tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2026 7:16 pm
basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2026 7:11 pm
συγγνωμη ως 12ος παικτης στην α1 εσενα τι σε πειραξε ο μπουρνελες?σε χαλαει τοσο?οτι ευκαιρια παρει.δηλαδη τοσα χρονια μας εσωζε ο 12ος παικτης στην α1 και θες κατι πιο εκλεπτυσμενο?ασε το παιδακι να παιξει οσο μπορει μπας και βγει και βρουμε κανεναν ελληνα
ο παναθηναικος στην 12αδα των τελικων ειχε κουζελογλου,σαμοντουροφ για να συμπληρωσει...ο μπουρνελες ειναι τοσο χειροτερος?δωσε μια ευκαιρια στο παιδι,θα σου πεσει η μυτη ως ομαδα ή θα πεσουν εξω τα καραβια σου με μοντερο,μακινταιρ,φουρνιε,ντορσει,μεταγραφη βαρβατη 3-4αρι,βεζενκοφ και 2 σκυλια 5αρια
οριστε μαζευτηκαν οι 8 παικτες για να σου παρουν το πρωταθλημα οταν χρειαστει
Ρε μπρο εγώ να δώσω ευκαιρία αλλά στην θέση του Γουοκαπ μου βάζεις τον μπουρνελε.. ποιος θα παίζει 2ος πλέι μεικερ στην α1; Η θα βάζουμε 2 ξένους στον άσσο και μετά ποιος θα πρώτο μπει στην 6αδα;
δεν σου εβαλα τον μπουρνελε...σου εγραψα την 12αδα χωρις γουοκαπ και με εγραψες στα παλαιοτερα των υποδηματων σου σε προηγουμενο μηνυμα.δεν πειραζει παμε παλι
αν οι ξενοι ειναι 7 και οι ελληνες 5
μοντερο,μακινταιρ,ΜΠΟΥΡΝΕΛΕΣ
ΝΤΟΡΣΕΙ,φουρνιε,ΝΕΤΖΗΠΟΓΛΟΥ
γουορντ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΕΖΕΝΚΟΦ,μεταγραφη
μιλουτινοφ,τζοουνς
αν οι ξενοι ειναι 6 και οι ελληνες 6
μοντερο,μακινταιρ,ΜΠΟΥΡΝΕΛΕΣ
ΝΤΟΡΣΕΙ,φουρνιε,ΝΕΤΖΗΠΟΓΛΟΥ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
ΒΕΖΕΝΚΟΦ,μεταγραφη 3-4αρι
μιλουτινοφ,ταιρικ
στην 1η περιπτωση εισαι πενα
στην 2η περιπτωση εχεις ενα μικρο προβλημα στο 3 οπου θα ανεβαινει πιο πολυ ο φουρνιε,θα βοηθαει ο παπανικολαου και θα κατεβαινει και το 3-4αρι η μεταγραφη σου που θα ειναι ΤΟΠ παικτης και ολα αυτα μιλωντας για τα ματς με τον παναθηναικο γιατι στα υπολοιπα μια χαρα στεκεται και ο λαρεντζακης στο 3 στην α1
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΟΥΟΚΑΠ?
Υ-Γ προς τους admin=γινεται να αρθει ο περιορισμος που μου επιτρεπει να γραφω μηνυμα μονο καθε 35λεπτα γιατι με ρωτανε καποια παιδια πραγματα και θελω να απανταω καθως δεν ειναι ευγενικο και φαινεται σαν να σνομπαρω?ειναι λιγο κουραστικο ολο αυτο.αν θελετε βαλτε με φαουλ να τελειωνουμε να συμπληρωσω 5 να μπαναριστω