Αυτό δεν ισχύει καν, αλλά ΟΚ.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 1:21 pmπαντως τα εβαλε και σε ενα παιχνιδι κατι ειναι και αυτο ο αλλος εχει να τα βαλει απο περυσιnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 11:56 am
Εγώ θυμάμαι τον Λαιλς να τα χάνει *όλα* στα 2 τελευταία ματς των προημιτελικών της ACB (που αποκλείστηκαν) αλλά ας τον πάρουμε γιατί τα έβαλε με τον Ολυμπιακό και τον είδε ο Στέλιος![]()
![]()
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν αποκλεισουμε τις περιπτωσεις που αναφερεις δεν υπαρχει κανεναςpan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 12:18 pm
Στο 5 για παράδειγμα, ποια είναι τα τοπ διαθέσιμα παραδοσιακά 5αρια;
Όχι με φαντασιώσεις τύπου ο Οτούρου να θελήσει να φύγει από τη Χάποελ(που ανανέωσε πριν ένα μήνα) ή να θελήσουν οι Νάγκετς κάποια στιγμή τον Ιούλιο να αφήσουν ελεύθερο τον Βαλαντσιούνας, ελεύθεροι παίκτες ή παίκτες με συμβόλαιο που έχει buy out ή σε ομάδες που να μπορούμε να τους αγοράσουμε.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν εχει σημασια αν ειναι καλυτεροι η οχι η τυχη τους ειναι σχεδον προκαθορισμενη για την α1JERIAN GRANDAKOS έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 12:48 pmΜια πιθανη 6αδα του Ολυμπιακού σε ελληνικό πρωταθλημα
ΜONTERO-Γουολκαπ-Νετζιπογλου
Ντορσει-FOURNIER
4/3 Ξ-Παπανικολαου
Βεζενκοφ-ελληνας
MILUTINOV-JONES- 5/4 Ξ
Τι υποθετική 12αδα Παναθηναϊκόυ θα παραθέτατε;Στους "κοντούς" δεν νομίζω ότι θα μπορούμε να είμαστε καλύτεροι τους φέτος...
η μονη ελπιδα ειναι να καταρρευσει εκ των εσω ο σοφπ να γινει μπαχαλο μεταξυ τους και να κατεβουν ετσι στουςτελικους
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
με μιλουτινοφ τζοουνς ο αλλος ψηλος του ολυμπιακου δεν θα ακουμπαει καθολου στο 5 και θα ειναι ξεκαθαρος φοργουορντ καθως αυτα τα 2 5αρια ειναι υπεραρκετα για να καλυψουν την θεσηJERIAN GRANDAKOS έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 12:48 pmΜια πιθανη 6αδα του Ολυμπιακού σε ελληνικό πρωταθλημα
Ντορσει-FOURNIER
4/3 Ξ-Παπανικολαου
Βεζενκοφ-ελληνας
MILUTINOV-JONES- 5/4 Ξ
Τι υποθετική 12αδα Παναθηναϊκόυ θα παραθέτατε;Στους "κοντούς" δεν νομίζω ότι θα μπορούμε να είμαστε καλύτεροι τους φέτος...
ασσος-ΜΟΝΤΕΡΟ,γουοκαπ,ΜΑΚΙΝΤΑΙΡ
2αρια-ντορσει,ΦΟΥΡΝΙΕ,νετζηπογλου
3αρια-ΓΟΥΟΡΝΤ
3-4αρι ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΣ
4αρια-βεζενκοφ,καραγιαννιδης
5αρια-ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ,ΤΖΟΟΥΝΣ
Παρουσιασα 7 ξενους καθως προς τα εκει παει το πραγμα...αν παραμεινει 6αδα εγω βλεπω να κοβεται ο γουορντ και ο φουρνιε να ανεβαινει πολυ στο 3...δεν θα κοπει ο μακινταιρ ειμαι σιγουρος γιατι ειναι επιλογη μπαρτζωκα με πολυ υψηλο συμβολαιο.η μεταγραφη ξενου θα ειναι μπαλαντερ 3-4 και θα βοηθαει λιγο τον βεζενκοφ και κυριως τον φουρνιε στο 3
παμε παναθηναικο
ασσος-ΞΕΝΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,σλουκας,τολιοπουλος
2αρια-ΞΕΝΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,ΝΑΝ
3αρια-ΟΣΜΑΝ,ρογκα,καλαιτζακης
4αρια-ΧΕΙΖ ΝΤΕΙΒΙΣ,μητογλου
5αρια-ΞΕΝΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,ΛΕΣΟΡΤ
με 7 ξενους ειναι αυτην...αν παμε σε 6 ξενους αυτος που θα κοβεται θα ειναι ενα 5αρι,δεν βλεπω τροπο να χωρεσει ο χουαντσο εκτος κι αν ο ζοτς αλλαξει εντελως φιλοσοφια φορτωσει την ομαδα με φοργουορντ και μετατοπισει ολους μια θεση κατω πχ οσμαν 2,χειζ 3 κλπ που θα ειναι εντελως τραγικο για μενα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η έλευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό φέρνει τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Μάικ Μπατίστ πίσω στο σύλλογο που μεγαλούργησαν υπό διαφορετικά πόστα, σύμφωνα με το σέρβικο «SportKlub».
Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν τους δύο από τους θρύλους του «τριφυλλιού» που θέλει να φέρει πίσω στο σύλλογο ο «Ζοτς» κατά την επιστροφή του στην Αθήνα. Πρόκειται τόσο για τον πρώην Αμερικανό παίκτη των «πρασίνων» όσο και για τον «3D» που ξεχώρισαν και έγραψαν τη δική τους ιστορία μαζί με τον 66χρονο κόουτς εντός των παρκέ της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Μόνο που τώρα, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να τους έχει στο πλευρό του υπό διαφορετικά πόστα και συγκεκριμένα, ο Μάικ Μπατίστ προορίζεται για τον πρώτο βοηθό του ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης για να αναλάβει έναν πιο διευρυμένο ρόλο μέσα στην ΚΑΕ, δίχως να είναι άμεσος συνεργάτης του στους πάγκους.
Ακόμη, στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται και το όνομα του νυν τεχνικού του Περιστερίου, Βασίλη Ξανθόπουλου, για τον οποίο φαίνεται πως υπάρχουν εξίσου αρκετές πιθανότητες για να ενταχθεί στο επιτελείο του Σέρβου προπονητή στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας προπονητής πέρασε από το «πράσινο» δυναμικό τρεις φορές όταν ακόμη βρισκόταν στην ενεργό δράση.
Πρέπει να σημειωθεί πως η συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς έχει «ταράξει τα νερά» της αθλητικής επικαιρότητας στην πατρίδα του 66χρονου, με τα Μέσα να παρακολουθούν κάθε λεπτομέρεια της συμφωνίας των δύο πλευρών. Πιο αναλυτικά, το «SportKlub» που έκανε λόγο για επιστροφή των Μπατίστ και Διαμαντίδη στο «τριφύλλι», είχε ακολουθήσει από την αρχή όλη την υπόθεση αναφέροντας πληροφορίες για το συμβόλαιο του «Ζοτς» αλλά και όσα ζήτησε ο Σέρβος στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.
Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν τους δύο από τους θρύλους του «τριφυλλιού» που θέλει να φέρει πίσω στο σύλλογο ο «Ζοτς» κατά την επιστροφή του στην Αθήνα. Πρόκειται τόσο για τον πρώην Αμερικανό παίκτη των «πρασίνων» όσο και για τον «3D» που ξεχώρισαν και έγραψαν τη δική τους ιστορία μαζί με τον 66χρονο κόουτς εντός των παρκέ της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Μόνο που τώρα, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να τους έχει στο πλευρό του υπό διαφορετικά πόστα και συγκεκριμένα, ο Μάικ Μπατίστ προορίζεται για τον πρώτο βοηθό του ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης για να αναλάβει έναν πιο διευρυμένο ρόλο μέσα στην ΚΑΕ, δίχως να είναι άμεσος συνεργάτης του στους πάγκους.
Ακόμη, στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται και το όνομα του νυν τεχνικού του Περιστερίου, Βασίλη Ξανθόπουλου, για τον οποίο φαίνεται πως υπάρχουν εξίσου αρκετές πιθανότητες για να ενταχθεί στο επιτελείο του Σέρβου προπονητή στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας προπονητής πέρασε από το «πράσινο» δυναμικό τρεις φορές όταν ακόμη βρισκόταν στην ενεργό δράση.
Πρέπει να σημειωθεί πως η συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς έχει «ταράξει τα νερά» της αθλητικής επικαιρότητας στην πατρίδα του 66χρονου, με τα Μέσα να παρακολουθούν κάθε λεπτομέρεια της συμφωνίας των δύο πλευρών. Πιο αναλυτικά, το «SportKlub» που έκανε λόγο για επιστροφή των Μπατίστ και Διαμαντίδη στο «τριφύλλι», είχε ακολουθήσει από την αρχή όλη την υπόθεση αναφέροντας πληροφορίες για το συμβόλαιο του «Ζοτς» αλλά και όσα ζήτησε ο Σέρβος στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε. Πώς μπορούμε να ξέρουμε ποια θα είναι η καλύτερη ομάδα χωρίς να έχουν πάρει τους παίκτες ακόμα; Δεν γίνεται τον έναν χρόνο να λέμε θα το πάρουμε σίγουρα έχουμε το καλύτερο ρόστερ και τον επόμενο Ε οι άλλοι θα είναι καλύτεροι σίγουρα, γιατί τίποτα από τα δύο δεν ισχύει. Όσο για τον Χουαντσο νομίζω το έχουμε παραχεσει το θέμα. Έπαιζε άμυνα όταν δεν έπαιζε κανείς και βαρούσε οριακά 40λεπτα γιατί ο ντινος δεν βλεπόταν δυστυχώς φέτος (ο χειζ δεν ήρθε γιατί έπαιζε χάλια ο χουαντσο). Με μια καλύτερη διαχείριση δεν είναι λογικό να είναι και ο ίδιος καλύτερος; Δεν είναι ο υπέρ παίκτης σίγουρα αλλά είναι ένας πολύ καλός παίκτης.JERIAN GRANDAKOS έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 12:48 pmΜια πιθανη 6αδα του Ολυμπιακού σε ελληνικό πρωταθλημα
Ντορσει-FOURNIER
4/3 Ξ-Παπανικολαου
Βεζενκοφ-ελληνας
MILUTINOV-JONES- 5/4 Ξ
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- Αναξαγόρας

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Αντετοκουμπο Θ.
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΠΑΟ
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν έχω καταλάβει καλά από αυτά που έχει πει έως τώρα ο Τούλου είναι ότι προτιμά έναν άλλο παίκτη πιο επιδραστικά και πιο σταθερό από τον Χουάντσο ο οποίος φέτος δεν ήταν το ίδιο καλός σε σχέση με την περσινή χρονιά και το γεγονός ότι αμοίβεται με 2,25εκ αν δεν κάνω λάθος τον κάνει πιο ελκυστικό για αλλαγή με κάποιον άλλο είτε στα ίδια είτε με λίγα παραπάνω χρήματα (Μπονγκά,Λάιλς,Ντιαλό,Μπλοσομγμέιμ κλπ).
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν εχει κλεισει σε ομαδα αυτος?νομιζω φενερ?Αναξαγόρας έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 1:43 pmο Trent Forrest της Baskonia μου αρέσει για άσσος στον ΠΑΟ
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον έχει πάρει η Φενερ στην θέση του Devon Hall.Αναξαγόρας έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 1:43 pmο Trent Forrest της Baskonia μου αρέσει για άσσος στον ΠΑΟ
manos_89 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 7:14 amΔεν είναι όπως τα παρουσιάζεις τα πράγματα.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 20, 2026 9:28 pm
ο οσμαν ειναι τοπ τριαρι
ο ναν ειναι ο μβπ
ο ντειβις ειναι το καλυτερο 4αρι
ο λεσορ εινα το καλυτερο 5αρι
ο γκραντ ειναι ο καλυτερος αμυντικος στην λιγκα
τωρα πως γινεται ολοι αυτοι σε 2 χρονια να εχουν παρει 2 κυπελλα ελλαδας μονο και να εχουν καταφερει να αποκλειστουν απο την βαλενθια κανεις δεν ξερει
Η μια όψη είναι αυτή που λες, η άλλη όψη είναι ότι πέρυσι η ομάδα χωρίς το βασικό της 5άρι έφτασε final-4 και ότι φέτος χωρίς προπονητή (καλά θα ήταν να είχε αποβληθεί ο Αταμάν στο game 3 πιο νωρίς. Ίσως συζητάγαμε σε άλλη βάση), χωρίς τον Σλούκας στα playoff και χωρίς 2ο πεντάρι έφτασε στο 0-2 και μια νίκη από το final-4.
Τα λάθη δεν ήταν η παρουσία των συγκεκριμένων παικτών αλλά:
1) Ο Νάν δεν είχε καμία καθοδήγηση από τον πάγκο. Κανένα χαλινάρι και κανέναν τρόπο αξιοποίησής του εκτός από το πάρε τη μπάλα και μερικά σκρην και σκόραρε
2) Ο Λεσσόρ έμεινε να είναι το μόνο 5άρι σε μια ομάδα 40 εκατομμυρίων, όντως ανέτοιμος, παίζοντας μπάσκετ μετά από 1μιση χρόνο.
3) Ο Γκραντ ναι μεν έπεσε αλλά είχε 25 λεπτά μ.ο. στην Ευρωλίγκα και για κάποιο λόγο 21.3 λεπτά μ.ο. στην Ελλάδα, έχοντας φτάσει στα 34 του τα 71 παιχνίδια σε μια σεζόν με περίπου 23 λεπτά μ.ο. Με κανονικό ρόλο 5ου παίκτη, νορμαλ διαχείριση λεπτών, θα είναι προφανώς πολύ καλύτερος, ακόμα και στα 34 του.
4) Ο Χουάντσο δεν είναι ο σούπερσταρ αλλά σε αυτή την ομάδα είναι υπεραπαραίτητος. Η διαχείριση που του έγινε τραγική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στο game 4 με τον Ολυμπιακό έχει 10 ριμπάουντ, όντας ο πιο κομβικός μας παίκτης καθώς έλυσε το τεράστιο πρόβλημα που είχαμε σε όλη τη σειρά, και στο game-5 προτιμήθηκε ο ανέτοιμος Οσμάν (ενδεικτικό της νοοτροπίας Αταμάν).
5) Ακόμα και για τον Χέηζ Ντέιβις δεν υπήρχε κάποιο πλάνο αξιοποίησης του.
Το μεγαλύτερο downfall όμως από τους παίκτες μας ανήκει στον Ναν. Αν μιλάμε για ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ (όπου είμαι κάθετα αντίθετος γιατί για μένα το φετινό ήταν 90% ευθύνη του προπονητή), δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε να διώξουμε τον Χουάντσο, τον Οσμάν και άλλους και να μην διώξουμε τον Ναν.

Ωραία η ανάλυση που έκανες απλώς θα προσθέσω και τον Χάλ στη θέση 5 όπως και τον Καραγιαννίδη θα τον μεταφέρω από το 4 στο 5 και θα παίζει κυρίως στην Ελλάδα αφήνοντας ένα ψηλό το λιγότερο έξω από την 6αδα ή 7αδα.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 1:28 pmμε μιλουτινοφ τζοουνς ο αλλος ψηλος του ολυμπιακου δεν θα ακουμπαει καθολου στο 5 και θα ειναι ξεκαθαρος φοργουορντ καθως αυτα τα 2 5αρια ειναι υπεραρκετα για να καλυψουν την θεσηJERIAN GRANDAKOS έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 12:48 pmΜια πιθανη 6αδα του Ολυμπιακού σε ελληνικό πρωταθλημα
Ντορσει-FOURNIER
4/3 Ξ-Παπανικολαου
Βεζενκοφ-ελληνας
MILUTINOV-JONES- 5/4 Ξ
ασσος-ΜΟΝΤΕΡΟ,γουοκαπ,ΜΑΚΙΝΤΑΙΡ
2αρια-ντορσει,ΦΟΥΡΝΙΕ,νετζηπογλου
3αρια-ΓΟΥΟΡΝΤ
3-4αρι ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΣ
4αρια-βεζενκοφ,καραγιαννιδης
5αρια-ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ,ΤΖΟΟΥΝΣ
Παρουσιασα 7 ξενους καθως προς τα εκει παει το πραγμα...αν παραμεινει 6αδα εγω βλεπω να κοβεται ο γουορντ και ο φουρνιε να ανεβαινει πολυ στο 3...δεν θα κοπει ο μακινταιρ ειμαι σιγουρος γιατι ειναι επιλογη μπαρτζωκα με πολυ υψηλο συμβολαιο.η μεταγραφη ξενου θα ειναι μπαλαντερ 3-4 και θα βοηθαει λιγο τον βεζενκοφ και κυριως τον φουρνιε στο 3
παμε παναθηναικο
ασσος-ΞΕΝΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,σλουκας,τολιοπουλος
2αρια-ΞΕΝΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,ΝΑΝ
3αρια-ΟΣΜΑΝ,ρογκα,καλαιτζακης
4αρια-ΧΕΙΖ ΝΤΕΙΒΙΣ,μητογλου
5αρια-ΞΕΝΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,ΛΕΣΟΡΤ
με 7 ξενους ειναι αυτην...αν παμε σε 6 ξενους αυτος που θα κοβεται θα ειναι ενα 5αρι,δεν βλεπω τροπο να χωρεσει ο χουαντσο εκτος κι αν ο ζοτς αλλαξει εντελως φιλοσοφια φορτωσει την ομαδα με φοργουορντ και μετατοπισει ολους μια θεση κατω πχ οσμαν 2,χειζ 3 κλπ που θα ειναι εντελως τραγικο για μενα
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Kι εμένα μου φαίνεται ακραίο να διώξουμε τον Χουάντσο (σίγουρα θα ήθελα να αποδεσμευτεί ο Οσμάν, όμως), αλλά αν το θέλει ο Ομπράντοβιτς (δεν το γνωρίζω), ας πράξει όπως νομίζει.
Συμφωνώ ότι είναι μεγάλο θέμα η απόδοση κι η αξιοποίηση του Ναν, αλλά και του Λεσόρ, του οποίου ο ρόλος πρέπει να περιοριστεί σημαντικά, κατά τη γνώμη μου.
Συμφωνώ ότι είναι μεγάλο θέμα η απόδοση κι η αξιοποίηση του Ναν, αλλά και του Λεσόρ, του οποίου ο ρόλος πρέπει να περιοριστεί σημαντικά, κατά τη γνώμη μου.
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο