Βασικός λόγος της κόντρας είναι η παρουσία Δημητριάδη στα πεπραγμένα της ΚΑΕ αφου η βασική κόντρα είναι μεταξύ Μαρινάκη και ΠΘ για το predator...Jeight έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2026 10:01 amΟ Μαρινακης εχει κοντρα με τους Αγγελοπουλους. Εχει δωσει βημα στον Συριγο που ειναι ΤΕΡΜΑ αντι μπαρτζωκικος και αντι-Ολυμπιακος και εχει εκπομπες στο Μεγκα. Τον λογο της κοντρας δεν τον ξερω αλλα υπαρχει.kein έγραψε: ↑Τρί Ιουν 23, 2026 9:48 amΈχω την εντύπωση (και ρωτώ βασικά μήπως κάποιος φίλος ολυμπιακός ξέρει να μου πει) αν ο Μπαρτζώκας "τρώει πόλεμο εκ των έσω" γιατί υπάρχει αυτή η "εμφυλιακή" διαμάχη στο σωματείο μεταξύ "Αγγελοπουλικών" και "Μαρινακικών" που νομίζω έχει επέκταση σε πολιτικά πλαίσια (σχέσεις με την ΝΔ των συγκεκριμένων πλευρών) και με τον Δήμο Πειραιά και το θέμα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου. Το λέω γιατί έχω παρατήσει απίστευτα πράγματα σε εκπομπες ολυμπιακών, που είναι εντελώς αντίθετες και στα χαρακώματα. Πχ ο Κογκαλιδης και η στάση του απέναντι σε θέματα με τον Λιολιο την ΕΟΚ και άλλα πολλά που είναι τέρμα κόντρα με την ΚΑΕ.
ΥΓ: αολή απορία είναι μην το κάνετε κούγκι, αλλά έχω αυτή την εντύπωση και για μένα άδικα στοχοποιείται ο κόουτς Μπαρτζώκας.
Οσο ο συγκεκριμένος και η κυβέρνηση δεν αποκηρύσσεται απο την ΚΑΕ η κόντρα καλά θα κρατεί.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο