Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:51 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:20 pm
Heisenberg έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:06 pm
μήπως εισαι ολυμπιακος με φιλοπαναθηναικά αισθήματα; :roofl:
"έλα Τάκη, Κάιτ από Καμίνια. Ολυμπιακός στο μπάσκετ Παναθηναϊκός στο μπάσκετ"
Γενικά έχω κάνει διπλή ζωή μικρότερος, όχι σε κακά πράγματα. Πόκερ έπαιζα τα βραδια, αλλά σταμάτησα. Αλλά ρε φίλε, όχι, δεν υπάρχει μέσα μου πράσινο λουλούδι. Ούτε σπόρος, ούτε ανθός. Και ακόμη δεν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού ο Λάιλς. Αντίθετα, θα ήταν και μια απάντηση για την απώλεια του Φαλ.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Kostas89

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:31 pm
Η ομάδα είχε την καλύτερη γραμμή ψηλών στην Ευρωλίγκα, τώρα θα έχει και τα καλύτερα γκαρντ.
Σίγουρα καθρέπτης είναι το γήπεδο και πως θα ταιριάξουν οι παίκτες μεταξύ τους αλλα

Μοντέρο Μακινταιρ Γουοκαπ Ντόρσεϊ Φουρνιε
Και
Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ βεζενκοφ+μεταγραφή

2 στοχευμένες κινήσεις χρειάζονται και θα είμαστε άρχοντες.

Α ρε αλφα έλα στην ομάδα της καρδιάς σου :D

Έχει καταλάβει κανείς τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο κοουτς για να τους χωρέσει; Γιατί δεν γίνεται ο Γουοκαπ να πάει ξαφνικά στα 5 λεπτά.
Εγώ νομίζω ότι θα πάρει χρόνο στο 2 ο Μοντέρο και στο 3 ο Φουρνιε δεν βγαίνει αλλιώς.
Μιλάω για Ευρωλίγκα μόνο και να είναι όλοι υγιείς.
Ο Ντιαλό αν αποκτηθεί θα είναι για την θέση 3 στο 4 θέλουμε κάποιον να έχει πράγματα που δεν έχει ο βεζενκοφ να είναι πολύ δυνατός καλος αμυντικός και όσο γίνεται καλύτερο τρίποντο, για τον γουοκαπ θεωρώ ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Μπαρτζώκας έδειξε με τις αποδέσμευσεις φαλ μακκισικ ότι πλέον αλλάζουν τα πράγματα η ομάδα σε πολλούς αγώνες ρολαρε καλύτερα με τον Τζόσεφ και στον τελικό θεωρώ άμα ήταν πιο εύστοχος θα έπαιζε περισσότερο από τον γουοκαπ που ήταν εύστοχος βέβαια τα τρίποντα ήταν uncontested παρόλα αυτά ήταν κρίσιμα

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:52 pm

Twitter πάντως 1-2 account που και καλά τα θεωρούν τα πιο αξιόπιστα εκεί μέσα έγραψαν ότι οριστικά έκλεισε ο Μπονγκα

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:54 pm

TuTiS έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:00 pm
kite26 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:56 pm
Είμαι ο μόνος που θα ήθελε Λάιλς στο Θρύλο; Τι σουτ έχει Θέε μου...
Αν καταφέρεις κάπως να του δώσεις 17 λεπτά στο 4 και άλλα 5 λεπτά στο 5, με ότι αυτό συνεπάγεται για την άμυνα του δεν θα ήταν άσχημη προσθήκη. Ίσα ίσα που το spacing όταν θα είναι στο 5 θα είναι ΑΡΡΩΣΤΟ.
Με κατηγορούν για αστάθεια, αλλά φίλε μου, από τότε που τον πρωτοείδα στον τελικό έπαθα κοκομπλόκο με τον παίκτη. Είναι ο μόνος που αν τον παίρναμε δε θα έλειπε ο Πίτερς ούτε στο ελάχιστο. Τουλάχιστον το τρίποντό του, αλλά κυρίως αυτό είχε.

Οι επιλογές μου στο 4 είναι:
Λάιλς
Χουάντσο
Μπόνγκα
Γιαμπουσέλε

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:55 pm

RedEmperor έγραψε:
Twitter πάντως 1-2 account που και καλά τα θεωρούν τα πιο αξιόπιστα εκεί μέσα έγραψαν ότι οριστικά έκλεισε ο Μπονγκα
Σε εμάς; Τέλεια! Πολύ καλός παίκτης!

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:58 pm

Μου φάνηκε πεσμένος ο Α φέτος πάντως στη Μονακό. Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου, μπορεί να επηρεάστηκε από τη γενικότερη κατάσταση της Μονακό με τα προβλήματα που είχε.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:59 pm

kite26 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:20 pm

"έλα Τάκη, Κάιτ από Καμίνια. Ολυμπιακός στο μπάσκετ Παναθηναϊκός στο μπάσκετ"
Γενικά έχω κάνει διπλή ζωή μικρότερος, όχι σε κακά πράγματα. Πόκερ έπαιζα τα βραδια, αλλά σταμάτησα. Αλλά ρε φίλε, όχι, δεν υπάρχει μέσα μου πράσινο λουλούδι. Ούτε σπόρος, ούτε ανθός. Και ακόμη δεν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού ο Λάιλς. Αντίθετα, θα ήταν και μια απάντηση για την απώλεια του Φαλ.
Απο ποτε ειναι απωλεια ο φαλ :D ;
Η περιπτωση φαλ στον παναθηναικο ειναι σαν να σου λεει καποιος : φιλε θελω να φιλοξενω την πεθερα σου οταν θα ερχεται επισκεψη στην κορη της . Ευεργετης !!

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:02 pm

coach blue έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:59 pm
kite26 έγραψε:

Απο ποτε ειναι απωλεια ο φαλ :D ;
Η περιπτωση φαλ στον παναθηναικο ειναι σαν να σου λεει καποιος : φιλε θελω να φιλοξενω την πεθερα σου οταν θα ερχεται επισκεψη στην κορη της . Ευεργετης !!
Σωστός, δεν έχω αντίρρηση. Ήταν απλώς επικοινωνιακό το χτύπημα πιο πολύ. Θα προσφέρει ο Φαλ εκεί, τελευταία φορά που τον είδα δε μου φάνηκε τελειωμένος, να τα λέμε όλα.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:09 pm

redcard έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:22 pm
Rivers15 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 12:47 pm
2.40 μυρια διαβαζω για μακινταιρ :shock: και πιστευετε ακομα πως θα παρει κατω απο 3 ο γουοκαπ; :)

ΥΓ: Οπως παει η φαση με τις αυξησεις πιστευω κι εγω αν παω στους αφους και τους πω οτι η ομαδα ειναι αηττητη σε ολα τα ευρωπαικα παιχνιδια που εχω παρακολουθησει στο γηπεδο συμπεριλαμβανομενου του φετινου F4 , μπορω να ζητησω ανετα 2 μυρια το χρονο για να με εχουν σε μια γωνια να παρακολουθω ολους τους αγωνες! :roofl:
Εγω παλι αρχιζω να μη καταλαβαινω τη μιζερια στη συζητηση για τα 2 του Γουοκαπ ή ακομα και τα 2.5-3 του Ντορσει.

Τα συμβολαια εχουν ξεφυγει σε ολη τη λιγκα, οι παιχτες το βλεπουνε και τα εσοδα επισης ειναι πολυ πολυ περισσοτερα και ερχονται απο παντου (χορηγους, τηλεοπτικα, νεο γηπεδο κλπ) που επισης το βλεπουν. Το να πεις μωρε δε ψηνομαι να σου δωσω 2, φτανω μεχρι 1.5 και να τον εχεις στα αποδυτηρια να γκρινιαζει (λεμε τωρα, εγω πιστευω θα τα βρουν) ποιο το νοημα; Να σωσεις 500 χιλιαρικα; Απο τον Γουοκαπ θα τα σωσεις που στη τελικη εχει και επιχειρηματα οτι πηρε τη κουπα;

Για μενα εφοσον τους θελεις και επειδη οι εγωισμοι ειναι τεραστιοι, πρεπει να τους εχεις happy (που λεει κι ο Βερβελες). Aν ξεφυγει το πραγμα τελειως ωστε να πεις τρελαθηκαν ή θα εχουμε θεμα με τους συμπαικτες τους οκ, το ξανασυζηταμε.
Εγώ θα ξαναπώ το εξης.

στην επαγγελματική μας ζωη οταν θέλουμε να ζητήσουμε αύξηση είτε αποδεικνυουμε (με εγγραφη προταση) οτι ο ανταγωνισμός πληρώνει καλύτερα ή εξηγούμε τι θα προσφέρουμε περισσότερο αν πάρουμε αύξηση.

Πότε δεν πληρωνόμαστε για αυτα που ήδη προσφέραμε σαν επιβράβευση παρα μονο για όσα θα προσφέρουμε.

Έτσι και το γεγονός οτι ο Θωμάς πήρε Ευρωλιγκα αν κρίνουν οτι δεν μπορεί λόγω ηλικίας να το επαναλάβει είναι κυνικά άσχετο. Για αυτο πληρώθηκε οσο πληρώθηκε. Το ζήτημα είναι τι μπορεί να προσφέρει απο εδώ και στο εξής και πόσα μπορεί να βρει αν βγει ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στην αγορά γιατι φέτος έχει συμβόλαιο και μάλιστα χαμηλό.

Αυτό είναι όπλο του Ολυμπιακού στη διαπραγμάτευση διότι αν χάσει την αύξηση μιας χρονιάς, και παει το '27 στα 34.5 ως δευτερότριτος σίγουρα δεν θα παρει όσα ενδεχομένως του δώσει η ομάδα ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ.

Αντίθετα ο Ντορσει είναι μικρός (μπασκετικα) και ξέρει οτι και του χρόνου τοπ συμβόλαιο θα χτυπήσει. Είναι πιο δύσκολη περίπτωση

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:13 pm

RedEmperor έγραψε:
Αυτο ακουσα και εγω χθες. Για να δουμε. Δεν αποκλειω παντως να ειναι παιχνιδια dpg

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:14 pm

kite26 έγραψε:
Μου φάνηκε πεσμένος ο Α φέτος πάντως στη Μονακό. Μπορεί να ήταν και η ιδέα μου, μπορεί να επηρεάστηκε από τη γενικότερη κατάσταση της Μονακό με τα προβλήματα που είχε.
Κοίτα φέτος εκανε τα καλύτερα του νούμερα σε ποντους και PIR (ελαφρώς γιατί ηταν ενοχλητικά σταθερός χρονο κε το χρόνο), ψηφίστηκε καλύτερος αμυντικος (έπεσε το ποσοστό του στο 3ποντο σημαντικα).

Δεν τον λες γενικά και πεσμένο με τα παραπάνω

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:22 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:14 pm
kite26 έγραψε:
Κοίτα φέτος εκανε τα καλύτερα του νούμερα σε ποντους και PIR (ελαφρώς γιατί ηταν ενοχλητικά σταθερός χρονο κε το χρόνο), ψηφίστηκε καλύτερος αμυντικος (έπεσε το ποσοστό του στο 3ποντο σημαντικα).

Δεν τον λες γενικά και πεσμένο με τα παραπάνω
Καλή προσθήκη θα είναι, αλλά ο Λάιλς φίλε επιθετικά σου προσφέρει αυτό το wow. Καλός, άλλος σίγουρα όχι ο καλύτερος νομίζω.

Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:23 pm

Christofis έγραψε:
RedEmperor έγραψε:
Αυτο ακουσα και εγω χθες. Για να δουμε. Δεν αποκλειω παντως να ειναι παιχνιδια dpg
μυριζομαι και γω ΔΠΓ να εχει διαρρευσει κατι τετοιο ωστε οταν τον ανακοινωσουν αυτοι να κοκορευεται στο ινστα. ο τυπος ζει γι αυτα!!

εγω που εριξα μια ματια τωρα στον παναθηναικο υποννοουν οτι εκλεισε ο Μπονγκα, οχι στον ολυμπιακο.ποιοι ειπανε οτι ειναι σε εμας;

"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
RedEmperor

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:31 pm

Heisenberg έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:23 pm
Christofis έγραψε:

μυριζομαι και γω ΔΠΓ να εχει διαρρευσει κατι τετοιο ωστε οταν τον ανακοινωσουν αυτοι να κοκορευεται στο ινστα. ο τυπος ζει γι αυτα!!
Ε καλά για τον Μπονγκα μιλάμε. Καλό εργαλείο αλλά ως εκεί. Είτε τον πάρουμε εμείς είτε ο παο η αγορά έχει small forward να πάρεις αφού υπάρχει το χρήμα.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:33 pm

Christofis έγραψε:
RedEmperor έγραψε:
Πάντως εκτός των CMM, Montero (που η Βαλένθια θα ανακοινώσει σήμερα-αύριο ότι φεύγει και μετά θα τον ανακοινώσουμε εμείς) έμαθα από έγκυρο άνθρωπο οτι θα ανακοινωθεί και άλλη μια μεταγραφή πολύ σύντομα. Όνομα δεν μπορούσα πάντως να μάθω. Βέβαια σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι δουλειές DPG, για να πουλήσει σανό, αλλά αν παρατηρήσει κανείς τα φίλα προσκείμενα sites θα παρατηρήσει κανείς σιγή ιχθύος για τον Bonga 2 ημέρες τώρα. Από τα 4 ονόματα που παίζουν για να ανακοινωθεί η έξτρα μεταγραφή, ο Bonga είναι το μικρότερο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”