Ο Σλούκας έχει 3 χρόνια που έφυγε και την 1η του χρόνια στον αιώνιο πήρε Euroleague.Ο Ολυμπιακός έπρεπε να περάσουν επιπλέον 2 χρόνια για να κατακτησει την Euroleague.Γνωριζεις εσύ συγκεκριμενα αν έμενε ο Σλούκας αυτά τα 3 χρόνια τι θα είχε γίνει?Αν θα είχε βοηθήσει στην κατάκτηση τα 2 προηγούμενα χρόνια?Θα σε χάλαγε στα κρίσιμα σημεία του αγώνα εκεί που η μπάλα καίει να έχεις τον καλύτερο decision maker της Euroleague?Jeight έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 2:14 pmΗ φυγη του Σλουκα δεν κοστισε ευρωλιγκες γιατι πολυ απλα δεν τις πηρε ως πρωτο βιολι εδω. Επισης οι ελληνοποιησεις δημιυργουν πλεονεκτημα για καθε ομαδα. Ο ΠΑΟ που τοσα χρονια εκανε τον θεματοφυλακα του ελληνικου μπασκετ πηγε και εκλεισε τον φαλ.MOZZARTDR έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2026 2:01 pm
Φίλε μου μιλάς εκ του ασφαλούς έχοντας ελληνοποιήσει του Ουόκαπ εν μια νυκτί,έχεις Βεζένκοβ που παίζει εθνική Βουλγαρίας αλλά λογίζεται ως Έλληνας,πηγές να ελληνοποιήσεις τον Φάλ ήταν στο τελευταίο στάδιο η διαδικασία.Δε λέω και εγώ αν ήμουν στη θέση σου το ίδιο θα έκανα για να έχω μια ομάδα ανταγωνιστική.Για τον Σλούκα που ανέφερες αν πιστεύεις ότι μπορεσες να τον αντικαταστήσεις και βρήκες αντίστοιχο decision maker και όλα τα χαρακτηριστικά που έχει τότε μάλλον γελιέσαι οικτρά ή δεν μπορείς να αναγνωρίσεις την προσφορά που είχε τόσα χρόνια στην ομάδα.Τελος για τον Ντόρσεϊ αν πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις ισάξιο ή καλύτερο του και με ελληνικό διαβατήριο τότε μην τον ανανεώνεις.Δυστυχως το οικονομικό είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης και είναι υποκειμενικό όμως έτσι είναι η αγορά το να κάνουμε.
Ουτε ο Γουοκαπ ουτε ο Ντορσει αξζουν 3 μυρια. Αν τα δωσεις τωρα ο Μοντερο οταν ειναι να υπογραψει νεο συμβολαιο θα ζητησει 4. Πρεπει να υπαρχουν ισορροπιες. Ας χασω και ευρωλιγκες, δεν με νοαιζει.
Όταν δηλαδή η ομάδα κόλλησε στο Βερολίνο και ξεκίνησε πολύ άσχημα το παιχνίδι με τη Ρεάλ(10-28 στην 1η περίοδο) θεωρείς ότι δεν θα μπορούσε να βοηθήσει σε καλύτερη οργάνωση στο pick &roll?Ότι δεν θα βοηθούσε περισσότερο στο κομμάτι της δημιουργίας και να βγουν εύκολα καλάθια τότε που η επίθεση κολλάει?Αν θυμάσαι σε εκείνο τον αγώνα η Ρεάλ είχε παίξει και ζώνη και άφηνε τον Ουόκαπ να σουτάρει,όπως επίσης να τον παίζουν under στο σκρίν γιατί δεν έχει το εν κινήσει σουτ.Αν εκεί είχες τη δυνατότητα να τον κάνεις αλλαγή και έχεις μέσα τον Σλούκα δεν θα ήταν καλύτερα?Ότι γενικά δεν θα μπορούσε να βοηθήσει με την ηγετική του φυσιογνωμία και εμπειρία?
Εσύ αν ήσουν στη θέση του Παναθηναϊκού θα τον έκλεινες τον Φάλ ή θα έλεγες ότι δεν είναι δίκαιο και σωστό να πάρεις έναν παίκτη που ελληνοποιειται?Δυστυχώς αν είχες αυτή τη λογική τότε δεν έκανες Ουοκαπόπουλο γιατί θα είχες ηθική.
Τέλος όπως πολύ σωστά έγραψε και ο προηγούμενος συμφορουμιτης ότι Φάλ έφυγε και σωστά έπραξε η ομάδα γιατί για 4ο παίκτη δεν μπορείς να δίνεις 1,7εκ το χρόνο,Ο Λαρετζάκης απ'οτι φαίνεται κουνάει μαντήλι για Άρη,ο Παπανικολάου απ'οτι είπε θέλει να παίξει αλλά 2 χρόνια χωρίς όμως να είσαι σίγουρος αν προκύψει κάτι και σταματήσει πρόωρα,με Ουόκαπ στα 33.Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν υπάρχει πολυτέλεια να χάσεις άλλον ένα παίκτη και μετά να ψάχνεις ελληνικό διαβατήριο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο