Eγω θα ξαναγράψω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό
Για εξωαγωνιστικα δε θα πω τίποτα, δεν εχει νόημα. Έχω καταθέσει την αποψη μου πως κάποια πράγματα δεν έχουν λογική στατιστικως ,αλλά δεν είναι της παρουσης
Προτιμώ να ασχοληθώ με αυτά που μπορώ να ελέγχω εγώ γενικώς ως λογική,εν προκειμένω με αυτά που ελέγχει η ομάδα.
Θα ξεκινήσω από τον Ναν.Ο Ναν εχθές κρέμασε την ομάδα εντός παρκε.Δεν με απασχολει ούτε ο Τζόουνς,ούτε η διπλή του απόπειρα να χτυπήσει, αυτό είναι θέμα του Ολυμπιακού. Με απασχολει όμως που ο Ναν πήρε 2 τπ χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και κυρίως ότι μπορεί ο οποισδηποτε να τον προβοκάρει πανεύκολα εντός παρκε .Δε τον δικαιολογώ που παίζει με τόσο χαλασμενο μυαλό,δε μπορεί να γκρινιάζεις πως δε παίρνεις φάουλ και να παίρνεις τπ......ΑΦΟΥ έχεις κερδίσει φάουλ.Αυτο τα λέει όλα.Για μένα θέλει σωστή καθοδήγηση από τον πάγκο κι ένα περιβάλλον να τον ηρεμεί,κάτι που φέτος δεν υπήρχε.Οσο και να πιστεύεις πως πχ ο Σασα κάνει φλοπ δε μπορεί να πηγαίνεις να παίρνεις τπ μετά κολλωντας το κεφάλι στον άλλον τον τρελό,αστον να τη πάρει αυτός, βάλε το μυαλό σ να σκεφτεί.Τρωει κατά μ.ο σχεδόν 2 τεχνικές σε κάθε ματς ξέρω γω ,δεν είναι λογικό.Ξαναλεω ανεξαρτήτως αδικίας η μη (έχω συγκεκριμένη άποψη για αυτό αλλά δεν ειναι ο χώρος κ ο χρονος).
Η ομάδα 2 σερί ματς ηρεμουσε όταν έβγαινε ο Ναν,στο ένα από 61-66 κερδίσαμε και στο αλλο απο το -15 το φεραμε στο -4 και για 2-3 κακές επιλογές δεν πλησιασαμε περισσότερο. Η αποψη μου είναι πως δε κάνει για ηγέτης της ομάδας,για πρώτος σκορερ ναι αλλά ηγέτης όχι.Προφανως και δε λέω να φύγει,δε το υπονοώ καν ,το θεωρώ ως ταλέντο τον καλυτερο περιφερειακό στην ευρωπη αλλά πρέπει να αλλάξει mind set κ νοοτροπία
Για Αταμαν.Ο κύκλος του έκλεισε.Ευχαριστουμε για το 7ο,αν δεν είχε κάτσει κ η ατυχία με Λεσορ πέρσι μάλλον όλα θα ήταν αλλιώς αλλά φέτος αυτό που παρουσίασε ήταν απογοήτευση ώρες ώρες.Εγω προσωπικά βλέποντας την ομάδα να παλεύει στους τελικούς γινόμουν ακόμα πιο έξαλλος γτ θυμόμουν την εικόνα στα 2 εντός με Βαλένθια
Για τα υπόλοιπα στα μεταγραφικά,λογικά γρήγορα θα έχουμε ανακοινωσεις