Και εγώ θεωρώ λίγα τα χρήματα για τον παπ. Εκτός από σημαία ήταν και παίκτης που έπαιζε, δεν ήταν σαν τον Νιλικινα . Πιστεύω κι εγώ θα μείνει στο τέλος.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικό να υπάρχει ένας εξορθολογισμός του μπατζετ. Πέρυσι είχαμε 18 παίκτες και υπολογίζονταν οι 11-12 . Δόθηκαν και πολλά λεφτά λόγω του φ4 που έγινε στο ΟΑΚΑ. Φέτος δεν θα δοθούν τα περσινά χρήματα ιδίως σε παίκτες που δεν θα πολύ παίζουν απ' ότι φαίνεται.
Και εγώ θεωρώ λίγα τα χρήματα για τον παπ. Εκτός από σημαία ήταν και παίκτης που έπαιζε, δεν ήταν σαν τον Νιλικινα . Πιστεύω κι εγώ θα μείνει στο τέλος.
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Βετακης ειναι καλα πληροφορημενος σχετικα με κατι Μελαγιες αλλα επειδη δεν ειναι και ακριβως ουδετερος ρεπορτερ οπως θελει να παρουσιαζεται, κραταω μια πισινη...SbioTech έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 9:24 amΤο πρόβλημα δεν είναι ο αρχηγός. Έτσι η αλλιώς για 200χ δεν χαλάει το ντιλ
Ο Τάιλερ χθες βγήκε ρεπορταζ οτι οι απαιτήσεις του είναι 3.5Μ
Τέτοια χρήματα δεν θα του τα δώσουν οι Αφοί. Οκ θα μείνει με το +1, και ελπίζω να παίξει για το συμβόλαιο του. Αλλα ξέροντας τη ψυχοσύνθεση του απο προηγούμενα, τον βλέπω να αγχώνεται, να θέλει να παίζει 30λ με ποικιλίες κοκ....
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εμένα παράξενο μου ακούγεται, ξέρει ότι δεν θα τα πάρει και μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να του τα δίνει και άλλη ομάδα.Heisenberg έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 10:28 amΣιγα μην ζητησε 3,5 ο Ντορσευ. προσπαθουν να δημιουργησουν κλιμα.
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό πιστεύω κι εγώ με τα 400 που ακούστηκαν για Παπ. Άλλωστε όπως είπε ο ατζέντης του δεν έχει γίνει συνάντηση. Από που ξέρανε το ποσό οι ΑΡΔ; Τους πήρε κάποιος από τους αφους και είπε "θα δώσω στον Παπ πιο λίγα από το Λάρι";Heisenberg έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 10:28 amΣιγα μην ζητησε 3,5 ο Ντορσευ. προσπαθουν να δημιουργησουν κλιμα.
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Ντορσει 3 μπορει να παει μονο απο ΠΑΟ οχι γιατι ειναι ορθολογικη επιλογη αλλα οπως ξερουμε ο Γιαννακοπουλος θα κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ νικες απνενατι στον αιωνιο ακομα και αν οι παικτες πληρωνονται τρελη υπεραξια.
Αν θελει να εκβιασει ετσι την ομαδα καλως να ορισει. Βαζεις τον Φουρνιε βασικη πενταδα και να δουμε αν θα αξιωνει 3 μυρια του χρονου.
Αν θελει να εκβιασει ετσι την ομαδα καλως να ορισει. Βαζεις τον Φουρνιε βασικη πενταδα και να δουμε αν θα αξιωνει 3 μυρια του χρονου.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
5 μυρια θα του δωσει ο δπγ αν ειναι να του δωσει υλικο για 5-6 ινστα στορις!Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 10:40 amΚι εμένα παράξενο μου ακούγεται, ξέρει ότι δεν θα τα πάρει και μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να του τα δίνει και άλλη ομάδα.Heisenberg έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 10:28 amΣιγα μην ζητησε 3,5 ο Ντορσευ. προσπαθουν να δημιουργησουν κλιμα.
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θέλει ο Τάιλερ τα παραπάνω χρήματα που όντως μπορεί να του δώσει ο ΔΠΓ, απλώς για το διαβατήριο ας πάει να παίζει 7 λεπτά Ευρωλίγκα. Εκτός κι αν πιστεύει πως ο Ναν θα παίζει κάτω από 20άλεπτο και τον Μπαντιό ο Ομπράντοβιτς τον πήρε για διακοσμητικό.
Προσωπικά πιστεύω θα ανανεώσει και όλος ο ντόρος είναι για να πάρει ένα δυνατό συμβόλαιο.
Προσωπικά πιστεύω θα ανανεώσει και όλος ο ντόρος είναι για να πάρει ένα δυνατό συμβόλαιο.
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι απιστευτο παντως ποσο ηλεκτρονικο μελανι χυνεται τσαμπα επειδη οι ρεπορτερ απλα υποχρεουνται να γραφουν κατι, ειτε ξερουν τι συμβαινει ειτε (συνηθως) οχι.
Εκανα το λαθος να διαβασω ενα αρθρο στο gazzetta περι Ντορσει που δε λεει κυριολεκτικα απολυτως τιποτα καινουργιο παρα μονο δημιουργικες ασαφειες. Θα μπορουσα ανετα να το εχω γραψει κι εγω ή οποιοσδηποτε εδω μεσα μονο που αυτος που το γραψε πληρωθηκε.
Εκανα το λαθος να διαβασω ενα αρθρο στο gazzetta περι Ντορσει που δε λεει κυριολεκτικα απολυτως τιποτα καινουργιο παρα μονο δημιουργικες ασαφειες. Θα μπορουσα ανετα να το εχω γραψει κι εγω ή οποιοσδηποτε εδω μεσα μονο που αυτος που το γραψε πληρωθηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redcard την Κυρ Ιουν 28, 2026 12:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο