Προτάσεις για το Basketforum

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 19, 2026 6:56 pm

Εντελώς άσχετο μ αυτά που συζητάτε αλλά μου ήρθε στο μυαλό με το μπαμπούλας που είπε πριν ο Conan. Πριν μερικά χρόνια όταν είχε κλείσει για λίγο το φόρουμ (δε θυμάμαι γιατί) συζητάγαμε με κάτι άλλα παιδιά σε ένα τοπικ για το basketforum προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι στα κομμάτια έγινε και έκλεισε έτσι ξαφνικά. Και πετάγεται ένας θεουλης και γράφει «αυτοί ήταν τόσο αυστηροί που μάλλον μπαντάραν τον εαυτό τους». Μου είχε φανεί πραγματικά πολύ αστείο 🤣

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Ιουν 19, 2026 7:04 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2026 6:56 pm
Εντελώς άσχετο μ αυτά που συζητάτε αλλά μου ήρθε στο μυαλό με το μπαμπούλας που είπε πριν ο Conan. Πριν μερικά χρόνια όταν είχε κλείσει για λίγο το φόρουμ (δε θυμάμαι γιατί) συζητάγαμε με κάτι άλλα παιδιά σε ένα τοπικ για το basketforum προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι στα κομμάτια έγινε και έκλεισε έτσι ξαφνικά. Και πετάγεται ένας θεουλης και γράφει «αυτοί ήταν τόσο αυστηροί που μάλλον μπαντάραν τον εαυτό τους». Μου είχε φανεί πραγματικά πολύ αστείο 🤣
Το φόρουμ δεν είχε πέσει τότε που έπεσε και ο Ολυμπιακός Α2 ; Δεν τρολάρω θυμάμαι κάτι συζητήσεις τόσες και κάτι τσακωμούς στο insomnia forum - έλεγαν ότι το φόρουμ το είχαν κάποια παιδιά ολυμπιακοί και μετά το πήραν κάποιοι άλλοι πάλι ολυμπιακοί και το ξανανοίξαν, όταν επέστρεψε περίπου και ο Ολυμπιακός στην Α1.
Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω, αλλά κάποιοι πιο παλιοί θα ξέρουν να μας πουν, έτσι για την ιστορία.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιουν 19, 2026 7:10 pm

ειχε φαει cyber attack αποτι θυμαμαι..ο ενας ο σωκρατης που ηταν αντμιν ειναι παναθηναικος παντως..γενικα το φορουμ πριν πεσει πιο πολλους παναθηναικους ειχε.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Ιουν 19, 2026 7:22 pm

Πράγματι είχε πέσει θύμα επίθεσης διαδικτυακής και δυσκολεύτηκαν αρκετά να το επαναφερουν. Ο Σωκράτης και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλα παιδιά που ηταν στην διαχειριστική ομάδα ποτέ δεν μας περιόρισε στα καθήκοντά μας γενικως αλλά και ειδικότερα βάσει οπαδικων προτιμησεων πάντα έλεγε να κρινουμε οπως νομιζουμε εμείς καλύτερα.
Θυμάμαι μια φορά τον είχα ρωτήσει για ένα παιδί που συμπαθουσε τι να κάνω, και μου είπε ότι άσχετα με το ότι τον συμπαθεί ή όχι οι κανόνες είναι κανόνες.
Οπότε να γυρισω στον @golitog7 δεν είναι και τόσο απίθανο να ..αυτομπαναριστουμε καμία φορά.
:D

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Ιουν 19, 2026 9:45 pm

Conan1982 έγραψε:
Πράγματι είχε πέσει θύμα επίθεσης διαδικτυακής και δυσκολεύτηκαν αρκετά να το επαναφερουν. Ο Σωκράτης και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλα παιδιά που ηταν στην διαχειριστική ομάδα ποτέ δεν μας περιόρισε στα καθήκοντά μας γενικως αλλά και ειδικότερα βάσει οπαδικων προτιμησεων πάντα έλεγε να κρινουμε οπως νομιζουμε εμείς καλύτερα.
Θυμάμαι μια φορά τον είχα ρωτήσει για ένα παιδί που συμπαθουσε τι να κάνω, και μου είπε ότι άσχετα με το ότι τον συμπαθεί ή όχι οι κανόνες είναι κανόνες.
Οπότε να γυρισω στον @golitog7 δεν είναι και τόσο απίθανο να ..αυτομπαναριστουμε καμία φορά.
Τον Shtarkws τον θυμάμαι και εγώ. Οντως ήταν ΠΑΟ αλλά πολύ κομπλέ. Από τους παλιούς φίλους πριν πέσει θυμάμαι και έναν Stefcorner ή κάπως έτσι. Επίσης φίλος του ΠΑΟ αλλά πολύ καλός και μετριοπαθής. Μάλλον χάθηκαν κ άλλοι που δεν τους θυμάμαι τώρα

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιουν 19, 2026 9:58 pm

golitog7 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Τον Shtarkws τον θυμάμαι και εγώ. Οντως ήταν ΠΑΟ αλλά πολύ κομπλέ. Από τους παλιούς φίλους πριν πέσει θυμάμαι και έναν Stefcorner ή κάπως έτσι. Επίσης φίλος του ΠΑΟ αλλά πολύ καλός και μετριοπαθής. Μάλλον χάθηκαν κ άλλοι που δεν τους θυμάμαι τώρα
Μπορείς να πας στα «μέλη» και να κάνεις sort με τα posts. Θα πεις πολύ κόσμο με πολλά ποστς που δεν γράφει πια. Νταξ, έτσι είναι η ζωή στο ίντερνετ. Μια μέρα γράφεις το τελευταίο σου ποστ και ούτε που το ξέρεις.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιουν 19, 2026 10:01 pm

παντως οι νεοι να ξερετε οτι δεν εχει καμια σχεση το μοντερεσιο τοτε με τωρα.την ωρα που το πληκτρολογουσες βασιλακο η διατησια ειχες φαει 1 βδομαδα οφ και αν ησουν και νεος η υποπτος χρηστης περμα μπαν.

Seven star

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Rebraca
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Ιουν 19, 2026 10:17 pm

shaq7 έγραψε:
παντως οι νεοι να ξερετε οτι δεν εχει καμια σχεση το μοντερεσιο τοτε με τωρα.την ωρα που το πληκτρολογουσες βασιλακο η διατησια ειχες φαει 1 βδομαδα οφ και αν ησουν και νεος η υποπτος χρηστης περμα μπαν.
Καλά και τώρα αυτό γίνεται.
Τα μισά ποσταρισματα μου τα κόβουν οι μοντς με την αιτιολογία ότι περιέχουν σύνδεσμο με παράνομο η πειρατικό λογισμικό.

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2026 10:22 pm

Ε και στη σύγχρονη έκδοση περάσαμε εποχή διωγμών. Κάποια ίχνη τους ακόμα φαίνονται σε κάποιες υπογραφές.

Λολ όντως το παλιό πρέπει απτά πιο αυστηρά αθλητικά φόρουμ. Αναγκαστικά σένα βαθμό.

Εγώ θα θελα να μάθω την ιστορία με το αηδόνι του παραδείσου πάντως

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Ιουν 19, 2026 10:42 pm

Seven star έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2026 10:17 pm
shaq7 έγραψε:
Καλά και τώρα αυτό γίνεται.
Τα μισά ποσταρισματα μου τα κόβουν οι μοντς με την αιτιολογία ότι περιέχουν σύνδεσμο με παράνομο η πειρατικό λογισμικό.
Πρώτον αποκλείεται να είναι ...μόνο τα μισά. Δεύτερον αυτό δημιούργησε το εξής παράδοξο, αν είχαν δημοσιευτεί όλα αυτά που δεν σου εγκρίνουμε ή σε είχαμε βγάλει από το καθεστώς έγκρισης τώρα θα είχες 5 φάουλ και μόνιμο αποκλεισμό. Θα σου πρότεινα με την ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στους κανονισμούς του φόρουμ μπας βγει κάποια στιγμή αυτή η έγκριση πριν αρχίσουμε να δίνουμε φάουλ και σε δημοσιεύσεις που δεν ..εγκρίνονται.

@Redoctor_33 Τι εννοείς με το αηδόνι;

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2026 11:18 pm

@Conan1982
The name that cannot be told

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 19, 2026 11:31 pm

golitog7 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Τον Shtarkws τον θυμάμαι και εγώ. Οντως ήταν ΠΑΟ αλλά πολύ κομπλέ.
Παρότι γενικά δε κρατάω κάτι αρνητικό, έδωσε μία ακατανόητη (σε μένα) βαριά ποινή σε έναν χρήστη (jazz thrylos) η οποία αν θυμάμαι καλά λειτούργησε ως καταλύτης να μην ασχολείται τόσο πολύ.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο Χώρος των Μελών: Προτάσεις - Mπασκετικές Αγγελίες - Συζητήσεις - Αναφορές Προβλημάτων”