Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εσύ πας φιρί φιρί μου φαίνεται!!!kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 10:46 pmΈλα ρε συ, πολύ ωραίος παίκτης ο Κι. Διαφορετικός από Πίτερς, οκ. Αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Τι να σου πω, ψέματα; Όχι Κόλσον, δεν τον θέλω...
Από τον Αρχιπούλαρο τον Τζόουνς πήραμε την κούπα. Θα είναι και πολύ καλός και με Παναθηναϊκό. Μέχρι και τραγούδι του έγραψα, τι άλλο να κάνω; Τι αγριάδα, τι τσαμπουκάς, τι μύες, τούμπανο τερματισμένο. Μην αρχίσω πάλι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καρβουνιάρης την Δευ Ιουν 01, 2026 11:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Bonzi ClownsonSbioTech έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 11:24 pmΕγώ πάντως ειλικρινά δεν αγχώνομαι. Θέλω να δω του χρόνου ποια άμυνα θα προσαρμοστεί σε Σάσα με Μοντερο-Φουρνιε δίδυμο στο κλείσιμο.
ΥΓ: Μία χαρά είναι ο Κολσον επιθετικά. Αμυντικά εχει τα θεματακθα του για αυτό και προτιμώ Μαικ
Γιατί ρε δεν σαρεσει το ονομα; Μπονζι σαν τον κλόουν τον Μποζο
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κολσον δεν μου κολαει. Είναι 3αρι κυρίως με ύψος 1.98 που πατάει 4 όπως ο Ντιαλό..Ο Κι δίνει περισσότερο όγκο και δύναμη στη θέση 4.
Με σειρά προτεραιότητας θα διάλεγα Μειτου αν είναι σίγουρο ότι επέστρεψε ταύρος,Κι και τελευταίο Κολσον.
Αλλά επειδή είχε κόψει τένοντα ο Μετου και είμαστε Ολυμπιακός για το καλό της υγείας του παίχτη και το δικό μας μάλλον θα έπαιρνα τον Κι. Είναι high energy και δυνατός πιστεύω θα κουμπώσει άψογα και δεν θα γκρινιάζει για τον περιορισμένο χρόνο του.
Με σειρά προτεραιότητας θα διάλεγα Μειτου αν είναι σίγουρο ότι επέστρεψε ταύρος,Κι και τελευταίο Κολσον.
Αλλά επειδή είχε κόψει τένοντα ο Μετου και είμαστε Ολυμπιακός για το καλό της υγείας του παίχτη και το δικό μας μάλλον θα έπαιρνα τον Κι. Είναι high energy και δυνατός πιστεύω θα κουμπώσει άψογα και δεν θα γκρινιάζει για τον περιορισμένο χρόνο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RedEmperor την Δευ Ιουν 01, 2026 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 11:23 pmΕσύ πας φιρί φιρί μου φαίνεται!!!kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 10:46 pm
Έλα ρε συ, πολύ ωραίος παίκτης ο Κι. Διαφορετικός από Πίτερς, οκ. Αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Τι να σου πω, ψέματα; Όχι Κόλσον, δεν τον θέλω...
Από τον Αρχιπούλαρο τον Τζόουνς πήραμε την κούπα. Θα είναι και πολύ καλός και με Παναθηναϊκό. Μέχρι και τραγούδι του έγραψα, τι άλλο να κάνω; Τι αγριάδα, τι τσαμπουκάς, τι μύες, τούμπανο τερματισμένο. Μην αρχίσω πάλι...![]()
Όταν θα φύγει από την ομάδα θα αρρωστήσω. Βγαίνει Χολ μπαίνει αυτός, βγαίνει αυτός, μπαίνει ο Χολ. Τρέλα. Μόνο σκέψου τι καρφώματα είδαμε φέτος. Το πέντε δεν πρέπει να πειραχτεί καθόλου.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ντιαλο ειναι 3αρι ποου λόγω ύψους πατάει στο 4. Ο Κολσον ειναι ξεκάθαρα τεσσαρι που λόγω (μη) ύψους πατάει στο 3. Δες το, στο κολλέγιο έπαιζε αποκλειστικά 4αριRedEmperor έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 11:30 pmΚολσον δεν μου κολαει. Είναι 3αρι κυρίως με ύψος 1.98 που πατάει 4 όπως ο Ντιαλό..Ο Κι δίνει περισσότερο όγκο και δύναμη στη θέση 4.
Και η διαφορά είναι σημαντική, στο λέει άνθρωπος που mini-supermini-παμπαιδες έπαιζε στο 4, παιδικό στο 3 (και εφηβικό στον ασσο). Φαίνεται το 4αρι στις κινήσεις και το σουλούπι του (1.98 ηταν o Sir Charles)
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Κόλσον τον ήθελε πάντως και το καλοκαίρι που πήγε Φενέρ, είχε συμφωνία έλεγαν αλλά προέκυψαν Σάσα-Φουρνιέ στο μεταξύ.
Όμως αν φύγει ο Αλέκος και έχοντας Μακινταιρ-Γουορντ-Γουόκαπ-5άρια χωρίς σουτ θα πάρει σίγουρα σουτέρ είτε στο 3 είτε στο 4. Κατά προτίμηση στο 3. Δεν είναι πολλοί Πίτερς ή Μπίμπε στην Ευρωλίγκα που μπορώ να σκεφτώ, δύο έχουν απέναντι, ο Γκριγκόνις λογικά φεύγει αλλά δεν έρχεται από εδώ. Σιλντς; Δε νομίζω. Καμπαρό ούτε, πάει και Βιλερμπάν. Νουόρα με τπτ. Έχει κάποιον η Παρί που ξεχνάω;
Ίσως στραφεί απέναντι. Εκτός και πάρει ένα καλό 3/4 με μια χαρά σουτ (Ντιαλό πχ) και πάρει πχ Χαραλαμπόπουλο ή τον Αντρέα τον Στογιάκοβιτς να μου φύγει ο καημός.
Όμως αν φύγει ο Αλέκος και έχοντας Μακινταιρ-Γουορντ-Γουόκαπ-5άρια χωρίς σουτ θα πάρει σίγουρα σουτέρ είτε στο 3 είτε στο 4. Κατά προτίμηση στο 3. Δεν είναι πολλοί Πίτερς ή Μπίμπε στην Ευρωλίγκα που μπορώ να σκεφτώ, δύο έχουν απέναντι, ο Γκριγκόνις λογικά φεύγει αλλά δεν έρχεται από εδώ. Σιλντς; Δε νομίζω. Καμπαρό ούτε, πάει και Βιλερμπάν. Νουόρα με τπτ. Έχει κάποιον η Παρί που ξεχνάω;
Ίσως στραφεί απέναντι. Εκτός και πάρει ένα καλό 3/4 με μια χαρά σουτ (Ντιαλό πχ) και πάρει πχ Χαραλαμπόπουλο ή τον Αντρέα τον Στογιάκοβιτς να μου φύγει ο καημός.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άσε μεγάλε, δεν ψήνομαι για αρχιπούλαρους. Για καμιά φοραδίτσα, οκέι. Μη μ' αρχίσει μετά κι εμένα ο reignman με τα πόμολα και τους κουραμπιέδες!
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
2 παίχτες θα πάρουμε και 3 και 4.AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιουν 01, 2026 11:52 pmΤον Κόλσον τον ήθελε πάντως και το καλοκαίρι που πήγε Φενέρ, είχε συμφωνία έλεγαν αλλά προέκυψαν Σάσα-Φουρνιέ στο μεταξύ.
O Diallo? Κλεισμενος στην Ντουμπαι δε θεωρειται? Τι ειναι αυτο καινουργιο? Μακαρι, ο τυπος ειναι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ολκης!TuTiS έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 30, 2026 11:05 amΤον Diallo εννοεί. Γενικότερα θεωρείται κλεισμένος και αυτός. Πάντως φέτος μου αρέσει που έχουν δείξει από πολύ νωρίς αντανακλαστικά στην ΚΑΕ (λογικά γιατί είδαν από νωρίς ότι θα σπρωχθούν πολλά λεφτά από ASVEL, Hapoel, Dubai και Παναθηναϊκό) ώστε να μην μπλέξουμε μετά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο