Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Κλειδωμένο

Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλετε να φύγουν

Σλούκας
7
3%
Γκραντ
22
10%
Σορτς
30
13%
Ναν
9
4%
Τολιόπουλος
3
1%
Γκριγκόνις
48
21%
Καλαϊτζάκης
5
2%
Ρογκαβόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οσμάν
20
9%
Ντέιβις
8
3%
Χουάντσο
4
2%
Μήτογλου
13
6%
Σαμοντούροφ
5
2%
Λεσόρτ
9
4%
Φαρίντ
48
21%

Σύνολο ψήφων: 231
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 03, 2026 2:37 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2026 2:12 pm
kein έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2026 9:12 am

ωριμάζει, στο προεδρικό του ρόλο, δεν το γράφω ξεκάθαρα ?
Ρε συ kein και εγώ νόμιζα ότι το σχόλιο σου ήταν τρολλάρισμα. Δεν κατάλαβα ότι το εννοούσες στα αλήθεια.
Ρε συ φίλε, εγώ έγραψα ότι υπάρχει μια πορεία σχετικής ωρίμανσης της συμπεριφοράς του προς κάθε νέο προπονητή στην πάροδο του χρόνου, τα 14 αυτά χρόνια, και ότι οι σχέσεις του με τον Ζοτς έχουν αποκατασταθεί πλήρως (αμφότεροι το δήλωσαν προσφάτως), απαντώντας σε άλλο μέλος. Δεν έγραψα ότι έχει ωριμάσει σαν χαρακτήρας, κάποιοι απάντησαν άκυρα πράγματα, μπαίνοντας σφήνα στην κουβέντα, μη μπαίνοντας καν στον κόπο να διαβάσουν τι είχε ειπωθεί από μένα, κλασική περίπτωση βλάβης δηλαδή. στο λέω εγώ που τον ΔΠΓ τον άλλαζα χθες αν μπορούσα, γιατί ιδεολογικά είμαι εντελώς σε άλλο ανέκδοτο.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 03, 2026 4:46 pm

kein έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2026 2:12 pm

Ρε συ kein και εγώ νόμιζα ότι το σχόλιο σου ήταν τρολλάρισμα. Δεν κατάλαβα ότι το εννοούσες στα αλήθεια.
Ρε συ φίλε, εγώ έγραψα ότι υπάρχει μια πορεία σχετικής ωρίμανσης της συμπεριφοράς του προς κάθε νέο προπονητή στην πάροδο του χρόνου, τα 14 αυτά χρόνια, και ότι οι σχέσεις του με τον Ζοτς έχουν αποκατασταθεί πλήρως (αμφότεροι το δήλωσαν προσφάτως), απαντώντας σε άλλο μέλος. Δεν έγραψα ότι έχει ωριμάσει σαν χαρακτήρας, κάποιοι απάντησαν άκυρα πράγματα, μπαίνοντας σφήνα στην κουβέντα, μη μπαίνοντας καν στον κόπο να διαβάσουν τι είχε ειπωθεί από μένα, κλασική περίπτωση βλάβης δηλαδή. στο λέω εγώ που τον ΔΠΓ τον άλλαζα χθες αν μπορούσα, γιατί ιδεολογικά είμαι εντελώς σε άλλο ανέκδοτο.
Άσχετο αλλά τώρα που το σκέφτομαι ο ερχομός του Ζοτς ίσως να κάνει καλό γενικά στο μπάσκετ. Σε φάση να πει στον φεγγαρόφωτο ή το βουλώνεις και σταματάς τις αηδίες με τα στόρια και τα ίνστα ή φεύγω την επόμενη μέρα. Αυτό θα ήταν πραγματική γροθιά στην τοξικότητα.
Θα δυσκολευτούν βέβαια να βρουν ύλη τα sport24 και τα gazzetta αλλά νταξ, θα βάλουν τρία άρθρα παραπανω για τσιτσιπά που έβρισε τη γιαγιά του, κανά ξεπλενοβιντεάκι του Μαρινάκη να σουτάρει βολές, λίγο μπαλάσκα, νταξ θα γίνει η δουλειά.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιουν 03, 2026 5:19 pm

golitog7 έγραψε:
kein έγραψε:

Άσχετο αλλά τώρα που το σκέφτομαι ο ερχομός του Ζοτς ίσως να κάνει καλό γενικά στο μπάσκετ. Σε φάση να πει στον φεγγαρόφωτο ή το βουλώνεις και σταματάς τις αηδίες με τα στόρια και τα ίνστα ή φεύγω την επόμενη μέρα. Αυτό θα ήταν πραγματική γροθιά στην τοξικότητα.
Θα δυσκολευτούν βέβαια να βρουν ύλη τα sport24 και τα gazzetta αλλά νταξ, θα βάλουν τρία άρθρα παραπανω για τσιτσιπά που έβρισε τη γιαγιά του, κανά ξεπλενοβιντεάκι του Μαρινάκη να σουτάρει βολές, λίγο μπαλάσκα, νταξ θα γίνει η δουλειά.
You can't teach an old dog new tricks.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιουν 03, 2026 6:18 pm

golitog7 έγραψε:
kein έγραψε:

Ναι ρε συ, ο Ζοτς είναι η τελευταία ελπίδα όχι για εμάς μόνο αλλά και για ηρεμία. Αν γυρίσει και ο Μάνος Παπαδόπουλος όπως ακούγεται, θα νοικοκυρευτεί και οι εικόνα του φροντ όφις. Αν δεν μπορέσουν αυτοί δεν θα μπορέσει κανένας.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”