Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν τον αφησουμε για του χρονου τα 3.2 θα γινουν 4 με την προσφορα απο παο..δυστυχως ο ταιλερ ειναι το καλυτερο διαβατηριο και δεν μας παιρνει να το χασουμε..Νομιζω πρεπει να γινουν αναπροσαρμογες σε αυτην την περιπτωση..να παει ο φουρνιε στα 3.5 ο μιλου στα 2.5 κτλ..ειναι μπερδεμα..βεβαια αν ζηταει 3.2 ας του δωσουν 2.9 δεν νομιζω πια για 300χιλ να χαλασει.
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στην τωρινή Ευρωλίγκα λογικό να ζητάς 3+ εκατομμύρια όταν δίνονται τα 1.5 για πλάκα. Από την άλλη λίγη ενσυναίσθηση δε βλάπτει. Έχει κάνει φοβερή σεζόν φέτος ο Τάιλερ, αλλά:shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 4:06 pmο φαλ εχει μπαι αουτ 100χιλ συμφωνα με τον ζερβα..τα πληρωνουμε και ειναι ελευθερος.
ο φουρνιε ακομα και στις κρισιμες βολες σε ολες ευστοχος ηταν..βασικα εμενα το μονο που μου εκανε εντυπωση απο τον γαλλο ειναι η αντοχη του..ακομα και εγω ο μεγαλυτερος φαν του δεν πιστευα οτι θα βγαλει 5 ματς σε 10μερες με 32λ μ.ο και 30% usage..γιαυτο και εχασε και καποιες βολες και 3π..επαιξε 45λ τις προαλλες το θηριο.
του ντορσει του δινουμε λεει 2.7 και θελει 3.2... δεν ξερω αν ισχυει αλλα ντροπη να ζητησει πανω απο τον φουρνιε..που ο γαλλος φανταστειτε τι καρυδια κουβαλαει και εκανε πισω για να παιζει ο ταιλερ και να ερχεται απο τον παγκο..αυτο θα πει ηγετης.
- χωρίς δική του υπαιτιότητα δεν ήταν εκεί στα κρίσιμα (φ4 μισοτραυματίας ? Άφαντος στον τελικό. Δεν έπαιξε στους ελληνικούς τελικούς. Τελικό κυπέλλου λόγω ανωτέρας βίας/ταξιδιού ήταν ωσεί παρών)
- τις καλύτερες του σεζόν τις έχει κάνει μέσα από το πρότζεκτ του Ολυμπιακού
- πώς ζητάς περισσότερα από τον Φουρνιέ φέτος;
Φυσικά δικαίωμά του να κάνει ό,τι πιστεύει. Το μοναστήρι να είναι καλά...
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
επειδη καποιος ζηταει αυξηση θα κανετε και σε ολους τους αλλους?shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 4:16 pmαν τον αφησουμε για του χρονου τα 3.2 θα γινουν 4 με την προσφορα απο παο..δυστυχως ο ταιλερ ειναι το καλυτερο διαβατηριο και δεν μας παιρνει να το χασουμε..Νομιζω πρεπει να γινουν αναπροσαρμογες σε αυτην την περιπτωση..να παει ο φουρνιε στα 3.5 ο μιλου στα 2.5 κτλ..ειναι μπερδεμα..βεβαια αν ζηταει 3.2 ας του δωσουν 2.9 δεν νομιζω πια για 300χιλ να χαλασει.
οταν ερθει η σειρα τους για νεα συμβολαια τους κανετε τοτε
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ας τον πάρει με 4 του χρόνου, δεν θα έχει τον Σλούκα λογικά και εμείς τον Παπανικολάου και τον Γπυοκαπ εναν χρόνο μεγαλύτερο, δεν θα μας σώσει κανενας Έλληνας ούτε εμάς ούτε αυτούς.αν δεν έχουμε ξανά παραγωγή παικτών.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 4:16 pmαν τον αφησουμε για του χρονου τα 3.2 θα γινουν 4 με την προσφορα απο παο..δυστυχως ο ταιλερ ειναι το καλυτερο διαβατηριο και δεν μας παιρνει να το χασουμε..Νομιζω πρεπει να γινουν αναπροσαρμογες σε αυτην την περιπτωση..να παει ο φουρνιε στα 3.5 ο μιλου στα 2.5 κτλ..ειναι μπερδεμα..βεβαια αν ζηταει 3.2 ας του δωσουν 2.9 δεν νομιζω πια για 300χιλ να χαλασει.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κατι λαθος λεει ο ζερβας.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 4:06 pmο φαλ εχει μπαι αουτ 100χιλ συμφωνα με τον ζερβα..τα πληρωνουμε και ειναι ελευθερος.
ο φουρνιε ακομα και στις κρισιμες βολες σε ολες ευστοχος ηταν..βασικα εμενα το μονο που μου εκανε εντυπωση απο τον γαλλο ειναι η αντοχη του..ακομα και εγω ο μεγαλυτερος φαν του δεν πιστευα οτι θα βγαλει 5 ματς σε 10μερες με 32λ μ.ο και 30% usage..γιαυτο και εχασε και καποιες βολες και 3π..επαιξε 45λ τις προαλλες το θηριο.
του ντορσει του δινουμε λεει 2.7 και θελει 3.2... δεν ξερω αν ισχυει αλλα ντροπη να ζητησει πανω απο τον φουρνιε..που ο γαλλος φανταστειτε τι καρυδια κουβαλαει και εκανε πισω για να παιζει ο ταιλερ και να ερχεται απο τον παγκο..αυτο θα πει ηγετης.
Buyout ειναι ποσα πρεπει να πληρωσει καποιος για να τον αγορασει κ το αποκλειω να του ειχαν buyout μονο 100k.
Αν ο ζερβας ειπε οτι δινοντας του 100k μπορουμε να τον αποδεσμευσουμε αυτο ειναι option αποδεσμευσης. Αν ο ατζεντης του δεχθηκε τετοιο option για 100k σε τοσο μεγαλο συμβολαιο μεγαλη πετυχεσια!
Εκτος αν ο Ολυμπιακος ηθελε 2+1 χρονια και επειδη ο Φαλ ηθελε κλειστο τριετες και δεν τα βρισκανε βαλαν ενα τετοιο ποσο μονο στο τελος του δευτερου χρονου, ωστε να ικανοποιηθουν καπως και οι 2 πλευρες. Αλλα και παλι χαμηλο μου φαινεται ουτε το 10% του συμβολαιου του.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω να πω την αλήθεια μου ήξερα για 2+1 αλλα αν το release clause ειναι 100k τότε είναι σαν 2+1
Για τον Τάιλερ θεωρώ αδιανόητο να φύγει. Εαν του ανανεώσουν απο τώρα με 2.7 τουε για του χρόνου είναι 1μ εξτρα που σν θέλει το σπάει στα επόμενα χρόνια. Ωφελημένος θα είναι...
Τέλος πάντων, ας κάνουν ο,τι καταλαβαίνουν, μια φορά, του χρόνου θα παίζει σε εμας
Είμαι ακόμα σε mood πανηγυριού οπότε θα γκρινιάζω
Για τον Τάιλερ θεωρώ αδιανόητο να φύγει. Εαν του ανανεώσουν απο τώρα με 2.7 τουε για του χρόνου είναι 1μ εξτρα που σν θέλει το σπάει στα επόμενα χρόνια. Ωφελημένος θα είναι...
Τέλος πάντων, ας κάνουν ο,τι καταλαβαίνουν, μια φορά, του χρόνου θα παίζει σε εμας
Είμαι ακόμα σε mood πανηγυριού οπότε θα γκρινιάζω
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Σασα ειναι 2 φορες mvp. Οταν πηρε αυτο το συμβολαιο ηταν ηδη μια φορα. Ο Ντορσει εχει φτασει μεχρι δευτερη πενταδα...Pani7.0 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 4:19 pmΚι ο Βεζενκοφ παιρνει 3,7 αλλα δεν τον ειδα τον Φουρνιε να ενοχλείται.
Πιο πολύ την αγωνιστική συμπεριφορα του ιδιου του Ντόρσευ θα σκεφτονται. Δλδ παιρνω τα πιο πολλα μετα τον Βεζε ==> Ειμαι ο Σταρ και κανω ό,τι μου καπνίσει στον αγώνα, δε δέχομαι αλλαγή κλπ κλπ
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θεωρω παραλογα τα 3 μυρια για τον Ντορσει.. Για κατι μεταξυ 2-2.50 μια χαρα ειναι. Παρ ολα αυτα εχω την εντυπωση πως οτι και να ζητησει θα το παρει, εκτος αν αλλαξουν οι περιορισμοι στους ξενους στη GBL και απο 6 πανε ξερω γω 8 οποτε εκει αλλαζουν πολλα. Διαφορετικα ο Ντορσει ειναι υπερχρησιμος.Jeight έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 4:43 pmΟ Σασα ειναι 2 φορες mvp. Οταν πηρε αυτο το συμβολαιο ηταν ηδη μια φορα. Ο Ντορσει εχει φτασει μεχρι δευτερη πενταδα...Pani7.0 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 4:19 pmΚι ο Βεζενκοφ παιρνει 3,7 αλλα δεν τον ειδα τον Φουρνιε να ενοχλείται.
Πιο πολύ την αγωνιστική συμπεριφορα του ιδιου του Ντόρσευ θα σκεφτονται. Δλδ παιρνω τα πιο πολλα μετα τον Βεζε ==> Ειμαι ο Σταρ και κανω ό,τι μου καπνίσει στον αγώνα, δε δέχομαι αλλαγή κλπ κλπ
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εμενα ο Κι για τα 10-12 λεπτα πισω απ τον Βεζε μου κανει μια χαρα.....σκληρος,αθλητικος,βαζει καλα την μπαλα στο παρκε σε close-out και επειδη τον παρακολουθησα αρκετες φορες φετος δε μου κανει τοσο αμπαλος στο σουτ....
θα θελα κι ενα 3αρι να μοιραζεται το χρονο με Ward,αναλογου επιπεδου δε χρειαζεται να ναι σουπερ σταρ.....Παπ για ωρα αναγκης ως 3ο 3αρο4αρι.......
θα θελα κι ενα 3αρι να μοιραζεται το χρονο με Ward,αναλογου επιπεδου δε χρειαζεται να ναι σουπερ σταρ.....Παπ για ωρα αναγκης ως 3ο 3αρο4αρι.......
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι δεν είναι τόσο άμπαλος και θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι μια χαρά περίπτωση. Προσωπικά στο 3 θα ήθελα σταρ (π.χ. Φοντέκιο). Αλλά...assistant έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 14, 2026 5:43 pmεμενα ο Κι για τα 10-12 λεπτα πισω απ τον Βεζε μου κανει μια χαρα.....σκληρος,αθλητικος,βαζει καλα την μπαλα στο παρκε σε close-out και επειδη τον παρακολουθησα αρκετες φορες φετος δε μου κανει τοσο αμπαλος στο σουτ....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο