Προτάσεις για το Basketforum
Συντονιστής: Captains
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντελώς άσχετο μ αυτά που συζητάτε αλλά μου ήρθε στο μυαλό με το μπαμπούλας που είπε πριν ο Conan. Πριν μερικά χρόνια όταν είχε κλείσει για λίγο το φόρουμ (δε θυμάμαι γιατί) συζητάγαμε με κάτι άλλα παιδιά σε ένα τοπικ για το basketforum προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι στα κομμάτια έγινε και έκλεισε έτσι ξαφνικά. Και πετάγεται ένας θεουλης και γράφει «αυτοί ήταν τόσο αυστηροί που μάλλον μπαντάραν τον εαυτό τους». Μου είχε φανεί πραγματικά πολύ αστείο 
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το φόρουμ δεν είχε πέσει τότε που έπεσε και ο Ολυμπιακός Α2 ; Δεν τρολάρω θυμάμαι κάτι συζητήσεις τόσες και κάτι τσακωμούς στο insomnia forum - έλεγαν ότι το φόρουμ το είχαν κάποια παιδιά ολυμπιακοί και μετά το πήραν κάποιοι άλλοι πάλι ολυμπιακοί και το ξανανοίξαν, όταν επέστρεψε περίπου και ο Ολυμπιακός στην Α1.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 6:56 pmΕντελώς άσχετο μ αυτά που συζητάτε αλλά μου ήρθε στο μυαλό με το μπαμπούλας που είπε πριν ο Conan. Πριν μερικά χρόνια όταν είχε κλείσει για λίγο το φόρουμ (δε θυμάμαι γιατί) συζητάγαμε με κάτι άλλα παιδιά σε ένα τοπικ για το basketforum προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι στα κομμάτια έγινε και έκλεισε έτσι ξαφνικά. Και πετάγεται ένας θεουλης και γράφει «αυτοί ήταν τόσο αυστηροί που μάλλον μπαντάραν τον εαυτό τους». Μου είχε φανεί πραγματικά πολύ αστείο![]()
Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω, αλλά κάποιοι πιο παλιοί θα ξέρουν να μας πουν, έτσι για την ιστορία.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πράγματι είχε πέσει θύμα επίθεσης διαδικτυακής και δυσκολεύτηκαν αρκετά να το επαναφερουν. Ο Σωκράτης και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλα παιδιά που ηταν στην διαχειριστική ομάδα ποτέ δεν μας περιόρισε στα καθήκοντά μας γενικως αλλά και ειδικότερα βάσει οπαδικων προτιμησεων πάντα έλεγε να κρινουμε οπως νομιζουμε εμείς καλύτερα.
Θυμάμαι μια φορά τον είχα ρωτήσει για ένα παιδί που συμπαθουσε τι να κάνω, και μου είπε ότι άσχετα με το ότι τον συμπαθεί ή όχι οι κανόνες είναι κανόνες.
Οπότε να γυρισω στον @golitog7 δεν είναι και τόσο απίθανο να ..αυτομπαναριστουμε καμία φορά.

Θυμάμαι μια φορά τον είχα ρωτήσει για ένα παιδί που συμπαθουσε τι να κάνω, και μου είπε ότι άσχετα με το ότι τον συμπαθεί ή όχι οι κανόνες είναι κανόνες.
Οπότε να γυρισω στον @golitog7 δεν είναι και τόσο απίθανο να ..αυτομπαναριστουμε καμία φορά.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Shtarkws τον θυμάμαι και εγώ. Οντως ήταν ΠΑΟ αλλά πολύ κομπλέ. Από τους παλιούς φίλους πριν πέσει θυμάμαι και έναν Stefcorner ή κάπως έτσι. Επίσης φίλος του ΠΑΟ αλλά πολύ καλός και μετριοπαθής. Μάλλον χάθηκαν κ άλλοι που δεν τους θυμάμαι τώραConan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 7:22 pmΠράγματι είχε πέσει θύμα επίθεσης διαδικτυακής και δυσκολεύτηκαν αρκετά να το επαναφερουν. Ο Σωκράτης και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλα παιδιά που ηταν στην διαχειριστική ομάδα ποτέ δεν μας περιόρισε στα καθήκοντά μας γενικως αλλά και ειδικότερα βάσει οπαδικων προτιμησεων πάντα έλεγε να κρινουμε οπως νομιζουμε εμείς καλύτερα.
![]()
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορείς να πας στα «μέλη» και να κάνεις sort με τα posts. Θα πεις πολύ κόσμο με πολλά ποστς που δεν γράφει πια. Νταξ, έτσι είναι η ζωή στο ίντερνετ. Μια μέρα γράφεις το τελευταίο σου ποστ και ούτε που το ξέρεις.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 9:45 pmΤον Shtarkws τον θυμάμαι και εγώ. Οντως ήταν ΠΑΟ αλλά πολύ κομπλέ. Από τους παλιούς φίλους πριν πέσει θυμάμαι και έναν Stefcorner ή κάπως έτσι. Επίσης φίλος του ΠΑΟ αλλά πολύ καλός και μετριοπαθής. Μάλλον χάθηκαν κ άλλοι που δεν τους θυμάμαι τώραConan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 7:22 pmΠράγματι είχε πέσει θύμα επίθεσης διαδικτυακής και δυσκολεύτηκαν αρκετά να το επαναφερουν. Ο Σωκράτης και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλα παιδιά που ηταν στην διαχειριστική ομάδα ποτέ δεν μας περιόρισε στα καθήκοντά μας γενικως αλλά και ειδικότερα βάσει οπαδικων προτιμησεων πάντα έλεγε να κρινουμε οπως νομιζουμε εμείς καλύτερα.
![]()

-
Seven star

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Rebraca
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρώτον αποκλείεται να είναι ...μόνο τα μισά. Δεύτερον αυτό δημιούργησε το εξής παράδοξο, αν είχαν δημοσιευτεί όλα αυτά που δεν σου εγκρίνουμε ή σε είχαμε βγάλει από το καθεστώς έγκρισης τώρα θα είχες 5 φάουλ και μόνιμο αποκλεισμό. Θα σου πρότεινα με την ευκαιρία να ρίξεις μια ματιά στους κανονισμούς του φόρουμ μπας βγει κάποια στιγμή αυτή η έγκριση πριν αρχίσουμε να δίνουμε φάουλ και σε δημοσιεύσεις που δεν ..εγκρίνονται.Seven star έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 10:17 pmΚαλά και τώρα αυτό γίνεται.
Τα μισά ποσταρισματα μου τα κόβουν οι μοντς με την αιτιολογία ότι περιέχουν σύνδεσμο με παράνομο η πειρατικό λογισμικό.
@Redoctor_33 Τι εννοείς με το αηδόνι;
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Παρότι γενικά δε κρατάω κάτι αρνητικό, έδωσε μία ακατανόητη (σε μένα) βαριά ποινή σε έναν χρήστη (jazz thrylos) η οποία αν θυμάμαι καλά λειτούργησε ως καταλύτης να μην ασχολείται τόσο πολύ.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 9:45 pmΤον Shtarkws τον θυμάμαι και εγώ. Οντως ήταν ΠΑΟ αλλά πολύ κομπλέ.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 19, 2026 7:22 pmΠράγματι είχε πέσει θύμα επίθεσης διαδικτυακής και δυσκολεύτηκαν αρκετά να το επαναφερουν. Ο Σωκράτης και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και άλλα παιδιά που ηταν στην διαχειριστική ομάδα ποτέ δεν μας περιόρισε στα καθήκοντά μας γενικως αλλά και ειδικότερα βάσει οπαδικων προτιμησεων πάντα έλεγε να κρινουμε οπως νομιζουμε εμείς καλύτερα.
![]()
je suis jazz thrillos 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο