2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Johnzaro

junior
Reactions: 56
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 15, 2021 12:55 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Μαρ 15, 2021 12:35 pm
Johnzaro έγραψε:
Δευ Μαρ 15, 2021 8:15 am

Μου αρέσουν πολύ και τα δύο ρόστερ, αλλά θα έκανα κάποιες αλλαγές για να τελειοποιηθούν κατά την άποψή μου. Ο Πάνγκος, συμφωνώ, μαζί σου είναι ακριβώς αυτός που ψάχνουμε, πασάρει εξαιρετικά, σουτάρει εξαιρετικά και γενικότερα αν μείνει υγιής είναι ίσως στα 4-5 καλύτερα playmaker στην Ευρώπη. Δε μου αρέσει όμως ο Μπρέι και ειδικά ως playmaker. Συμφωνώ με τον Tracy Mac πάνω σε αυτό το θέμα, ο Μπρεί δεν κάνει για το υψηλότερο επίπεδο και σαν playmaker νομίζω ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Χαρακτηριστικά θυμάμαι το ματς με τον Κολοσσό, όπου χρησιμοποιήθηκε περισσότερο σαν playmaker, συνέχεια του έφευγε η μπάλα από τα χέρια και δεν έβγαζε μεγάλη σιγουριά. Δε μου λέει κάτι ότι σουτάρει με μεγάλο ποσοστό από το τρίποντο, επειδή σχεδόν συνέχεια σουτάρει τελείως μόνος του, κάτι που δεν θα έχει την ευκαιρία να κάνει στην Euroleague. Ο Σαντ-Ροος με ελληνικό διαβατήριο, και παίζοντας στην κανονική του θέση, θα μου άρεσε πολύ. Αν όμως δεν πάρει ελληνικό διαβατήριο, δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα ήθελα να μείνει στην ομάδα ή θα τον άλλαζα με έναν σουτέρ. Βέβαια σε αυτό το ρόστερ, υπάρχει και ο Πάνγκος και ο Νέντο και ο Λαντέιλ, οπότε μάλλον κλίνω προς το πρώτο σενάριο.

Οπότε για εμένα έτσι θα ήταν ιδανικό:

Pangos , Smith , (Παπαδακης)
Nedovic , SantRoss , Bochoridis
Hejonia , Papapetrou , (Ματζουκας)
Mitoglou , White , Bentil
Papagiannis , Landale

Η μόνη αλλαγή που έκανα είναι ότι αντικατέστησα τον Μπρει από τον Σμιθ, ο οποίος φαίνεται μεγάλο λαβράκι και νομίζω είναι καιρός να ψωνίσουμε κι εμείς από την εξαιρετική Λούντβινσμπουργκ, η οποία έχει προσφέρει παίκτες, οι οποίοι στέκονται αξιοπρεπέστατα στο υψηλότερο επίπεδο, όπως ο Γουόκαπ και ο Γουάιλερ-Μπαμπ.
Καταλαβαίνω το point σου, δεν μπορω να το εξηγήσω ακόμα αλλα προσωπικά μαρεσει ο Μπρει (πιστεύω αρέσει και στον Κατας) , θέλω να τον δω λίγο ακόμα αλλα θεωρω μεχρι στιγμής οτι θα μπορει να δωσει πραγματάκια στην ευρωλιγκα. Ανεξαρτήτως της περίπτωσης Μπρει η ένσταση μου με τη δική σου ένσταση ειναι οτι αν ο ΣαντΡος δεν παρει ελληνικό διαβατήριο, τοτε προκύπτουν 8 ξενοι, από όλους αυτούς λοιπον ποιον δεν θα κρατούσες? Μπεντιλ ή ΣαντΡος? Αυτή η ομαδα θα χει περισσότερο ανάγκη από 4αρι ή απο 2αρι? Το άλλο μου θεμα ειναι οτι και Σμιθ και ΣαντΡος και Παπαπετρου και Μήτογλου στην ίδια ομάδα, σαν να μαζεύονται πολλοί μέτριοι σουτερ, συνεπώς θα θελα ενας εκ των δύο ΣαντΡος/Σμιθ να αλλαζε με κάποιον πιο 3&D.

Τέλος για την αμυνα μας με Παγκος και Νεντο, αφού βγήκε του Τσαβι με Παγκος και Μπαρον νομιζω δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν δούμε άλλωστε και το ματς με τη μακαμπι (που δεν θα πρέπει να αποτελει αυτοτελές κριτήριο για συμπεράσματα) είχαμε ένα σχήμα με Ρος-Μαριο-Παπι-Ουαιτ-Μητο κι άλλο ενα με Μακ-Μποχω-Μαριο-Μπεντιλ-Παπατζον , δεν παίζαμε μονιμα με ψηλό σχήμα δηλαδη και μας βγήκε, δεν χρειάζεται λοιπον κι οι 12 παιχτες μας να είναι τοπ αμυντικοί.
Όπως είπα και πριν, δε θέλω να μείνει ο Μπρει για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο μου ποστ. Όμως αν μείνει θα τον ήθελα σαν δυάρι και όχι σαν άσο, δεν έβγαζε μεγάλη σιγουριά στον άσο. Αν δεν πάρει ελληνικό διαβατήριο ο Σαντ-Ροος, που είναι και το πιο πιθανό, δεν θα κρατούσα τον Σαντ-Ροος λόγω των πολλών παικτών ίδιου στυλ που μαζεύονται σε αυτές τις θέσεις. Πάντως δεν πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα έχει πρόβλημα στο σουτ γιατί οι Μάριο, Πάνγκος και Νέντο σουτάρουν αξιοπρεπέστατα, ενώ βοηθάνε σημαντικά και οι Γουάιτ και Λαντέιλ. Δηλαδή η μόνη αλλαγή που θα έκανα θα ήταν αν αλλάξω τον Μπρεί με τον Σαντ-Ροος, αλλά ιδανικά εκεί θα ήθελα τον Cordinier.

Υ.Γ: Τον Μπρέι στην καλύτερη τον βλέπω σαν μέτριο ρολίστα στην Ευρωλίγκα, ο οποίος στην καλύτερη θα παίζει 12-13 λεπτά και δε θα κάνει ούτε κάτι θετικό ούτε κάτι αρνητικό, θα περνάει απαρατήρητός.

Υ.Γ.2: Αν είχατε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε Πάνγκος και Μπόλντγουιν ποιον θα παίρνατε (θεωρητικά θα αμείβονται με τον ίδιο μισθό)

Υ.Γ3: Αν είχατε 1-1,5 εκατομμύρια για σέντερ ποιον θα παίρνατε;

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2465
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 15, 2021 1:11 pm

Johnzaro έγραψε:
Δευ Μαρ 15, 2021 12:55 pm
JohnnyPao έγραψε:
Δευ Μαρ 15, 2021 12:35 pm

Καταλαβαίνω το point σου, δεν μπορω να το εξηγήσω ακόμα αλλα προσωπικά μαρεσει ο Μπρει (πιστεύω αρέσει και στον Κατας) , θέλω να τον δω λίγο ακόμα αλλα θεωρω μεχρι στιγμής οτι θα μπορει να δωσει πραγματάκια στην ευρωλιγκα. Ανεξαρτήτως της περίπτωσης Μπρει η ένσταση μου με τη δική σου ένσταση ειναι οτι αν ο ΣαντΡος δεν παρει ελληνικό διαβατήριο, τοτε προκύπτουν 8 ξενοι, από όλους αυτούς λοιπον ποιον δεν θα κρατούσες? Μπεντιλ ή ΣαντΡος? Αυτή η ομαδα θα χει περισσότερο ανάγκη από 4αρι ή απο 2αρι? Το άλλο μου θεμα ειναι οτι και Σμιθ και ΣαντΡος και Παπαπετρου και Μήτογλου στην ίδια ομάδα, σαν να μαζεύονται πολλοί μέτριοι σουτερ, συνεπώς θα θελα ενας εκ των δύο ΣαντΡος/Σμιθ να αλλαζε με κάποιον πιο 3&D.

Τέλος για την αμυνα μας με Παγκος και Νεντο, αφού βγήκε του Τσαβι με Παγκος και Μπαρον νομιζω δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν δούμε άλλωστε και το ματς με τη μακαμπι (που δεν θα πρέπει να αποτελει αυτοτελές κριτήριο για συμπεράσματα) είχαμε ένα σχήμα με Ρος-Μαριο-Παπι-Ουαιτ-Μητο κι άλλο ενα με Μακ-Μποχω-Μαριο-Μπεντιλ-Παπατζον , δεν παίζαμε μονιμα με ψηλό σχήμα δηλαδη και μας βγήκε, δεν χρειάζεται λοιπον κι οι 12 παιχτες μας να είναι τοπ αμυντικοί.
Όπως είπα και πριν, δε θέλω να μείνει ο Μπρει για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο μου ποστ. Όμως αν μείνει θα τον ήθελα σαν δυάρι και όχι σαν άσο, δεν έβγαζε μεγάλη σιγουριά στον άσο. Αν δεν πάρει ελληνικό διαβατήριο ο Σαντ-Ροος, που είναι και το πιο πιθανό, δεν θα κρατούσα τον Σαντ-Ροος λόγω των πολλών παικτών ίδιου στυλ που μαζεύονται σε αυτές τις θέσεις. Πάντως δεν πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα έχει πρόβλημα στο σουτ γιατί οι Μάριο, Πάνγκος και Νέντο σουτάρουν αξιοπρεπέστατα, ενώ βοηθάνε σημαντικά και οι Γουάιτ και Λαντέιλ. Δηλαδή η μόνη αλλαγή που θα έκανα θα ήταν αν αλλάξω τον Μπρεί με τον Σαντ-Ροος, αλλά ιδανικά εκεί θα ήθελα τον Cordinier.

Υ.Γ: Τον Μπρέι στην καλύτερη τον βλέπω σαν μέτριο ρολίστα στην Ευρωλίγκα, ο οποίος στην καλύτερη θα παίζει 12-13 λεπτά και δε θα κάνει ούτε κάτι θετικό ούτε κάτι αρνητικό, θα περνάει απαρατήρητός.

Υ.Γ.2: Αν είχατε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε Πάνγκος και Μπόλντγουιν ποιον θα παίρνατε (θεωρητικά θα αμείβονται με τον ίδιο μισθό)

Υ.Γ3: Αν είχατε 1-1,5 εκατομμύρια για σέντερ ποιον θα παίρνατε;
Για Κορντινιερ που λες όντως και μενα μαρεσει ως παιχτης, βεβαια θα προτιμουσα το μπακαπ 2αρι μας να μπορει να παιξει και στο 1 (οπως κάνουν οι Μπρει και ΣαντΡος) σε περίπτωση που τραυματιστεί καποιο απτα πλειμεικερ μας. Στο ερώτημα για Παγκος ή Μπαλντουιν, ΞΕΚΑΘΑΡΑ Παγκος χωρις δεύτερη σκέψη κι αν είχα 1,5 εκατ για σεντερ θα εδινα τα 700χιλ σε Λαντειλ ή Τζεκιρι οπως εχω ξαναπεί και τα αλλα 800 θα τα βαζα για γκαρντ (στους κοντούς κρίνεται το μπασκετ πλεον).

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μαρ 15, 2021 6:33 pm

πρεπει να παρουμε καλο ασσο!δε γινεται...πανκος χενρι γουοκαπ αν κ οι 2 τελευταιοι δεν εχουν καλο τριποντο κ ο γουοκαπ ειναι παρα πολυ καλοι παιχτες!καποιον απο αυτους με πανκος αν κ δυσκολαα ο καλυτερος!τωρα ο μπρει δεν ειναι ασσος μου το χαλαει λιγο αλλα τι να κανουμε αφου το κλεισαν!επισης σεντερ μαρεσει ο λαντειλ γιατι σουταρει κιολας αλλα θελουμε ψηλο να μπορει στις αλλαγες να μαρκαρει κοντους γρηγορους!ισως ενα 4αρι πιο αθλητικο με γρηγοροτερα ποδια να ηταν μια λυση!για να δουμε τι θα φερουν

1
1 Εικόνα
Johnzaro

junior

Δευ Μαρ 15, 2021 7:55 pm

Αν μπορούσατε να διαλέξετε έναν παίκτη από αυτήν τη δεξαμενή παικτών, ποιον θα διαλέγατε: (Τα συμβόλαια αυτών των παικτών λήγουν το καλοκαίρι ή υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποδεσμευτούν ).

Χένρι, Μπόλντγουιν, Πάνγκος, Γιόβιτς, Έρικ Μακκόλουμ, Σβεντ Μίσιτς, Λο, Γκρέιντζερ, Λόιντ, Γκριγκόνις, Ντόρσει, Τζέιμς, Μονροέ, Γερέμπκο, Πολονάρα, Ρέινολτς, Γουόκαπ, Πάντερ, Μπράουν, Κάλινιτς, Γουίλιαμς, Μίκι, Λαπροβίτολα, Χίλιαρντ, Φαλ, Φόιγκτμαν, Μπούκερ, Κόουλ, Γιαμπουσέλε, Άντερσον, Ντόρσει, Λαντέιλ*

Καλό θα ήταν να ταίριαζαν αυτοί οι παίκτες με το υπόλοιπο ρόστερ και να κάνουμε τις επιλογές μας βασιζόμενοι στο ότι οι Μάριο, Νέντο, Ιωάννης και Ντίνος θα ανανεώσουν.

Κάνοντας την αρχή θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός και ρεαλιστικός γίνεται για την επιλογή γκαρντ, αφού δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε Μίσιτς ή Σβεντ, οπότε θα έπαιρνα κάποιον ανάμεσα στους Πάνγκος, Χένρι, Μπόλντγουιν, Γουόκαπ, με σειρά προτεραιότητας. Όπως διάβασα σήμερα, προσπαθούμε ήδη να κλείσουμε τον βασικό μας πλειμέικερ για του χρόνου, ο οπόιος αυτήν τη σεζόν έπαιξε στην Ευρωλίγκα και το συμβόλαιο του λήγει, αν μάθω όνομα θα σας το μεταφέρω ( και πάλι δεν μπορώ να εγγυηθώ για την εγκυρότητα των πηγών μου ).

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2565
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Μαρ 15, 2021 8:30 pm

Johnzaro έγραψε:
Δευ Μαρ 15, 2021 7:55 pm
Αν μπορούσατε να διαλέξετε έναν παίκτη από αυτήν τη δεξαμενή παικτών, ποιον θα διαλέγατε: (Τα συμβόλαια αυτών των παικτών λήγουν το καλοκαίρι ή υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποδεσμευτούν ).

Χένρι, Μπόλντγουιν, Πάνγκος, Γιόβιτς, Έρικ Μακκόλουμ, Σβεντ Μίσιτς, Λο, Γκρέιντζερ, Λόιντ, Γκριγκόνις, Ντόρσει, Τζέιμς, Μονροέ, Γερέμπκο, Πολονάρα, Ρέινολτς, Γουόκαπ, Πάντερ, Μπράουν, Κάλινιτς, Γουίλιαμς, Μίκι, Λαπροβίτολα, Χίλιαρντ, Φαλ, Φόιγκτμαν, Μπούκερ, Κόουλ, Γιαμπουσέλε, Άντερσον, Ντόρσει, Λαντέιλ*

Καλό θα ήταν να ταίριαζαν αυτοί οι παίκτες με το υπόλοιπο ρόστερ και να κάνουμε τις επιλογές μας βασιζόμενοι στο ότι οι Μάριο, Νέντο, Ιωάννης και Ντίνος θα ανανεώσουν.

Κάνοντας την αρχή θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός και ρεαλιστικός γίνεται για την επιλογή γκαρντ, αφού δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε Μίσιτς ή Σβεντ, οπότε θα έπαιρνα κάποιον ανάμεσα στους Πάνγκος, Χένρι, Μπόλντγουιν, Γουόκαπ, με σειρά προτεραιότητας. Όπως διάβασα σήμερα, προσπαθούμε ήδη να κλείσουμε τον βασικό μας πλειμέικερ για του χρόνου, ο οπόιος αυτήν τη σεζόν έπαιξε στην Ευρωλίγκα και το συμβόλαιο του λήγει, αν μάθω όνομα θα σας το μεταφέρω ( και πάλι δεν μπορώ να εγγυηθώ για την εγκυρότητα των πηγών μου ).
Αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, σε λογικά πάντα πλαίσια παίρνεις Πάνγκος ή Γουόκαπ.
Χένρι και Μπόλντγουιν για διαφορετικούς λόγους δεν ταιριάζουν δυστυχώς.

Επίσης ευχαρίστως θα αντάλλαζα Νέντοβιτς με Ντόρσει

0
JohnnyPao

champion

Δευ Μαρ 15, 2021 9:58 pm

Θεωρητικά είναι πράγματι πολύ πιο ορθολογικο μπασκετικα να αλλάξεις Νεντοβιτς με Ντορσει αλλα τι να κάνουμε που ο Σέρβος είναι καψούρα... ας επιλέξουμε αυτον που θα ζητήσει λιγότερα τέλος πάντων. Παντως μην πιστεύετε ότι ο Ντορσει είναι κανας παιχτης που παιρνει κατά πολύ λιγότερο "τρελες" επιλογες στην επίθεση απτον Νεντο (κι έχει και μικρότερο ταλέντο) , η μεγάλη τους διαφορά βεβαια ειναι η αμυνα.

Για κάποιο λόγο έχω τη διαίσθηση οτι Γουολκαπ, Χενρυ, Μπαλντουιν δεν θα ταιριάξουν στην ομαδα μας κι αυτο επειδή είναι μέτριοι σουτερ. Στις ομάδες τους έχουν γυρω τους παιχτες που τα στάζουν: Γκριγκονις, Λεκα, Μιλακνις, Χειζ ο Γουολκαπ. Βιλντοζα, Γκιετραιτις, Πίτερς ο Χενρυ. Λουσιτς, Ζιπσερ και Σίλει ο Μπαλντουιν. Απο τη στιγμη που σε εμας ηρθε ο Χεζονια ειδικα και δεν έχουμε χώρο για 3/2αρι σουτερ θα πρέπει να χει σουτ (περα απο πασα) σιγουρα ο ασος μας. Για αυτο εχω κολλήσει με τον Παγκος, θα του δινα οσα θελει για να ερθει κι ας κόψουμε απο αλλού.

ΥΓ. Ο Πολοναρα ανανέωσε με τη μπασκονια.
ΥΓ1. Λεμε να μείνουν και ο Ουαιτ και ο Μπεντιλ, ο πρώτος παιρνει φετος 300χιλ κι επειδή κάνει καλή σεζόν θα ζητήσει σιγουρα 400, ο δεύτερος παιρνει 200χιλ κι επειδή κι αυτος ειναι βελτιωμένος θα ζητήσει σιγουρα 300. Γιατί δεν δίνουμε αυτα τα 700χιλ σε εναν Ναιτζελ Χειζ να τελειώνουμε? Τοσο καιρο δεν λεμε να επιλέξουμε ποιότητα πάνω απο ποσότητα?

0
giorgos45

a1greece

Δευ Μαρ 15, 2021 10:18 pm

θα συμφωνησω σε ολα!ολα για ολα πανκος κ εννοειται γιατι να δωσω σε 2 μετριους παιχτες που δε μπορεις μαυτους τους 2 να κανεις το βημα παραπανω αλλα σε 1 καλο 4αρι να με ανεβασει!

1
1 Εικόνα
Johnzaro

junior

Δευ Μαρ 15, 2021 10:35 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Μαρ 15, 2021 9:58 pm
Θεωρητικά είναι πράγματι πολύ πιο ορθολογικο μπασκετικα να αλλάξεις Νεντοβιτς με Ντορσει αλλα τι να κάνουμε που ο Σέρβος είναι καψούρα... ας επιλέξουμε αυτον που θα ζητήσει λιγότερα τέλος πάντων. Παντως μην πιστεύετε ότι ο Ντορσει είναι κανας παιχτης που παιρνει κατά πολύ λιγότερο "τρελες" επιλογες στην επίθεση απτον Νεντο (κι έχει και μικρότερο ταλέντο) , η μεγάλη τους διαφορά βεβαια ειναι η αμυνα.

Για κάποιο λόγο έχω τη διαίσθηση οτι Γουολκαπ, Χενρυ, Μπαλντουιν δεν θα ταιριάξουν στην ομαδα μας κι αυτο επειδή είναι μέτριοι σουτερ. Στις ομάδες τους έχουν γυρω τους παιχτες που τα στάζουν: Γκριγκονις, Λεκα, Μιλακνις, Χειζ ο Γουολκαπ. Βιλντοζα, Γκιετραιτις, Πίτερς ο Χενρυ. Λουσιτς, Ζιπσερ και Σίλει ο Μπαλντουιν. Απο τη στιγμη που σε εμας ηρθε ο Χεζονια ειδικα και δεν έχουμε χώρο για 3/2αρι σουτερ θα πρέπει να χει σουτ (περα απο πασα) σιγουρα ο ασος μας. Για αυτο εχω κολλήσει με τον Παγκος, θα του δινα οσα θελει για να ερθει κι ας κόψουμε απο αλλού.

ΥΓ. Ο Πολοναρα ανανέωσε με τη μπασκονια.
ΥΓ1. Λεμε να μείνουν και ο Ουαιτ και ο Μπεντιλ, ο πρώτος παιρνει φετος 300χιλ κι επειδή κάνει καλή σεζόν θα ζητήσει σιγουρα 400, ο δεύτερος παιρνει 200χιλ κι επειδή κι αυτος ειναι βελτιωμένος θα ζητήσει σιγουρα 300. Γιατί δεν δίνουμε αυτα τα 700χιλ σε εναν Ναιτζελ Χειζ να τελειώνουμε? Τοσο καιρο δεν λεμε να επιλέξουμε ποιότητα πάνω απο ποσότητα?
Συμφωνώ για Πάνγκος, αλλά δε μου αρέσει το παράδειγμα του Χέις που αναφέρεις, σκοράρει περίπου έναν πόντο περισσότερο από τον Γουάιτ και είναι και πολύ ακριβότερος. Δε θα ήθελα να αποκτηθεί τεσσάρι, επειδή πιστεύω ότι εκεί είμαστε πλήρεις αφού θα αγωνίζεται και ο Ιωάννης. Πιστεύω κιόλας ότι ο Γουάιτ είναι τεράστιο πολυεργαλείο για εμάς και θα έλεγα ότι δεν είναι συνετό να κάνουμε ρόστερ χωρίς αυτόν, αφού νιώθω ότι ο Κάτας δε θα τον αφήσει εύκολα.....Αν διώχνωντας τον Μπεντίλ μπορούσαμε να αποκτήσουμε κάποιον καλύτερο παίκτη από τον Μπρέι ή από τον Χ πλέιμεικερ που θα αποκτηθεί, δε θα είχα πρόβλημα. Αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι του αξίζει ένα καινούριο συμβόλαιο, ήταν πολύ βελτιωμένος φέτος και προβλέπεται ακόμα πιο βελτιωμένος του χρόνου. Με 200-300 χιλ. που αμοίβεται δεν μπορείς να αποκτήσεις καλύτερο παίκτη.....Τον κρατάς και ελπίζεις να γίνει ένας καλός ρολίστας....

0
giorgos45

a1greece

Δευ Μαρ 15, 2021 11:24 pm

ας γλιτωσουμε απο τις μετριοτητες παιδια!φτανει εγινε μια χρονια οκ εχουν ανεβει τα παιδια αλλα να βλεπουμε οτι ειναι καποιοι μεχρι ενος σημειου!δε νομιζω να μπορουν να βοηθησουν κ του χρονου!επειδη δηλ εκανε καποια παιχνιδια ο γουαιτ η ο μπεντιλ θα τα ξεχασουμε ολα!μητογλου μεταγραφη με σουτ ματζουκας κ να βοηθαει κ ο παπι!ειμαστε μια χαρα...ας μεινει ο μπεντιλ για 7 να βοηθαει στο 4 5 λογω χρηματων!

0
JohnnyPao

champion

Δευ Μαρ 15, 2021 11:47 pm

Παντως ο Nigel Hayes ειναι εξαιρετικός παιχτης. Γενικα οσοι εχουν επιλεχθεί απο Σαρας δεν είναι τυχαίοι , για αυτο και συχνα προτείνω ροστερ με Παγκος, Λαντειλ, Χειζ, Γουλκαπ κλπ. Όταν έχεις παίξει μπασκετ στη σχολή του Σαρας σιγουρα κατι κάνεις καλά.. συγκεκριμένα ο Χειζ είναι τοπ αμυντικός, μπορει να αμυνθεί τοσο στο ποστ σε 4/5αρια οσο και στα πόδια σε 3αρια, εχει ΤΡΟΜΕΡΟ σουτ, ακριβώς το στοιχείο που θέλουμε απτη θεση 4 για τον παιχτη που θα συμπληρώνει τον Μητογλου, μιλάμε για έναν νέο Σιγκλετον θεωρω που αντί για 4/5αρι βεβαια ειναι 4/3αρι αλλα εχει και κατι που δεν εχει ακόμη ο Σιγκλετον.. ειναι ικανότατος πασερ και παίχτης που γενικά έχει διάθεση να πασάρει και να ειναι ομαδικός, σουπερ στοιχειο αυτό.
Είναι 25 χρονων και μολις στη 2η χρονιά του στη λιγκα γραφει 9 ποντους μ.ο. με 43% απτο τριποντο (με 1,6 εύστοχα ανα ματς) , εχει 4 ριμπάουντ, 1,3 ασσιστ και 1 κλέψιμο. Προφανώς μπορει να εξελιχθεί κι άλλο.

Παντως ακόμα και τον Χειζ να μην πάρουμε πρεπει οντως να μείνουμε στο ενα ξενο 4αρι, δηλαδή ειτε Ουαιτ ειτε Μπεντιλ, δεν υπάρχει λόγος και για τους δυο. Όπως είπατε κι οι προηγούμενοι μπορει κι ο Παπαπετρου να κατεβαίνει στο 4 αν χρειαστεί. Ας διαλέξουμε λοιπον εναν απτους 2 και τα χρήματα του ετερου να πανε σε καλύτερο 5αρι ή ασο. Άλλωστε με τέσσερα ξένα γκαρντ, Χεζονια, 4αρι και σεντερ φτάνουμε ηδη στους 7 ξενους.. και να θέλαμε δηλαδη δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε και τους δυο.

0
giorgos45

a1greece

Τρί Μαρ 16, 2021 12:06 am

ο ουαιτ εχει χασει την αθλητικοτητα δεν ειναι ο παιχτης της ζαλγκιρις σε καμια περιπτωση κ ουτε θα φτασει ξανα!γυρω γυρω απο το τριποντο κ αυτο!οκ του βγηκε του κατας να τον κατεβασει στο 3 κ να παιξουμε με ψηλα σχηματα μας βγηκε αλλα δεν ειναι 3 κ στο 4 ειναι σοφτ δε μπορει να μαρκαρει!εχω παιχτες στο 3 φυσικα υποθετικα αν μεινουν χεζονια παπι!δε γινεται να χαραμισω θεση ξενου κ να εχω 2 στο 4!μπορει να ανεβει ο παπι εκει!ο χειζ καλος παιχτης καλο σουτ κ σε καλη ηλικια!

0
JohnnyPao

champion

Τρί Μαρ 16, 2021 12:32 am

giorgos45 έγραψε:
Τρί Μαρ 16, 2021 12:06 am
ο ουαιτ εχει χασει την αθλητικοτητα δεν ειναι ο παιχτης της ζαλγκιρις σε καμια περιπτωση κ ουτε θα φτασει ξανα!γυρω γυρω απο το τριποντο κ αυτο!οκ του βγηκε του κατας να τον κατεβασει στο 3 κ να παιξουμε με ψηλα σχηματα μας βγηκε αλλα δεν ειναι 3 κ στο 4 ειναι σοφτ δε μπορει να μαρκαρει!εχω παιχτες στο 3 φυσικα υποθετικα αν μεινουν χεζονια παπι!δε γινεται να χαραμισω θεση ξενου κ να εχω 2 στο 4!μπορει να ανεβει ο παπι εκει!ο χειζ καλος παιχτης καλο σουτ κ σε καλη ηλικια!
Σίγουρα δεν είναι ο ίδιος παίχτης που ηταν στη Ζαλγκιρις αλλα προσωπικά δεν με χαλάει. Παιχτης ομαδας , με υψηλο μπασκετικο IQ που τον βοηθάει και στις πλευρές του παρκε, καλος ριμπάουντερ, αν κρατησει και το άνω απο 40% στο τριποντο εμενα δεν με χαλάει να παίρνει 15-20 λεπτα στη θεση 4 μαζι με Μήτογλου και λιγο Παπαπετρου. Πρεπει να σκεφτόμαστε και πόσα λεφτά είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε, γιατί οκ παιχταράς ο Χειζ που έγραψα πάνω αλλα μπορει και να μην έχουμε πάνω απο 300-400χιλ για τη θεση, σε αυτή τη περίπτωση ειτε κρατάς Ουαιτ ειτε Μπεντιλ ειτε φέρνεις αλλον με αυτά τα λεφτά που προφανως θα ναι στοίχημα. Αυτο σημαίνει πως μπορεί να βγει πολύ καλύτερους απο αυτους που εχουμε τωρα αλλα μπορει και χειρότερος. Οσον αφορα τον Μπεντιλ που βλέπω σας αρέσει, εγω θα διαφωνήσω. Οκκ παίρνει τα ριμπάουντ, είναι σκληρός, έχει παιχνίδι στο λοου ποστ αλλα ειναι τρομερα ασταθής με πολυ χαμηλό IQ (2ος σε λάθη σε όλη την ομαδα - δεν μετράω Χεζονια , ενω δεν διαχειρίζεται και τοσες κατοχες). Και φυσικά σουταρει με κάτω από 30% στο 3ποντο σταθερα, θες παιχτες να ανοίγουν τους χώρους στον Ιωάννη και τον Μαριο. Για αυτο λοιπόν δεν θα κρατούσα τον Μπεντιλ..

0
giorgos45

a1greece

Τρί Μαρ 16, 2021 12:59 am

οκ λογω μπατζετ δε ξερουμε τι θα συμβει του χρονου!απλως συζηταμε το καλυτερο για την ομαδα κ πιστευω το διδυμο μητογλου ουαιτ δεν μπορει να μας ανεβασει σαυτη τη θεση γιατι θελουμε να παμε για οχταδα!δεν πας μαυτο το διδυμο αυτο!ο μητογλου ειναι ασταθης ακομα εχει τα φοντα να γινει αλλα θελει παιχτη καλο μαζι εκει για να γινουμε...παιχτη με καλο σουτ να ανοιγει το γηπεδο!ειναι σημαντικο αν μεινουν στο 3 παπι χεζονια!,ο μπεντιλ αν μεινει καθαρα λογω λιγων χρηματων να βοηθησει στο 4 κ 5

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Μαρ 16, 2021 10:04 am

giorgos45 έγραψε:
ας γλιτωσουμε απο τις μετριοτητες παιδια!φτανει εγινε μια χρονια οκ εχουν ανεβει τα παιδια αλλα να βλεπουμε οτι ειναι καποιοι μεχρι ενος σημειου!δε νομιζω να μπορουν να βοηθησουν κ του χρονου!επειδη δηλ εκανε καποια παιχνιδια ο γουαιτ η ο μπεντιλ θα τα ξεχασουμε ολα!μητογλου μεταγραφη με σουτ ματζουκας κ να βοηθαει κ ο παπι!ειμαστε μια χαρα...ας μεινει ο μπεντιλ για 7 να βοηθαει στο 4 5 λογω χρηματων!
Κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάμε να φτιάξουμε και έναν κορμό...
μιλάμε όλοι για τους Landale , Haze κλπ αυτού του κόσμου λες και εχουν σαρώσει τα F4 ..
ο White είναι παίκτης EL , στην θέση 3 δείχνει να ξαναγεννιέται , ειναι φτηνός , ειναι coachable παίκτης , έυστοχος απ τις βολές , σχετικά καλός απ το 3ποντο..δλδ τι άλλο θέλουμε με τα λεφτά που παίρνει ;;(300)

3
3 Εικόνα
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Μαρ 16, 2021 10:10 am

john wick έγραψε:
Τρί Μαρ 16, 2021 10:04 am
giorgos45 έγραψε:
Κάποια στιγμή πρέπει να κοιτάμε να φτιάξουμε και έναν κορμό...
μιλάμε όλοι για τους Landale , Haze κλπ αυτού του κόσμου λες και εχουν σαρώσει τα F4 ..
ο White είναι παίκτης EL , στην θέση 3 δείχνει να ξαναγεννιέται , ειναι φτηνός , ειναι coachable παίκτης , έυστοχος απ τις βολές , σχετικά καλός απ το 3ποντο..δλδ τι άλλο θέλουμε με τα λεφτά που παίρνει ;;(300)
συμφωνω. οι επιλογες μας ειναι 2:

1) κραταμε εναν σταθερο κορμο κρατωντας τους περισσοτερους παικτες της ομαδας μας και χτιζοντας σε αυτην την σκληρη, πολυ δυνατη σε αμυνα και ριμπαουντ ομαδα, προσθετοντας 2 ασσους για δημιουργια-οργανωση-σουτ.

2) αν ανεβει πολυ το μπατζετ τοτε ναι νταξει ξηλωσε το. φερε και αναπληρωματικο 4αρι και 5αρι με 700 χιλ, φερε και 2 γκαρντ του μυριου και φερε και αναπληρωματικο ασσο 600 χιλ.

βεβαια επειδη το μπατζετ μαλλον απλως θα παει στα 7 μυρια μαξ με τα εισιτηρια, η πρωτη επιλογη ειναι η καλυτερη για μενα. κρατας κορμος, χτιζεις μια πολυ δυνατη ομαδα σε αμυνα-ριμπαουντ-αθλητικοτητα-ξυλο που θα παιζει στα κοκκινα σε καθε μας και φερνεις 2 καλους ασσους και εναν ακομα σεντερ καλυτερο φιτ απο ογκαστ και εισαι τελεια.

τωρα σιγουρα 2-3 παικτες θα φυγουν, αλλα αυτο ειναι το λογικο. εχουμε πολυ καλη χημεια και μια πολυ καλη βαση ομαδας για να ξηλωνουμε θεωρω!

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”