Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό βλέπω κι εγώ για τον Ζοτς, από τις δηλώσεις του όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει κλείσει αλλά δεν είναι καν σίγουρος αν συνεχίσει την προπονητική, θέλει να περιμένει να τελειώσουν οι διοργανώσεις σε Ιταλία, Ισπανία και αλλού (ότι φαίρεται να είπε γράφω) για να μιλήσει και να αποφασίσει ως το τέλος του μήνα. Καλά κρασιά δηλαδή.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 12:17 amΈκανα πρόταση λέει δε λέει έκλεισα...
Θα μπορούσε να εννοεί και τον Φρανσίσκο ότι τον είχε κλείσει κλπ κλπ αλλά προτίμησε τα λεφτά της Βιλερμπάν.
Το ανησυχητικό είναι πως από τα συμφραζόμενα και από το λαιβ του ΔΠΓ αλλά και τις δηλώσεις Ζοτς ακόμα δεν έχουμε προπονητή.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νταξ ο Ζοτς τι να πει; Έρχομαι σε μία εβδομάδα; Νομίζω ήταν εντελώς προβλεπέ η απάντηση του (ό,τι και να γίνει στο τέλος). Η δήλωση του ΔΠΓ είναι προβληματική, εκτός πια κι αν προσπαθεί να παίξει τα γνωστά silly games και να "θολώσει τα νερά".Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 11:00 amΑυτό βλέπω κι εγώ για τον Ζοτς, από τις δηλώσεις του όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει κλείσει αλλά δεν είναι καν σίγουρος αν συνεχίσει την προπονητική, θέλει να περιμένει να τελειώσουν οι διοργανώσεις σε Ιταλία, Ισπανία και αλλού (ότι φαίρεται να είπε γράφω) για να μιλήσει και να αποφασίσει ως το τέλος του μήνα. Καλά κρασιά δηλαδή.

-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως ακούγεται ότι το αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με τον Ζοτς είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος, αφού ο Ζοτς θέλει να τον έχει μαζί του υποχρεωτικά και ο Μάνος με τον πρόεδρο δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο. Τα 5 εκ τον χρόνο που προσφέρει στον Ζοτς λένε τα δίνει για να μην ζητήσει τον Παπαδόπουλο. Κάποια στιγμή όλες οι μ@λ.κιες που έκανε ο πρόεδρος θα έκαναν backfire, ελπίζω μην είναι τώρα γιατί πολύ ζόρικα τα πράγματα μετά για να βρεις προπονητή αφού λίγο πολύ όλοι οι διαθέσιμοι έκλεισαν.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 11:00 amΑυτό βλέπω κι εγώ για τον Ζοτς, από τις δηλώσεις του όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει κλείσει αλλά δεν είναι καν σίγουρος αν συνεχίσει την προπονητική, θέλει να περιμένει να τελειώσουν οι διοργανώσεις σε Ιταλία, Ισπανία και αλλού (ότι φαίρεται να είπε γράφω) για να μιλήσει και να αποφασίσει ως το τέλος του μήνα. Καλά κρασιά δηλαδή.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 12:17 amΈκανα πρόταση λέει δε λέει έκλεισα...
Θα μπορούσε να εννοεί και τον Φρανσίσκο ότι τον είχε κλείσει κλπ κλπ αλλά προτίμησε τα λεφτά της Βιλερμπάν.
Το ανησυχητικό είναι πως από τα συμφραζόμενα και από το λαιβ του ΔΠΓ αλλά και τις δηλώσεις Ζοτς ακόμα δεν έχουμε προπονητή.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό δε νομίζω να ισχύει, πάντα ο Παπαδόπουλος με τον Γιαννακόπουλο είχαν πολύ καλή συνεργασία και σχέσεις.TuTiS έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 11:45 amΠάντως ακούγεται ότι το αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με τον Ζοτς είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος, αφού ο Ζοτς θέλει να τον έχει μαζί του υποχρεωτικά και ο Μάνος με τον πρόεδρο δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο. Τα 5 εκ τον χρόνο που προσφέρει στον Ζοτς λένε τα δίνει για να μην ζητήσει τον Παπαδόπουλο. Κάποια στιγμή όλες οι μ@λ.κιες που έκανε ο πρόεδρος θα έκαναν backfire, ελπίζω μην είναι τώρα γιατί πολύ ζόρικα τα πράγματα μετά για να βρεις προπονητή αφού λίγο πολύ όλοι οι διαθέσιμοι έκλεισαν.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 11:00 am
Αυτό βλέπω κι εγώ για τον Ζοτς, από τις δηλώσεις του όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει κλείσει αλλά δεν είναι καν σίγουρος αν συνεχίσει την προπονητική, θέλει να περιμένει να τελειώσουν οι διοργανώσεις σε Ιταλία, Ισπανία και αλλού (ότι φαίρεται να είπε γράφω) για να μιλήσει και να αποφασίσει ως το τέλος του μήνα. Καλά κρασιά δηλαδή.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Την έχω διαβάσει κι εγώ αυτή τη φήμη αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι από τη μία έχει καταλάβει ο ΔΠΓ ότι πρέπει να φέρει τον Ομπράντοβιτς και από την άλλη να του στρώνει χαλί για να μην έχει δίπλα του αυτούς που θέλει. Χέστηκε (μάλλον) ο Ομπράντοβιτς για το αν θα πάρει 3 ή 5, αν ξέρει ότι δεν θα κάνει τη δουλειά του όπως ακριβώς θέλει.TuTiS έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 11:45 amΠάντως ακούγεται ότι το αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με τον Ζοτς είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος, αφού ο Ζοτς θέλει να τον έχει μαζί του υποχρεωτικά και ο Μάνος με τον πρόεδρο δεν θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο. Τα 5 εκ τον χρόνο που προσφέρει στον Ζοτς λένε τα δίνει για να μην ζητήσει τον Παπαδόπουλο. Κάποια στιγμή όλες οι μ@λ.κιες που έκανε ο πρόεδρος θα έκαναν backfire, ελπίζω μην είναι τώρα γιατί πολύ ζόρικα τα πράγματα μετά για να βρεις προπονητή αφού λίγο πολύ όλοι οι διαθέσιμοι έκλεισαν.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 05, 2026 11:00 am
Αυτό βλέπω κι εγώ για τον Ζοτς, από τις δηλώσεις του όχι μόνο δεν φαίνεται να έχει κλείσει αλλά δεν είναι καν σίγουρος αν συνεχίσει την προπονητική, θέλει να περιμένει να τελειώσουν οι διοργανώσεις σε Ιταλία, Ισπανία και αλλού (ότι φαίρεται να είπε γράφω) για να μιλήσει και να αποφασίσει ως το τέλος του μήνα. Καλά κρασιά δηλαδή.

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μαζί σου (αν και δεν πιστεύω πως ο Ομπραντοβιτς παίζει με έναν μόνο τρόπο εδώ και 30 χρόνια) αλλά δεν είναι μόνο μπασκετικό το θέμα. Μία ομάδα με το ρόστερ του Παναθηναικού, χρειάζεται και κάποιον με το ειδικό βάρος να τους κάνει ζάφτι. Δεν γίνεται να έρθει κάποιος προπονητής που θα παίρνει 3 κι 60 και δεν έχει κερδίσει τίποτα, θα τον φάνε ζωντανό. Δεν μου αρέσει που είναι έτσι αλλά πιστεύω πως είναι η πραγματικότητα σε κάθε ιεραρχική δομή.

-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο