Ποιος θα τον αντικαταστήσει αρχές Ιουλίου κι τι θα γίνει με τους παίκτες που θα εμέναν απο το περσινό ρόστερ? Άντε να μην πω για μεταγραφές κλπ
Δεν μ'αρεσει καθόλου η όλη κατάσταση για την ομάδα
Συντονιστής: Captains

Αν το Περιστερι θελει να λεγεται σοβαρος οργανισμος και ο Ξανθοπουλος σοβαρος επαγγελματιας, οφειλουν να το εχουν ηδη λυσει αυτο εδω και καιρο. Ειτε ετσι είτε αλλιως, δηλ. μενεις και στηνεις την ομαδα ή φευγεις και εχει ήδη βρεθει αντικαταστατης. Και πραγματικα πιστευω οτι εχει γινει ετσι.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 10:22 pmΈστω ότι ο Ξανθόπουλος, όπως ακούγεται έντονα εδώ κι πολύ καιρό, πάει ως βοηθος του Ζοτς στον ΠΑΟ, η ερώτηση μου είναι η εξής:
Ποιος θα τον αντικαταστήσει αρχές Ιουλίου κι τι θα γίνει με τους παίκτες που θα εμέναν απο το περσινό ρόστερ? Άντε να μην πω για μεταγραφές κλπ
Δεν μ'αρεσει καθόλου η όλη κατάσταση για την ομάδα![]()

Κι εγω εύχομαι να συνεχίσει κανονικά ο Ξανθόπουλος, γιατί όπως κι να έχει η διαδικασία της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει κι η ομάδα θα βρεθεί εντελώς γυμνή...Lavertis Robinson έγραψε: ↑Τετ Ιουν 17, 2026 8:58 amΑν το Περιστερι θελει να λεγεται σοβαρος οργανισμος και ο Ξανθοπουλος σοβαρος επαγγελματιας, οφειλουν να το εχουν ηδη λυσει αυτο εδω και καιρο. Ειτε ετσι είτε αλλιως, δηλ. μενεις και στηνεις την ομαδα ή φευγεις και εχει ήδη βρεθει αντικαταστατης. Και πραγματικα πιστευω οτι εχει γινει ετσι.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Τρί Ιουν 16, 2026 10:22 pmΈστω ότι ο Ξανθόπουλος, όπως ακούγεται έντονα εδώ κι πολύ καιρό, πάει ως βοηθος του Ζοτς στον ΠΑΟ, η ερώτηση μου είναι η εξής:
Δεν μ'αρεσει καθόλου η όλη κατάσταση για την ομάδα![]()
Αν γινουν τιποτα παλιά Πεδουλάκικα και αρχισουμε τα "ετσι ειναι ο επαγγελματισμός, σου σφυριζει ο dpg και τρεχεις να εξυπηρετησεις" θα ξενερωσω τη ζωη μου.
Παρολα αυτα πιστευω οτι εχει μεινει κανονικα ο Ξανθοπουλος.
Εδω εχει παιξει σεναριο οτι παει ο Παπαθεοδωρου στον ΠΑΟ βοηθος, και ο Σερελης παει Μαρουσι...

Αν παει ο Ξανθοπουλος στον ΠΑΟ θα ειναι τρελο φιασκο για το Περιστερι.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 4:04 pmΦτάσαμε 21 Ιούνη, η ομάδα δεν έχει κάνει επίσημα καμία ανακοίνωση ανανέωσης ή μεταγραφής(πέρυσι τέτοια εποχή είχε σχεδόν κλείσει ρόστερ)ο Ξανθόπουλος λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί στο επιτελείο του ΠΑΟ, δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα νέα ενόψει της σεζόν....
Δεν ξέρω μήπως δεν υπάρχει εν τέλει Περιστέρι του χρόνου στην GBL....... Δικό μου σενάριο είναι καθαρά, αλλά με όσα γίνονται γενικώς στο χώρο του μπάσκετ κι με τα μπάτζετ να ξεφεύγουν κι την διοίκηση να πηγαίνει σε αντίθετη πορεία(χαμηλότερα μπάτζετ), δεν ξέρω τι μπορεί να παρουσιάσει ο ΓΣΠ του χρόνου....
Εκτός εάν πάνε με κάποια επιλογή από το ήδη υπάρχον προπονητικό σταφ(πχ Στεφανίδης για πρώτος) ή φέρουν πίσω τον Λημνιατη κι η ομάδα κατέβει με σκοπό να μην πέσει στην ουσία.....

Τυχαια ανεφερα τον Λημνιατη, μιας κι ηταν προπερσι κι ειναι ελευθερος κι προσιτος. Το gut feeling μου δυστυχως λεει οτι δε θα δουμε Ξανθοπουλο στο παγκο, μακαρι να πεσω εξω κι να τον εχουμε, αλλα κατι δεν μου κολλαει μεχρι στιγμης.....Lavertis Robinson έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 7:43 pmΑν παει ο Ξανθοπουλος στον ΠΑΟ θα ειναι τρελο φιασκο για το Περιστερι.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 4:04 pmΦτάσαμε 21 Ιούνη, η ομάδα δεν έχει κάνει επίσημα καμία ανακοίνωση ανανέωσης ή μεταγραφής(πέρυσι τέτοια εποχή είχε σχεδόν κλείσει ρόστερ)ο Ξανθόπουλος λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί στο επιτελείο του ΠΑΟ, δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα νέα ενόψει της σεζόν....
Δεν ξέρω μήπως δεν υπάρχει εν τέλει Περιστέρι του χρόνου στην GBL....... Δικό μου σενάριο είναι καθαρά, αλλά με όσα γίνονται γενικώς στο χώρο του μπάσκετ κι με τα μπάτζετ να ξεφεύγουν κι την διοίκηση να πηγαίνει σε αντίθετη πορεία(χαμηλότερα μπάτζετ), δεν ξέρω τι μπορεί να παρουσιάσει ο ΓΣΠ του χρόνου....
Εκτός εάν πάνε με κάποια επιλογή από το ήδη υπάρχον προπονητικό σταφ(πχ Στεφανίδης για πρώτος) ή φέρουν πίσω τον Λημνιατη κι η ομάδα κατέβει με σκοπό να μην πέσει στην ουσία.....
Αν ερθει ο Λημνιατης, θα δυσκολευτω πολυ να παρω διαρκειας![]()

Α οκ, ειδα δημοσιευμα. Πάλι καλάLavertis Robinson έγραψε: ↑Δευ Ιουν 22, 2026 8:23 pmΚι εγω το εφτασα μεχρι υποβιβασμο πριν![]()
Ξερεις κατι τωρα ή ελπιζεις/ευχεσαι/ονειρευεσαι?