Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
στο 3 θα πρεπει να βρουν χρονοyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:37 pmτο ότι δεν έχει ακουστεί το παραμικρό δείχνει ότι όντως έχει κλείσει στη Ντουμπάι.
ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η αποδέσμευση του από τη Μονακό, λογικά θα συμβεί σύντομα.
Μουσα, Μπεικον(ο οποιος παρα τα ψυχολογικα και εξωαγωνιστικα του ειναι τοπ 3 τριαρι στην ευρωλιγκα και ανανεωσε με 2,5 εκατομμυρια το χρονο), Αντερσον
στο 4
Πετρουσεφ, Μπλοσονγειμ, Μπερτανς, Ντιακιτε
Που ακριβως θα παιξει ο Ντιαλο. Οσο και να θελω να το πιστεψω πραγματικα μου φαινεται απιθανο.
Και αντε να πω οτι ο Μουσα θα μοιραστει το 2 με τον Οκομπο αποκλειστικα. ο Μπεικον δεν ειναι για λιγοτερο απο 20 λεπτακια(ηταν μπροστα απο τον Ντιαλο να θυμισω στην Μονακο)
Και αντε να δεχτω οτι θα παιξει ο Ντιαγκιτε και ο Πετρουσεφ στο 5(που υπαρχουν Καμπεγκελε και Καμενιας) παλι δεν μενει χωρος για τον Ντιαλο στο 4
Καταλαβαινω αυτο που λες και φαινεται λογικο. Δεν εχω καποια πληροφορια οτι μιλαμε μαζι του απο τις 10 του περασμενου μηνα ισως και νωριτερα. Αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ο ντιαλο θα παει σε αυτην την Ντουμπαι
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εκτός αυτού, όλοι οι παίκτες της Dubai εκπροσωπούνται από τον Raznatovic. Ο Diallo έχει φύγει από τον Raznatovic μόλις βγήκε η φήμη ότι έκλεισε Dubai. Γενικότερα είναι πάρα πολλά πράγματα που δείχνουν ότι δεν παίζει να έχει κλείσει στην Dubai.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:54 pmστο 3 θα πρεπει να βρουν χρονοyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:37 pmτο ότι δεν έχει ακουστεί το παραμικρό δείχνει ότι όντως έχει κλείσει στη Ντουμπάι.
ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η αποδέσμευση του από τη Μονακό, λογικά θα συμβεί σύντομα.
Μουσα, Μπεικον(ο οποιος παρα τα ψυχολογικα και εξωαγωνιστικα του ειναι τοπ 3 τριαρι στην ευρωλιγκα και ανανεωσε με 2,5 εκατομμυρια το χρονο), Αντερσον
στο 4
Πετρουσεφ, Μπλοσονγειμ, Μπερτανς, Ντιακιτε
Που ακριβως θα παιξει ο Ντιαλο. Οσο και να θελω να το πιστεψω πραγματικα μου φαινεται απιθανο.
Και αντε να πω οτι ο Μουσα θα μοιραστει το 2 με τον Οκομπο αποκλειστικα. ο Μπεικον δεν ειναι για λιγοτερο απο 20 λεπτακια(ηταν μπροστα απο τον Ντιαλο να θυμισω στην Μονακο)
Και αντε να δεχτω οτι θα παιξει ο Ντιαγκιτε και ο Πετρουσεφ στο 5(που υπαρχουν Καμπεγκελε και Καμενιας) παλι δεν μενει χωρος για τον Ντιαλο στο 4
Καταλαβαινω αυτο που λες και φαινεται λογικο. Δεν εχω καποια πληροφορια οτι μιλαμε μαζι του απο τις 10 του περασμενου μηνα ισως και νωριτερα. Αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι ο ντιαλο θα παει σε αυτην την Ντουμπαι
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Στην ανακοινωση παντως που ειχε βγαλει η ομαδα κατα την αποκτηση του Μορις ελεγε οτι αποκτηθηκε μεχρι το τελος της σεζον. Για τον Τζοζεφ που υπηρχε οπτιον ελεγε οτι αποκτηθηκε για 1.50 χρονο. Συνηθως οταν υπαρχει οπτιον στις ανακοινωσεις λενε τη μαξιμουμ διαρκεια του συμβολαιου μαζι με το οπτιον της ομαδας. Και για τον Φαλ 3 χρονια ειχε ανακοινωθει και για τον Μακινταιρ τωρα 3χρονια ανακοινωθηκε κλπ.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:56 pmΥπηρχε οψιον χωρις χρηματικη αποζημιωση. Δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε απλα περιμεναν να περασει η περιοδος μηπως και κλεισει το θεμα Τζοσεφ.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
συναδελφος ειναι ο δικος σου και στα δινει με το σταγονομετρο? καλησπερα ντοκ!Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:22 pm@shaq7 Κατι ετσι θα πρεπει να ειναι.
Παντως και εμενα ο δικος μου λειπει στο εξωτερικο με μεγαλη διαφορα ωρας και οτι μαθαινω το μαθαινω με το σταγονομετρο.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγω με ανωμαλους δεν μιλαω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ...τουττουττουτ...yawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 2:20 pm"έλα Τάκη, Κάιτ από Καμίνια. Ολυμπιακός στο μπάσκετ Παναθηναϊκός στο μπάσκετ"
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι ο συντροφος της Κουμπαρας μου, καμια σχεση με ιατρικη. Το εχω αναφερει και παλιοτερα. Εχει συγγενεια με τον Σκινδηλια.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 6:30 pmσυναδελφος ειναι ο δικος σου και στα δινει με το σταγονομετρο? καλησπερα ντοκ!Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 02, 2026 5:22 pm@shaq7 Κατι ετσι θα πρεπει να ειναι.
Παντως και εμενα ο δικος μου λειπει στο εξωτερικο με μεγαλη διαφορα ωρας και οτι μαθαινω το μαθαινω με το σταγονομετρο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο