Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 14, 2026 4:16 pm

αν τον αφησουμε για του χρονου τα 3.2 θα γινουν 4 με την προσφορα απο παο..δυστυχως ο ταιλερ ειναι το καλυτερο διαβατηριο και δεν μας παιρνει να το χασουμε..Νομιζω πρεπει να γινουν αναπροσαρμογες σε αυτην την περιπτωση..να παει ο φουρνιε στα 3.5 ο μιλου στα 2.5 κτλ..ειναι μπερδεμα..βεβαια αν ζηταει 3.2 ας του δωσουν 2.9 δεν νομιζω πια για 300χιλ να χαλασει.

FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 4:06 pm
ο φαλ εχει μπαι αουτ 100χιλ συμφωνα με τον ζερβα..τα πληρωνουμε και ειναι ελευθερος.

ο φουρνιε ακομα και στις κρισιμες βολες σε ολες ευστοχος ηταν..βασικα εμενα το μονο που μου εκανε εντυπωση απο τον γαλλο ειναι η αντοχη του..ακομα και εγω ο μεγαλυτερος φαν του δεν πιστευα οτι θα βγαλει 5 ματς σε 10μερες με 32λ μ.ο και 30% usage..γιαυτο και εχασε και καποιες βολες και 3π..επαιξε 45λ τις προαλλες το θηριο.

του ντορσει του δινουμε λεει 2.7 και θελει 3.2... δεν ξερω αν ισχυει αλλα ντροπη να ζητησει πανω απο τον φουρνιε..που ο γαλλος φανταστειτε τι καρυδια κουβαλαει και εκανε πισω για να παιζει ο ταιλερ και να ερχεται απο τον παγκο..αυτο θα πει ηγετης.
Στην τωρινή Ευρωλίγκα λογικό να ζητάς 3+ εκατομμύρια όταν δίνονται τα 1.5 για πλάκα. Από την άλλη λίγη ενσυναίσθηση δε βλάπτει. Έχει κάνει φοβερή σεζόν φέτος ο Τάιλερ, αλλά:

- χωρίς δική του υπαιτιότητα δεν ήταν εκεί στα κρίσιμα (φ4 μισοτραυματίας ? Άφαντος στον τελικό. Δεν έπαιξε στους ελληνικούς τελικούς. Τελικό κυπέλλου λόγω ανωτέρας βίας/ταξιδιού ήταν ωσεί παρών)
- τις καλύτερες του σεζόν τις έχει κάνει μέσα από το πρότζεκτ του Ολυμπιακού
- πώς ζητάς περισσότερα από τον Φουρνιέ φέτος;

Φυσικά δικαίωμά του να κάνει ό,τι πιστεύει. Το μοναστήρι να είναι καλά...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Κυρ Ιουν 14, 2026 4:18 pm

shaq7 έγραψε:
αν τον αφησουμε για του χρονου τα 3.2 θα γινουν 4 με την προσφορα απο παο..δυστυχως ο ταιλερ ειναι το καλυτερο διαβατηριο και δεν μας παιρνει να το χασουμε..Νομιζω πρεπει να γινουν αναπροσαρμογες σε αυτην την περιπτωση..να παει ο φουρνιε στα 3.5 ο μιλου στα 2.5 κτλ..ειναι μπερδεμα..βεβαια αν ζηταει 3.2 ας του δωσουν 2.9 δεν νομιζω πια για 300χιλ να χαλασει.
επειδη καποιος ζηταει αυξηση θα κανετε και σε ολους τους αλλους?
οταν ερθει η σειρα τους για νεα συμβολαια τους κανετε τοτε

Pani7.0

junior
Reactions:

Κυρ Ιουν 14, 2026 4:19 pm

Κι ο Βεζενκοφ παιρνει 3,7 αλλα δεν τον ειδα τον Φουρνιε να ενοχλείται.

Πιο πολύ την αγωνιστική συμπεριφορα του ιδιου του Ντόρσευ θα σκεφτονται. Δλδ παιρνω τα πιο πολλα μετα τον Βεζε ==> Ειμαι ο Σταρ και κανω ό,τι μου καπνίσει στον αγώνα, δε δέχομαι αλλαγή κλπ κλπ

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Ιουν 14, 2026 4:21 pm

shaq7 έγραψε:
Ε ας τον πάρει με 4 του χρόνου, δεν θα έχει τον Σλούκα λογικά και εμείς τον Παπανικολάου και τον Γπυοκαπ εναν χρόνο μεγαλύτερο, δεν θα μας σώσει κανενας Έλληνας ούτε εμάς ούτε αυτούς.αν δεν έχουμε ξανά παραγωγή παικτών.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 14, 2026 4:30 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 4:06 pm
ο φαλ εχει μπαι αουτ 100χιλ συμφωνα με τον ζερβα..τα πληρωνουμε και ειναι ελευθερος.

ο φουρνιε ακομα και στις κρισιμες βολες σε ολες ευστοχος ηταν..βασικα εμενα το μονο που μου εκανε εντυπωση απο τον γαλλο ειναι η αντοχη του..ακομα και εγω ο μεγαλυτερος φαν του δεν πιστευα οτι θα βγαλει 5 ματς σε 10μερες με 32λ μ.ο και 30% usage..γιαυτο και εχασε και καποιες βολες και 3π..επαιξε 45λ τις προαλλες το θηριο.

του ντορσει του δινουμε λεει 2.7 και θελει 3.2... δεν ξερω αν ισχυει αλλα ντροπη να ζητησει πανω απο τον φουρνιε..που ο γαλλος φανταστειτε τι καρυδια κουβαλαει και εκανε πισω για να παιζει ο ταιλερ και να ερχεται απο τον παγκο..αυτο θα πει ηγετης.
Κατι λαθος λεει ο ζερβας.
Buyout ειναι ποσα πρεπει να πληρωσει καποιος για να τον αγορασει κ το αποκλειω να του ειχαν buyout μονο 100k.
Αν ο ζερβας ειπε οτι δινοντας του 100k μπορουμε να τον αποδεσμευσουμε αυτο ειναι option αποδεσμευσης. Αν ο ατζεντης του δεχθηκε τετοιο option για 100k σε τοσο μεγαλο συμβολαιο μεγαλη πετυχεσια! :lol:
Εκτος αν ο Ολυμπιακος ηθελε 2+1 χρονια και επειδη ο Φαλ ηθελε κλειστο τριετες και δεν τα βρισκανε βαλαν ενα τετοιο ποσο μονο στο τελος του δευτερου χρονου, ωστε να ικανοποιηθουν καπως και οι 2 πλευρες. Αλλα και παλι χαμηλο μου φαινεται ουτε το 10% του συμβολαιου του.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Ιουν 14, 2026 4:42 pm

Εγω να πω την αλήθεια μου ήξερα για 2+1 αλλα αν το release clause ειναι 100k τότε είναι σαν 2+1

Για τον Τάιλερ θεωρώ αδιανόητο να φύγει. Εαν του ανανεώσουν απο τώρα με 2.7 τουε για του χρόνου είναι 1μ εξτρα που σν θέλει το σπάει στα επόμενα χρόνια. Ωφελημένος θα είναι...

Τέλος πάντων, ας κάνουν ο,τι καταλαβαίνουν, μια φορά, του χρόνου θα παίζει σε εμας

Είμαι ακόμα σε mood πανηγυριού οπότε θα γκρινιάζω

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Κυρ Ιουν 14, 2026 4:43 pm

Pani7.0 έγραψε:

Πιο πολύ την αγωνιστική συμπεριφορα του ιδιου του Ντόρσευ θα σκεφτονται. Δλδ παιρνω τα πιο πολλα μετα τον Βεζε ==> Ειμαι ο Σταρ και κανω ό,τι μου καπνίσει στον αγώνα, δε δέχομαι αλλαγή κλπ κλπ
Ο Σασα ειναι 2 φορες mvp. Οταν πηρε αυτο το συμβολαιο ηταν ηδη μια φορα. Ο Ντορσει εχει φτασει μεχρι δευτερη πενταδα...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Opt out εγώ το είπα λάθος .. μπορεί να μην είπε και 100 να πε 200 δεν το συγκράτησα .. πάντως τόσο συνήθως είναι .. ο μάνατζερ του κατάφερε να πάρει 3ετες σε 33 χρόνο παίκτη με
1.8 .. σπαθιά να καταπιεί;

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Κυρ Ιουν 14, 2026 5:00 pm

Jeight έγραψε:
Pani7.0 έγραψε:

Ο Σασα ειναι 2 φορες mvp. Οταν πηρε αυτο το συμβολαιο ηταν ηδη μια φορα. Ο Ντορσει εχει φτασει μεχρι δευτερη πενταδα...
Θεωρω παραλογα τα 3 μυρια για τον Ντορσει.. Για κατι μεταξυ 2-2.50 μια χαρα ειναι. Παρ ολα αυτα εχω την εντυπωση πως οτι και να ζητησει θα το παρει, εκτος αν αλλαξουν οι περιορισμοι στους ξενους στη GBL και απο 6 πανε ξερω γω 8 οποτε εκει αλλαζουν πολλα. Διαφορετικα ο Ντορσει ειναι υπερχρησιμος.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Ιουν 14, 2026 5:42 pm

Διαβάζω για μπάσιμο του Παναθηναϊκού για Μοντέρο...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Κυρ Ιουν 14, 2026 5:43 pm

εμενα ο Κι για τα 10-12 λεπτα πισω απ τον Βεζε μου κανει μια χαρα.....σκληρος,αθλητικος,βαζει καλα την μπαλα στο παρκε σε close-out και επειδη τον παρακολουθησα αρκετες φορες φετος δε μου κανει τοσο αμπαλος στο σουτ....

θα θελα κι ενα 3αρι να μοιραζεται το χρονο με Ward,αναλογου επιπεδου δε χρειαζεται να ναι σουπερ σταρ.....Παπ για ωρα αναγκης ως 3ο 3αρο4αρι.......

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Κυρ Ιουν 14, 2026 5:44 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 5:42 pm
Διαβάζω για μπάσιμο του Παναθηναϊκού για Μοντέρο...
να προσεξει μην κανει βηματα πανω στο μπασιμο.......

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Ιουν 14, 2026 5:46 pm

assistant έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 5:43 pm
εμενα ο Κι για τα 10-12 λεπτα πισω απ τον Βεζε μου κανει μια χαρα.....σκληρος,αθλητικος,βαζει καλα την μπαλα στο παρκε σε close-out και επειδη τον παρακολουθησα αρκετες φορες φετος δε μου κανει τοσο αμπαλος στο σουτ....

θα θελα κι ενα 3αρι να μοιραζεται το χρονο με Ward,αναλογου επιπεδου δε χρειαζεται να ναι σουπερ σταρ.....Παπ για ωρα αναγκης ως 3ο 3αρο4αρι.......
Όχι δεν είναι τόσο άμπαλος και θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι μια χαρά περίπτωση. Προσωπικά στο 3 θα ήθελα σταρ (π.χ. Φοντέκιο). Αλλά...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Ιουν 14, 2026 5:51 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Ιουν 14, 2026 5:46 pm
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Εδώ δεν βρίσκει η εθνική, ο ολυμπιακός θα βρει;

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”