Ρε συ φίλε, εγώ έγραψα ότι υπάρχει μια πορεία σχετικής ωρίμανσης της συμπεριφοράς του προς κάθε νέο προπονητή στην πάροδο του χρόνου, τα 14 αυτά χρόνια, και ότι οι σχέσεις του με τον Ζοτς έχουν αποκατασταθεί πλήρως (αμφότεροι το δήλωσαν προσφάτως), απαντώντας σε άλλο μέλος. Δεν έγραψα ότι έχει ωριμάσει σαν χαρακτήρας, κάποιοι απάντησαν άκυρα πράγματα, μπαίνοντας σφήνα στην κουβέντα, μη μπαίνοντας καν στον κόπο να διαβάσουν τι είχε ειπωθεί από μένα, κλασική περίπτωση βλάβης δηλαδή. στο λέω εγώ που τον ΔΠΓ τον άλλαζα χθες αν μπορούσα, γιατί ιδεολογικά είμαι εντελώς σε άλλο ανέκδοτο.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άσχετο αλλά τώρα που το σκέφτομαι ο ερχομός του Ζοτς ίσως να κάνει καλό γενικά στο μπάσκετ. Σε φάση να πει στον φεγγαρόφωτο ή το βουλώνεις και σταματάς τις αηδίες με τα στόρια και τα ίνστα ή φεύγω την επόμενη μέρα. Αυτό θα ήταν πραγματική γροθιά στην τοξικότητα.kein έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 2:37 pmΡε συ φίλε, εγώ έγραψα ότι υπάρχει μια πορεία σχετικής ωρίμανσης της συμπεριφοράς του προς κάθε νέο προπονητή στην πάροδο του χρόνου, τα 14 αυτά χρόνια, και ότι οι σχέσεις του με τον Ζοτς έχουν αποκατασταθεί πλήρως (αμφότεροι το δήλωσαν προσφάτως), απαντώντας σε άλλο μέλος. Δεν έγραψα ότι έχει ωριμάσει σαν χαρακτήρας, κάποιοι απάντησαν άκυρα πράγματα, μπαίνοντας σφήνα στην κουβέντα, μη μπαίνοντας καν στον κόπο να διαβάσουν τι είχε ειπωθεί από μένα, κλασική περίπτωση βλάβης δηλαδή. στο λέω εγώ που τον ΔΠΓ τον άλλαζα χθες αν μπορούσα, γιατί ιδεολογικά είμαι εντελώς σε άλλο ανέκδοτο.
Θα δυσκολευτούν βέβαια να βρουν ύλη τα sport24 και τα gazzetta αλλά νταξ, θα βάλουν τρία άρθρα παραπανω για τσιτσιπά που έβρισε τη γιαγιά του, κανά ξεπλενοβιντεάκι του Μαρινάκη να σουτάρει βολές, λίγο μπαλάσκα, νταξ θα γίνει η δουλειά.
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
You can't teach an old dog new tricks.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 4:46 pmΆσχετο αλλά τώρα που το σκέφτομαι ο ερχομός του Ζοτς ίσως να κάνει καλό γενικά στο μπάσκετ. Σε φάση να πει στον φεγγαρόφωτο ή το βουλώνεις και σταματάς τις αηδίες με τα στόρια και τα ίνστα ή φεύγω την επόμενη μέρα. Αυτό θα ήταν πραγματική γροθιά στην τοξικότητα.kein έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 2:37 pm
Ρε συ φίλε, εγώ έγραψα ότι υπάρχει μια πορεία σχετικής ωρίμανσης της συμπεριφοράς του προς κάθε νέο προπονητή στην πάροδο του χρόνου, τα 14 αυτά χρόνια, και ότι οι σχέσεις του με τον Ζοτς έχουν αποκατασταθεί πλήρως (αμφότεροι το δήλωσαν προσφάτως), απαντώντας σε άλλο μέλος. Δεν έγραψα ότι έχει ωριμάσει σαν χαρακτήρας, κάποιοι απάντησαν άκυρα πράγματα, μπαίνοντας σφήνα στην κουβέντα, μη μπαίνοντας καν στον κόπο να διαβάσουν τι είχε ειπωθεί από μένα, κλασική περίπτωση βλάβης δηλαδή. στο λέω εγώ που τον ΔΠΓ τον άλλαζα χθες αν μπορούσα, γιατί ιδεολογικά είμαι εντελώς σε άλλο ανέκδοτο.
Θα δυσκολευτούν βέβαια να βρουν ύλη τα sport24 και τα gazzetta αλλά νταξ, θα βάλουν τρία άρθρα παραπανω για τσιτσιπά που έβρισε τη γιαγιά του, κανά ξεπλενοβιντεάκι του Μαρινάκη να σουτάρει βολές, λίγο μπαλάσκα, νταξ θα γίνει η δουλειά.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ρε συ, ο Ζοτς είναι η τελευταία ελπίδα όχι για εμάς μόνο αλλά και για ηρεμία. Αν γυρίσει και ο Μάνος Παπαδόπουλος όπως ακούγεται, θα νοικοκυρευτεί και οι εικόνα του φροντ όφις. Αν δεν μπορέσουν αυτοί δεν θα μπορέσει κανένας.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 4:46 pmΆσχετο αλλά τώρα που το σκέφτομαι ο ερχομός του Ζοτς ίσως να κάνει καλό γενικά στο μπάσκετ. Σε φάση να πει στον φεγγαρόφωτο ή το βουλώνεις και σταματάς τις αηδίες με τα στόρια και τα ίνστα ή φεύγω την επόμενη μέρα. Αυτό θα ήταν πραγματική γροθιά στην τοξικότητα.kein έγραψε: ↑Τετ Ιουν 03, 2026 2:37 pm
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο