Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:43 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:09 pm
redcard έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:22 pm

Εγω παλι αρχιζω να μη καταλαβαινω τη μιζερια στη συζητηση για τα 2 του Γουοκαπ ή ακομα και τα 2.5-3 του Ντορσει.

Τα συμβολαια εχουν ξεφυγει σε ολη τη λιγκα, οι παιχτες το βλεπουνε και τα εσοδα επισης ειναι πολυ πολυ περισσοτερα και ερχονται απο παντου (χορηγους, τηλεοπτικα, νεο γηπεδο κλπ) που επισης το βλεπουν. Το να πεις μωρε δε ψηνομαι να σου δωσω 2, φτανω μεχρι 1.5 και να τον εχεις στα αποδυτηρια να γκρινιαζει (λεμε τωρα, εγω πιστευω θα τα βρουν) ποιο το νοημα; Να σωσεις 500 χιλιαρικα; Απο τον Γουοκαπ θα τα σωσεις που στη τελικη εχει και επιχειρηματα οτι πηρε τη κουπα;

Για μενα εφοσον τους θελεις και επειδη οι εγωισμοι ειναι τεραστιοι, πρεπει να τους εχεις happy (που λεει κι ο Βερβελες). Aν ξεφυγει το πραγμα τελειως ωστε να πεις τρελαθηκαν ή θα εχουμε θεμα με τους συμπαικτες τους οκ, το ξανασυζηταμε.
Εγώ θα ξαναπώ το εξης.

στην επαγγελματική μας ζωη οταν θέλουμε να ζητήσουμε αύξηση είτε αποδεικνυουμε (με εγγραφη προταση) οτι ο ανταγωνισμός πληρώνει καλύτερα ή εξηγούμε τι θα προσφέρουμε περισσότερο αν πάρουμε αύξηση.

Πότε δεν πληρωνόμαστε για αυτα που ήδη προσφέραμε σαν επιβράβευση παρα μονο για όσα θα προσφέρουμε.
Αυτο ειναι το γενικο πλαισιο, ναι, ομως στον (πρωτ)αθλητισμο υπαρχουν πολλες ειδικες συνθηκες που το στρετσαρουν πολυ εκ των πραγματων.

Σε μια εταιρια random π.χ., στις 99% των περιπτωσεων, ο αντικαταστατης περιμενει εξω απο τη πορτα οποτε μπορεις να διωξεις τον οποιονδηποτε οποτε θες εσυ και ουτε γατα ουτε ζημια. Εδω δεν εχεις τετοια ευελιξια ουτε ως προς τον αντικαταστατη ουτε ως προς τον χρονο οποτε ειναι λογικο να θες να ξεκινησεις μια χρονια εχοντας ευχαριστημενο τον Χ εργαζομενο, ακομα κι αν αυτο απαιτησει μια μικρη υπερβαση. Αλλωστε τετοιες υπερβασεις εχουν γινει στο παρελθον με περιπτωσεις σαν του Φαλ π.χ. Γιατι να τη κανεις αυτη την υπερβαση: Γιατι με αυτο το εξτρα που πληρωνεις τον Γουοκαπ ή τον Ντορσει, ουσιαστικα αγοραζεις μεγαλυτερη ηρεμια, αλλιως κινδυνευεις να φορτωθεις μια ολοκληρη χρονια ενα προβλημα και αν εχεις 2-3 τετοιες περιπτωσεις στα αποδυτηρια, ειναι ενα ρισκο που δε ξερω αν αξιζει να το παρεις.

Αυτο δε σημαινει φυσικα οτι θα του κανεις ολα τα χατηρια γιατι μετα θα σου γυρισει μπουμερανγκ στην ηρεμια που λεγαμε, θα αρχισουν να ζητανε κι αλλοι ο,τι τους ερθει κλπ. Ομως δε μπορεις να πας και με το στυλ "σορρυ, ας προσεχες τι υπεγραφες, τωρα τι να σε κανω που μεγαλωνεις κλπ" οπως θα συνεβαινε εκτος αθλητισμου. Εκτος αν δε τον θες, εκει αλλαζει το πραγμα.

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:44 pm

kite26 έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2026 7:22 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2026 1:14 pm
Season 2026-2027 for Olympiacos BC according to kite26

Εικόνα
Δεν πρόλαβα να δω την εικόνα στείλε την μου σε dm.
@Καρβουνιάρης τώρα την είδα, καλό χαχα! Στα δεξιά ο Λούντζης δεν είναι;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:53 pm

TuTiS έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:33 pm
Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:13 pm

Αυτο ακουσα και εγω χθες. Για να δουμε. Δεν αποκλειω παντως να ειναι παιχνιδια dpg
Πάντως εκτός των CMM, Montero (που η Βαλένθια θα ανακοινώσει σήμερα-αύριο ότι φεύγει και μετά θα τον ανακοινώσουμε εμείς) έμαθα από έγκυρο άνθρωπο οτι θα ανακοινωθεί και άλλη μια μεταγραφή πολύ σύντομα. Όνομα δεν μπορούσα πάντως να μάθω. Βέβαια σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι δουλειές DPG, για να πουλήσει σανό, αλλά αν παρατηρήσει κανείς τα φίλα προσκείμενα sites θα παρατηρήσει κανείς σιγή ιχθύος για τον Bonga 2 ημέρες τώρα. Από τα 4 ονόματα που παίζουν για να ανακοινωθεί η έξτρα μεταγραφή, ο Bonga είναι το μικρότερο.
Ποια ειναι τα αλλα 3?

FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:59 pm

kite26 έγραψε:
kite26 έγραψε:
Τετ Ιούλ 01, 2026 7:22 pm

Δεν πρόλαβα να δω την εικόνα στείλε την μου σε dm.
Ο Λάιλς ή κάποιος άλλος "wow".

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:00 pm

FabrizioOberto έγραψε:
kite26 έγραψε:

Διαφωνείς ότι επιθετικά ο Λάιλς είναι wow;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:02 pm

TuTiS έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:00 pm
kite26 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 1:56 pm
Είμαι ο μόνος που θα ήθελε Λάιλς στο Θρύλο; Τι σουτ έχει Θέε μου...
Αν καταφέρεις κάπως να του δώσεις 17 λεπτά στο 4 και άλλα 5 λεπτά στο 5, με ότι αυτό συνεπάγεται για την άμυνα του δεν θα ήταν άσχημη προσθήκη. Ίσα ίσα που το spacing όταν θα είναι στο 5 θα είναι ΑΡΡΩΣΤΟ.
Ακουμπά και 5; Δεν του πολυφαίνεται...

Αφοί, αν με διαβάζετε, δώστε του όσα μαρούλια θέλει και κλείστε τον! Μεγάλη αρρώστια ο παίκτης αυτός!

Τσάκο, το νου σου επίσης!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:06 pm

kite26 έγραψε:
FabrizioOberto έγραψε:

Διαφωνώ στο ότι ενώ κάνουν στη διοίκηση πολύ σωστές κινήσεις (μέχρι στιγμής), εσύ θες για αναπληρωματικό του Βεζένκοφ τον βασικό στη θέση του όσο έπαιζαν μαζί NBA που θα πάρει πάνω από 3.5 εκατομμύρια αν αποφασίσει να μείνει Ευρώπη.

Οι ομάδες θέλουν και τους wow, θέλουν και παίκτες που κάνουν πολλά πράγματα στο παρκέ.

Κανένα σχόλιο για τον Μακιντάιαρ έχεις χαρταετέ μου; Έκανε η ομάδα μας μεταγραφή (πριν 2 μέρες φώναζες πως δεν παίρνουμε παίκτες) και μόνο σχόλια για στόχους του Παναθηναϊκού βρήκες να κάνεις. :sorry:

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:09 pm

FabrizioOberto έγραψε:
kite26 έγραψε:

Διαφωνώ στο ότι κάνουν στη διοίκηση πολύ σωστές κινήσεις μέχρι στιγμής κι εσύ θες για αναπληρωματικό του Βεζένκοφ τον βασικό στη θέση του όσο έπαιζαν μαζί NBA που θα πάρει πάνω από 3.5 εκατομμύρια αν αποφασίσει να μείνει Ευρώπη.

Οι ομάδες θέλουν και τους wow, θέλουν και παίκτες που κάνουν πολλά πράγματα στο παρκέ.

Κανένα σχόλιο για τον Μακιντάιαρ έχεις χαρταετέ μου; Έκανε η ομάδα μας μεταγραφή (πριν 2 μέρες φώναζες πως δεν παίρνουμε παίκτες) και μόνο σχόλια για στόχους του Παναθηναϊκού βρήκες να κάνεις. :sorry:
Ωραίος παίκτης. Αναβάθμιση σίγουρα. Μέτριο τρίποντο και βολές. Με μια λέξη "approved". Είναι κίνηση που θα αποδειχθεί πολύ καλύτερη από όσο τώρα ακούγεται. Μου άρεσε από παλιά αυτός και μας είχε πληγώσει.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:24 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:22 pm
SbioTech έγραψε:
Πέμ Ιούλ 02, 2026 3:14 pm

Κοίτα φέτος εκανε τα καλύτερα του νούμερα σε ποντους και PIR (ελαφρώς γιατί ηταν ενοχλητικά σταθερός χρονο κε το χρόνο), ψηφίστηκε καλύτερος αμυντικος (έπεσε το ποσοστό του στο 3ποντο σημαντικα).

Δεν τον λες γενικά και πεσμένο με τα παραπάνω
Καλή προσθήκη θα είναι, αλλά ο Λάιλς φίλε επιθετικά σου προσφέρει αυτό το wow. Καλός, άλλος σίγουρα όχι ο καλύτερος νομίζω.
Συμφωνώ. Ωστόσο εντελώς διαφορετικοί παικτες. Ο Λαιλς είναι monster επιθετικά και θα μοιράζεται τη θεση με το Σασα. Ο άλλος είναι monster αμυντικά και θα παρει τη φανέλα σπίτι του.

Εαν κάποιος δηλαδή με ρωτούσε ποιον θα έπαιρνα αν έπαιρνα έναν απο τους δυο, εντελώς προσωπικά θα έπαιρνα τον Αλφα ώστε να εχω two-way ποιότητα και στο 3. Αν δεν υπήρχε Σασα in the mix υα έπαιρνα τον Λαιλς...

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:28 pm

kite26 έγραψε:
FabrizioOberto έγραψε:

Διαφωνώ στο ότι κάνουν στη διοίκηση πολύ σωστές κινήσεις μέχρι στιγμής κι εσύ θες για αναπληρωματικό του Βεζένκοφ τον βασικό στη θέση του όσο έπαιζαν μαζί NBA που θα πάρει πάνω από 3.5 εκατομμύρια αν αποφασίσει να μείνει Ευρώπη.

Ωραίος παίκτης. Αναβάθμιση σίγουρα. Μέτριο τρίποντο και βολές. Με μια λέξη "approved". Είναι κίνηση που θα αποδειχθεί πολύ καλύτερη από όσο τώρα ακούγεται. Μου άρεσε από παλιά αυτός και μας είχε πληγώσει.
Συμφωνούμε. Εαν ερχόταν μόνος του οπως ειπα θα ξυνιζα γιατί δεν τον θεωρώ φοβερή αναβάθμιση σε σχέση με Θωμα (αναβάθμιση ναι απλως οχι φοβερη) κυρίως λόγω αδυναμίας στο σουτ και μη συμμετοχής σε must win ομαδες (και μη μου πείτε ο Cvezda οτι ειναι must win, looseroδιετια εκαναν).

Αλλα παρέα με το Μοντέρο τότε ναι ναι ναι!!!

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Ας κάνω μια πρόβλεψη:

Ο Λάιλς στον Ολυμπιακό
Ο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:30 pm

SbioTech έγραψε:
kite26 έγραψε:

Συμφωνούμε. Εαν ερχόταν μόνος του οπως ειπα θα ξυνιζα γιατί δεν τον θεωρώ φοβερή αναβάθμιση σε σχέση με Θωμα (αναβάθμιση ναι απλως οχι φοβερη) κυρίως λόγω αδυναμίας στο σουτ και μη συμμετοχής σε must win ομαδες (και μη μου πείτε ο Cvezda οτι ειναι must win, looseroδιετια εκαναν).

Αυτό το "ευρύτερο πλαίσιο" είναι που όλοι μας σκεφτόμαστε και μας τρέχει σαλάκι. Όπως σαλάκι μου τρέχει για τον υπερπαίκταρο της Ρεάλ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

kite26 έγραψε:
Ας κάνω μια πρόβλεψη:

Ο Λάιλς στον Ολυμπιακό
Ακομα και οταν ονειρευεσαι αναποδα τα λες :D

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:31 pm

coach blue έγραψε:
kite26 έγραψε:
Ας κάνω μια πρόβλεψη:

Ο Λάιλς στον Ολυμπιακό
Ακομα και οταν ονειρευεσαι αναποδα τα λες :D
Χεζόνια στον Ολυμπιακό με τίποτα φίλε. Σαν να βάλεις μέσα στον μουσακά σοκολάτα θα είναι...

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Πέμ Ιούλ 02, 2026 4:32 pm

kite26 έγραψε:
SbioTech έγραψε:

Αυτό το "ευρύτερο πλαίσιο" είναι που όλοι μας σκεφτόμαστε και μας τρέχει σαλάκι. Όπως σαλάκι μου τρέχει για τον υπερπαίκταρο της Ρεάλ...
Κάτσε να σε ξενερώσω λίγο να μαζέψεις σαλακι. Το δημοσιεύμα για Μπατουμ το ειδες;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”