Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και γκαζετα κουμπάρεbig_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 5:07 pmΚαλά το να βλέπεις σπορτ24 να μιλάει για τον Ζοτς είναι απόλαυση![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Λέτε όντως να πάει για Λάρκιν στον Ερυθρό και ο Μπάτλερ να προβάρει το πράσινα?
https://www.sdna.gr/mpasket/1441448_the ... idi-epafes
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MOZZARTDR την Κυρ Ιουν 21, 2026 5:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μακαριMOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 5:35 pmΛέτε όντως να πάει για Λάρκιν στον Ερυθρό και ο Μπάτλερ να προβάλει το πράσινα?
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Christofis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 11:19 amΟι δικες μου πληροφοριες ειναι οτι ο DPG εχει στα σκαρια μεγαλη συμφωνια για πωληση του Παο σε επενδυτικo fund απο το εξωτερικο που περιλαμβανει και συμφωνια του Ζοτς για επιστροφη στον Παο απο το καλοκαιρι. Αυτο το ειχα ακουσει απο δημοσιογραφο συγγενη της συζυγου μου αλλα πλεον μου το επιβεβαιωσε υψηλοβαθμο στελεχος της eurobank μεσω της οποιας αναμενεται να κλεισει το deal.
Απο εκει και περα η ιδια πηγη αναφερεται για μη αναστρεψιμο κλιμα εναντιον του Αταμαν απο τους παικτες. Γενικα ψιλοκαφενειο η κατασταση.
Ο χρονος θα δειξει αλλα εγω δεν βλεπω φως στο τουνελ. Ο Αταμαν αν δεν καθοταν στα σχεδον 4,5 εκατομμυρια αποζημιωση που αξιωνει θα ειχε φυγει ηδη
16 Φεβρουαρίου η συγκεκριμενη δημοσιευση. Ηρθε η ωρα να δουμε τι ισχυει τελικα απο την φημολογία της περασμενης σεζον
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι απίθανο και δεν είναι κακή επιλογή.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 5:35 pmΛέτε όντως να πάει για Λάρκιν στον Ερυθρό και ο Μπάτλερ να προβάλει το πράσινα?
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
σε ευχαριστω πολυ φιλε για τα καλα σου λογια...απλα τον χολ δεν τον εβαλα επειδη δεν θεωρω πως χωραει στο ελληνικο πρωταθλημα ή εστω αν και οποτε μπει μιλωντας για τα παιχνιδια με τον παναθηναικο μονο θα κοβεται ο τζοουνς.θελω να πω δεν θα πηγαινουμε με 3 σεντερ ξενα σε ενα ματς με παναθηναικο.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 3:51 pmΩραία η ανάλυση που έκανες απλώς θα προσθέσω και τον Χάλ στη θέση 5 όπως και τον Καραγιαννίδη θα τον μεταφέρω από το 4 στο 5 και θα παίζει κυρίως στην Ελλάδα αφήνοντας ένα ψηλό το λιγότερο έξω από την 6αδα ή 7αδα.basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 1:28 pm
με μιλουτινοφ τζοουνς ο αλλος ψηλος του ολυμπιακου δεν θα ακουμπαει καθολου στο 5 και θα ειναι ξεκαθαρος φοργουορντ καθως αυτα τα 2 5αρια ειναι υπεραρκετα για να καλυψουν την θεση
ασσος-ΜΟΝΤΕΡΟ,γουοκαπ,ΜΑΚΙΝΤΑΙΡ
2αρια-ντορσει,ΦΟΥΡΝΙΕ,νετζηπογλου
3αρια-ΓΟΥΟΡΝΤ
3-4αρι ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΣ
4αρια-βεζενκοφ,καραγιαννιδης
5αρια-ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ,ΤΖΟΟΥΝΣ
Παρουσιασα 7 ξενους καθως προς τα εκει παει το πραγμα...αν παραμεινει 6αδα εγω βλεπω να κοβεται ο γουορντ και ο φουρνιε να ανεβαινει πολυ στο 3...δεν θα κοπει ο μακινταιρ ειμαι σιγουρος γιατι ειναι επιλογη μπαρτζωκα με πολυ υψηλο συμβολαιο.η μεταγραφη ξενου θα ειναι μπαλαντερ 3-4 και θα βοηθαει λιγο τον βεζενκοφ και κυριως τον φουρνιε στο 3
παμε παναθηναικο
ασσος-ΞΕΝΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,σλουκας,τολιοπουλος
2αρια-ΞΕΝΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,ΝΑΝ
3αρια-ΟΣΜΑΝ,ρογκα,καλαιτζακης
4αρια-ΧΕΙΖ ΝΤΕΙΒΙΣ,μητογλου
5αρια-ΞΕΝΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,ΛΕΣΟΡΤ
με 7 ξενους ειναι αυτην...αν παμε σε 6 ξενους αυτος που θα κοβεται θα ειναι ενα 5αρι,δεν βλεπω τροπο να χωρεσει ο χουαντσο εκτος κι αν ο ζοτς αλλαξει εντελως φιλοσοφια φορτωσει την ομαδα με φοργουορντ και μετατοπισει ολους μια θεση κατω πχ οσμαν 2,χειζ 3 κλπ που θα ειναι εντελως τραγικο για μενα
η αναλυση εγκειται στην 6αδα ή 7αδα που θα κατεβαζουν οι ομαδες στα ματς παο-οσφπ...γενικως στο ελληνικο πρωταθλημα σιγουρα μιλουτινοφ,φουρνιε,ναν,λεοσρτ κλπ θα ξεκουραζονται με υποδεεστερους αντιπαλους πχ μυκονος.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καμπεγκέλε μόλις υπέγραψε νέο συμβόλαιο και ο Μπάτλερ δεν νομίζω ότι παραχωρείται χωρίς buy out.
Γενικά οι εποχές έχουν αλλάξει, φάνηκε και πέρυσι όταν εμείς προσπαθούσαμε να κλείσουμε Γκαρντ προ Μόρις, καμία ομάδα δεν παραχωρεί πρωτοκλασάτους παίκτες της ακόμα και από τις μικρομεσαίες.
Ξέρω ότι σας έχει ανοίξει η όρεξη, μην αναλώνεστε όμως σε μη ρεαλιστικές περιπτώσεις όπως κάνουμε εμείς στο απέναντι τοπικ.
Γενικά ο Ζότς έχει και καλές άκρες Αμερική και δεν φοβάται να φέρει παίκτη χωρίς Ευρωπαϊκή εμπειρία. Ειδικά το Σέντερ θεωρώ πως θα έρθει από εκεί πλευρά.
Γενικά οι εποχές έχουν αλλάξει, φάνηκε και πέρυσι όταν εμείς προσπαθούσαμε να κλείσουμε Γκαρντ προ Μόρις, καμία ομάδα δεν παραχωρεί πρωτοκλασάτους παίκτες της ακόμα και από τις μικρομεσαίες.
Ξέρω ότι σας έχει ανοίξει η όρεξη, μην αναλώνεστε όμως σε μη ρεαλιστικές περιπτώσεις όπως κάνουμε εμείς στο απέναντι τοπικ.
Γενικά ο Ζότς έχει και καλές άκρες Αμερική και δεν φοβάται να φέρει παίκτη χωρίς Ευρωπαϊκή εμπειρία. Ειδικά το Σέντερ θεωρώ πως θα έρθει από εκεί πλευρά.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το "πώληση" του Παναθηναϊκού πάντως, αποδείχτηκε παπάτζα. Και εντελώς "τυχαία" τα άρθρα περί δήθεν συμφωνίας για πώληση της ομάδας είχαν βγει στις 07 Μαΐου, εν μέσω της σειράς απέναντι στη Βαλένθια.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 5:48 pmChristofis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 11:19 amΟι δικες μου πληροφοριες ειναι οτι ο DPG εχει στα σκαρια μεγαλη συμφωνια για πωληση του Παο σε επενδυτικo fund απο το εξωτερικο που περιλαμβανει και συμφωνια του Ζοτς για επιστροφη στον Παο απο το καλοκαιρι. Αυτο το ειχα ακουσει απο δημοσιογραφο συγγενη της συζυγου μου αλλα πλεον μου το επιβεβαιωσε υψηλοβαθμο στελεχος της eurobank μεσω της οποιας αναμενεται να κλεισει το deal.
Απο εκει και περα η ιδια πηγη αναφερεται για μη αναστρεψιμο κλιμα εναντιον του Αταμαν απο τους παικτες. Γενικα ψιλοκαφενειο η κατασταση.
Ο χρονος θα δειξει αλλα εγω δεν βλεπω φως στο τουνελ. Ο Αταμαν αν δεν καθοταν στα σχεδον 4,5 εκατομμυρια αποζημιωση που αξιωνει θα ειχε φυγει ηδη
16 Φεβρουαρίου η συγκεκριμενη δημοσιευση. Ηρθε η ωρα να δουμε τι ισχυει τελικα απο την φημολογία της περασμενης σεζον
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έκανε μπαμ ότι ήταν παπάτζα και ήταν άρθρα σκοπιμότηταςBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 5:55 pmΤο "πώληση" του Παναθηναϊκού πάντως, αποδείχτηκε παπάτζα. Και εντελώς "τυχαία" τα άρθρα περί δήθεν συμφωνίας για πώληση της ομάδας είχαν βγει στις 07 Μαΐου, εν μέσω της σειράς απέναντι στη Βαλένθια.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 5:48 pm
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Όσα λεφτά και να έχεις, η αγορά δίνει συγκεκριμένες ευκαιρίες. Καλό θα ειναι για τον Παναθηναϊκό να μην χάσουν χρόνο φέτος με δύσκολες υποθέσεις. Για να σπάσει συμβολαιο, πρέπει να συντρέχουν πολλοί λόγοι ταυτοχρονα. Προσαρμοστικότητα χρειάζεται από την πλευρά της ομάδας, για να πάρεις το καλύτερο δυνατόν πακέτο από τους διαθέσιμους παίκτες.
Τεσπα, πολύ ιντριγκαδορικη κίνηση η επιστροφή του Ζοτς. Θα δούμε ωραία πράγματα και δυνατές μάχες. Νομίζω ότι όλοι οι μπασκετικοι φίλαθλοι χαίρονται. Από την άλλη χαίρονται που απαλλαγομαστε από την τοξικότητα του Αταμαν.
Τεσπα, πολύ ιντριγκαδορικη κίνηση η επιστροφή του Ζοτς. Θα δούμε ωραία πράγματα και δυνατές μάχες. Νομίζω ότι όλοι οι μπασκετικοι φίλαθλοι χαίρονται. Από την άλλη χαίρονται που απαλλαγομαστε από την τοξικότητα του Αταμαν.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο