Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Αδερφε ειμαι απο Χανια, δεν υφισταται τζατζικι στο πιτγυρο. Γιαουρτακι, ωραιο, δροσερο και στραγγιστοΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Ιουν 22, 2026 5:51 pmΚαι το τζατζίκι το βάζουμε από πάνω, στο τέλος. Δεν το πασαλείβουμε στην πίτα σαν να είναι μαρμελάδα !![]()
![]()
![]()
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Τα εχω ξαναγράψει πιο πριν σήμερα αυτά που ρωτάς κάνε το κόπο και ξαναδιάβασε τα. Δεν εννοώ εσενα γενικά μιλάω, για οποίον ονειρεύεται φυγή του Ισπανού. Αν εννοούσα κάποιον συγκεκριμένα θα ήταν πρώτος πρώτος ο τουλου !Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Ιουν 22, 2026 4:36 pmΠοιος θα φύγει τελικά; Ο Οσμάν; Αν εννοείς εμένα, κανένα ευσεβή πόθο δεν έχω, αφού ο παίκτης έτσι και αλλιώς δεν θα καταλήξει σε εμάς.
Αν υποθέσουμε ότι θα πάρετε Lyles κυρίως για 4 (και κάποια λεπτά στο πέντε), δεν είναι λογικό θα φύγει ένα τεσσάρι από τα δύο που έχετε;
Εκτός και αν δεν έρθει και ο Μπόνγκα και πάει μόνιμος ο NHD στο τρία.
Ο λαιλς έχει βγει σαν όνομα από σάιτ σαν το σπορ24 που δεν έχει καμία εγκυρότητα σε θέματα Παναθηναϊκού.
Ο μπονγκα είναι βασικός στόχος. Ο Ισπανός θα είναι φέτος βασικό γρανάζι στην άμυνα του ζοτς, οποίος ξέρει τον ζοτς το καταλαβαίνει. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες μπασκετικής γνώσεις.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να πω ρε παιδια φευγουν ενας ενας χωρις συναισθηματισμους και δευτερες ευκαιριες, ξεσκαρτισμα κανονικο, εχουμε κλεισειτους δυο απο τους 3 καλυτερους διαθεσιμους γκαρντς της περσινης χρονιας.
Ρε λετε να ευθυγραμμιστηκαν τα αστρα και ολες οι ευχες χρονων σε αυτο το φορουμ και όλες οι δεησεις του @berry να πιασαν τοπο
Ρε λετε να ευθυγραμμιστηκαν τα αστρα και ολες οι ευχες χρονων σε αυτο το φορουμ και όλες οι δεησεις του @berry να πιασαν τοπο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Δευ Ιουν 22, 2026 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά, το ότι "δεν ήξερε" μπάσκετ δεν με ενοχλούσε. Αυτό που με ενοχλούσε απίστευτα ήταν ότι δεν ήταν διαθέσιμος στα μισά παιχνίδια που παίξαμε.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Ιουν 22, 2026 5:46 pmΆντε, ρε Φράνκι, χαλάλι σου. Να 'χεις να λες στα εγγονάκια σου πως σήκωσες κι εσύ μια ευρωλίγκα!![]()
Ήσουν συμπαθής. Ήσουνα σκυλί. Αν ήξερες και λίγο μπάσκετ...
Καλή συνέχεια!
Το ακόμη χειρότερο είναι πως αυτό είναι κάτι που τον ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του... δεν ήταν κάτι απρόοπτο ή απρόσμενο που συνέβη με τον ερχομό του στον Ολυμπιακό.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο