Όπως είπα και πριν, δε θέλω να μείνει ο Μπρει για τους λόγους που ανέφερα στο προηγούμενο μου ποστ. Όμως αν μείνει θα τον ήθελα σαν δυάρι και όχι σαν άσο, δεν έβγαζε μεγάλη σιγουριά στον άσο. Αν δεν πάρει ελληνικό διαβατήριο ο Σαντ-Ροος, που είναι και το πιο πιθανό, δεν θα κρατούσα τον Σαντ-Ροος λόγω των πολλών παικτών ίδιου στυλ που μαζεύονται σε αυτές τις θέσεις. Πάντως δεν πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα έχει πρόβλημα στο σουτ γιατί οι Μάριο, Πάνγκος και Νέντο σουτάρουν αξιοπρεπέστατα, ενώ βοηθάνε σημαντικά και οι Γουάιτ και Λαντέιλ. Δηλαδή η μόνη αλλαγή που θα έκανα θα ήταν αν αλλάξω τον Μπρεί με τον Σαντ-Ροος, αλλά ιδανικά εκεί θα ήθελα τον Cordinier.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Μαρ 15, 2021 12:35 pmΚαταλαβαίνω το point σου, δεν μπορω να το εξηγήσω ακόμα αλλα προσωπικά μαρεσει ο Μπρει (πιστεύω αρέσει και στον Κατας) , θέλω να τον δω λίγο ακόμα αλλα θεωρω μεχρι στιγμής οτι θα μπορει να δωσει πραγματάκια στην ευρωλιγκα. Ανεξαρτήτως της περίπτωσης Μπρει η ένσταση μου με τη δική σου ένσταση ειναι οτι αν ο ΣαντΡος δεν παρει ελληνικό διαβατήριο, τοτε προκύπτουν 8 ξενοι, από όλους αυτούς λοιπον ποιον δεν θα κρατούσες? Μπεντιλ ή ΣαντΡος? Αυτή η ομαδα θα χει περισσότερο ανάγκη από 4αρι ή απο 2αρι? Το άλλο μου θεμα ειναι οτι και Σμιθ και ΣαντΡος και Παπαπετρου και Μήτογλου στην ίδια ομάδα, σαν να μαζεύονται πολλοί μέτριοι σουτερ, συνεπώς θα θελα ενας εκ των δύο ΣαντΡος/Σμιθ να αλλαζε με κάποιον πιο 3&D.Johnzaro έγραψε: ↑Δευ Μαρ 15, 2021 8:15 am
Μου αρέσουν πολύ και τα δύο ρόστερ, αλλά θα έκανα κάποιες αλλαγές για να τελειοποιηθούν κατά την άποψή μου. Ο Πάνγκος, συμφωνώ, μαζί σου είναι ακριβώς αυτός που ψάχνουμε, πασάρει εξαιρετικά, σουτάρει εξαιρετικά και γενικότερα αν μείνει υγιής είναι ίσως στα 4-5 καλύτερα playmaker στην Ευρώπη. Δε μου αρέσει όμως ο Μπρέι και ειδικά ως playmaker. Συμφωνώ με τον Tracy Mac πάνω σε αυτό το θέμα, ο Μπρεί δεν κάνει για το υψηλότερο επίπεδο και σαν playmaker νομίζω ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Χαρακτηριστικά θυμάμαι το ματς με τον Κολοσσό, όπου χρησιμοποιήθηκε περισσότερο σαν playmaker, συνέχεια του έφευγε η μπάλα από τα χέρια και δεν έβγαζε μεγάλη σιγουριά. Δε μου λέει κάτι ότι σουτάρει με μεγάλο ποσοστό από το τρίποντο, επειδή σχεδόν συνέχεια σουτάρει τελείως μόνος του, κάτι που δεν θα έχει την ευκαιρία να κάνει στην Euroleague. Ο Σαντ-Ροος με ελληνικό διαβατήριο, και παίζοντας στην κανονική του θέση, θα μου άρεσε πολύ. Αν όμως δεν πάρει ελληνικό διαβατήριο, δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα ήθελα να μείνει στην ομάδα ή θα τον άλλαζα με έναν σουτέρ. Βέβαια σε αυτό το ρόστερ, υπάρχει και ο Πάνγκος και ο Νέντο και ο Λαντέιλ, οπότε μάλλον κλίνω προς το πρώτο σενάριο.
Οπότε για εμένα έτσι θα ήταν ιδανικό:
Pangos , Smith , (Παπαδακης)
Nedovic , SantRoss , Bochoridis
Hejonia , Papapetrou , (Ματζουκας)
Mitoglou , White , Bentil
Papagiannis , Landale
Η μόνη αλλαγή που έκανα είναι ότι αντικατέστησα τον Μπρει από τον Σμιθ, ο οποίος φαίνεται μεγάλο λαβράκι και νομίζω είναι καιρός να ψωνίσουμε κι εμείς από την εξαιρετική Λούντβινσμπουργκ, η οποία έχει προσφέρει παίκτες, οι οποίοι στέκονται αξιοπρεπέστατα στο υψηλότερο επίπεδο, όπως ο Γουόκαπ και ο Γουάιλερ-Μπαμπ.
Τέλος για την αμυνα μας με Παγκος και Νεντο, αφού βγήκε του Τσαβι με Παγκος και Μπαρον νομιζω δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν δούμε άλλωστε και το ματς με τη μακαμπι (που δεν θα πρέπει να αποτελει αυτοτελές κριτήριο για συμπεράσματα) είχαμε ένα σχήμα με Ρος-Μαριο-Παπι-Ουαιτ-Μητο κι άλλο ενα με Μακ-Μποχω-Μαριο-Μπεντιλ-Παπατζον , δεν παίζαμε μονιμα με ψηλό σχήμα δηλαδη και μας βγήκε, δεν χρειάζεται λοιπον κι οι 12 παιχτες μας να είναι τοπ αμυντικοί.
Υ.Γ: Τον Μπρέι στην καλύτερη τον βλέπω σαν μέτριο ρολίστα στην Ευρωλίγκα, ο οποίος στην καλύτερη θα παίζει 12-13 λεπτά και δε θα κάνει ούτε κάτι θετικό ούτε κάτι αρνητικό, θα περνάει απαρατήρητός.
Υ.Γ.2: Αν είχατε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε Πάνγκος και Μπόλντγουιν ποιον θα παίρνατε (θεωρητικά θα αμείβονται με τον ίδιο μισθό)
Υ.Γ3: Αν είχατε 1-1,5 εκατομμύρια για σέντερ ποιον θα παίρνατε;