συνεχίζω εδώ τη Μπαρτζωκιάδα μπας και ξεχάσουμε την ήττα από τη Μονακό
η άποψη μου παραμένει ακριβώς η ίδια με πέρυσι :
ο Μπαρτζώκας έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό, τα ξέρουμε όλοι οπότε δε θα κάτσω να τα γράψω.
από κει και πέρα σαν ομάδα τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια κάνουμε πρωταθλητισμό, δεν έχουμε ως μεγάλο στόχο ούτε το ωραίο θέαμα στη ρέγκιουλαρ ούτε το φάιναλ 4. το να πάρουμε την Ευρωλίγκα είναι το ζητούμενο και γι' αυτό έχουμε το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ στη διοργάνωση.
ο Μπαρτζώκας αξίζει να είναι αυτός που διαχειρίζεται αυτό το μπάτζετ, δε θα ήθελα να τον δω π.χ. να φεύγει έχοντας πάει την ομάδα σε φάιναλ 4 με ψίχουλα και το μεγάλο μπάτζετ να ερχόταν να το διαχειριστεί άλλος.
το λέω αυτό γιατί ναι μεν έχει προσφέρει πάρα πολλά αλλά έχει στηριχτεί και όσο κανείς άλλος. το να χάσεις 4 σερί φάιναλ 4 και να παραμείνεις στη θέση σου δε πρέπει να έχει ιστορικό προηγούμενο.
αν φύγει δε θα φύγει ως αδικημένος.
ευχή όλων είναι να πάρει την Ευρωλίγκα παίζοντας το μπάσκετ που ο ίδιος θέλει, αυτό που βλέπουμε και φέτος.
αν δε συμβεί το καλύτερο νομίζω είναι να αποχωρήσει τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο του, χωρίς δράματα και με χειροκρότημα και ό,τι άλλο θέλετε στο τελευταίο του παιχνίδι. και σαν ομάδα να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό που μπορεί να βγει μπορεί και όχι.
αν πάρει την Ευρωλίγκα ας αποφασίσει ο ίδιος και η διοίκηση τι θα κάνουν, πάντως και πάλι πιστεύω ότι το "διαφορετικό" θα πρέπει να είναι ζητούμενο, έστω με μια γερή ανανέωση του ρόστερ. νομίζω αρκετός κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει 5 χρόνια το ίδιο μπάσκετ με τους ίδιους παίκτες και είναι και λογικό γιατί το μπάσκετ στο τέλος της ημέρας παραμένει θέαμα.