Περιστέρι winmasters - Νέα και Μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 17, 2026 7:55 pm

Lavertis Robinson έγραψε:
Τετ Ιουν 17, 2026 8:58 am
PeristeriBCfan έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 10:22 pm
Έστω ότι ο Ξανθόπουλος, όπως ακούγεται έντονα εδώ κι πολύ καιρό, πάει ως βοηθος του Ζοτς στον ΠΑΟ, η ερώτηση μου είναι η εξής:

Ποιος θα τον αντικαταστήσει αρχές Ιουλίου κι τι θα γίνει με τους παίκτες που θα εμέναν απο το περσινό ρόστερ? Άντε να μην πω για μεταγραφές κλπ

Δεν μ'αρεσει καθόλου η όλη κατάσταση για την ομάδα :sorry:
Αν το Περιστερι θελει να λεγεται σοβαρος οργανισμος και ο Ξανθοπουλος σοβαρος επαγγελματιας, οφειλουν να το εχουν ηδη λυσει αυτο εδω και καιρο. Ειτε ετσι είτε αλλιως, δηλ. μενεις και στηνεις την ομαδα ή φευγεις και εχει ήδη βρεθει αντικαταστατης. Και πραγματικα πιστευω οτι εχει γινει ετσι.
Αν γινουν τιποτα παλιά Πεδουλάκικα και αρχισουμε τα "ετσι ειναι ο επαγγελματισμός, σου σφυριζει ο dpg και τρεχεις να εξυπηρετησεις" θα ξενερωσω τη ζωη μου.

Παρολα αυτα πιστευω οτι εχει μεινει κανονικα ο Ξανθοπουλος.

Εδω εχει παιξει σεναριο οτι παει ο Παπαθεοδωρου στον ΠΑΟ βοηθος, και ο Σερελης παει Μαρουσι...
Κι εγω εύχομαι να συνεχίσει κανονικά ο Ξανθόπουλος, γιατί όπως κι να έχει η διαδικασία της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει κι η ομάδα θα βρεθεί εντελώς γυμνή...

Κι γενικά πιστεύω, όσο δελεαστική κι ας είναι η πρόταση(όπως φημολογείται) του Ζοτς, ο Ξανθόπουλος θα λάβει υπόψιν(εκτός συμβολαίου κλπ) κι την εμπιστοσύνη που το έχει δείξει το club αλλά κι η πόλη

Στα αγωνιστικά, μάλλον θα παραμείνει ο αριθμός των ξένων στους 6 άρα η ομάδα σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση στον ελληνικό κορμό. Κάτι ακουγόταν για Κασελακη/Τσαλμπουρη, δεν βλέπω να έχει προχωρήσει κάποια από τις 2 περιπτώσεις περαιτέρω

Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 4:04 pm

Φτάσαμε 21 Ιούνη, η ομάδα δεν έχει κάνει επίσημα καμία ανακοίνωση ανανέωσης ή μεταγραφής(πέρυσι τέτοια εποχή είχε σχεδόν κλείσει ρόστερ)ο Ξανθόπουλος λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί στο επιτελείο του ΠΑΟ, δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα νέα ενόψει της σεζόν....

Δεν ξέρω μήπως δεν υπάρχει εν τέλει Περιστέρι του χρόνου στην GBL....... Δικό μου σενάριο είναι καθαρά, αλλά με όσα γίνονται γενικώς στο χώρο του μπάσκετ κι με τα μπάτζετ να ξεφεύγουν κι την διοίκηση να πηγαίνει σε αντίθετη πορεία(χαμηλότερα μπάτζετ), δεν ξέρω τι μπορεί να παρουσιάσει ο ΓΣΠ του χρόνου....

Εκτός εάν πάνε με κάποια επιλογή από το ήδη υπάρχον προπονητικό σταφ(πχ Στεφανίδης για πρώτος) ή φέρουν πίσω τον Λημνιατη κι η ομάδα κατέβει με σκοπό να μην πέσει στην ουσία.....

Lavertis Robinson

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Ιουν 21, 2026 7:43 pm

PeristeriBCfan έγραψε:
Φτάσαμε 21 Ιούνη, η ομάδα δεν έχει κάνει επίσημα καμία ανακοίνωση ανανέωσης ή μεταγραφής(πέρυσι τέτοια εποχή είχε σχεδόν κλείσει ρόστερ)ο Ξανθόπουλος λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί στο επιτελείο του ΠΑΟ, δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα νέα ενόψει της σεζόν....

Δεν ξέρω μήπως δεν υπάρχει εν τέλει Περιστέρι του χρόνου στην GBL....... Δικό μου σενάριο είναι καθαρά, αλλά με όσα γίνονται γενικώς στο χώρο του μπάσκετ κι με τα μπάτζετ να ξεφεύγουν κι την διοίκηση να πηγαίνει σε αντίθετη πορεία(χαμηλότερα μπάτζετ), δεν ξέρω τι μπορεί να παρουσιάσει ο ΓΣΠ του χρόνου....

Εκτός εάν πάνε με κάποια επιλογή από το ήδη υπάρχον προπονητικό σταφ(πχ Στεφανίδης για πρώτος) ή φέρουν πίσω τον Λημνιατη κι η ομάδα κατέβει με σκοπό να μην πέσει στην ουσία.....
Αν παει ο Ξανθοπουλος στον ΠΑΟ θα ειναι τρελο φιασκο για το Περιστερι.
Αν ερθει ο Λημνιατης, θα δυσκολευτω πολυ να παρω διαρκειας steamingears.gif

Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:

Κυρ Ιουν 21, 2026 7:51 pm

Κυρ Ιουν 21, 2026 7:43 pm
PeristeriBCfan έγραψε:

Αν παει ο Ξανθοπουλος στον ΠΑΟ θα ειναι τρελο φιασκο για το Περιστερι.
Αν ερθει ο Λημνιατης, θα δυσκολευτω πολυ να παρω διαρκειας steamingears.gif
Τυχαια ανεφερα τον Λημνιατη, μιας κι ηταν προπερσι κι ειναι ελευθερος κι προσιτος. Το gut feeling μου δυστυχως λεει οτι δε θα δουμε Ξανθοπουλο στο παγκο, μακαρι να πεσω εξω κι να τον εχουμε, αλλα κατι δεν μου κολλαει μεχρι στιγμης.....

Πιστευω μεσα στην επομενη εβδομαδα θα εχουμε παρει τις απαντησεις μας...

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιουν 22, 2026 11:54 am

Ο Ξανθόπουλος όπως φαίνεται θα πάει στο επιτελείο του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Θα είναι καλό σχολείο για εκείνον να θητεύσει δίπλα στον Ζέλικο, ας μην ξεχνάμε ότι είναι ακόμα στις πολύ αρχές της προπονητικής του καριέρας. Δίκαιο/άδικο προς το Περιστέρι δεν ξέρω αν είναι, αλλά δεν σου παρουσιάζεται κάθε μέρα τέτοια ευκαιρία.

Βέβαια αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα αφού φτάνουμε τέλη Ιουνίου και το Περιστέρι δεν θα έχει προπονητή και ελάχιστους παίκτες. Οι μόνες ομάδες που βρίσκονται σε παρόμοια φάση στον σχεδιασμό είναι η Καρδίτσα και ο Βίκος, αλλά αυτές τουλάχιστον έχουν προπονητή ήδη και κάνουν και επαφές με παίκτες. Λύσεις για τον πάγκο δεν ξέρω τι υπάρχουν. Ο Σερέλης θα ήταν ίσως η ιδανική μιας και ξέρει να φτιάχνει καλές ομάδες με μικρό μπάτζετ και έχει μάτι στην επιλογή ξένων, αλλά θα πήγαινε στο Περιστέρι; Αλλιώς βλέπω καμιά λύση τύπου Τακιανού, Σιγάλα ή Βετούλα.

Επειδή θα είναι πιο δύσκολη η χρονιά, το συνετό θα είναι νομίζω να μην συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις το Περιστέρι φέτος (που πέφτουν 2 ομάδες, από του χρόνου που θα πέφτει 1 αλλάζουν λίγο τα πράγματα), ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες στην Ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Δευ Ιουν 22, 2026 12:30 pm

kojito έγραψε:
Δευ Ιουν 22, 2026 11:54 am
....Αλλιώς βλέπω καμιά λύση τύπου Τακιανού, Σιγάλα ή Βετούλα.

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι....αυτό θα είναι nail in the coffin😩

Lavertis Robinson

junior
Reactions:

Δευ Ιουν 22, 2026 1:48 pm

Οποτε συμπερασμα (για το Περιστερι και για ολους):
Το Περιστερι περσυ εκανε, για το μπατζετ του, μια αξιολογη χρονια. Που ανεδειξε παιχτες και προπονητη.
Αυτο ισως το πληρωσει πολυ ακριβα φετος.
Με προπονητη και παιχτες γ διαλογης; Αποφευγοντας ευρωπαικες διοργανωσεις (και χορηγους κλπ) ή ρισκάροντας να γινει περπτωση Μαρουσι ή Πανιωνιος; Βαζοντας υποψηφιοτητα για υποβιβασμο;

Ομως υπαρχει κατι θετικο: θα παει σε καλο σχολειο ο Ξανθοπουλος ή θα παρει εμπειριες ο Αβδαλας.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Δευ Ιουν 22, 2026 4:21 pm

Μην ανησυχειτε συντροφοι φενταγιν........Ξανθο δεν παει πουθενα πουθενα,εδω θα μεινει :wave:

Lavertis Robinson

junior
Reactions:

Δευ Ιουν 22, 2026 8:23 pm

gspara έγραψε:
Μην ανησυχειτε συντροφοι φενταγιν........Ξανθο δεν παει πουθενα πουθενα,εδω θα μεινει :wave:
Κι εγω το εφτασα μεχρι υποβιβασμο πριν :banana:
Ξερεις κατι τωρα ή ελπιζεις/ευχεσαι/ονειρευεσαι?

Lavertis Robinson

junior
Reactions:

Δευ Ιουν 22, 2026 8:31 pm

Δευ Ιουν 22, 2026 8:23 pm
gspara έγραψε:
Κι εγω το εφτασα μεχρι υποβιβασμο πριν :banana:
Ξερεις κατι τωρα ή ελπιζεις/ευχεσαι/ονειρευεσαι?
Α οκ, ειδα δημοσιευμα. Πάλι καλά :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περιστέρι”