Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα προσωπικά μου κάνει ο Μπόνγκα. Βασικά αν έρθουν Μακιντάιαρ και Μοντέρο στο 1 (είναι οι παίκτες που ονειρευόμουν, αλλά δεν πίστευα πως θα έρθουν) με καλύπτει ο ένας από τους δύο στο 3, 4 να είναι αθλητικός κι ο άλλος να έχει πολύ κακό σουτ. Μου αρκεί δηλαδή να έρθουν 2 καλές μονάδες (μην έχουμε fail φάση Σίκμα) και δεν καίγομαι για "βόμβες" και "μπαμ", ο,τι κι αν φέρει ο ανταγωνισμός.
Βέβαια, από την άλλη, ενώ είμαι φουλ άσχετος με το μπάσκετ, οπότε μη δίνετε σημασία...
Βέβαια, από την άλλη, ενώ είμαι φουλ άσχετος με το μπάσκετ, οπότε μη δίνετε σημασία...
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω προσωπικα και το χω πει πολλες φορες θα ημουν πολυ ευχαριστημενος με ενα Ροντεν/Στερλινγκ Μπραουν και Μπονγκα/Κολσον/Κι/Μετου θα ημουν φουλ ικανοποιημενος. Θεωρω οτι ειναι υπεραρκετοι για να παιξουμε αυτο που σκεφτεται στο μυαλο του ο κοουτς εχοντας παρει Μακινταιαρ Μοντερο.
Αν ερθει ο Ντιαλο δεν θα πω και οχι ομως ισα ισα θα καταευχαριστηθω.
Αν ερθει καποιος σαν τον Φοντεκιο , Χεζονια για παραδειγμα θα προβληματιζομουνα να πω την αληθεια καθως 1 μπαλα υπαρχει στο παιχνιδι
Αν ερθει ο Ντιαλο δεν θα πω και οχι ομως ισα ισα θα καταευχαριστηθω.
Αν ερθει καποιος σαν τον Φοντεκιο , Χεζονια για παραδειγμα θα προβληματιζομουνα να πω την αληθεια καθως 1 μπαλα υπαρχει στο παιχνιδι
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
[shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 4:48 pmεμεις ξυλοκοπο δεν ψαχνουμε? με μοντερο μακινταιρ φουρνιε ντορσει σασα πρεπει να χεις και παικτες οπως ο μπονγκα και ο ταρικ.Δηλαδη να πας να φερεις τον φοντεκιο η τον χεζονια ποιος θα μαρκαρει?και ποσες μπαλες θα χουμε..και ο ντιαλο ενας καλυτερος μπονγκα ειναι.
Δεν θέλω Χεζονια η Φοντεκιο. Εναν Χριστιανό θέλω (ας είναι και βουδιστές ή ταοιστης) που να παίζει άμυνα και να βάζει τη ρημαδα απο το 3ποντο με συνέπεια γύρω στο 40%
Ο Ντιαλο εχει καλυτερη αντίληψη απο Μπονγκα, αλλα οκ εκεί καλά είμαστε.
Αλλα αν εξαιρέσεις την περυσινή χρονιά ο Γερμανός γράφει 28-32%. Ο Ντιαλο εχει 3 σεζόν 38-44%. Σοβαρή διαφορά στην αντιμετώπιση της άμυνας.
Επίσης ο Ντιαλο ποσταρει. Ο Μπονγκα αμφιβάλλω, δεν τον εχω δει να το κάνει.
Δεν λέω θέλω τον Ντιαλο. Λέω τί παίκτη θέλω και οτι ο Μπονγκα δεν είναι τέτοιος.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ και στον Κολσον κ στον Κι.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 5:08 pmο μπογκα φαινεται τιμιος σουτερ στα σποτ παντως..με ποσταρισματα εμεις στο 3 δεν παιζουμε ποτε..δεν βλεπω να υπαρχει ευρωπη καποιος να μπορει να παιξει τετοια αμυνα στο 3-4 και να ειναι και σναιπερ..
ο κολσον εχει το σουτ αλλα ειναι αργοκαρουτας,ο κι σουταρει και πετυχαινει περιστερια.
Για αυτό εγώ στο 3 ήθελα κάτι πιο μπαλαδορικο οπως ο Στ. Μπραουν η ο Ροντέν ενω προωθώ λες και είμαι μανατζερ του για το 4 απο Δεκεμβρίο τον Μαικ.
Αν ωστόσο κλείσουμε Μάικ, δεν χαλιέμαι με Μπονγκα. Θα έχουμε ενα σουτερ στα φτερά.
Τωρα 5αδα με λχ CMM, Fournier, Bonga/Ward, Mike, Jones πως και με τι spacing θα δουλέψει ας το λύσει ο Μπαρτζωκας ή ας μου δώσει κανα ρολόι απο τη συλλογή του να τον βοηθήσω. Αν δε αντι Μάικ ειναι κανένας Κι, και το Πατεκ του να μου δώσει δεν μπαίνω καν στη διαδικασία
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 5:08 pmο μπογκα φαινεται τιμιος σουτερ στα σποτ παντως..με ποσταρισματα εμεις στο 3 δεν παιζουμε ποτε..δεν βλεπω να υπαρχει ευρωπη καποιος να μπορει να παιξει τετοια αμυνα στο 3-4 και να ειναι και σναιπερ..
ο κολσον εχει το σουτ αλλα ειναι αργοκαρουτας,ο κι σουταρει και πετυχαινει περιστερια.
Υπαρχει ενας αλλα εδω και μια τετραετια δεν ασχοληθηκαμε γιατι μαλλον το iq ειναι ραδικιου. Απο δυνητικα βασικος στο ΝΒΑ κατεληξε στα αζητητα. Σεμι Οτζελεγε λεγεται.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Σωστο. Για αυτο δεν εκφερω ακομα αποψη. Περιμνω να δω τις προσθηκες στα φτερα καθως η περιφερεια εχει κλεισει οπως λενε ολοι.FabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 04, 2026 8:18 pmΕ κάσε ρε συ Jeight να έρθει πρώτα ο Μπόνγκα. Θεωρητικά μιλάμε, αν καταλαβαίνω καλά...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο