Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 04, 2026 4:42 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 4:31 pm
Είμαι ο μόνος άραγε που δεν του αρέσει ο Μπονγκα παικτικά; Δεν ξέρω, μπορεί να ταιριάζει, αλλά δεν με τρελαίνει ως μεταγραφή
Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος. Δεν κατάλαβα πότε το hype του. Τον εντασσω στην ίδια κατηγορία ξυλοκοπισμού που έβαζα πριν έρθει σε εμάς και πεισθούν και οι φαν του με Ντιλικινα. Στην ίδια κατηγορία βάζω και τον Κιλλιαν Χειζ. Αδυνατώ να δω το μπασκετικό μεριτ που τους επιτρέπει να παίρνουν συμβόλαια

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 04, 2026 4:48 pm

εμεις ξυλοκοπο δεν ψαχνουμε? με μοντερο μακινταιρ φουρνιε ντορσει σασα πρεπει να χεις και παικτες οπως ο μπονγκα και ο ταρικ.Δηλαδη να πας να φερεις τον φοντεκιο η τον χεζονια ποιος θα μαρκαρει?και ποσες μπαλες θα χουμε..και ο ντιαλο ενας καλυτερος μπονγκα ειναι.

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Ιουν 04, 2026 4:55 pm

Εμένα προσωπικά μου κάνει ο Μπόνγκα. Βασικά αν έρθουν Μακιντάιαρ και Μοντέρο στο 1 (είναι οι παίκτες που ονειρευόμουν, αλλά δεν πίστευα πως θα έρθουν) με καλύπτει ο ένας από τους δύο στο 3, 4 να είναι αθλητικός κι ο άλλος να έχει πολύ κακό σουτ. Μου αρκεί δηλαδή να έρθουν 2 καλές μονάδες (μην έχουμε fail φάση Σίκμα) και δεν καίγομαι για "βόμβες" και "μπαμ", ο,τι κι αν φέρει ο ανταγωνισμός.

Βέβαια, από την άλλη, ενώ είμαι φουλ άσχετος με το μπάσκετ, οπότε μη δίνετε σημασία... :dribble:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 5:01 pm

μπονγκα και κολσον η μαικ και ειμαστε κομπλε..καλα προφανως αν ερθει ο ντιαλο ειναι ιδανικο.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 5:04 pm

Εγω προσωπικα και το χω πει πολλες φορες θα ημουν πολυ ευχαριστημενος με ενα Ροντεν/Στερλινγκ Μπραουν και Μπονγκα/Κολσον/Κι/Μετου θα ημουν φουλ ικανοποιημενος. Θεωρω οτι ειναι υπεραρκετοι για να παιξουμε αυτο που σκεφτεται στο μυαλο του ο κοουτς εχοντας παρει Μακινταιαρ Μοντερο.

Αν ερθει ο Ντιαλο δεν θα πω και οχι ομως ισα ισα θα καταευχαριστηθω.

Αν ερθει καποιος σαν τον Φοντεκιο , Χεζονια για παραδειγμα θα προβληματιζομουνα να πω την αληθεια καθως 1 μπαλα υπαρχει στο παιχνιδι

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 5:05 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 4:48 pm
εμεις ξυλοκοπο δεν ψαχνουμε? με μοντερο μακινταιρ φουρνιε ντορσει σασα πρεπει να χεις και παικτες οπως ο μπονγκα και ο ταρικ.Δηλαδη να πας να φερεις τον φοντεκιο η τον χεζονια ποιος θα μαρκαρει?και ποσες μπαλες θα χουμε..και ο ντιαλο ενας καλυτερος μπονγκα ειναι.
[
Δεν θέλω Χεζονια η Φοντεκιο. Εναν Χριστιανό θέλω (ας είναι και βουδιστές ή ταοιστης) που να παίζει άμυνα και να βάζει τη ρημαδα απο το 3ποντο με συνέπεια γύρω στο 40%

Ο Ντιαλο εχει καλυτερη αντίληψη απο Μπονγκα, αλλα οκ εκεί καλά είμαστε.

Αλλα αν εξαιρέσεις την περυσινή χρονιά ο Γερμανός γράφει 28-32%. Ο Ντιαλο εχει 3 σεζόν 38-44%. Σοβαρή διαφορά στην αντιμετώπιση της άμυνας.

Επίσης ο Ντιαλο ποσταρει. Ο Μπονγκα αμφιβάλλω, δεν τον εχω δει να το κάνει.

Δεν λέω θέλω τον Ντιαλο. Λέω τί παίκτη θέλω και οτι ο Μπονγκα δεν είναι τέτοιος.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 5:08 pm

ο μπογκα φαινεται τιμιος σουτερ στα σποτ παντως..με ποσταρισματα εμεις στο 3 δεν παιζουμε ποτε..δεν βλεπω να υπαρχει ευρωπη καποιος να μπορει να παιξει τετοια αμυνα στο 3-4 και να ειναι και σναιπερ..

ο κολσον εχει το σουτ αλλα ειναι αργοκαρουτας,ο κι σουταρει και πετυχαινει περιστερια.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 5:16 pm

shaq7 έγραψε:
ο μπογκα φαινεται τιμιος σουτερ στα σποτ παντως..με ποσταρισματα εμεις στο 3 δεν παιζουμε ποτε..δεν βλεπω να υπαρχει ευρωπη καποιος να μπορει να παιξει τετοια αμυνα στο 3-4 και να ειναι και σναιπερ..

ο κολσον εχει το σουτ αλλα ειναι αργοκαρουτας,ο κι σουταρει και πετυχαινει περιστερια.
Συμφωνώ και στον Κολσον κ στον Κι.

Για αυτό εγώ στο 3 ήθελα κάτι πιο μπαλαδορικο οπως ο Στ. Μπραουν η ο Ροντέν ενω προωθώ λες και είμαι μανατζερ του για το 4 απο Δεκεμβρίο τον Μαικ.

Αν ωστόσο κλείσουμε Μάικ, δεν χαλιέμαι με Μπονγκα. Θα έχουμε ενα σουτερ στα φτερά.

Τωρα 5αδα με λχ CMM, Fournier, Bonga/Ward, Mike, Jones πως και με τι spacing θα δουλέψει ας το λύσει ο Μπαρτζωκας ή ας μου δώσει κανα ρολόι απο τη συλλογή του να τον βοηθήσω. Αν δε αντι Μάικ ειναι κανένας Κι, και το Πατεκ του να μου δώσει δεν μπαίνω καν στη διαδικασία

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 6:21 pm

shaq7 έγραψε:

Υπαρχει ενας αλλα εδω και μια τετραετια δεν ασχοληθηκαμε γιατι μαλλον το iq ειναι ραδικιου. Απο δυνητικα βασικος στο ΝΒΑ κατεληξε στα αζητητα. Σεμι Οτζελεγε λεγεται.

Kostas89

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Ιουν 04, 2026 8:06 pm

Όποιος θέλει να δει το τι κάνει ο μπονγκα στο πικ του να βάλει να δει τον τελικό Γερμανία Τουρκία αυτά έχω να πω για τον Ισαάκη

Pani7.0

junior
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 8:10 pm

Αν πάρουμε Μπονγκα λογικά σημαίνει ότι ξεχνάμε τον Ντιαλό. Δυστυχώς..

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 04, 2026 8:13 pm

Μπονγκα μαρκαρει σχεδον τα παντα στο παρκε αλλα ειναι μετριος σουτε στην καλυτερη. Η Μαλλον streaky για να ειμαι πιο δικαιος. Για να δουμε τι θα ερθει και στο 4 γιατι εγω ενα θεματακι στο σουτ το διαβλεπω απο τωρα....

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2026 8:16 pm

Pani7.0 έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2026 8:10 pm
Αν πάρουμε Μπονγκα λογικά σημαίνει ότι ξεχνάμε τον Ντιαλό. Δυστυχώς..
O Μπονγκα αν ερθει, μεχρι στιγμης ο δικος μου δεν μου απανταει, θα ειναι ο ενας απο τους δυο δηλαδη αντι του Κολσον ή του Κι. Εγω τον προτιμω απο τους 2 αυτους. Αυτο σημαινει ομως οτι μαλλον το θεμα Ντιαλο εχει παει για φουντο και θα πανε σε κατι πιο επιθετικο.

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Ιουν 04, 2026 8:18 pm

Jeight έγραψε:
Μπονγκα μαρκαρει σχεδον τα παντα στο παρκε αλλα ειναι μετριος σουτε στην καλυτερη. Η Μαλλον streaky για να ειμαι πιο δικαιος. Για να δουμε τι θα ερθει και στο 4 γιατι εγω ενα θεματακι στο σουτ το διαβλεπω απο τωρα....
Ε κάσε ρε συ Jeight να έρθει πρώτα ο Μπόνγκα. Θεωρητικά μιλάμε, αν καταλαβαίνω καλά...

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

FabrizioOberto έγραψε:
Jeight έγραψε:
Ε κάσε ρε συ Jeight να έρθει πρώτα ο Μπόνγκα. Θεωρητικά μιλάμε, αν καταλαβαίνω καλά...
Σωστο. Για αυτο δεν εκφερω ακομα αποψη. Περιμνω να δω τις προσθηκες στα φτερα καθως η περιφερεια εχει κλεισει οπως λενε ολοι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”