Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 01, 2026 11:21 pm

reignman έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 10:35 pm
Στο 3 Κι παιδιά, είναι ό,τι καλύτερο έχω δει τελευταία.
Eρωτα με σεσημασμενους μπετατζηδες εχεις ρε χαρταετε? ή ερωτα κανονικο... γιατι καποτε μας ελεγες πως δεν το γυαλιζεις το πομολο...??? :mutombo: :mutombo: :mutombo: :mutombo: :roll: :roll: :roll:

:roofl:
Ρε συ μούργο, αλάνι Shawn (μην το πάρεις στραβά, φιλική προσφώνηση είναι) άσε ήσυχο το παιδί μη του βάζεις ιδέες! :) :) :)

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2026 11:23 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 10:46 pm
reignman έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 10:35 pm

Eρωτα με σεσημασμενους μπετατζηδες εχεις ρε χαρταετε? ή ερωτα κανονικο... γιατι καποτε μας ελεγες πως δεν το γυαλιζεις το πομολο...??? :mutombo: :mutombo: :mutombo: :mutombo: :roll: :roll: :roll:

:roofl:
Έλα ρε συ, πολύ ωραίος παίκτης ο Κι. Διαφορετικός από Πίτερς, οκ. Αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Τι να σου πω, ψέματα; Όχι Κόλσον, δεν τον θέλω...

Από τον Αρχιπούλαρο τον Τζόουνς πήραμε την κούπα. Θα είναι και πολύ καλός και με Παναθηναϊκό. Μέχρι και τραγούδι του έγραψα, τι άλλο να κάνω; Τι αγριάδα, τι τσαμπουκάς, τι μύες, τούμπανο τερματισμένο. Μην αρχίσω πάλι...
Εσύ πας φιρί φιρί μου φαίνεται!!! :)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καρβουνιάρης την Δευ Ιουν 01, 2026 11:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Ιουν 01, 2026 11:24 pm

Εγώ πάντως ειλικρινά δεν αγχώνομαι. Θέλω να δω του χρόνου ποια άμυνα θα προσαρμοστεί σε Σάσα με Μοντερο-Φουρνιε δίδυμο στο κλείσιμο.

ΥΓ: Μία χαρά είναι ο Κολσον επιθετικά. Αμυντικά εχει τα θεματακθα του για αυτό και προτιμώ Μαικ

Γιατί ρε δεν σαρεσει το ονομα; Μπονζι σαν τον κλόουν τον Μποζο

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2026 11:25 pm

O Κι μια χαρά είναι για αλλαγή του Σάσα και πατάει και στο 5 όπου είναι χρήσιμο για την Α1 που θα δηλώνουμε 2 5αρια. Αν συνδυαστεί με τον Ντιαλό στο 3 μιλάμε για super μεταγραφική σεζόν η οποία ολοκληρώνει το παζλ γρήγορα και έχουμε φοβερό ρόστερ 2way

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Ιουν 01, 2026 11:25 pm

SbioTech έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 11:24 pm
Εγώ πάντως ειλικρινά δεν αγχώνομαι. Θέλω να δω του χρόνου ποια άμυνα θα προσαρμοστεί σε Σάσα με Μοντερο-Φουρνιε δίδυμο στο κλείσιμο.

ΥΓ: Μία χαρά είναι ο Κολσον επιθετικά. Αμυντικά εχει τα θεματακθα του για αυτό και προτιμώ Μαικ

Γιατί ρε δεν σαρεσει το ονομα; Μπονζι σαν τον κλόουν τον Μποζο
Bonzi Clownson

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 01, 2026 11:27 pm

Αμα στο 3 έρθει κάποιος με μεγάλο ρόλο κολλάει στο 4 ο κι..

Μετου ήταν παιχταρα εγώ τον ήθελα και όταν έφευγε από ΝΒΑ , τώρα δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι

Κόλσον πολύ τίμια περίπτωση

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2026 11:30 pm

Κολσον δεν μου κολαει. Είναι 3αρι κυρίως με ύψος 1.98 που πατάει 4 όπως ο Ντιαλό..Ο Κι δίνει περισσότερο όγκο και δύναμη στη θέση 4.

Με σειρά προτεραιότητας θα διάλεγα Μειτου αν είναι σίγουρο ότι επέστρεψε ταύρος,Κι και τελευταίο Κολσον.

Αλλά επειδή είχε κόψει τένοντα ο Μετου και είμαστε Ολυμπιακός για το καλό της υγείας του παίχτη και το δικό μας μάλλον θα έπαιρνα τον Κι. Είναι high energy και δυνατός πιστεύω θα κουμπώσει άψογα και δεν θα γκρινιάζει για τον περιορισμένο χρόνο του.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RedEmperor την Δευ Ιουν 01, 2026 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Ιουν 01, 2026 11:33 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
kite26 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 10:46 pm

Έλα ρε συ, πολύ ωραίος παίκτης ο Κι. Διαφορετικός από Πίτερς, οκ. Αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Τι να σου πω, ψέματα; Όχι Κόλσον, δεν τον θέλω...

Από τον Αρχιπούλαρο τον Τζόουνς πήραμε την κούπα. Θα είναι και πολύ καλός και με Παναθηναϊκό. Μέχρι και τραγούδι του έγραψα, τι άλλο να κάνω; Τι αγριάδα, τι τσαμπουκάς, τι μύες, τούμπανο τερματισμένο. Μην αρχίσω πάλι...

Όταν θα φύγει από την ομάδα θα αρρωστήσω. Βγαίνει Χολ μπαίνει αυτός, βγαίνει αυτός, μπαίνει ο Χολ. Τρέλα. Μόνο σκέψου τι καρφώματα είδαμε φέτος. Το πέντε δεν πρέπει να πειραχτεί καθόλου.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Ιουν 01, 2026 11:38 pm

RedEmperor έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 11:30 pm
Κολσον δεν μου κολαει. Είναι 3αρι κυρίως με ύψος 1.98 που πατάει 4 όπως ο Ντιαλό..Ο Κι δίνει περισσότερο όγκο και δύναμη στη θέση 4.

Με σειρά προτεραιότητας θα διάλεγα Μειτου αν είναι σίγουρο ότι επέστρεψε ταύρος,Κι και τελευταίο Κολσον.

Αλλά επειδή είχε κόψει τένοντα ο Μετου και είμαστε Ολυμπιακός για το καλό της υγείας του παίχτη και το δικό μας μάλλον θα έπαιρνα τον Κι. Είναι high energy και δυνατός πιστεύω θα κουμπώσει άψογα και δεν θα γκρινιάζει για τον περιορισμένο χρόνο του.
Ο Ντιαλο ειναι 3αρι ποου λόγω ύψους πατάει στο 4. Ο Κολσον ειναι ξεκάθαρα τεσσαρι που λόγω (μη) ύψους πατάει στο 3. Δες το, στο κολλέγιο έπαιζε αποκλειστικά 4αρι

Και η διαφορά είναι σημαντική, στο λέει άνθρωπος που mini-supermini-παμπαιδες έπαιζε στο 4, παιδικό στο 3 (και εφηβικό στον ασσο). Φαίνεται το 4αρι στις κινήσεις και το σουλούπι του (1.98 ηταν o Sir Charles)

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Ιουν 01, 2026 11:52 pm

Τον Κόλσον τον ήθελε πάντως και το καλοκαίρι που πήγε Φενέρ, είχε συμφωνία έλεγαν αλλά προέκυψαν Σάσα-Φουρνιέ στο μεταξύ.
Όμως αν φύγει ο Αλέκος και έχοντας Μακινταιρ-Γουορντ-Γουόκαπ-5άρια χωρίς σουτ θα πάρει σίγουρα σουτέρ είτε στο 3 είτε στο 4. Κατά προτίμηση στο 3. Δεν είναι πολλοί Πίτερς ή Μπίμπε στην Ευρωλίγκα που μπορώ να σκεφτώ, δύο έχουν απέναντι, ο Γκριγκόνις λογικά φεύγει αλλά δεν έρχεται από εδώ. Σιλντς; Δε νομίζω. Καμπαρό ούτε, πάει και Βιλερμπάν. Νουόρα με τπτ. Έχει κάποιον η Παρί που ξεχνάω;

Ίσως στραφεί απέναντι. Εκτός και πάρει ένα καλό 3/4 με μια χαρά σουτ (Ντιαλό πχ) και πάρει πχ Χαραλαμπόπουλο ή τον Αντρέα τον Στογιάκοβιτς να μου φύγει ο καημός.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

junior
Reactions:

kite26 έγραψε:
Δευ Ιουν 01, 2026 11:33 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:

Όταν θα φύγει από την ομάδα θα αρρωστήσω. Βγαίνει Χολ μπαίνει αυτός, βγαίνει αυτός, μπαίνει ο Χολ. Τρέλα. Μόνο σκέψου τι καρφώματα είδαμε φέτος. Το πέντε δεν πρέπει να πειραχτεί καθόλου.
Άσε μεγάλε, δεν ψήνομαι για αρχιπούλαρους. Για καμιά φοραδίτσα, οκέι. Μη μ' αρχίσει μετά κι εμένα ο reignman με τα πόμολα και τους κουραμπιέδες! :)

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Δευ Ιουν 01, 2026 11:59 pm

AlexD έγραψε:
Τον Κόλσον τον ήθελε πάντως και το καλοκαίρι που πήγε Φενέρ, είχε συμφωνία έλεγαν αλλά προέκυψαν Σάσα-Φουρνιέ στο μεταξύ.
Όμως αν φύγει ο Αλέκος και έχοντας Μακινταιρ-Γουορντ-Γουόκαπ-5άρια χωρίς σουτ θα πάρει σίγουρα σουτέρ είτε στο 3 είτε στο 4. Κατά προτίμηση στο 3. Δεν είναι πολλοί Πίτερς ή Μπίμπε στην Ευρωλίγκα που μπορώ να σκεφτώ, δύο έχουν απέναντι, ο Γκριγκόνις λογικά φεύγει αλλά δεν έρχεται από εδώ. Σιλντς; Δε νομίζω. Καμπαρό ούτε, πάει και Βιλερμπάν. Νουόρα με τπτ. Έχει κάποιον η Παρί που ξεχνάω;

Ίσως στραφεί απέναντι. Εκτός και πάρει ένα καλό 3/4 με μια χαρά σουτ (Ντιαλό πχ) και πάρει πχ Χαραλαμπόπουλο ή τον Αντρέα τον Στογιάκοβιτς να μου φύγει ο καημός.
2 παίχτες θα πάρουμε και 3 και 4.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 02, 2026 12:01 am

TuTiS έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 11:05 am
redcard έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 10:43 am
Καπου πηρε το ματι μου οτι ο Κουτλουαι ανεφερε οτι ο Ολυμπιακος παει για μια μεγαλη κινηση, εκτος του Μοντερο.

Υπαρχει καποια πληροφορηση σχετικη με αυτο απο τους εδω insiders?
Τον Diallo εννοεί. Γενικότερα θεωρείται κλεισμένος και αυτός. Πάντως φέτος μου αρέσει που έχουν δείξει από πολύ νωρίς αντανακλαστικά στην ΚΑΕ (λογικά γιατί είδαν από νωρίς ότι θα σπρωχθούν πολλά λεφτά από ASVEL, Hapoel, Dubai και Παναθηναϊκό) ώστε να μην μπλέξουμε μετά.
O Diallo? Κλεισμενος στην Ντουμπαι δε θεωρειται? Τι ειναι αυτο καινουργιο? Μακαρι, ο τυπος ειναι ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ολκης!

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 12:04 am

AlexD έγραψε:
και πάρει πχ Χαραλαμπόπουλο ή τον Αντρέα τον Στογιάκοβιτς να μου φύγει ο καημός.
Χαραλαμποπουλο? Θα εχει ας πουμε εκτος 12δας ξερω γω τον Φαλ, τον Παπανικολαου τον Λαρετζακη και θα παει να παρει τον Χαραλαμποπουλο??? Να τον κανει τι?

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Τρί Ιουν 02, 2026 12:07 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μάιος 30, 2026 2:30 pm
Δεν λέω να πάμε να στήσουμε την διαδικασία αλλά αν γίνει νόμιμα μια χαρά μας κάθεται
Εσεις μαλλον δε ζησατε εποχες των ξωγαμων Σοκ, Κουσμα, Ταρλατς, Τομιτς κλπ γι αυτο τα λετε αυτα...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”