Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
4
ο φρανσισκο φετος ειχε 16.5π 2.9ριμπ και 6.5 ασσιστ και βρηκε 4+εκJamesharden13 έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2026 8:41 pmοι αγορες δεν δουλευουν καθολου ετσι.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2026 6:45 pmΠαίδες το ότι εμείς ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί και είδαμε τη δήλωση δε σημαίνει ότι ξύπνησε ο Γουόκαπ στραβωμένος και αντί να μιλήσει στην ΚΑΕ το έριξε στις δημόσιες δηλώσεις. Προφανώς θα υπάρχουν καιρό συζητήσεις με την ΚΑΕ περί αυτού (όπως και με τον Ντόρσεϊ). Οι δηλώσεις είναι ένα έξτρα μέσο πίεσης γιατί μάλλον οι μέχρι τώρα συζητήσεις είναι άκαρπες.
Και ο Γουόκαπ και ο Ντόρσεϊ έχουν +1 από πλευράς ομάδας. Θα έλεγε κάποιος "ωραία και τι γκρινιάζουν; ας μην το υπέγραφαν". Δεκτό. Από την άλλη όμως έχει και κάθε δικαίωμα ο Ντόρσεϊ να παίξει αυτή τη μία σεζόν και μετά να χαιρετίσει για αλλού (γιατί όχι και Παναθηναϊκό). Θέλω να πω όταν του λες "ας μη το υπέγραφες", να περιμένεις να σου πει κι αυτός το ίδιο.
Για τον Γουόκαπ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Γουόκαπ δεν είναι ότι του χρόνου στα 34+ θα σκοτώνονται ποιος θα τον πρωτοπάρει με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Οπότε σου λέει αν δεν διεκδικήσω εγώ αύξηση θα ενεργοποιήσουν απλά την οψιόν, θα παίξω έναν ακόμα χρόνο και μετά θα μου πουν "Θες 1-1μιση μονοετές; Καλώς. Δε θες; Ευχαριστούμε".
Στο δικό μου το μυαλό σαν σύλλογος δε θες να είναι όλα business. Θες να αναγνωρίζεις την προσφορά κάποιων παικτών και να τους έχεις χαρούμενους. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Γουόκαπ ξαφνικά έγινε παράλογος στις απαιτήσεις του. Αν ήταν παράλογος θα ήταν και στις προηγούμενες ανανεώσεις. Ο Φαλ είχε ανανεώσει με 1.8 χωρίς διαβατήριο και ο Γουόκαπ με 1.2 (ή κάτι τέτοιο) με διαβατήριο. Δε νομίζω να έγινε ο περίεργος ξαφνικά που ζητάει 2μιση. Απλά θεωρεί μάλλον ασέβεια η ΚΑΕ να ενεργοποιήσει απλά την οψιόν του συμβολαίου και ζητά μάλλον επέκταση και αύξηση. Για μένα δικαίως. Πήρε Ευρωλίγκα, ως βασικός και με καλή παρουσία (και στα κρίσιμα).
ειτε μιλαμε για μπασκετ ειτε οχι(δεν εχει σημασια).
ολα εχουν να κανουν με την προσφορα και την ζητηση καλως η κακως.
ο φαλ οταν ανανεωσε θα μπορουσε ευκολα να βρει 1.8εκ αλλου.
ο γουοκαπ μου φαινεται(συγγνωμη κιολασ) ανεκδοτο να φυγει απο εμας και να βρει σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα πανω απο αυτα που παιρνει τωρα.
Ο ντορσει περα απο τον παναθηναικο επισης δεν μπορει να βρει πανω απο 2.5εκ θεωρω.
Αλλα ολα εχουν να κανουν με τον κανονα την προσφορας και τησ ζητησης.
το εχουμε δει σε πολλες περιπτωσης να ανατγωνιζονται ομαδες για παιχτες( ειδικα περιπτωσης ολυμπιακου-παναθηναικου λογω διαβατηριου πχ) και ο παιχτης να καταλληγει υπεραξια.
δες πχ μαντζαρη πριν καποια χρονια που ο παναθηναικος του ειχε προσφερει τεραστιπ για την ποιοτητα του συμβολαιο με αποτελεσμα να ανεωσει σε εμας με ενα ποσο αν θυμαμαι καλα γυρω στα 1.2εκ που για τις τοτε εποχες και το τοτε μπατζετ που ειχαμε που μετρουσαμε και τα φραγκοδιφραγκα και χαλαγαν συμφωνιες παιχτων που θελαμε για ενα ταληρο, ηταν παρολογο.
το ιδιο συνεβει και φετος το καλοκαιρι με τον μισιτς που κονταροχτηπυθηκαν 3-4 ομαδες και κατελληξε να παιρνει ακομη και μετοχες.
ο γουοκαπ αν φυγει απο εμας σε αυτην την ηλικια δεν νομιζω να σφαχτει καμια ομαδα να του δωσει συμβολαιο πανω απο αυτο που εχει τωρα.
το ιδιο ισχυει και για τον ντορσει εκτος και αν μπει στο παιχνιδι ο παναθηναικος εκει.
ο ντορσει φετος ειχε 15.9π 2.3ριμπ και 2.6 ασσιστ και δεν θα μπορουσε να βρει πανω απο 2,5εκ?και στην τελικη ο ντορσει επαιξε κι ενα καλο ημιτελικο στο φαιναλ φορ
επισης επειδη αναφερεσαι στην ηλικια του γουοκαπ ο σλουκας που πολλοι υποβαθμιζουν στην ιδια περιπου ηλικια ειχε βρει 2+εκ απο φενερ σε πιο σφιχτες εποχες.οποτε θεωρητικα ο γουοκαπ που ο κοουτς εβαζε βασικο εναντι του σλουκα και ηταν ο κυριαρχος λογος αποχωρησης του 2ου θα επρεπε στην σημερινη εποχη των παχαιων αγελαδων να βρισκει ΑΝΕΤΑ 2.5εκ-3εκ.γιατι οχι αραγε?
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα εβανς τζοσεφ μορις θα χαιρετησουνKnoxville έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2026 8:55 pmAυτη τη στιγμή έχουμε ακόμα με συμβόλαια στο ρόστερyawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2026 8:45 pmαυτή τη στιγμή έχουμε 7 ξένους :
1. Μακιντάιρ
2. Μοντέρο
3. Φουρνιέ
4. Γουόρντ
5. Μίλου
6. Ταϊρίκ
7. Χολ
πιστεύω θα έχουμε μίνιμουμ 9 στην αρχή της σεζόν, ιδανικά θα ήθελα να φύγει ο Τζόσεφ και να έρθουν Μπόνγκα/Ντιαλό και ένα 4άρι με σουτ αλλά δε το κόβω να συμβαίνει.
1. Tαϊρίκ
2. Νίκολα
3. Έβανς
4. Γουόρντ
5. Χολ
6. Φουρνιέ
7. Τζόζεφ
8. Μόρις

-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελατε του χρονου να σας δειρουμε μαλλον ηθελε να πεις
Γενικα σταναχωρηθηκα περισσοτερο απο καθε αλλη απωλεια για τον Σακ των τελευταιων χρονων ακομη και απο παικτες οπως ο Πριντεζης ή ο Σπανουλης ή ο πιτερς ή ο Φαλ. Ο λογος ειναι οτι ηταν παντα κυριος σε ολα του, ηταν ο αγαπημενος και πιο καρυδατος παικτης της προηγουμενης πενταετιας που ειχαμε στο ροστερ και ενας απο τους λογους που τα αποδυτηρια ηταν τοσο καλα κυριως για τους ξενους της ομαδας. Μπορει να σας φαινεται περιεργο που το λεω αλλα ο Σπαν και ο Πριντεζης και ο Παπανικολαου θα κλεισουν την καριερα τους με αυτη την φανελα με ενα φιλικο προς τιμην τους με την φανελα τους να ανεβαινει στον ουρανο του Σεφ. Ο Σακ μετα απο μιση καριερα(7 σεζον) δεν θα ζησει τιποτα απο ολα αυτα. Και ειναι κατι που ως ρομαντικο με στεναχωρει. Αν ελεγε παιδια σταματαω το μπασκετ φετος δεν θα το ενιωθα αυτο.
Καλη τυχη Σακ. Ησουν ο αγαπημενος μου Αμερικανος που περασε απο την ομαδα την τελευταια Δεκαετια και απο τους τοπ 5 μαζι με Ριβερς, Χαινς, Λο, Φορντ απο τοτε που θυμαμαι Μπασκετ και Ολυμπιακο.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Ιουν 24, 2026 9:10 pmθέλω να δω Μπαρτσελόνα - Βαλένθια αλλά δεν έχω κοσμοτέ. έχω όμως χώρο στο inbox![]()
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
Πραγματικά στενάχωρες όλες οι απώλειες αλλά και όλες είναι σωστές...
Ντιλικινα έπαιζε ελάχιστα
Σακ έπαιζε ελάχιστα
Φαλ δεν έπαιξε καθολου
Μόρις έπαιζε ελάχιστα
Τανουλης εκτός πλάνων
Αντετοκούμπο εκτός πλάνων
Λαρεντζάκης έπαιζε ελάχιστα
Πίτερς ήθελε να φύγει αλλά και πάλι όντα λέγαμε θέλαμε έναν με διαφορετικά χαρακτηριστικά
Έβανς δεν έπαιξε ποτέ
Μιλάμε έχω γράψει ήδη 10 παίκτες ...10!!! Και παίζει να φύγουν και άλλοι (Τζόζεφ). Πολλά λεφτά και πολλοί παίκτες που απλά δεν χωραγαν και ήθελαν και αυτοί είτε να πάνε να παίξουν με χρόνο άλλου.
Ντιλικινα έπαιζε ελάχιστα
Σακ έπαιζε ελάχιστα
Φαλ δεν έπαιξε καθολου
Μόρις έπαιζε ελάχιστα
Τανουλης εκτός πλάνων
Αντετοκούμπο εκτός πλάνων
Λαρεντζάκης έπαιζε ελάχιστα
Πίτερς ήθελε να φύγει αλλά και πάλι όντα λέγαμε θέλαμε έναν με διαφορετικά χαρακτηριστικά
Έβανς δεν έπαιξε ποτέ
Μιλάμε έχω γράψει ήδη 10 παίκτες ...10!!! Και παίζει να φύγουν και άλλοι (Τζόζεφ). Πολλά λεφτά και πολλοί παίκτες που απλά δεν χωραγαν και ήθελαν και αυτοί είτε να πάνε να παίξουν με χρόνο άλλου.
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο