
αμα παει οπου του τα σκανε δεν θα παει χαποελ? εγω αμφιβαλλω οτι θα δεχτει παικτης πρωτοραφατος τετοια θεση και να μην γκρινιαζει μετα να βλεπει ενα ημιχρονο απο τον παγκο..αλλα αν υπαρχει καλοδεχουμενος..τωρα με την κατακτηση εχει αλλαξει και το στατους,πας στους πρωταθλητες..ισως να ρχονται πιο ευκολα.

Άβαταρ μέλους
Djole77

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:38 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 2:33 pm
Ο Μπαρτζώκας φέτος πρέπει οπωσδήποτε να κόψει τα 30+ του Βεζένκοφ. Αν δεν το κάνει, τη βλέπω να έρχεται την κατραπακιά με τον Σάσα στα πιτς για κάνα δίμηνο. Δεν βγάζει άλλη χρονιά με τέτοιους χρόνους. Να σοβαρευτούν και οι δύο (Σάσα και Μπι) και ο κόουτς να βρει ένα σούπερ 4αρι για να μοιράζεται τη θέση στα ίσια με τον Σάσα. Αλλιώς δεν πρόκειται να έρθει κανένας της προκοπής και θα πάμε πάλι με κατιμάδες αλα Σίκμα.
Με τα ονοματα που ακουγονται ετοιμασου για παικτη κλασης Σικμα :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:45 pm

EL_Insider έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:17 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:07 pm

για αρχη μην καρφωνεσαι τοσο για το ποιος εισαι..μονο εσυ ο μοντεκριστο και ο τζειτ δεν καταλαβαινουν τι γραφεται και απαντανε ετσι,γιατι αραγε?δευτερον δεν εχεις δει ποτε σακραμεντο μαλλον.
Έλα βρε Πουαρό μας βρήκες 😂😂
Αυτή τη ψύχωση σου να προσπαθείς να συνδέσεις άτομα με παλιά account πρέπει να τη κοιτάξεις.

Μια χαρά καταλαβαίνουμε τι υπόνοεις καθε φορά. Είπαμε αφού μας έκανε να κάνουμε κωλοτουμπα ο Μπαρτζώκας πιάνουμε το 2ο αγαπημένο μας θέμα τον βεζενκοφ.
Τώρα για τα περί Σακραμέντο έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το να βλέπω τον Κολοσσό του NBA 😂.

Ο λαιλς πάντως ήταν χρόνια NBA γνώριζε το σύστημα και κάλυπτε συγκεκριμένο ρόλο. Δεν μου κάνει περίεργο να ήταν μπροστά από βεζενκοφ στην πρώτη του χρονια. Αν δεν κάνω λάθος ο βεζενκοφ είχε και ένα τραυματισμό που τον πήγε πίσω.Και πάλι βέβαια το ποιος παίζει περισσότερο σε μια ομάδα του NBA δεν λέει κάτι. Αλλιώς να υποθέσουμε πως ο κάθε ρολισυας ΝΒΑ είναι καλύτερος από MVP euroleague. Που το το έχουμε δει ότι δεν ισχύει.
Δεν γνωρίζω τους περισσότερους απο αυτούς στους οποίους έκανε αναφορά ο Σακ, όπως δεν γνωρίζω ούτε εσένα.
Βλέπω όμως οτι είσαι στο φόρουμ κανένα τρίμηνο... Πότε και πως πρόλαβες να βγάλεις πόρισμα και να ξέρεις τι γράφει, πως το γράφει και τι εννοεί ένας χρήστης που βρίσκεται εδώ σχεδόν μια δεκαετία?

Τελικά ποιος είναι ο Πουαρό?

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:48 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:21 pm

ναι εγω να κοιταξω την ψυχωση ,που με 3 προφιλ μπαινεις και με ταγκαρεις μονιμως,αν εισαι γυναικα να το συζητησουμε,με αντρες δεν παω ατυχησες.

αμα βρεις να εχω πει εγω οτιδηποτε για τον βεζε που ειμαι απο τους λιγους υποστηρικτες κερδιζεις παγωτο.
Ρε μλκ αποφασισε ομως... ή ΔΕΝ πας με άντρες ή κερνας παγωτο... και τα 2 μαζι δεν γινεται.

:sorry: :roofl: :sorry:

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:52 pm

Εγώ και με σκέτο Ντιαλό για 3/4αρι μια χαρά καλυμμένος είμαι. Όσο είναι γερός ο Σάσα δεν θα χουμε κανένα πρόβλημα. Ντιαλό 20 λεπτά στο 3 και όσο αφήσει ο Σάσα στο 4 και είμαστε εντάξει. Αν λείψει ο Σάσα, θα τη βγάλουμε με μπαλώματα τύπου "ας δώσουμε όλοι ένα χεράκι στο 4" κι εκεί θα κάνουν παρέλαση όλοι: Ντιαλό, Παπ, Γουόρντ, μέχρι κι ο μερακλής ο Τζόουνς μπορεί να παίξει για 3 λεπτά.
Ο Σάσα είναι τεσσαροδιώκτης, δεν το έχετε καταλάβει; Όχι πως φταίει αυτός, βέβαια, αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Το πολύ πολύ να έρθει κανένας Κι, που κι αυτός ευπρόσδεκτος είναι από μένα. Αλλά με σούπερ δυνατό τριάρι (Ντιαλό, ας πούμε).

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:53 pm

Knoxville έγραψε:
EL_Insider έγραψε:

Έλα βρε Πουαρό μας βρήκες 😂😂
Αυτή τη ψύχωση σου να προσπαθείς να συνδέσεις άτομα με παλιά account πρέπει να τη κοιτάξεις.

Μια χαρά καταλαβαίνουμε τι υπόνοεις καθε φορά. Είπαμε αφού μας έκανε να κάνουμε κωλοτουμπα ο Μπαρτζώκας πιάνουμε το 2ο αγαπημένο μας θέμα τον βεζενκοφ.
Τώρα για τα περί Σακραμέντο έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το να βλέπω τον Κολοσσό του NBA 😂.

Ο λαιλς πάντως ήταν χρόνια NBA γνώριζε το σύστημα και κάλυπτε συγκεκριμένο ρόλο. Δεν μου κάνει περίεργο να ήταν μπροστά από βεζενκοφ στην πρώτη του χρονια. Αν δεν κάνω λάθος ο βεζενκοφ είχε και ένα τραυματισμό που τον πήγε πίσω.Και πάλι βέβαια το ποιος παίζει περισσότερο σε μια ομάδα του NBA δεν λέει κάτι. Αλλιώς να υποθέσουμε πως ο κάθε ρολισυας ΝΒΑ είναι καλύτερος από MVP euroleague. Που το το έχουμε δει ότι δεν ισχύει.
Δεν γνωρίζω τους περισσότερους απο αυτούς στους οποίους έκανε αναφορά ο Σακ, όπως δεν γνωρίζω ούτε εσένα.
Βλέπω όμως οτι είσαι στο φόρουμ κανένα τρίμηνο... Πότε και πως πρόλαβες να βγάλεις πόρισμα και να ξέρεις τι γράφει, πως το γράφει και τι εννοεί ένας χρήστης που βρίσκεται εδώ σχεδόν μια δεκαετία?

Canonical απάντηση: «Το παρακολουθώ καιρό»

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:57 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 5:53 pm
Knoxville έγραψε:

Canonical απάντηση: «Το παρακολουθώ καιρό»
Όχι σπόϊλερς φίλε μου! Σε παρακαλώ! :)

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Κυρ Μάιος 31, 2026 5:58 pm

Εικόνα

Shaq αστα γελια μωρη πονηρη νυφιτσα...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μάιος 31, 2026 6:02 pm

κανονικα οι αντμινς πρεπει να μου δινουν μπονους εγγραφης.. 9/10 τελευταια προφιλ που δημιουργηθηκαν πρωτο πραμα που κανουν ειναι να με ταγκαρουν και να μου λενε για πραγματα που χω πει 2-3 χρονια πισω,να ξερουν τα πιστευω μου,το ψυχολογικο μου προφιλ κτλ..Ειμαι ο λογος αποτι φαινεται για να μπουν να γραψουν και οχι απλα να παρακολουθουν..
πλερωστε κυριοι :D

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Κυρ Μάιος 31, 2026 6:04 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 6:02 pm
κανονικα οι αντμινς πρεπει να μου δινουν μπονους εγγραφης.. 9/10 τελευταια προφιλ που δημιουργηθηκαν πρωτο πραμα που κανουν ειναι να με ταγκαρουν και να μου λενε για πραγματα που χω πει 2-3 χρονια πισω,να ξερουν τα πιστευω μου,το ψυχολογικο μου προφιλ κτλ..Ειμαι ο λογος αποτι φαινεται για να μπουν να γραψουν και οχι απλα να παρακολουθουν..
πλερωστε κυριοι :D
Ετσι ετσι... πηγαν περιπατο τα ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ για Μπαρτζωκα και Βεζενκοφ και τωρα πας να μας την κανεις γυριστη...

ΑΕ ΡΕ.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Κυρ Μάιος 31, 2026 7:23 pm

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Μάιος 31, 2026 7:28 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Μάιος 31, 2026 7:23 pm
ΞΥΠΝΑ ΈΛΛΗΝΑ ΑΛΛΟΙΏΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΣΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Μάιος 31, 2026 7:42 pm

EL_Insider έγραψε:
Νομίζω οτι ο Ντιλικινα κατέρριψε για πάντα το επιχείρημα "μα αυτος έπαιζε στο ΝΒΑ" όταν έπαιξε 7 σεζόν (!!!), 320 παιχνίδια (!!!!), 60 στάρτερ (!!!), και στις 3 πρώτες του χρονιές έπαιζε 20+ λεπτα.

Ας μην το ξαναχρησιμοποιησουμε τη φράση. Ποτέ. Λόγω του Γιαγιά Τουρε της καλαθοσφαιρας

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”