Τελικοί GBL, Game 5 : Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός (13/06, 18:00)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 14, 2026 1:02 am

Σβηστηκαν.ολα τα μυνηματα στις τελευταίες 2 σελίδες που αφορούσαν το επεισόδιο, κυριως λόγω του ύφους της διαμάχης.Οσοι συμμετείχαν στο διάλογο έχουν προφορική παρατήρηση, reigman έχει 3 μέρες off λόγω συνεχών συκοφαντικων αναφορών για δημόσιο πρόσωπο

Το basketforum αποδοκιμαζει οποιοδήποτε περιστατικό βίας εντός κι εκτός του παρκε,είμαστε εδώ να συζητήσουμε για μπάσκετ.Αναφορα στο επεισόδιο απλή χωρις οπαδικη διαμάχη μπορεί να γίνει ανεκτή.

Ο,τιδηποτε άλλο που δικαιολογεί τέτοιου τυπου συμπεριφορές η οξύνει πνεύματα κ οπαδικη καφρίλα θα διαγραφεται

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Ιουν 14, 2026 1:31 am

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 14, 2026 9:12 am

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 12:37 am
IMG_20260613_215224.jpg
Το ποστ της βραδιάς !!!

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 14, 2026 1:13 pm

kein έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 12:01 am

Απαράδεκτη ενέργεια. Τι να συζητήσεις μετά για μπάσκετ ... τελικά δικαιώθηκε ο Άταμαν που δεν τον ήθελε.
πως δικαιωθηκε ο αταμαν αφου ο οσφπ με τον τζοουνς και πηρε ευρωλιγκα και δεν δημιουργησε προβλημα στην ομαδα

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 14, 2026 3:52 pm

τουλουμπα έγραψε:
kein έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 12:01 am

Απαράδεκτη ενέργεια. Τι να συζητήσεις μετά για μπάσκετ ... τελικά δικαιώθηκε ο Άταμαν που δεν τον ήθελε.
πως δικαιωθηκε ο αταμαν αφου ο οσφπ με τον τζοουνς και πηρε ευρωλιγκα και δεν δημιουργησε προβλημα στην ομαδα
Σορυ δεν συνερίζομαι την στάση σου. Να κάνω χιούμορ με θέματα που αφορούν την βία. :mutombo:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Κυρ Ιουν 14, 2026 3:53 pm

Eγω θα ξαναγράψω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό

Για εξωαγωνιστικα δε θα πω τίποτα, δεν εχει νόημα. Έχω καταθέσει την αποψη μου πως κάποια πράγματα δεν έχουν λογική στατιστικως ,αλλά δεν είναι της παρουσης

Προτιμώ να ασχοληθώ με αυτά που μπορώ να ελέγχω εγώ γενικώς ως λογική,εν προκειμένω με αυτά που ελέγχει η ομάδα.

Θα ξεκινήσω από τον Ναν.Ο Ναν εχθές κρέμασε την ομάδα εντός παρκε.Δεν με απασχολει ούτε ο Τζόουνς,ούτε η διπλή του απόπειρα να χτυπήσει, αυτό είναι θέμα του Ολυμπιακού. Με απασχολει όμως που ο Ναν πήρε 2 τπ χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και κυρίως ότι μπορεί ο οποισδηποτε να τον προβοκάρει πανεύκολα εντός παρκε .Δε τον δικαιολογώ που παίζει με τόσο χαλασμενο μυαλό,δε μπορεί να γκρινιάζεις πως δε παίρνεις φάουλ και να παίρνεις τπ......ΑΦΟΥ έχεις κερδίσει φάουλ.Αυτο τα λέει όλα.Για μένα θέλει σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο κι ένα περιβάλλον να τον ηρεμεί,κάτι που φέτος δεν υπήρχε.Οσο και να πιστεύεις πως πχ ο Σασα κάνει φλοπ δε μπορεί να πηγαίνεις να παίρνεις τπ μετά κολλωντας το κεφάλι στον άλλον τον τρελό,αστον να τη πάρει αυτός, βάλε το μυαλό σ να σκεφτεί.Τρωει κατά μ.ο σχεδόν 2 τεχνικές σε κάθε ματς ξέρω γω ,δεν είναι λογικό.Ξαναλεω ανεξαρτήτως αδικίας η μη (έχω συγκεκριμένη άποψη για αυτό αλλά δεν ειναι ο χώρος κ ο χρονος).
Η ομάδα 2 σερί ματς ηρεμουσε όταν έβγαινε ο Ναν,στο ένα από 61-66 κερδίσαμε και στο αλλο απο το -15 το φεραμε στο -4 και για 2-3 κακές επιλογές δεν πλησιασαμε περισσότερο. Η αποψη μου είναι πως δε κάνει για ηγέτης της ομάδας,για πρώτος σκορερ ναι αλλά ηγέτης όχι.Προφανως και δε λέω να φύγει,δε το υπονοώ καν ,το θεωρώ ως ταλέντο τον καλυτερο περιφερειακό στην ευρωπη αλλά πρέπει να αλλάξει mind set κ νοοτροπία

Για Αταμαν.Ο κύκλος του έκλεισε.Ευχαριστουμε για το 7ο,αν δεν είχε κάτσει κ η ατυχία με Λεσορ πέρσι μάλλον όλα θα ήταν αλλιώς αλλά φέτος αυτό που παρουσίασε ήταν απογοήτευση ώρες ώρες.Εγω προσωπικά βλέποντας την ομάδα να παλεύει στους τελικούς γινόμουν ακόμα πιο έξαλλος γτ θυμόμουν την εικόνα στα 2 εντός με Βαλένθια

Για τα υπόλοιπα στα μεταγραφικά,λογικά γρήγορα θα έχουμε ανακοινωσεις

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 14, 2026 4:10 pm

kein έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 3:52 pm
τουλουμπα έγραψε:

Σορυ δεν συνερίζομαι την στάση σου. Να κάνω χιούμορ με θέματα που αφορούν την βία. :mutombo:
δεν κανω χιουμορ αλλα για να ειχε δικαιωθει ο αταμαν θα επρεπε η αγωνιστικα η εντος αποδυτηριων να ειχε αποτυχει ο οσφπ και αυτο δεν συνεβει
τον πηραν για 3-4 μηνες εκαναν την δουλεια τους και τωρα θα βρουν και αφορμη να τον διωξουν
εγω για μονο κερδισμενους τους βλεπω παντως

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 14, 2026 4:14 pm

big_lebowski έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 3:53 pm
Eγω θα ξαναγράψω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό

Για εξωαγωνιστικα δε θα πω τίποτα, δεν εχει νόημα. Έχω καταθέσει την αποψη μου πως κάποια πράγματα δεν έχουν λογική στατιστικως ,αλλά δεν είναι της παρουσης

Προτιμώ να ασχοληθώ με αυτά που μπορώ να ελέγχω εγώ γενικώς ως λογική,εν προκειμένω με αυτά που ελέγχει η ομάδα.

Θα ξεκινήσω από τον Ναν.Ο Ναν εχθές κρέμασε την ομάδα εντός παρκε.Δεν με απασχολει ούτε ο Τζόουνς,ούτε η διπλή του απόπειρα να χτυπήσει, αυτό είναι θέμα του Ολυμπιακού. Με απασχολει όμως που ο Ναν πήρε 2 τπ χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και κυρίως ότι μπορεί ο οποισδηποτε να τον προβοκάρει πανεύκολα εντός παρκε .Δε τον δικαιολογώ που παίζει με τόσο χαλασμενο μυαλό,δε μπορεί να γκρινιάζεις πως δε παίρνεις φάουλ και να παίρνεις τπ......ΑΦΟΥ έχεις κερδίσει φάουλ.Αυτο τα λέει όλα.Για μένα θέλει σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο κι ένα περιβάλλον να τον ηρεμεί,κάτι που φέτος δεν υπήρχε.Οσο και να πιστεύεις πως πχ ο Σασα κάνει φλοπ δε μπορεί να πηγαίνεις να παίρνεις τπ μετά κολλωντας το κεφάλι στον άλλον τον τρελό,αστον να τη πάρει αυτός, βάλε το μυαλό σ να σκεφτεί.Τρωει κατά μ.ο σχεδόν 2 τεχνικές σε κάθε ματς ξέρω γω ,δεν είναι λογικό.Ξαναλεω ανεξαρτήτως αδικίας η μη (έχω συγκεκριμένη άποψη για αυτό αλλά δεν ειναι ο χώρος κ ο χρονος).
Η ομάδα 2 σερί ματς ηρεμουσε όταν έβγαινε ο Ναν,στο ένα από 61-66 κερδίσαμε και στο αλλο απο το -15 το φεραμε στο -4 και για 2-3 κακές επιλογές δεν πλησιασαμε περισσότερο. Η αποψη μου είναι πως δε κάνει για ηγέτης της ομάδας,για πρώτος σκορερ ναι αλλά ηγέτης όχι.Προφανως και δε λέω να φύγει,δε το υπονοώ καν ,το θεωρώ ως ταλέντο τον καλυτερο περιφερειακό στην ευρωπη αλλά πρέπει να αλλάξει mind set κ νοοτροπία

Για Αταμαν.Ο κύκλος του έκλεισε.Ευχαριστουμε για το 7ο,αν δεν είχε κάτσει κ η ατυχία με Λεσορ πέρσι μάλλον όλα θα ήταν αλλιώς αλλά φέτος αυτό που παρουσίασε ήταν απογοήτευση ώρες ώρες.Εγω προσωπικά βλέποντας την ομάδα να παλεύει στους τελικούς γινόμουν ακόμα πιο έξαλλος γτ θυμόμουν την εικόνα στα 2 εντός με Βαλένθια

Για τα υπόλοιπα στα μεταγραφικά,λογικά γρήγορα θα έχουμε ανακοινωσεις
ο ναν μετα το τιτλο μβπ δεν παιζει ετσι
ουτε παιχτικα ουτε στο θεμα νευρα

αν συνεχισει ετσι και του χρονου το διαζυγιο ειναι αυτονοητο

καποιος που παιρνει 4.5 χαρτια τον χρονο δεν εχει δικαιολογιες ουτε κακες στιγμες οφειλει να σαρωνει σε καθε αγωνα

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 14, 2026 5:37 pm

Κανεναν Τζοουνς δεν θα σουταρουμε! Δεν ξερω απο που πορκυπτει αυτο. Ευσεβης ποθος μαλλον....

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Ιουν 14, 2026 6:04 pm

Jeight έγραψε:
Κανεναν Τζοουνς δεν θα σουταρουμε! Δεν ξερω απο που πορκυπτει αυτο. Ευσεβης ποθος μαλλον....
Ακριβώς. Αν ήταν να τον σουτάρουν θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια από χθες. Αλήθεια, η μήνυση από τον ΠΑΟ προχωράει ή έμεινε στα λόγια;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιουν 14, 2026 6:09 pm

δεν εκανε μηνυση ο ναν γιατι θα εκανε και ο ολυμπιακος μηνυση πισω σε αυτον αλλα και στον λεσσορ που βαρεσε εναν αστυνομικο..οποτε στην καλυτερη θα την βγαζαν ολοι αυτοφορο

αποτι ακουσα τον μπαφε,η ομαδα τον προστατευει τον ταρικ και δεν ειναι θυμωμενοι μαζι του

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 14, 2026 6:15 pm

TuTiS έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 6:04 pm
Jeight έγραψε:
Ακριβώς. Αν ήταν να τον σουτάρουν θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια από χθες. Αλήθεια, η μήνυση από τον ΠΑΟ προχωράει ή έμεινε στα λόγια;
σιγα μην τον εκτελεσετε κιολας
θα τον διωξετε αθορυβα

μακαρι να τον κρατησετε και ισως δικαιωθει ο αταμαν αλλα του χρονου γιατι για την ωρα ειναι αδικαιωτος

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Κυρ Ιουν 14, 2026 6:17 pm

Καλώς δεν προχώρησε σε μήνυση κάνεις κάτι εμέ

Και μια στοιχειωδως έξυπνη ομαδα του χρόνου θα εκμεταλλευοταν αυτή την ιδιαιτεροτητα του Τζοουνς

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Ιουν 14, 2026 6:19 pm

δεν εχει λογικη να τον διωξουμε γιατι επαιξε μπουνιες με τον ναν..να ειχε παιξει με τον μπαρτζωκα η καποιον απο την ομαδα ναι..τωρα στην ουσια υπερασπιστηκε τον σασα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 14, 2026 6:20 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 6:19 pm
δεν εχει λογικη να τον διωξουμε γιατι επαιξε μπουνιες με τον ναν..να ειχε παιξει με τον μπαρτζωκα η καποιον απο την ομαδα ναι..τωρα στην ουσια υπερασπιστηκε τον σασα.
ο ναν δεν επιτεθηκε να δειρει τον βεζενκοφ

να μην κανει φλοπ με χαρακτηριστικη κινηση του εκανε

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”