Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 28, 2026 6:46 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2026 6:37 pm
MOZZARTDR έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2026 6:34 pm

Μα εδώ έφτασε στον τελευταίο του χρόνο και ακόμα δεν τον έχεις φωνάξει για αναπροσαρμογή και επέκταση.Εισαι σίγουρος ότι αν δεν το έκανε θέμα θα τον φωναζες ή θα έλεγες όλα καλά ας κερδίσω άλλον έναν χρόνο με αυτές τις απολαβές και μετά τον φωνάζω?
αν δεν εβγαινε να τα πει δημοσια ακομα στο περιμενε θα τον ειχαν
IMG_20260628_184549.jpg

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιουν 28, 2026 7:26 pm

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2026 6:46 pm
τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2026 6:37 pm

αν δεν εβγαινε να τα πει δημοσια ακομα στο περιμενε θα τον ειχαν
IMG_20260628_184549.jpg
Εικόνα

tarp7

champion
Reactions:

Κυρ Ιουν 28, 2026 7:53 pm

Δεν νομίζω οτι τους παίκτες τους συμφέρει το τελευταίο χρονο του συμβόλαιο τους να μην παίξουν καλά η να κάνουν κόλπα. Στο κάτω κάτω δεν υπέγραψαν με το ζόρι τα συμβόλαια τους .

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιουν 28, 2026 8:04 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2026 6:33 pm
MOZZARTDR έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2026 6:30 pm

Μόνος σου το είπες ότι είναι η εξαίρεση γιατί είναι δεμένος με την ομάδα για σκέψου άλλοι παίκτες που δεν σκέφτονται το ίδιο?Το πιθανότερο είναι ότι θα άλλαζαν ομάδα αν τους προσέφερε περιοοστερα χρήματα.Ολα αυτά κατά κάποιο τρόπο τα προλαβαίνεις αν θέλεις τη γνώμη μου.Δεν περιμένεις να σηκώσεις την Euroleague να τελειώσει η χρονιά να φτάσει το συμβόλαιο στον τελευταίο χρόνο και μετά να τους φωνάζεις για να δεις πως μπορεί να βρεθεί λύση να μείνουν.Τωρα είναι αργά για ναην πληρώσεις υπεραξία γιατί έχει ήδη πάρει αξία ο παίκτης λόγω κατακτήσεις Euroleague και λόγο της εξαιρετικής του πορείας φέτος και επίσης έχει δει πόσα χρήματα έχετε προσφέρει σε ΜακΙντάιρ και Μοντέρο και σου λέει γιατί να μην ζητήσω και εγώ που έχω και το ελληνικό διαβατήριο.
καλα τον μοντερο τον επιασαν κοροιδο
σιγουρα αν κανει καλη χρονια φετος θα τους ζητησει μεγαλη αναπροσαρμογη του χρονου
Κατσε να ανακοινωθει πρωτα γιατι μοντερο ακουμε κ μοντερο δεν βλέπουμε! :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

tarp7 έγραψε:
Δεν νομίζω οτι τους παίκτες τους συμφέρει το τελευταίο χρονο του συμβόλαιο τους να μην παίξουν καλά η να κάνουν κόλπα. Στο κάτω κάτω δεν υπέγραψαν με το ζόρι τα συμβόλαια τους .
απο ιανουριο του 27 μπορουν να υπογραψουν αλλου
θα το κανουν και μετα πεταξε το πουλακι
δεν θα περιμενουν να παει 30 ιουνιου 2027 να ληξει το συμβολαιο με οσφπ για να υπογραψουν/συμφωνησουν με αλλη ομαδα θα το εχουν κανει απο ιανουαριο

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 28, 2026 8:05 pm

Rivers15 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2026 6:33 pm

καλα τον μοντερο τον επιασαν κοροιδο
σιγουρα αν κανει καλη χρονια φετος θα τους ζητησει μεγαλη αναπροσαρμογη του χρονου
Κατσε να ανακοινωθει πρωτα γιατι μοντερο ακουμε κ μοντερο δεν βλέπουμε! :mrgreen:
εχει υπογραψει μην αγχωνεσαι τιποτα διαδικαστικα θα ειναι

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Κυρ Ιουν 28, 2026 8:06 pm

τουλουμπα έγραψε:
tarp7 έγραψε:
δεν θα περιμενουν να παει 30 ιουνιου 2027 να ληξει το συμβολαιο με οσφπ για να υπογραψουν/συμφωνησουν με αλλη ομαδα θα το εχουν κανει απο ιανουαριο
Αυτό ισχύει στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ δεν ισχύει, αλλο που το κάνουν. Απαγορεύεται πριν τη λήξη συζήτηση με εντός συμβολαίου παικτη στο μπάσκετ

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Ιουν 28, 2026 8:12 pm

SbioTech έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2026 8:06 pm
τουλουμπα έγραψε:

Αυτό ισχύει στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ δεν ισχύει, αλλο που το κάνουν. Απαγορεύεται πριν τη λήξη συζήτηση με εντός συμβολαίου παικτη στο μπάσκετ
τιποτα δεν απαγορευεται
μπορεις να υπογραψεις οτι θες με οποιον θες απλα η ημερομηνια που θα ισχυει θα ειναι το τελος του προηγουμενου σου συμβολαιο
και ο πητερς και ο σορτς και ο μοντερο και εκατονταδες αλλοι αυτο εκαναν και κανουν
απο ιανουριο οσα συμβολαια ληγουν εχουν θα συμφωνησει με αλλες ομαδες κανεις δεν περιμενει να ληξουν τα παλια τους συμβολαια

προφανως μιλαμε για παιχτες που εχουν ζητηση δεν μιλαμε για λαρετζακιδες και ντιλικινες
ε αυτοι μπορει να περιμενουν και το καλοκαιρι για να βρουν ομαδα

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Mood:

Κυρ Ιουν 28, 2026 8:36 pm

Μια παράμετρος περί walkup που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί.

Στο φετινό παιχνίδι με τον Ερυθρό (12ΦΕΒ) έπεσε πολύ μανούρα από τον Κόντυ προς το Walkup. Δε θυμάμαι αν τότε είχαν αρχίσει να ακούγονται φήμες, αλλά μου είχε κάνει πολύ εντύπωση γιατί ήταν ξεκάρφωτη, σε φάση "τι προσπαθεί να κάνει τώρα αυτός, προσπαθεί να δείξει ότι είναι καλύτερος σε μελλοντικούς εργοδότες προπονητές?"

Δε θα με παραξένευε αν το πρόβλημα του Walkup δεν είναι τόσο ότι παίρνει λίγα λεφτά, αλλά ότι συγκεκριμένα έρχεται ο CMM με τα διπλά για να τον αντικαταστήσει.

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Ιουν 28, 2026 8:58 pm

plo koon έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2026 8:36 pm
Μια παράμετρος περί walkup που δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί.

Στο φετινό παιχνίδι με τον Ερυθρό (12ΦΕΒ) έπεσε πολύ μανούρα από τον Κόντυ προς το Walkup. Δε θυμάμαι αν τότε είχαν αρχίσει να ακούγονται φήμες, αλλά μου είχε κάνει πολύ εντύπωση γιατί ήταν ξεκάρφωτη, σε φάση "τι προσπαθεί να κάνει τώρα αυτός, προσπαθεί να δείξει ότι είναι καλύτερος σε μελλοντικούς εργοδότες προπονητές?"

Δε θα με παραξένευε αν το πρόβλημα του Walkup δεν είναι τόσο ότι παίρνει λίγα λεφτά, αλλά ότι συγκεκριμένα έρχεται ο CMM με τα διπλά για να τον αντικαταστήσει.
Δεν νομίζω αν θυμάσαι Μπαρτζώκας και Τζόουνς παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αυτά θεωρώ είναι στα πλαίσια του αγώνα(νεύρα και έντασης της στιγμής) απλά οι φίλαθλοι αρέσκονται στο να τα διογκώνουν

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Κυρ Ιουν 28, 2026 9:23 pm

MOZZARTDR έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2026 5:46 pm
Απο την άλλη ίσως να είναι μια ευκαιρία να παίξουν περισσότερο Έλληνες παίκτες και με αυτόν τον τρόπο να γίνουν καλύτεροι και να αναδειχθούν.
Εμένα πάλι μου φαίνεται πως θα καταντήσει το πρωτάθλημα σαν τα παράθυρα των εθνικών ομάδων και θα απαξιωθεί ακόμα περισσότερο αν δεν χαλαρώσουν οι περιορισμοί.

Γενικά όταν μειώνεις/στρεβλώνεις τον ανταγωνισμό συνήθως πέφτει η ποιότητα.

Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Ιουν 28, 2026 9:27 pm

See you soon my brother lets make history είπε ο Μοντέρο στον McIntyre μήπως απόψε κληρώνει;😍😍😍

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Κυρ Ιουν 28, 2026 9:41 pm

Kostas89 έγραψε:
Κυρ Ιουν 28, 2026 9:27 pm
See you soon my brother lets make history είπε ο Μοντέρο στον McIntyre μήπως απόψε κληρώνει;😍😍😍
Που το είπε αυτό;

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Ιουν 28, 2026 9:44 pm

https://www.sport24.gr/basket/panellini ... o-final-8/

Μην τσιμπατε για τον μελλοντικο ελληνικο κορμο της ομάδας καθως ο μελλοντικος προπονητης της (σε μια τριετια) το χει δουλεψει εδω και κάτι χρονια το θεμα. 3 Διαβατηρια σας εχει ετοιμασει οχι . (Και αλλα 3 για την γυναικεια ομαδα)

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Κυρ Ιουν 28, 2026 9:58 pm

Στο Χ εχει γινει χαμος , εκανε live o montero και απαντησε στον Μακινταιρ το παραπανω που εγραψε ο φιλος. "θα σε δω συντομα, ας γραψουμε ιστορια".

Αντε ελατε πακταραδες μου!!!

εντωμεταξυ σε αλλη φαση του εχουν στειλει το "ακους βαζελα" και το διαβαζει live ο μοντερο
και λεει "δεν ξερω τι σημαινει αυτο" πολυ γελιο!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Κυρ Ιουν 28, 2026 10:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”