Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 24, 2026 7:12 pm

Ο καθένας μπορεί να κοστολογήσει τον εαυτό του όσο θέλει. Ας του γίνει μια πρόταση στα 3-3.200.000 για διετές και αν δεν συμφωνήσει σε εξαντλήσει το τρέχον συμβόλαιο του και ας βγεί στην αγορά ελεύθερος του χρόνου να βρεί 2.500.000

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τετ Ιουν 24, 2026 7:13 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 6:58 pm
Heisenberg έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 6:56 pm

ο πητερς θα παρει κατι λιγοτερο απο 2 μυρια το χρονο στην Αρμανι.με τα συμβολαιο στην αγορα που εχουν εκτοξευθει, με τετοια ποσοστα που εχει ως παικτης και ως πρωταθλητης ευρωπης τι συμβολαιο αραγε θα εβρισκε αν εβγαινε στην αγορα;
σιγουρα πολυ καλυτερο και με εξισου εξασφαλισμενο ρολο.
προφορικα ειχε συμφωνησει με Αρμανι δεν ειχε υπογραψει κατι, αν ηθελε ανετα περιμενε προσφορα απο καλυτερη ομαδα και με καλυτερα λεφτα. Αρα ουτε για τα λεφτα πηγε, ουτε για την θεση και σιγουρα ουτε για να ειναι πιο ανταγωνιστικος.
καλα οκ πηγε στην αρμανι επειδη θελει η γυναικα του να κανει ψωνια στο μιλανο :welcome:
οχι βρε. αυτο το ειπα για πλακα. Σιγουρα ηταν μια κοινη αποφαση.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Ιουν 24, 2026 7:16 pm

basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 7:11 pm
tokalytero3d έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 6:47 pm
συγγνωμη ως 12ος παικτης στην α1 εσενα τι σε πειραξε ο μπουρνελες?σε χαλαει τοσο?οτι ευκαιρια παρει.δηλαδη τοσα χρονια μας εσωζε ο 12ος παικτης στην α1 και θες κατι πιο εκλεπτυσμενο?ασε το παιδακι να παιξει οσο μπορει μπας και βγει και βρουμε κανεναν ελληνα
ο παναθηναικος στην 12αδα των τελικων ειχε κουζελογλου,σαμοντουροφ για να συμπληρωσει...ο μπουρνελες ειναι τοσο χειροτερος?δωσε μια ευκαιρια στο παιδι,θα σου πεσει η μυτη ως ομαδα ή θα πεσουν εξω τα καραβια σου με μοντερο,μακινταιρ,φουρνιε,ντορσει,μεταγραφη βαρβατη 3-4αρι,βεζενκοφ και 2 σκυλια 5αρια
οριστε μαζευτηκαν οι 8 παικτες για να σου παρουν το πρωταθλημα οταν χρειαστει
Ρε μπρο εγώ να δώσω ευκαιρία αλλά στην θέση του Γουοκαπ μου βάζεις τον μπουρνελε.. ποιος θα παίζει 2ος πλέι μεικερ στην α1; Η θα βάζουμε 2 ξένους στον άσσο και μετά ποιος θα πρώτο μπει στην 6αδα;

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 24, 2026 7:27 pm

tokalytero3d έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

συγγνωμη ως 12ος παικτης στην α1 εσενα τι σε πειραξε ο μπουρνελες?σε χαλαει τοσο?οτι ευκαιρια παρει.δηλαδη τοσα χρονια μας εσωζε ο 12ος παικτης στην α1 και θες κατι πιο εκλεπτυσμενο?ασε το παιδακι να παιξει οσο μπορει μπας και βγει και βρουμε κανεναν ελληνα
ο παναθηναικος στην 12αδα των τελικων ειχε κουζελογλου,σαμοντουροφ για να συμπληρωσει...ο μπουρνελες ειναι τοσο χειροτερος?δωσε μια ευκαιρια στο παιδι,θα σου πεσει η μυτη ως ομαδα ή θα πεσουν εξω τα καραβια σου με μοντερο,μακινταιρ,φουρνιε,ντορσει,μεταγραφη βαρβατη 3-4αρι,βεζενκοφ και 2 σκυλια 5αρια
Ρε μπρο εγώ να δώσω ευκαιρία αλλά στην θέση του Γουοκαπ μου βάζεις τον μπουρνελε.. ποιος θα παίζει 2ος πλέι μεικερ στην α1; Η θα βάζουμε 2 ξένους στον άσσο και μετά ποιος θα πρώτο μπει στην 6αδα;
Δεν υποστηρίζω να αντικαταστήσεις τον Γουόκαπ με τον Μπουρνελέ αλλά για την Α1 μιλάμε.

Α1 ακόμα και ο Ντόρσει ή ο Φουρνιέ άνετα παίζουν δεύτεροι άσσοι στα παιχνίδια πλην των τελικών.
Στους τελικούς ναι μαλλον θα έκοβες από άλλη θέση αναγκαστικά.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τετ Ιουν 24, 2026 7:32 pm

pan24 έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Δεν υποστηρίζω να αντικαταστήσεις τον Γουόκαπ με τον Μπουρνελέ αλλά για την Α1 μιλάμε.

Α1 ακόμα και ο Ντόρσει ή ο Φουρνιέ άνετα παίζουν δεύτεροι άσσοι στα παιχνίδια πλην των τελικών.
Κάτσε γιατί μ έκαψες τώρα, εσύ είσαι ο Βασίλης κιτς;

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τετ Ιουν 24, 2026 7:37 pm

Πάντως αν στον ασσο είχαμε Μοντερο-Μακινταιρ-Μπαζίνα-Τζόζεφ δε θα έλειπε και απίστευτα ο Γουοκαπ αναλογιζόμενοι και την ηλικία του ...αλλά γενικότερα στην επένδυση σε Ελληνες χρόνια τώρα δεν....

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιουν 24, 2026 7:41 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 7:32 pm
pan24 έγραψε:

Κάτσε γιατί μ έκαψες τώρα, εσύ είσαι ο Βασίλης κιτς;
Χαχα οχι αλλά δε μου φάνηκε και τόσο παράλογο αυτό που είπε.

Θεωρητικά αν έχεις έναν Μοντέρο και έναν ΜακΙντάιρ για βασικούς ο τρίτος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε.

basilis_.kts

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 24, 2026 7:46 pm

tokalytero3d έγραψε:
basilis_.kts έγραψε:

δεν σου εβαλα τον μπουρνελε...σου εγραψα την 12αδα χωρις γουοκαπ και με εγραψες στα παλαιοτερα των υποδηματων σου σε προηγουμενο μηνυμα.δεν πειραζει παμε παλι
αν οι ξενοι ειναι 7 και οι ελληνες 5
μοντερο,μακινταιρ,ΜΠΟΥΡΝΕΛΕΣ
ΝΤΟΡΣΕΙ,φουρνιε,ΝΕΤΖΗΠΟΓΛΟΥ
γουορντ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΕΖΕΝΚΟΦ,μεταγραφη
μιλουτινοφ,τζοουνς
αν οι ξενοι ειναι 6 και οι ελληνες 6
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
ΒΕΖΕΝΚΟΦ,μεταγραφη 3-4αρι
μιλουτινοφ,ταιρικ
στην 1η περιπτωση εισαι πενα
στην 2η περιπτωση εχεις ενα μικρο προβλημα στο 3 οπου θα ανεβαινει πιο πολυ ο φουρνιε,θα βοηθαει ο παπανικολαου και θα κατεβαινει και το 3-4αρι η μεταγραφη σου που θα ειναι ΤΟΠ παικτης και ολα αυτα μιλωντας για τα ματς με τον παναθηναικο γιατι στα υπολοιπα μια χαρα στεκεται και ο λαρεντζακης στο 3 στην α1
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΟΥΟΚΑΠ?
Υ-Γ προς τους admin=γινεται να αρθει ο περιορισμος που μου επιτρεπει να γραφω μηνυμα μονο καθε 35λεπτα γιατι με ρωτανε καποια παιδια πραγματα και θελω να απανταω καθως δεν ειναι ευγενικο και φαινεται σαν να σνομπαρω?ειναι λιγο κουραστικο ολο αυτο.αν θελετε βαλτε με φαουλ να τελειωνουμε να συμπληρωσω 5 να μπαναριστω

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τετ Ιουν 24, 2026 7:47 pm

GK_23 έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 6:33 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 6:31 pm

1.3 παιρνει τωρα
τοσο μεγαλη αυξηση θα του κανετε? 100κ
θα ξοδευτητε

αυτη η προταση θα ειναι εξευτελιστικη για τον παιχτη
Ο φίλος παραπάνω έγραψε ότι παίρνει 1 μύριο το χρόνο, αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει κάποια πηγή που να επιβεβαιώνει ότι ο Walkup παίρνει 1,3 το χρόνο;
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίρνει οτιδήποτε λιγότερο απο 1.2 μέχρι 1.4 το χρόνο.

Ήρθε το 2021 με 900,000 συμβόλαιο.
Απο τότε του έχουν γίνει 2 αναπροσαρμογές και μια επέκταση.
50,000 αύξηση τη φορά του έκαναν?

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Τετ Ιουν 24, 2026 7:52 pm

Χαιρέτησε και ο Σακ από τι λένε...Νιώθω λίγο περίεργα που Πίτερς,Φαλ,Σαν μας φεύγουν. Σωστά αλλά τους αγαπήσαμε πολύ.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Τετ Ιουν 24, 2026 7:54 pm

basilis_.kts έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 7:46 pm
tokalytero3d έγραψε:

δεν σου εβαλα τον μπουρνελε...σου εγραψα την 12αδα χωρις γουοκαπ και με εγραψες στα παλαιοτερα των υποδηματων σου σε προηγουμενο μηνυμα.δεν πειραζει παμε παλι
αν οι ξενοι ειναι 7 και οι ελληνες 5
γουορντ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΕΖΕΝΚΟΦ,μεταγραφη
μιλουτινοφ,τζοουνς
αν οι ξενοι ειναι 6 και οι ελληνες 6
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
ΒΕΖΕΝΚΟΦ,μεταγραφη 3-4αρι
μιλουτινοφ,ταιρικ
στην 1η περιπτωση εισαι πενα
στην 2η περιπτωση εχεις ενα μικρο προβλημα στο 3 οπου θα ανεβαινει πιο πολυ ο φουρνιε,θα βοηθαει ο παπανικολαου και θα κατεβαινει και το 3-4αρι η μεταγραφη σου που θα ειναι ΤΟΠ παικτης και ολα αυτα μιλωντας για τα ματς με τον παναθηναικο γιατι στα υπολοιπα μια χαρα στεκεται και ο λαρεντζακης στο 3 στην α1
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΟΥΟΚΑΠ?
Υ-Γ προς τους admin=γινεται να αρθει ο περιορισμος που μου επιτρεπει να γραφω μηνυμα μονο καθε 35λεπτα γιατι με ρωτανε καποια παιδια πραγματα και θελω να απανταω καθως δεν ειναι ευγενικο και φαινεται σαν να σνομπαρω?ειναι λιγο κουραστικο ολο αυτο.αν θελετε βαλτε με φαουλ να τελειωνουμε να συμπληρωσω 5 να μπαναριστω
Γράφεις χωρίς ροη και με κουράζει να διαβάζω όλο το μήνυμα.
ΑΝ οι ξένοι γίνουν 7 δεν ξέρω, αυτήν την στιγμή είναι 6.
Παρόλαυτα δεν αφήνεις τον Γουοκαπ με διαβατήριο να φύγει για πολλούς λόγους.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Ιουν 24, 2026 7:58 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 6:45 pm
Παίδες το ότι εμείς ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί και είδαμε τη δήλωση δε σημαίνει ότι ξύπνησε ο Γουόκαπ στραβωμένος και αντί να μιλήσει στην ΚΑΕ το έριξε στις δημόσιες δηλώσεις. Προφανώς θα υπάρχουν καιρό συζητήσεις με την ΚΑΕ περί αυτού (όπως και με τον Ντόρσεϊ). Οι δηλώσεις είναι ένα έξτρα μέσο πίεσης γιατί μάλλον οι μέχρι τώρα συζητήσεις είναι άκαρπες.

Και ο Γουόκαπ και ο Ντόρσεϊ έχουν +1 από πλευράς ομάδας. Θα έλεγε κάποιος "ωραία και τι γκρινιάζουν; ας μην το υπέγραφαν". Δεκτό. Από την άλλη όμως έχει και κάθε δικαίωμα ο Ντόρσεϊ να παίξει αυτή τη μία σεζόν και μετά να χαιρετίσει για αλλού (γιατί όχι και Παναθηναϊκό). Θέλω να πω όταν του λες "ας μη το υπέγραφες", να περιμένεις να σου πει κι αυτός το ίδιο.

Για τον Γουόκαπ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Γουόκαπ δεν είναι ότι του χρόνου στα 34+ θα σκοτώνονται ποιος θα τον πρωτοπάρει με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Οπότε σου λέει αν δεν διεκδικήσω εγώ αύξηση θα ενεργοποιήσουν απλά την οψιόν, θα παίξω έναν ακόμα χρόνο και μετά θα μου πουν "Θες 1-1μιση μονοετές; Καλώς. Δε θες; Ευχαριστούμε".

Στο δικό μου το μυαλό σαν σύλλογος δε θες να είναι όλα business. Θες να αναγνωρίζεις την προσφορά κάποιων παικτών και να τους έχεις χαρούμενους. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Γουόκαπ ξαφνικά έγινε παράλογος στις απαιτήσεις του. Αν ήταν παράλογος θα ήταν και στις προηγούμενες ανανεώσεις. Ο Φαλ είχε ανανεώσει με 1.8 χωρίς διαβατήριο και ο Γουόκαπ με 1.2 (ή κάτι τέτοιο) με διαβατήριο. Δε νομίζω να έγινε ο περίεργος ξαφνικά που ζητάει 2μιση. Απλά θεωρεί μάλλον ασέβεια η ΚΑΕ να ενεργοποιήσει απλά την οψιόν του συμβολαίου και ζητά μάλλον επέκταση και αύξηση. Για μένα δικαίως. Πήρε Ευρωλίγκα, ως βασικός και με καλή παρουσία (και στα κρίσιμα).
Ακριβώς αυτό goodpost.gif

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Ιουν 24, 2026 7:59 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 7:54 pm

Γράφεις χωρίς ροη και με κουράζει να διαβάζω όλο το μήνυμα.
Εικόνα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Ιουν 24, 2026 8:01 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 6:57 pm
RedEmperor έγραψε:
Τετ Ιουν 24, 2026 6:54 pm
Ο γουοκαπ ας ζητούσε περισσότερα πριν 2 χρόνια που ανανέωσε που ήταν στο πικ του. Το να ζητάς διπλάσια λεφτά όταν η απόδοση σου είναι χειρότερη και έχεις πέσει και αμυντικά και σε θέμα ταχύτητας δεν έχει νόημα.

Δεν έκανε καλό ντιλ πριν 2 χρόνια τώρα δεν μπορεί να ζητάει 2.000.000+
φοβερη λογικη

σε πιασαμε κοροιδο πριν 2 χρονια ε κατσε να κανεις και φετος το κοροιδο

βεβαια μπορει και αυτος να σου πει οτι θα τον ποναει η μεσουλα του
Τον βλέπω να κάνει πολύ ποδήλατο φέτος :hoho:

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τετ Ιουν 24, 2026 8:01 pm

Χαιρετησε κ ο Μακισικαρος! :-?
Κλεινει ο κυκλος απ οτι φαινεται.
Εχουμε εως τωρα εξω Μακισικ, Πιτερς, Φαλ, Ντιλικινα μαλλον Λαρετζακης απ οτι ακουγεται, λογικα Μορις.
Πιστευω θα ερθουν περισσοτεροι απο 4 παικτες εν τελει και ισως καποιος/οι να ειναι ελληνας/ες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”